Author Topic: Eλλάδα - Ισπανία Τετάρτη 22/8/2007 γήπεδο Τούμπας φιλικός αγώνας προς τιμή του Αρχηγού Θόδωρου Ζαγοράκη  (Read 3692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

theoole

• Guest
τα σκουληκια τα θυμηθηκαμε επειδη καποιοι κυριοι θυμωσαν οταν χειροκροτησαν τον κοντο και τους πετουσαν μπουκαλια.. μεγαλη μαλακια. και γω εβριζα τον κοντο αλλα δεν σημαινει επειδη διαφωνω με αλλους να ουρλιαζω στα καγκελα

northeagle_4

• Guest
βαλτε λιγο μυαλο..μην ασχολειστε μαζι τους συνεχως τους δινετε αξια
  εγω συμφωνω μονο σε αυτο το παραπανω
 δεν αποδοκιμαστηκε η εθνικα αντιθετα επιδοκιμαστηκε και αυτο ειναι το σημαντικο.στο καραισκακη γινονται χειροτερα για αυτο σου ειπα καλα πηγε το ματς

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εστάλη στις: Σήμερα στις 23:33:56 Στάλθηκε από: northeagle_4  
Εισαγωγή παράθεσης
Eιπαμε το "Ω ΠΑΟΚαρα" ,"Οεο Οεο Οεο ΠΑΟΚ για σενα μονο Ζω και αναπνεω " ,γαμιετε ο παο και η αθηνα-γαμιεται ο θρηνος κι ο πειραιας","σαλπιγγιδη πουσταρα" πολλα "ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕΟΕΟΕ" και σκετα ΠΑΟΚ ΟΛΕ
 γιθα την εθνικη ακουστηκαν τα 3 κλασσικα Ελλαδαρα Ομαδαρα,Ελλας-Ελλας και ολε ελλας ολε ολε

(+)

Me to pou kanei sindesi paizei Se opoio gipedo kai an pame gamame.
Ston ethniko ymno eimai sigouros pws apo pisw epaize tin aspromavri fanela, alla to eixan xamilwsei ta mounia kai eprepe na to katalaveis apo ta aaa ouuu iii. epaixe poly PAOK kai timpano, akoustike to balte fwtia, polla gamisiatika gia gay kai bazelo genikotera.
An akousa kala epaixe kai to hellas hellas h xwra tis poustias.
ti allo... poly ntountouka paokara eixe. xmm... PAOK edw PAOK ekei epaixe. xmm.. nomizw pws mazi me auta pou eipe o north , ta grapsame ola..

Pantws genika sto a epaize poly PAOKARA, sto b itan poly pio moufa.. hellas kai tetoia.. poly xeirokrotima ston prodoti (!!!!!) - akoma aporw poioi malakes xeirokrotousan - alla sto telos kata to 80' arxisane pali ta PAOK kai kafrila.

H megali fasi itane pantws sto a me tis giouxes ston prodoti pou i tileorasi etrize apo tin fasaria! Poly kraximo leme! super itane  ;)
Sto b edeixe kai mia simaia ispaniki (??) h' kati tis ispanias telos pantwn, kai elege o pyrokolos pws ta exei parei o mpasinas kai poios allos den thimame. Genikotera dwthike i entipwsi pws tous spasame ta arxidia.  :P ;D
« Last Edit: August 23, 2007, 01:04:33 by king »

Diego-4

• Guest
Μια χαρα τα λεει στο σπορτ24..για γελια και για κλαματα ητανε αυτοι οι λιγοι ευτυχως.
Εγω ντραπηκα για αυτους που στιγματιζουν την ομαδα μου

στα αρχιδια μας και ο Σαλπι και ο ΠΑΟ και ο γαυρος και ο Αρης..
επαιζε η εθνικη και θελαμε να τιμησουμε τον Θοδωρο -και αυτον τον γραψατε στα αρχιδια σας και με τα συνθηματα και οταν σας ζητησε να σταματησετε- και καποιοι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ φτασανε στο σημειο να γιουχαρουνε παικτη της εθνικης ελλαδος..αν ειναι δυνατον

