Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τριανδρίας www.paok-triandria.com  (Read 32412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τριανδρίας www.paok-triandria.com
« Reply #120 on: April 14, 2008, 23:57:47 »
Δεν έσβησα κανένα φίλε, πως με έχεις κόψει;
Μεταφέρθηκαν τα ποστ στο καταλληλο τοπικ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #121 on: April 15, 2008, 00:08:05 »
δεύτερη φορα γίνεται παρεξήγηση ;D πάω για ύπνο καλύτερα -ακόμη ζαλισμένος είμαι...μετέφερε με εννοούσα και είπα σβήσε...συγγνώμη.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

chiltsid

• Guest
« Reply #122 on: April 15, 2008, 00:57:12 »
mpravo sta paidia apo tin triandria,h anakoinosei tous me ekfrazei apolyta!!

episis symfono kai me bozik!

OLOI METOXES,OLOI DIARKEIAS STIRIKSI STIN DIOIKISI KAI NA MIN KSEXNAME POU EIMASTAN PERSI!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #123 on: April 15, 2008, 09:30:24 »
@VEDDER

Θα έρθει φίλε και η ώρα της κριτικής. Αυτή την στιγμή όμως το τρένο που λέγετε ΠΑΟΚ πάει να εκτροχιαστεί κυρίως από ραδιοφωνατζίδες και άλλα παπαγαλάκια που ρίχνουν βέλη προς την Διοίκηση.

Ο σκοπός της ανακοίνωσης είναι να αποτρέψει αυτό το πράγμα. Αν χάσουμε την ενότητα μας τώρα, τότε η υπομονή που κάναμε ήταν άσκοπη.

Και να στο πω κ αλλιώς, τα ΝΤΟΥ τα παίρνει αυτός που δεν σπάει....δεν πρέπει να σπάσουμε!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #124 on: April 15, 2008, 10:02:27 »
δεν νομιζω οτι ειχε νοημα η ανακοινωση.οι οπαδοι ειναι για να ζηταν το κατι παραπανω.ουσια ειχε η ανακοινωση που ξεκαθαριζει οτι οι ξεφτιλες πρεπει να λαβουν τελος. οι οπαδοι ζηταν απο τη διοικηση να φτιαξει ομαδα. καλα τα λογιστικα και διοικητικα αποτελεσματα αλλα το ποδοσφαιρο ειναι γκολ θεαμα νικες και ολα τελικα φαινοντε στο χορταρι. ακομα και η ενοτητα του κοσμου εξαρταται απο αυτο.

για να σου δωσω να καταλαβεις. αν σκεφτεις τα πραγματα σαν μια ζυγαρια. απο την μια βαλεις αυτους που χειροκροτησαν ριβαλντο γκολ αεκ και τρωγαν σπορακι αμεριμνοι. απο την αλλη την ανακοινωση της 4 τον κοσμο που εφυγε αποδοκιμασε αντεδρασε. τωρα εχεις τα 2 ακρα.

φαντασου ολοι να ηταν σαν αυτους με το σπορακι. η διοικηση θα ηταν ποιο χαλαρη ουτε για μεταγραφες ουτε για τιποτα. η χαρα του παπαδοπουλου. ουτε εξοδα ουτε αγχος.και του χρονου 8οι. ετσι ομως δεν εισαι μεγαλη ομαδα αλλα ξανθη. γιαυτο ειναι ο ρολος του οπαδου.για να πιεζει για να ζηταει για να απαιτει ρισκο,αποτελεσματα και να μην συμβιβαζεται με ξεφτιλες.

ακριβως στην μεση ειναι η δικια σας η ανακοινωση: ενταξει παιδια ολοι ενωμενοι ολοι στηριξη κλπ κλπ...σαν την ενωση κεντρου ενα πραγμα.εγω δεν βλεπω οπαδους να λενε πολεμο στον ζαγορακη ουτε εμφυλιους. βλεπω πιεση για ρισκο. ετσι ειναι η ομαδα μας=ΜΕΓΑΛΗ. αφου λεμε οτι οι παικτες μας πρεπει να αντεχουν την πιεση και να αποδιδουν μεσα απο αυτη,το ιδιο πρεπει να ισχυει και για την διοικηση μας.και μεσω της πιεσης (παντα σε υγιη πλαισια) θα γινει και καλυτερη και αυτη. αλλιως θα μεινει στασιμη.

γιαυτο κατεμε τα περι ουσιας και νοηματος. παντα χωρις παρεξηγηση για τα παιδια που εχω γνωρισει κιολας.

