Author Topic: Eλλάδα - Ισπανία Τετάρτη 22/8/2007 γήπεδο Τούμπας φιλικός αγώνας προς τιμή του Αρχηγού Θόδωρου Ζαγοράκη  (Read 3837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Και σε αλλα γηπεδα ειχε 45 βαθμους Μαρακι αλλα δεν γινανε χωραφι..
γιατι το ποτιζαν κανονικα με μπεκακια και οχι με υδροφορα

εχθες το γιουροσπορτ εδειχνε μανιταρια στην τουμπα..και ηθελα να με καταπιει η γη
Εαν επαιζε Ισπανια-Πορτογαλια πχ και γινονταν ολα αυτα εσεις που σημερα λετε ελα μωρε δεν πειραζει ακομα θα γελαγατε με τα μαυρα χαλια τους..

Offline maria-mtb

• Βασικός
opws k na xei o teo, to eide, to hksere, 8a mporouse estw k teleutaia stigmh na paei kautatzogleio. afou den phge, shmainei oti goustare toumpa k as htan k xwrafi. opote emeis ti parapanw mporoume na poume?

Offline blue_eyes

• Βασικός
Φιλε μην ανοιξουμε τωρα τετοια συζητηση για ΠΑΟΚ και προσφυγια γιατι ξεφευγουμε
Μονο για το Βασκοι αδερφια μας θα σου πω οτι ειμαι σιγουρος οτι το 99% των ατομων που το λεει αυτο παπαγαλιζει καθως δεν εχει ιδεα το τι σημαινει..

δεν ειναι τοσο ευκολο να αλλαξεις γηπεδο εστω και σε φιλικο Μαρια..

περαστικα μας

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline cure

• Αλλαγή
Άντε τελείωσε μια χαρά κι αυτό το βάσανο και το λέω βάσανο γιατί έφερε διχασμό στο λαό.
Ελπίζω να μη βρούμε να μαλώσουμε και για κάτι άλλο. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Diego-4 και με τον Physics4  ;D ότι στ' αρχίδια μας αν χαλάστηκαν οι της Εθνικής, αφού ούτως ή άλλως δεν θα ξαναπατούσαν εδώ. Και μεταξύ μας, παρακαλάω πλέον να μην ξαναπαίξει η Εθνική στην Τούμπα, γιατί χθες με τόσες κυράτσες και τόσους θείους που ήρθαν, έπαθα ένα σοκ. Πολύ νοικοκυρά ρε παιδί μου. Μία μάλιστα στο γκολ του Γκέκα ρώτησε πότε θα δείξουν το ριπλέι!!!  O0 Δεν χρειάζεται να ξαναζήσουμε την Τούμπα έτσι (άντε να κάνουμε πέτρα την καρδιά για κανένα τιμητικό ματς για τον Ζήση)

Σ' ευχαριστούμε Αρχηγέ για όλα! Μπορεί χθες να σε τίμησαν για μια μέρα αυτοί που τους έδωσες ψωμί και χαρά και σήμερα να σε ξέχασαν για να ασχοληθούν με το ντέρμπι των κουτσών, αλλά να ξέρεις ότι εμείς κάθε μέρα και για πάντα θα σε τιμάμε, θα σ' αγαπάμε και θα σ' ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής έχει ένα χαρακτηριστικό. Αγαπάει με πάθος και μισεί με πάθος. "Σάλπιγγίδη πουσταρά..."
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Poet,Επειδή ήξερα ότι θα το απαντήσεις αυτό, (με τα τρία διαρκείας στην 1 τότε,αλήθεια πότε αγόρασες το πρώτο διαρκείας σου στην Τούμπα?) αλλά είπα να μην το γράψω από πριν,δεν είναι και ιδιαίτερο δείγμα εξυπνάδας,όχι για σένα συγκεκριμένα για τον οποιοδήποτε,αυτή ακριβώς η συμπεριφορά (το να χειροκροτείς,στην ουσία αυτόν που σου έφαγε λεφτά,όχι την ομάδα,εσένα συγκεκριμένα)...Μου επιτρέπεις αυτή την επισήμανση και επαναλαμβάνω ότι μιλάω γενικά..

Καληνύχτα..

