Θολούρα και σύνχηση.
Ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος όχι, ποιος Ελληνας και ποιος Ελληνάρας, ποιος πρωτευουσιάνος και ποιος επαρχιώτης, ποιος κόπρος και ποιος ράτσας. Είμαστε άντρες ή λούγκρες ? Είμαστε Ελληνες? ή Αφρικάνοι? Η Μακεδονία τελικά είναι ή δεν είναι Ελληνική? Είναι κακό να είσαι βλάχος, Πόντιος, Κρητικός ή δεν πειράζει ? Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ΄όλα ή η νεύρωση μας? Ο ΠΑΟΚ είναι ψυχασθένεια ή εμείς ψυχασθενείς που κολήσαμε στον ΠΑΟΚ για να ξεφορτώνει η ατομική μας τρέλλα ? Τι είναι ο ΠΑΟΚ, σύλλογος αναρχικών και εντιεξουσιαστών? Εθνικιστών? Αυτονομιστών? Λαμογιών? Τρελλών? Κομλπεξικών? (Ναρκομανείς δεν αναφέρω, διότι είναι ασέβεια και απρέπεια να παίζουμε τον ρόλο του Μπόγια των ψυχών, αφήστε τα παιδιά ήσυχα),
Τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Λοιπόν? Οταν το ξεκαθαρίσουμε, τότε θα μιλάμε σε άλλη γλώσσα και ίσως τότε θα καταλαβαινόμαστε! Πάντως εγώ όταν πάω να δω τον ΠΑΟΚ, πάω να δω τον ΠΑΟΚ , ούτε τον νταή παριστάνω, ούτε τον δεξιο, αριστερό, κεντρώο, αναρχοαυτόνομο, εθνικιστή, αυτονομιστή ΠΑΟΚστή. Είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό μου φτάνει. Ειμαι ολοκληρωμένος. Τώρα σε εσάς μάλλον λείπει η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!