Αν η έκκλιση για ενότητα στο λαό του ΠΑΟΚ, τώρα που βρισκόμαστε πριν την εποχή που θα καθορίσει την ιστορία μας είναι συνώνυμη του "σποράκι και χειροκρότημα στο Ρίμπο", τότε πάσο.
Αν η προτροπή για ακόμη μεγαλύτερη λύσσα στη βοήθεια προς την ομάδα, τώρα που στη πρώτη δυσκολία θα αποδειχθεί στην ουσία η στήριξη στη διοίκηση, σημαίνει χαλαρότητα, τότε και τα ρέστα μου.

Υπάρχει η τσάμπα πίεση με τα λόγια και την αφ' υψηλού κριτική και η πίεση με το να δίνεις πρώτα τα πάντα και μετά να απαιτείς από τη διοίκηση να πράξει ανάλογα. Έτσι δημιουργείς υποχρέωση

Όσο για το αν τα οικονομικά και τα λογιστικά είναι άσχετα με αυτό που βλέπεις στο χορτάρι, με το γκολ και το θέαμα, το αφήνω ασχολίαστο. Δε νομίζω πως το πιστεύεις πραγματικά φίλε vedder. Είσαι πολύ έξυπνος για να πιστεύεις κάτι τέτοιο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #125 on: April 15, 2008, 10:28:20 »
κιεσυ εισαι εξυπνος αρκετα για να καταλαβεις οτι οι ξεφτιλες και οι 4αρες δεν βοηθανε τα οικονομικα τα διοικητικα τον ζαγορακη και την ενοτητα του κοσμου και 100000 ανακοινωσεις ενοτητας να βγουνε και 10 λογιστικα κολπα να κανει ο παπαδοπουλος....μη μιλισω για την ιστορια και το κυρος του συλλογου την αξιοπρεπεια του και το ονομα του....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #126 on: April 15, 2008, 10:44:02 »
τελος παντων δεν προκειται να συμφωνησουμε και δεν ειναι και υποχρεωτικο.παντα ημουν ο ακραιος εδω μεσα. δεν πειραζει ομως ολες οι φωνες χρησιμες.

makptol

• Guest
« Reply #127 on: April 15, 2008, 11:14:08 »
κιεσυ εισαι εξυπνος αρκετα για να καταλαβεις οτι οι ξεφτιλες και οι 4αρες δεν βοηθανε τα οικονομικα τα διοικητικα τον ζαγορακη και την ενοτητα του κοσμου και 100000 ανακοινωσεις ενοτητας να βγουνε και 10 λογιστικα κολπα να κανει ο παπαδοπουλος....μη μιλισω για την ιστορια και το κυρος του συλλογου την αξιοπρεπεια του και το ονομα του....

αδερφε 4αρες φαγαμε και αλλες φορες θα χαναφαμε και θα ξαναριξουμε .......τωρα το κυρος και η αξιοπρεπεια του
συλλογου εχει χαθει εδω και καιρο με το φαξ με τα χρεη που πηγανε στα 40 εκατ ευρω με τις χιλιαδες προσφυγες
τι να λεμε τωρα............ΤΟ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ειναι απιστευτο και απαραδεκτο .....δηλαδη ποιον ανεχεσε αυτον που παρακαλουσες να ερθει το καλοκαιρι ? αυτο που εβαλε μια ταξη στα οικονομικα σου ? αυτον που μειωσε τα χρεη
σου ? ποιν δεν ανεχεσε δεν μπορω να το καταλαβω.....και αυτη η ομαδα ειναι αποτελεσμα των 40 εκετ χρεων αν δεν
τα ειχαμε θα ειχαμε πολυ καλλιτερους παικτες ............αντι να δουμε πρεπει να βοηθησουμε
προς την κατευθηνση ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΜΕΤΟΧΕΣ .......ανακοινωνουμε οτι η ανοχη μας τελειωσε
.....φερτε πισω τους νικολακηδες για να επιστρεψει η αξιοπρεπεια στον συλλογο............
vedder εισαι πολυ λαθος......TA ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ......

rounos

• Guest
« Reply #128 on: April 15, 2008, 11:36:59 »
Ανοχη τελος στον κατσαρη στη γενικη συνελευση του Μαιου,θα πει κανενας.Ανοχη τελος θα πει κανενας στα κωλοραδια,που σ'εχουν ξεσκισει με τα στημενα τηλεφωνηματα.Βγαλε ρε Θ4 και καμια ανακοινωση για τα σκουληκακια των ραδιοφωνων.Ριξε και καμια απειλη προς αυτους.