1. Τα διαρκείας δεν ήταν 3 στην 1 ήταν αρκετά παραπάνω στην 1 και την 5.
2. Προσωπικά δεν μου έφαγε λεφτά κανείς!!! Δηλαδή για να είμαι ακριβής, μου έφαγε ο συνεταίρος μου, αλλά άσχετο!!! Ο Σαλπιγγίδης πάντως, σίγουρα δεν μου έφαγε λεφτά!!! Έχω μιά αμυδρή εντύπωση, ότι δεν έφαγε λεφτά ούτε απο τον ΠΑΟΚ, αν κάνω λάθος, διορθώστε με!!! Λεφτά απο τον ΠΑΟΚ νομίζω έφαγε ο Γούμενος!!! Τα λεφτά απο την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη, τα περισσότερα αποπληρώσαν οφειλές σε άλλους παίκτες!!! Αν απο αυτά τα λεφτά τσέπωσε τίποτα ο Γούμενος ή αν πήρε τίποτα κάτω απ'το τραπέζι, αυτό δεν το ξέρω!!! Αυτό που έχω ακούσει, πεσ'το σαν φήμη, πέσ'το ράδιο αρβύλα, πεσ'το όπως θέλεις, είναι ότι η μεταγραφή Σαλπιγγίδη είχε κλειστεί απο τον Φεβρουάριο. Ο Γούμενος ήθελε να φύγει ελεύθερος ο παίκτης μετά απο προσφυγή!!! Θεωρώ ότι την χαλάσαμε του Γούμενου με τα λεφτά που μαζέψαμε!! Θεωρώ ότι ωφελήθηκε ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά που μαζέψαμε και τα λεφτά που πήρε απο την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη.
Δύο μελανά σημεία υπάρχουν ... το ένα είναι ότι ... αν δεν ήθελε να φύγει, μπορούσε να μην φύγει!!! Αυτό είναι μιά πραγματικότητα. Απο την άλλη, ο Σαλπιγγίδης ήταν αυτός στον οποίο στηριζόταν όλη η ομάδα και ίσως το φορτίο ήταν βαρύ για να το σηκώσει για 3η συνεχή χρονιά. Του δίνω λοιπόν ένα ελαφρυντικό.
Το δεύτερο μελανό σημείο έχει να κάνει με τη στάση που κράτησε στο Ελ. Βενιζέλος. Θα μπορούσε τότε να βγεί απο την κανονική πόρτα, να μιλήσει με τον Σάββα και τα παιδιά που είχαν πάει εκεί!!! Γιατί δεν το έκανε ... δεν το γνωρίζω. Ίσως είναι υπερβολικά συναισθηματικός ... ίσως ήταν υπερβολικά συνεσταλμένος ... ίσως να είναι και κουφάλα!!! Δεν μπορώ να πώ με βεβαιότητα!!! Νομίζω κανείς δεν μπορεί να το πεί αυτό. Θα περιμένω ... γεροί να είμαστε σε μιά 2ετία θα έχουν λυθεί αυτές οι απορίες!!!

xehases thn istoria me thn apodeixh ths analhpshs tou goumenou apo to tameio ths PAE tou posou twn 778.000 eurw mia mera meta to xepoulhma salpingidh? ta lefta ths metagrafhs, ta perissotera toulaxiston, sthn tseph tou goumenou phgane. Gia auto kai to pano,

PRASINH FANELA, PRASINA LEFTA
TOU GOUMENOU SWSIVIO KAI PAOK STO MPLA-MPLA
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
h thures 1,2,3,5,6,7,8 prospathisan alla de kataferan na xalasoun th giorth tou thodwra...
''SKULE GERA MAZI THA XANAFTASOUME TO PAOK MAS PSILA''

+11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
Και σε αλλα γηπεδα ειχε 45 βαθμους Μαρακι αλλα δεν γινανε χωραφι..
γιατι το ποτιζαν κανονικα με μπεκακια και οχι με υδροφορα

εχθες το γιουροσπορτ εδειχνε μανιταρια στην τουμπα..και ηθελα να με καταπιει η γη

NA H SYNTAGH, H PIO MAGIKH
VOTANA NA FTEIAXNOYME MESA APO TH GH
PAOK S'AGAPW, PAOK XERW GW
MANITARIA EFAGA KAI PAW NA TRELLA8W
FERTE TO GIATRO, TO TRELLO GIATRO
TO FLWRO XEIROKROTHSAN MESA STO NAO
PAW NA TRELLA8W, TI PRAGMA EINAI AYTO
PANOPOYLE TA FLOKIA MOY ROYFA GIA EURO

...εχθες το γιουροσπορτ εδειχνε μανιταρια στην τουμπα..και ηθελα να
KATAPIW OLH Tη γη...ti fteiaxneis me xwma iero kai ena vytio nero e??