στον μικροκοσμο τους κλεισμενοι βριζοντας τον πειραια και αυτον τον παικτη πιστευουν οτι κανανε το καθηκον τους και παλι..
ε οχι αντιθετα μας κανατε μια ακομη φορα διεθνως ρεζιλι αντι να βοηθησετε ωστε με την ατμοσφαιρα να ξεχαστει λιγο το εξισου ντροπιαστικο γεγονος του χλοοταπητα

Σε είπα κάτι απο την αρχή , για ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ , Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ..Αν εσύ ντράπηκες εγώ είμαι πιο περίφανος απο ποτέ...
Οσο τώρα για τις Εθνικές και τις παπαριές που αναφέρεις , πάρτην χαμπάρι οτι σε έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους...Το κύπελλο του EURO ακόμα στο φέρνουν να το δείς, γιατί σε θεωρούν την τελευταία τρύπα του ζουρνά..Σε θυμούντε μόνο κάθε 8 Σεπτεμβρίου που εγκαινιάζουν την γαμω-έκθεση και αυτό είναι όλο...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Βάσκικη ήταν η σημαία King
Για πες τι...πήρε ο Μπασινάς??
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
επαιρνε την μπαλα παικτης της εθνικης και τον γιουχαραν καποιοι..αυτο ειναι στηριξη;

ενταξει εφυγε απο τον ΠΑΟΚ πουστικα..στα αρχιδια μας, αυτος εχασε

Σε είπα κάτι απο την αρχή , για ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ , Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ..Αν εσύ ντράπηκες εγώ είμαι πιο περίφανος απο ποτέ...
Οσο τώρα για τις Εθνικές και τις παπαριές που αναφέρεις , πάρτην χαμπάρι οτι σε έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους...Το κύπελλο του EURO ακόμα στο φέρνουν να το δείς, γιατί σε θεωρούν την τελευταία τρύπα του ζουρνά..Σε θυμούντε μόνο κάθε 8 Σεπτεμβρίου που εγκαινιάζουν την γαμω-έκθεση και αυτό είναι όλο...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...
δεν ειμαι σαλονικιος..ακομα χειροτερα απο επαρχια πιο πολυ γραμμενο με εχουν
αλλα αυτο το κομπλεξ που εχετε εσεις δεν το εχει κανενας και πουθενα

northeagle_4

• Guest
Ναι η βασκικη ηταν  και τα πηρε λογικα λογω ΕΤΑ κτλ
  ο μπασινας τι ζορι τραβαει ισπανος ειναι ???και οι μισοι παικτες της ισπανιας που ειναι βασκοι τι γνωμη εχουν
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ δεν θα μαλωσουμε και για τα ψυχολογικα του σπυροπουλου και σαλπιγγιδη τωρα ΗΡΕΜΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Βάσκικη ήταν η σημαία King
Για πες τι...πήρε ο Μπασινάς??

eixe ksenerwsei kai o spyropoulos eipe pws eixe eknevristei poly. kai autos kai allos enas alla den thimame poion eipe.

o spyropoulos eipe pws ta piran me tin simaia giati autoi leei paizoun ispania kai kati parapano katalavan..  logika ta piran giati den itan elliniki kai itan baskiki..
« Last Edit: August 23, 2007, 00:52:20 by king »

Diego-4

• Guest
το κομπλέξ μου το δημιούργησε το ένα κολυμβητήριο που έχω σε ολοκληρη την πόλη, το κλειστό μου γήπεδο μπάσκετ που μου το τάξανε το '91 και μου το χτήσανε το '99 όταν ο γαυρο-βάζελος σήκωνε γήπεδα σε ένα φεγγάρι , ο Τσούλης και ο Παπαδημητρίου , ο Παπαπέτρου και ο Κασναφέρης , τα χαμένα μου πρωταθλήματα , οι αρπαγίες παικτών και άλλα πολλά που εσύ δεν μπορείς να δείς....Θα σου πρότεινα να μην συνεχίσεις την συζήτηση μαζί μου γιατι θα βριστούμε άσχημα, σε παρακαλώ πολύ δηλαδή , είσαι απο αυτούς που μου κάθονται στο λαιμό ...