Ολοι μας ειμαστε ΠΟΛΥ φορτωμενοι.Αλλα πριν γραψουμε οτιδηποτε,και πριν βγαλουμε μια ανακοινωση,καλυτερα ειναι να σκεφτουμε τι θα πετυχουμε αν κραξουμε.Θα παιξει μπαλα ο χριστοδουλοπουλος π.χ. η' θα δωσουμε τροφη στον καθε πουστοραπτοπουλο να βγαλει παλι χολη?Εγω ειμαι λιγοτερο ΠΑΟΚ που εφυγα στο ημιχρονο,γιατι αρχισα να ξεφευγω και δεν ηθελα να μαλωσω με αλλους τριγυρω μου,απ'αυτους που "αγανακτησαν" και πηγαν να μπουνε μεσα,εχοντας πιει ενα κουτακι μπυρα?Φταιω και εγω ομως,γιατι το πιτσιρικι που ητανε μπροστα μου και πεταξε κερμα στον Χριστοδουλοπουλο -κερμα σε παιχτη της ομαδας σου ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ?- δεν του εχωσα καμια φαπα,και να του εξηγησω οτι ακομα και η ομαδαρα που ελεγε με Κουδα-Ασλανιδη εκανε να φτιαχτει 6-7 χρονια.και δεν εγινε σε μια βδομαδα.ΓΑΜΩ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #129 on: April 15, 2008, 12:55:43 »
τελος παντων δεν προκειται να συμφωνησουμε και δεν ειναι και υποχρεωτικο.παντα ημουν ο ακραιος εδω μεσα. δεν πειραζει ομως ολες οι φωνες χρησιμες.
Εγώ όσο και να με παρεξηγείτε είμαι ο πλέον κάθετα, οριζόντια, διαγωνίως και όπως αλλιώς θέλετε, αντίθετος με το να βγαίνει μία σύμφωνη άποψη μέσα από τις διαφωνίες. Δε γουστάρω τη κοινή γραμμή και τους μέσους όρους.
Γιατί είναι πιστεύω της ζωής μου της ίδιας, πως κανείς μα κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σωστός, όπως επίσης κανείς να είναι 100% λάθος.

Η ανταλλαγή απόψεων από τη πλευρά μου δεν έχει σκοπό να πείσει κανέναν και το έχω ξαναπεί.
Επίσης είμαι εδώ μέσα για να αλλάζω γνώμη κι όχι για να επιβάλλω γνώμη. Άσχετα με το τι πιστεύουν πολλοί

Μη βλέπεις τον εαυτό σου ως ακραίο, ούτε ως διαφορετικό. Γιατί αυτά που λες θα ίσχυαν αν το paokworld είχε συγκεκριμένη γραμμή. Δεν έχει!

Μπορεί να έτυχε στην article team να μην υπάρχει ή να μην εμφανίστηκε εσκεμμένα κάποιος για δικούς του λόγους, που να εξέφρασε όλον αυτόν τον καιρό με ένα κείμενό του τα παιδιά που θεωρούν ζημιά για τον Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ την παραμονή του Σάντος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι άποψη του Paokworld.

Ούτε εγώ είμαι ο εκφραστής του Paokworld ούτε εσύ ο ακραίος.

Τώρα θα μου πεις φίλε vedder γιατί σου λέω όλες αυτές τις μαλακίες.
Γιατί δεν θέλω να διαφωνούμε από δω και πέρα πάνω στη βάση ότι εγώ είμαι κατεστημένο κι εσύ περιθωριακός, ότι εγώ είμαι η κυβέρνηση του forum κι εσύ η αντιπολίτευση, γιατί τότε δε θα έχουν καμία ουσία οι κουβέντες μας και αυτό δεν το γουστάρω.
Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις, παρά μόνο αντιπολιτεύσεις.
Ακόμη κι ο Ζαγοράκης αντιπολίτευση κάνει τόσο καιρό στη κρατούσα τάξη και νοοτροπία  ;D Γι΄αυτό και έβγαλε "αντιπολιτευτική" στην ουσία ανακοίνωση προχθές. Γιατί ένιωσε πως άλλοι θέλουν να εξακολουθούν να κάνουν κουμάντο και θέλει να τους διώξει.
Πες το λάθος, αλλά δεν παύει να είναι ΠΑΟΚτσής στη ψυχή!

Ας μη βάζουμε "τίτλους" ο ένας στον άλλο. Όποιος νομίζει εδώ μέσα πως έγραψε 500 μηνύματα κι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από έναν που γράφει για πρώτη φορά, είναι καραγκιόζης και θυμίζει αυτούς που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και λένε "Εγώ είμαι 30 χρόνια ΠΑΟΚτσής και έχω δει τον Κούδα και τον Σαράφη" και νομίζουν πως νομιμοποιούνται μετά από αυτό να πούνε ένα κάρο μαλακίες.