SALPI PRODOTH PANTA NA XEREIS OTI...
...GAMIETAI H TSOYLA H MANA TOY FASOYLA

Offline diegito4

• Αλλαγή

YMNOS!!! :ambulance: :proskino:

Offline bane

• Αλλαγή
εισαι απιστευτος ρε αλεξη . εχω ξεραθει απο τα γελια....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Poihths eisai kai den mas to leges re! Gamatos!  :proskino:

yg. Re seis peiteme malaka, alla den ixera oti yparxoun PAOKtsides pou den thewroun to poutanosperma prodoti  :b347: Telika oso zeis matheneis  :P

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αδελφέ μου @Poet, έχει λιώσει προ πολλού η καραμέλα του διεκδικώ για το γηπεδικό. Ήταν υποχρέωση του Αθηνοκεντρικού Κράτους, να είχε 2-3 σύγχρονα γήπεδα χωρητικότητας πάνω από 40.000 θέσεων η Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί είναι τόσο ηλίθιοι και τυφλοί. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!!! Και στο κάτω-κάτω κάθε νέο έργο έχει και πολλά φράγκα για όλους τους παρατρεχάμενους (υπουργούς, κατασκευαστές κλπ). Ούτε την τσέπη τους δεν σκέφτονται?

ΥΓ. όσο για το παλατάκι που αναφέρεις, ας ήταν καλύτερα δασκαλεμένη η υφυπουργός πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά μετά την κατάκτηση του Κυπελλούχων στην Γενεύη, να μην δώσει υπόσχεση πως θα κατασκευαστεί νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ. Κατασκευή γηπέδου που κράτησε 5 χρόνια, και ολοκληρώθηκε 9 χρόνια μετά την υπόσχεση του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
To xorto alites dimosiagrafoi einai o kathreftis tou PAOK ta teleftea 17 xronia pou ta lamogia zousan apo to aima tou PAOK ,tosa xronia den eida na endiaferthikate pote gia tin omada mas kai ta provlimata tis alla   psaxnete eukairia gia kraksimo kai ironia kai oso gia tin TOUMBA einai edra tou PAOK kai oxi tis ethnikis kai akoustikan auta pou eprepe na akoustoun.

vatas

• Guest
Ότο Ρεχάγκελ: Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε λόγω της κακής κατάστασης του γηπέδου τόνισε: "Τις προηγούμενες ημέρες συζητούσαμε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές, αλλά ο κόσμος είδε ένα καλό παιχνίδι και πέντε γκολ. Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια, αλλά δεν θα πρέπει τους προσκεκλημένους μας στο μέλλον να τους βάζουμε να παίζουν σε τέτοιο γήπεδο".

α ρε παοκτσακι οτο.

bouros

• Guest
........................ Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια, ................................................

α ρε παοκτσακι οτο.

'h den katalavenei gri Ellinika 'h einai PAOKtsaki trelo opos eipes  8)

Offline bane

• Αλλαγή
γι αυτο κια θα ειναι ο επομενος προπονητης μας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Πολύ νοικοκυρά ρε παιδί μου. Μία μάλιστα στο γκολ του Γκέκα ρώτησε πότε θα δείξουν το ριπλέι!!! 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sxolio tou mhna, apla!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
to eipan kai pio prin alla den antexo na min to grapdo kai ego...
OUTE ENA PROTOSELIODO RE????????
poio poli axizi to kaltson tou tzortzevits?
istera einai komplixiki oi salonikis...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

BLACK DOG

• Guest
To xorto alites dimosiagrafoi einai o kathreftis tou PAOK ta teleftea 17 xronia pou ta lamogia zousan apo to aima tou PAOK ,tosa xronia den eida na endiaferthikate pote gia tin omada mas kai ta provlimata tis alla   psaxnete eukairia gia kraksimo kai ironia kai oso gia tin TOUMBA einai edra tou PAOK kai oxi tis ethnikis kai akoustikan auta pou eprepe na akoustoun.
αψογος αδερφε μου!μεσα στο μυαλο μου εισαι?
Συμφωνω απολυτα. ;)