τελος παντων δεν προκειται να συμφωνησουμε και δεν ειναι και υποχρεωτικο.παντα ημουν ο ακραιος εδω μεσα. δεν πειραζει ομως ολες οι φωνες χρησιμες.
Εγώ όσο και να με παρεξηγείτε είμαι ο πλέον κάθετα, οριζόντια, διαγωνίως και όπως αλλιώς θέλετε, αντίθετος με το να βγαίνει μία σύμφωνη άποψη μέσα από τις διαφωνίες. Δε γουστάρω τη κοινή γραμμή και τους μέσους όρους.
Γιατί είναι πιστεύω της ζωής μου της ίδιας, πως κανείς μα κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σωστός, όπως επίσης κανείς να είναι 100% λάθος.
Η ανταλλαγή απόψεων από τη πλευρά μου δεν έχει σκοπό να πείσει κανέναν και το έχω ξαναπεί.
Επίσης είμαι εδώ μέσα για να αλλάζω γνώμη κι όχι για να επιβάλλω γνώμη. Άσχετα με το τι πιστεύουν πολλοί
Μη βλέπεις τον εαυτό σου ως ακραίο, ούτε ως διαφορετικό. Γιατί αυτά που λες θα ίσχυαν αν το paokworld είχε συγκεκριμένη γραμμή. Δεν έχει!
Μπορεί να έτυχε στην article team να μην υπάρχει ή να μην εμφανίστηκε εσκεμμένα κάποιος για δικούς του λόγους, που να εξέφρασε όλον αυτόν τον καιρό με ένα κείμενό του τα παιδιά που θεωρούν ζημιά για τον Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ την παραμονή του Σάντος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι άποψη του Paokworld.
Ούτε εγώ είμαι ο εκφραστής του Paokworld ούτε εσύ ο ακραίος.
Τώρα θα μου πεις φίλε vedder γιατί σου λέω όλες αυτές τις μαλακίες.
Γιατί δεν θέλω να διαφωνούμε από δω και πέρα πάνω στη βάση ότι εγώ είμαι κατεστημένο κι εσύ περιθωριακός, ότι εγώ είμαι η κυβέρνηση του forum κι εσύ η αντιπολίτευση, γιατί τότε δε θα έχουν καμία ουσία οι κουβέντες μας και αυτό δεν το γουστάρω.
Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις, παρά μόνο αντιπολιτεύσεις.
Ακόμη κι ο Ζαγοράκης αντιπολίτευση κάνει τόσο καιρό στη κρατούσα τάξη και νοοτροπία

Γι΄αυτό και έβγαλε "αντιπολιτευτική" στην ουσία ανακοίνωση προχθές. Γιατί ένιωσε πως άλλοι θέλουν να εξακολουθούν να κάνουν κουμάντο και θέλει να τους διώξει.
Πες το λάθος, αλλά δεν παύει να είναι ΠΑΟΚτσής στη ψυχή!
Ας μη βάζουμε "τίτλους" ο ένας στον άλλο. Όποιος νομίζει εδώ μέσα πως έγραψε 500 μηνύματα κι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από έναν που γράφει για πρώτη φορά, είναι καραγκιόζης και θυμίζει αυτούς που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και λένε "
Εγώ είμαι 30 χρόνια ΠΑΟΚτσής και έχω δει τον Κούδα και τον Σαράφη" και νομίζουν πως νομιμοποιούνται μετά από αυτό να πούνε ένα κάρο μαλακίες.
Σημείωση
Τα παραπάνω δεν είναι off topic. Είναι συζήτηση δύο μελών του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τριανδρίας