North_pole

• Guest
Φαίνεται να μη δίνεται ιδιαίτερη έκταση από τα ΜΜΕ στα όποια συνθήματα ακούστηκαν που δεν είχαν σχέση με την Εθνική. Οπωσδήποτε τα συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, ακόμη και σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος είναι θεμιτά, ωραία και δεν χαλάνε την ατμόσφαιρα, ούτε για όσους είναι στο γήπεδο ούτε για τους άλλους που το βλέπουν από την τηλεόραση. Ωστόσο τα συνθήματα κατα Σαλπιγγίδη, γαυροβάζελου και σκουλικιού μας κάνουν να φαινόμαστε γραφικοί. Αλήθεια γιατί δεν ειπώθηκε κανένα σύνθημα για ΑΕΚ; Συμφωνώ ότι με τα συνθήματα αυτά δίνουμε αξία σε κάποιους που από μόνοι τους ΔΕΝ την έχουν. Τουλάχιστον τα συνθήματα αυτά να περιορίζονταν πριν την έναρξη και κατα το ημίχρονο, για να μην δίνονταν σε αυτά καμία δημοσιότητα.
Για όποιον ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα, γιατί ήταν σήμερα στην Τούμπα;; Γιατί έδωσε έστω 10 Ευρώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου;; Γιατί δεν τους αγνοείς κι εσύ όπως σε αγνοούν εκείνοι, αλλά αντίθετα τους δίνεις αξία;;

p@oki-92

• Guest
gia afto imastan eimaste k tha eimaste xorio oxi gia to komplex tis athinas alla gia afto p kouvalane kapoioi.ego pragmatika ntrapika,i ethniki epaize.kalitera n pigainei k na paizei stin kriti kai meta tha vgenoun kapoioi kai tha lene TO KOMPLEX TON ATHINAION!EXOUN GRAMMENI TIN THESSALONIKI!kai ta klasika.kala kanoun k mas exoun grammenous.
ego pragmatika gia proti fora stin zoi mou ntrapika gia aftous pou theoro aderfia mou.ante se 6-7 xronia tha ksanadoume tin ethniki stin thessaloniki gia na fonazoume pali paok aris iraklis k o kathenas me tis gkavles tou.ksero pos oi perissoteroi tha arxisoun den eisai ΠΑΟΚτσής PAOK pano ap'ola k malakies.

DEN THA SE KSEXASOUME POTE ARXIGE!

alitheia ta logia apo ton ethniko imno den ta kserane osoi pigan sto gipedo?mono tin mousiki akouga

Offline arwstos

• Αλλαγή
Ακουστηκε λιγο και το "Λαλαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας"
και αν δε κανω λαθος και "Διπλο μεσα στη Ξανθη"

Η σημαια ηταν των Βασκων και ηταν καποια απο αυτες που ειχαν εμφανιστει
και στο παιχνιδι ΠΑΟΚ - Καλαμαρια αν θυμαμαι καλα περσι το φθινοπωρο.

Οσον αφορα τη συνθηματολογια, κι εγω διαφωνω με τα συνθηματα
που ακουστηκαν εναντιον Ολυμπιακου και Παναθηναικου.
Για το Σαλπιγγιδη την ευθυνη για οσα ακουστηκαν εχει βασικα
ο προπονητης της Εθνικης (την προσφορα του οποιου ολοι βεβαια αναγνωριζουμε στην Εθνικη)
που τον χρησιμοποιησε.
Μπορει το παιχνιδι να ηταν της Εθνικης αλλα παραλληλα το παιχνιδι
αυτο γινοταν στο σπιτι του ΠΑΟΚ, στο ιδιοκτητο μας Γηπεδο και σε αυτο
ο Σαλπιγγιδης ΔΕΝ ειναι ευπροσδεκτος. Τα συνθηματα εναντιον του μπορουσαν ισως να
αποφευχθουν για να μη του δωσουμε αξια αλλα το γιουχαρισμα οχι κατα τη γνωμη μου.

