azazel δεν σου απαντώ ... δεν μου επιτρέπει ο νεοπλουτίστικος σνομπισμός της σκεπαστής να συνομιλώ με τον απλό, αγνό, άδολο λαό της 4 της 4α τέλος πάντων ... αυτόν!!!
Μια ερώτηση ρε καρντάσια... λέω για εσάς που προσπαθείτε να τα εξηγήσετε όλα με τη λογική και το "οπτικό" πρίσμα σας. Για ποιό λόγο δεν αποδοκιμάστηκε κανένας άλλος παίκτης της Εθνικής Ελλάδος? Αυτοί δεν αγωνίζονται στις ομάδες που αποτελούν τη σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου?
Γιατί ρε αδερφέ δεν μπορεί να φταίει ο αμαξάς και να βρίζεις τον αμαξόδρομο!!! Γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι τελικά ένας πολύ μικρός παράγοντας, ίσως απο τους μικρότερους που ευθύνονται για ότι στραβό γίνεται στην ποδοσφαιρική Ελλάδα και τέλος πάντων οι ποδοσφαιριστές είναι άτομα ενταγμένα σε ένα σύστημα, στο οποίο σύστημα, ευρύτερα, είμαστε ενταγμένοι όλοι μας, και επειδή είμαστε ενταγμένοι όλοι μας δεν σημαίνει ότι ταυτιζόμαστε με το σύστημα γιατί τότε θα έπρεπε να αρχίσουμε να αλληλοβριζόμαστε, να πηγαίνουμε στο φαρμακείο και να βρίζουμε τους φαρμακοποιούς για τις απατεωνιές των φαρμακευτικών εταιρειών, να πηγαίνουμε στην τράπεζα και να μπινελικιάζουμε τον ταμία για τις απατεωνιές των τραπεζών και πάει λέγοντας.
Ακόμα να καταλάβετε ότι η αποδοκιμασία προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έβγαινε αυθόρμητα από αυτούς που φωνάζαν?
Αμφιβάλλω ότι έβγαινε αυθόρμητα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι απο αυτούς που αποδοκιμάζανε, το κάνανε απλά ακολουθόντας ως όχλος κάποιους άλλους που πρωτοαποδοκιμάσανε, προφανώς λιγότερους απο τους 1.000 ... ίσως 100 με 200 άτομα.
Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι αν οι 100, 200 αντί να αποδοκιμάζανε χειροκροτούσαν, θα ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι.
Για τα κίνητρα των 100, 200, μέσα σε αυτούς υπήρχαν σίγουρα κάποιοι που το έκαναν αυθόρμητα, συμφωνώ.
Όπως αυθόρμητα έβγαινε και το παλαμάκι από άλλους που κοιτάνε πλέον πιό ψυχρά και επαγγελματικά το ποδοσφαιρο και την ομάδα που εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν και λεγόταν Εθνική.
Νομίζω ότι το χειροκρότημα ήταν αυθόρμητο μεν, δεν ξεκινούσε όμως απο αυτό που λές, την ψύχρα δηλαδή και τη διαφορετική άποψη για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το χειροκρότημα ήταν αντίδραση στις αποδοκιμασίες. Για τον εαυτό μου μιλώ, αν δεν ήταν οι βρισιές, δεν θα ένοιωθα καμμία απολύτως ανάγκη να χειροκροτήσω τον Σαλπιγγίδη. Πιστεύω ότι το χειροκρότημα ήταν η εκδήλωση της αντίθεσης στην ενέργεια του βρίσιμου λοιπόν και τίποτα παραπάνω. Τώρα, αν αυτή η αντίδραση προέρχονταν επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να χαλάσει το κλίμα της γιορτής, κάποιοι το έκαναν για τον Ζαγοράκη και κάποιοι το έκαναν για άλλους λόγους, αυτό είναι άσχετο.
Για τους αλλόθρησκους δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν.
Υπήρχαν και τέτοιοι; Εγώ δεν κατάλαβα να υπήρχαν ή και αν υπήρχαν, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, θα ήταν απειροελάχιστοι.
Αυτό που υπήρχε ήταν μιά διαφορετική λογική στη λογική της 4α και επειδή κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που τα βλέπουν αλλιώς τα πράγματα, αποφάνθηκαν ότι όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους ... είναι σκουλίκια!!! ΕΛΕΟΣ!!! 19 χιλ. σκουλίκια είχε το γήπεδο!!!
Σου θυμίζω ότι κάποτε και εδώ μέσα, εμένα με είχαν πεί σκουλίκι!!!! Άρα μπάρα ... κουτρουμπάλα λοιπόν!!!
Άλλη ερώτηση... Γαμιούνται ή δεν γαμιούνται οι Γάβρος, βάζελος, Χανούμι και σκουλήκι? Το γαμωΠΟΚ? Το κωλοαθηναικό κατεστημένο που έχει ρίξει σε ανυποληψία τα τελευταία 180 χρόνια όλη την Ελληνική επικράτεια πέρα από μια πόλη που λέγεται Αθήνα (χαβούζα) και τα συμφέροντα που έχουν εκεί? Κάποιοι λέτε ότι κακώς ακούστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είχε άλλο σκοπό. Και εγώ ρωτάω... Σε ποιό άλλο παιχνίδι μπορείς να βγάλεις την αγανάκτηση σου για να σε ακούσει όλη η Ελλάδα.
Μεγάλο θέμα αδελφέ. Δεν απαντιέται εγγράφως!!! Πάντως την αγανάκτησή του ο πολίτης μπορεί να την βγάλει τουλάχιστον στις εκλογές!!! Ιδού η Ρόδος!!! Κοντά είναι!!! Αν πάλι βγάλουμε 87% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ... τότε ... μήπως έχουμε πραγματικά αυτό που μας αξίζει;;;
Όσο για το πως ένοιωσα από όλες αυτές τις αντιδράσεις? Λίγη καούρα στο στομάχι, αλλά με μια τουλούμπα όλα μου πέρασαν και ήμουν μια χαρά.
Τουλούμπα; Πού τη βρήκες ρέ; Υπάρχουν ακόμα τέτοιες; Αυτές έχουν εξαφανιστεί εδώ και κάτι δεκαετίες!!! Ή μήπως είσαι στην Πόλη;