De mou les re c poet k oi loipoi fwstires..
Persi pou 25000 kosmos ebrize ton konto eseis den eisastan mesa s'aftous..?
1. Δεν είμαι Φωστήρας ... ΠΑΟΚ είμαι!!!
2. Δεν ήταν 25 χιλ. κόσμος ... μπορώ να είμαι σίγουρος ότι ήταν το πολύ 24.999 επειδή εγώ δεν τον έβριζα ούτε πέρυσι τον κοντό!!! Αντίθετα, όπως όλους τους παίκτες, όλες τις ομάδες συμπεριλαμβανομένου του Άρη, του Ολυμπιακού ή παίκτες ακόμα και Καστίγιο και Ριβάλντο ... όλους μα όλους μα όλους ... τους χειροκρότησα!!!
3. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μειώνω τον αντίπαλο παίκτη και την αντίπαλη ομάδα. Το θεωρώ εξαιρετικά μειωτικό να το κάνω αυτό, μειωτικό πρώτα για εμένα. Εγώ θα ήθελα να χειροκροτούνται όλες οι ομάδες και όλες οι καλές ενέργειες που κάνουν οι παίκτες, είτε δικοί μας, είτε ξένοι!!! Να φωνάξεις για την ομάδα σου ... ναι ... να την εμψυχώσεις ... ναι, αλλά δυστυχώς, η επήρεια του κόσμου, έχει περάσει στους Έλληνες φιλάθλους, την λογική του ραγιά της Τουρκοκρατίας που δεν μπορεί ο Έλληνας να την βγάλει απο το πετσί του!!! Γι'αυτό και όταν βλέπεις ομάδες στο εξωτερικό να παίζουν ... μπαίνουν οι αντίπαλοι, χαιρετάνε τους φιλάθλους και χειροκροτούν όλοι ... εδώ δεν βλέπεις τίποτα άλλο ... απο γιούχες και κωλοδάκτυλα!!! Γι'αυτό όμως και η ποιότητα των θεατών είναι τόσο μα τόσο διαφορετική. Γι'αυτό όμως και η ποιότητα των παικτών είναι τόσο μα τόσο διαφορετική!!! Τελικά, γι'αυτό και η ποιότητα του θεάματος είναι τόσο μα τόσο διαφορετική!!! Τα πάντα ξεκινάνε απο εμάς!!! Εμείς ευθυνόμαστε για τον τρόπο που ζούμε και για την κατάσταση που ζούμε!!!
Χθες είδαμε το παιχνίδι με την Ισπανία. Φέρανε οι άνθρωποι ηλεκτρονικές πινακίδες!!! Για τις διαφημίσεις τους!!! Απο την άλλη άκρη του κόσμου!!! Γιατί; Γιατί πουλάει, γιατί έχει χρήμα, γιατί υπάρχει υγεία, γιατί υπάρχει ανάπτυξη, γιατί υπάρχει προαγωγή του αθλήματος και του θεάματος!!! Το μισό γήπεδο που το έβλεπαν οι Ισπανικές κάμερες πάνω απο την 5 και την 6, είχε ηλεκτρονικές πινακίδες, το άλλο μισό που το έβλεπαν οι δικές μας κάμερες, που ήταν στην 1-2-3, έβλεπαν τις κλασσικές πινακίδες, αυτές που για να σταθούν έχουν σιδεροσωλήνες απο πίσω, που καμμιά φορά αν τις φύγει και λίγο κανένα κομμάτι μπογιά τις βάφουν και με το πινέλλο!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ!!! Πώς είναι δυνατόν η Ισπανία που το 1980 ήταν τόσο πίσω απο εμάς να έχει κάνει τέτοια άλματα;;; Επειδή δούλεψε και δουλεύει ... και αυτό το κάνει συλλογικά!!! Εδώ αντί για δουλειά, όλοι κάνουν και μιά αρπαχτή!!! Καμμιά κομπίνα με το δημόσιο, κανένα βολεματάκι και καμμιά απραχτή!!! Και προς Θεού ... όλοι χαλαρά!!! Μην αγχωνόμαστε κι'όλας!!!
ΥΓ. Δεν πιστεύω να χαρακτηριστώ κομπλεξικός, επειδή άφησα υπαινιγμό για την αδιαφορία που δείχνει η κεντρική εξουσία των Αθηνών στην Θεσσαλονίκη. Κομπλεξικός, ξεκομπλεξικός, τα τελευταία χρόνια κατεβαίνω στο κάτω διάζωμα της Θύρας 4, μπας και γλυτώσω από ενδεχόμενη κατάρευση επειδή θα είμαι σε χαμηλότερο υψομετρικό επίπεδο.
1. Σου το είπα και στη συνάντηση. Την 4 να μην την φοβάσαι, έχουν γίνει εργασίες ενίσχυσης 2 φορές, μία το 1978-1981, αν θυμάσαι στα γεγονότα με το Λίτσα κάμναμε κερκίδα στην 7, και μία φορά πρόσφατα το 2003. Αυτή που πρέπει να φοβάσαι είναι η 7!!!
2. Κομπλεξισμός δεν είναι να διεκδικείς τα δίκια σου!!! Κομπλεξισμός είναι να μην διεκδικείς τίποτα, να μην κάνεις ούτε μία κίνηση και όταν κάποια στιγμή αφυπνίζεσαι, να σου φταίει η Αθήνα και ο Πειραιάς!! Ωραία λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει γήπεδο καινούργιο, ο ΠΑΟ τώρα κατασκευάζει, η ΑΕΚ το παλεύει, η ΑΕΛ το πήρε, η Καλαμαριά το πήρε, ο Ηρακλής το πήρε ... εμείς;;; Ποιός πρέπει να ενδιαφερθεί;;; Η πολιτεία;;; Δεν πρέπει να διεκδικήσουμε; Δεν πρέπει να ξέρουμε πρώτα τί θέλουμε και μετά να τους γίνουμε τσιμπούρι; Δεν μπορούμε λές να χρησιμοποιήσουμε τόσα κονδύλια, τόσα κοινοτικά πλαίσια στήριξης, τόσα παράθυρα, μπουκαπόρτες; Γιατί δεν το κάνουμε; Θέλεις τη γνώμη μου, στα ίσια;;; Είμαστε ανίκανοι ως σύλλογος να διεκδικήσουμε, επειδή αυτοί που τον διοικούν, βλέπε Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, αρκούνται στο λήθαργο των όσων έχουν και διαχειρίζονται!!!
Δεν είπες όμως το άλλο. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει το πιό μοντέρνο ιδιόκτητο γήπεδο στην Ελλάδα ναί ή όχι;;; Είσαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που εκμεταλλεύεται ο ΠΑΟΚ το παλατάκι;;; Είναι ερείπιο ναί ή όχι;;; Ρημάζουν οι χώροι του αναξιοποίητοι; Μένουν κάτι χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και πάνε χαμένα, χώροι που μας έδωσε η πολιτεία για να τους εκμεταλλευτούμε και να ταϊζουμε το μπάσκετ;; Ούτε ξέρω πόσες χιλιάδες μέτρα είναι!!! Έτσι πάνε ... κατοικούν φαντάσματα μέσα ... με μιά ομάδα πλήρως απαξιωμένη!!!
Οπότε φίλε, και τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν επιδέξιους κώλους και ως φαίνεται, εμείς ούτε γι'αυτό δεν είμαστε άξιοι ... μάλλον αδέξιοι κώλοι είμαστε!!!