Θοδωρε σε ευχαριστουμε για οσα μας χαρισες ως παικτης.
Επαναλαμβανω την ευχη που εκανα την μερα που ειπες τον ΝΑΙ να μπεις μπροσταρης στην
προσπαθεια αυτη: Να πιασεις στα χερια σου ως Προεδρος τις 2 κουπες που δεν επιασες ως
παικτης, αυτες του Πρωταθληματος Ελλαδας και του Κυπελλου ΟΥΕΦΑ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

theoole

• Guest
Την ξενερα που εφαγα σημερα δεν την εχω ξανανοιωσει. Πραγματικα ντραπικα οταν ειδα να μετακινουνται απο την 5 πατεραδες με παιδια και να προσπαθουν να καλυφτουν απο τα μπουκαλια. Επισης ντραπικα με μια ¨παρεα¨ στην 4 που εψαχνε για αλλοθρησκους

manos4

• Guest
"δεν ειμαι σαλονικιος..ακομα χειροτερα απο επαρχια πιο πολυ γραμμενο με εχουν
αλλα αυτο το κομπλεξ που εχετε εσεις δεν το εχει κανενας και πουθενα"

blue-eyes.........δεν καταλαβα τι εννοεις.......... ???
 ??? ??? ???

Offline blue_eyes

• Βασικός
Για όποιον ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα, γιατί ήταν σήμερα στην Τούμπα;; Γιατί έδωσε έστω 10 Ευρώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου;; Γιατί δεν τους αγνοείς κι εσύ όπως σε αγνοούν εκείνοι, αλλά αντίθετα τους δίνεις αξία;;
Πολυ σωστος..γιατι πηγατε στο γηπεδο; Μα για να βρισετε τους αθηναιους και να σας ακουσουνε αντε και να δειρετε κανεναν αλλοθρησκο

Την ξενερα που εφαγα σημερα δεν την εχω ξανανοιωσει. Πραγματικα ντραπικα οταν ειδα να μετακινουνται απο την 5 πατεραδες με παιδια και να προσπαθουν να καλυφτουν απο τα μπουκαλια. Επισης ντραπικα με μια ¨παρεα¨ στην 4 που εψαχνε για αλλοθρησκους
τι να πω και εδω..επιβεβαιωνομαι και παλι

gia afto imastan eimaste k tha eimaste xorio oxi gia to komplex tis athinas alla gia afto p kouvalane kapoioi.ego pragmatika ntrapika,i ethniki epaize.kalitera n pigainei k na paizei stin kriti kai meta tha vgenoun kapoioi kai tha lene TO KOMPLEX TON ATHINAION!EXOUN GRAMMENI TIN THESSALONIKI!kai ta klasika.kala kanoun k mas exoun grammenous.
ego pragmatika gia proti fora stin zoi mou ntrapika gia aftous pou theoro aderfia mou.ante se 6-7 xronia tha ksanadoume tin ethniki stin thessaloniki gia na fonazoume pali paok aris iraklis k o kathenas me tis gkavles tou.ksero pos oi perissoteroi tha arxisoun den eisai ΠΑΟΚτσής PAOK pano ap'ola k malakies.

alitheia ta logia apo ton ethniko imno den ta kserane osoi pigan sto gipedo?mono tin mousiki akouga
πειτε τα παιδια..μπας και ξυπνησουν μερικοι

στον μικροκοσμο σας ειστε..ραδιο, γαμω τον αρη-οσφπ, γαμω την αθηνα, να σπασουμε κανενα αμαξι με αθηναικες πινακιδες κτλ
αντε ρε ξυπνατε

"δεν ειμαι σαλονικιος..ακομα χειροτερα απο επαρχια πιο πολυ γραμμενο με εχουν
αλλα αυτο το κομπλεξ που εχετε εσεις δεν το εχει κανενας και πουθενα"

blue-eyes.........δεν καταλαβα τι εννοεις.......... ???
 ??? ??? ???
οτι αν εσυ στην θεσσαλονικη εχεις παραπονα οτι σε εχει γραμμενο η αθηνα τοτε τι να πω εγω στην επαρχια που αν παθω κατι πρεπει να ερθω σε σενα η στην αθηνα να γινω καλα..αυτο εννοω