Σημείωση
Τα παραπάνω δεν είναι off topic. Είναι συζήτηση δύο μελών του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τριανδρίας  :D

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #130 on: April 15, 2008, 13:39:26 »
ναι ο συνδεσμος εχει ολες τις μουρες του φορουμ ως μελη... :D αν και εγω μια φορα πηγα και γραφτηκα ποιο πολυ σαν βοηθεια στο ξεκινημα. καλη συνεχεια στα παιδια.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #131 on: April 15, 2008, 13:41:09 »
Ανοχη τελος στον κατσαρη στη γενικη συνελευση του Μαιου

Δεν θα είναι εκεί..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #132 on: April 15, 2008, 13:52:09 »

Δηλαδή!!!! ;;;;
« Last Edit: April 15, 2008, 15:23:32 by tsakalaki »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #133 on: April 15, 2008, 13:57:08 »
Ti ennoeis de tha nai ekei o karkiniaris? Ego gia ayti ti Geniki Sineleysi zo....

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
« Reply #134 on: May 12, 2008, 18:47:41 »
pedes ego serres eimai. organomenos den eimai. kapoia apo ta paidia toy sundesmoy ta jero.
ola tha pane kala!!!!
Keep on PAOK from the free world!!!
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #135 on: May 13, 2008, 00:57:01 »
μερικα πραγματα προς αποφυγη παρεξηγησεων.ειναι αληθεια οτι υπαρχουν μελη του φορουμ που ανηκουν στον ΣΦ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ και μαλιστα "υδρυτικα" στο νεο ξεξινημα του συνδεσμου.
αλλα το φορουμ δεν εχει καμια μα καμια σχεση αλλη με τον συνδεσμο.ο συνδεσμος αποτελειται απο διαφορα μελη,τριανδριωτες,τουμπιωτες και απο μελη ασχετα με το ιντερνετ.μην συνδεετε το ενα με το αλλο.φυσικα ομως χρωσταμε πολλα στο paokworld και σε βοηθεια μελων του.το οτι πολλοι γνωριστηκαμε μεσω του φορουμ ειναι αληθεια αλλα η επαναλειτουργια του συνδεσμου ξεκινησε απο τριανδριωτες οπαδους του ΠΑΟΚ.
αυτος ο σφ σε 8 μηνες λειτουργιας εχει κανει πραγματα που ουτε το φανταζομασταν στην αρχη και συνεχιζουμε πιο δυνατα στην νεα χρονια.φετος δεν υπηρχε εκδρομη του ΠΑΟΚ που να μην υπηρχαν μελη του παροντες (ακομα και 2 φορες κρητη..)
..καλα για τουμπα δεν συζηταμε..πορειες απο τριανδρια-τουμπα..
που να δειτε την νεα χρονια.. :spray:

το νεο πολυ "ψαγμενο" καπελακι του ΣΦ,τιμη 10 ευρω

http://img262.imageshack.us/img262/2083/kapelatriandriasni5.jpg
« Last Edit: May 15, 2008, 17:06:49 by diegito4 »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #136 on: May 13, 2008, 15:17:49 »
Ta kapela aderfia einai poli kala piotika kai to design einai kentimeno.
Distihos einai kai...metrimena. Ta pirame apo athina....sinolika 50 kaname k logo diadikasias den problepete na kanoume alla.
Opios prolabei loipon. Prosopika pisteuo pos axizoun...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

zagorakis

• Guest
« Reply #137 on: May 13, 2008, 15:20:17 »
ta adelfia apo triadria na dosoun k ena gia mena ston gouda gia na goustaroume. trelo kapelo opos k to kaskolaki gia na min xexniomaste, opos k tis blouzes. kali sinexeia re adelfia k gera. k meis eimaste etoimi apo augousto na anoigoume. PAOK PADOU.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #138 on: June 05, 2008, 12:51:36 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008-2009

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τριανδρίας σας ενημερώνει ότι, με απώτερο σκοπό την συμπαράσταση και στήριξη στο έργο που έχει αναλάβει η διοίκηση της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, άρχισαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές από τα γραφεία του συνδέσμου έως τις 20 Ιουνίου.

Υ.Γ. Απαραίτητη φωτοτυπία ταυτότητας.

ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Μακεδονίας 16, Τριανδρία
Ώρες Λειτουργίας : 20.00 - 23.00
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #139 on: July 03, 2008, 12:49:20 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τριανδρίας σας ενημερώνει ότι, μετά από την έμπρακτη στήριξη με την αγορά εισητηρίων διαρκείας στο έργο που έχει αναλάβει η διοίκηση της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, άρχισαν οι εγγραφές για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές από τα γραφεία του συνδέσμου έως τις 15 Ιουλίου.

Υ.Γ. Απαραίτητη φωτοτυπία ταυτότητας και ΑΦΜ.

ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Μακεδονίας 16, Τριανδρία
Ώρες Λειτουργίας : 20.00 - 23.00
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!