Diego-4

• Guest

Όλα αυτά που γράφεις σχετικά με το πότε θα ξαναπαίξει η Εθνική στην Θεσσαλονίκη και τα διάφορα , δεν χρειαζόταν το σημερινό συμβάν για να μην ξαναπαίξει , ουτος η άλλος δεν θα ξαναέπαιζε , άλλωστε κάτι τέτοιο γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια ,δεν περιμένανε εμάς...Πρίν απο αυτό το παιχνίδι γιατι δεν ερχόταν η Εθνική να παίξει στη Θεσσαλονίκη , στο Καυτατζόγλειο που θεωρήται και το πιο κατάλληλο γήπεδο ? Αφήστε της μαλακίες λοιπόν...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Μια χαρα τα λεει στο σπορτ24..για γελια και για κλαματα ητανε αυτοι οι λιγοι ευτυχως.
Εγω ντραπηκα για αυτους που στιγματιζουν την ομαδα μου

στα αρχιδια μας και ο Σαλπι και ο ΠΑΟ και ο γαυρος και ο Αρης..
επαιζε η εθνικη και θελαμε να τιμησουμε τον Θοδωρο -και αυτον τον γραψατε στα αρχιδια σας και με τα συνθηματα και οταν σας ζητησε να σταματησετε- και καποιοι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ φτασανε στο σημειο να γιουχαρουνε παικτη της εθνικης ελλαδος..αν ειναι δυνατον

στον μικροκοσμο τους κλεισμενοι βριζοντας τον πειραια και αυτον τον παικτη πιστευουν οτι κανανε το καθηκον τους και παλι..
ε οχι αντιθετα μας κανατε μια ακομη φορα διεθνως ρεζιλι αντι να βοηθησετε ωστε με την ατμοσφαιρα να ξεχαστει λιγο το εξισου ντροπιαστικο γεγονος του χλοοταπητα

paparies file einai auta pou les esu.. rwta ton zagoraki pws enoiwthe ekeini tin wra pou evrizes esu ton konto k tis alles omades.. o paok filaraki exei mathei na sevetai thesmous k katastaseis k as ton exoun xilioadikisei...gia auto panta ksexwrize...lupamai gia sena k tous omoious sou

Diego-4

• Guest
αυτόν τον ΠΑΟΚ τον θέλουν στο χωριό σου....ΕΛΛΗΝΑΡΑ...

northeagle_4

• Guest
akoystike kai to "den tha xechasoume pote thodore Archigee" opote +1
  για τα αλλα χαλαρωστε ρε μην τρελλαινεστε με μαλακιες τωρα.κανεις δεν χρειαζεται να ντρεπεται και να απολογειτε για κατι που δεν φωναξε αλλα επειδη πολλοι θα φατε προλογο απο αυριο σας πειραζει και λογικο απλα τους γραφετε στα παπαρια σας μην ασχολειστε.αν φωναζαν 5000 αυτοι εχουν την ευθηνη και οσοι επιδοκιμαζουμε(ως εναν βαθμο και εγω που την εθνικη την βλεπω και την αγαπαω) οι υπολοιποι που δεν συμφωνειτε δεν χρειαζεται να ντεπεσται και να απολογηστε για κατι που δεν κανατε.
   πχ ειναι δυνατον να ντρεπεται ο απλος γαυρος φιλαθλος για την δολοφωνια του λαυριο αν και πολυ πιο μεγαλο θεμα εννοειτε οτι ΟΧΙ
       και πολλα αλλα παραδειγματα αμα θελετε

p@oki-92

• Guest

Όλα αυτά που γράφεις σχετικά με το πότε θα ξαναπαίξει η Εθνική στην Θεσσαλονίκη και τα διάφορα , δεν χρειαζόταν το σημερινό συμβάν για να μην ξαναπαίξει , ουτος η άλλος δεν θα ξαναέπαιζε , άλλωστε κάτι τέτοιο γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια ,δεν περιμένανε εμάς...Πρίν απο αυτό το παιχνίδι γιατι δεν ερχόταν η Εθνική να παίξει στη Θεσσαλονίκη , στο Καυτατζόγλειο που θεωρήται και το πιο κατάλληλο γήπεδο ? Αφήστε της μαλακίες λοιπόν...

file an afto katalaves apo afta p grafo lipamai