Author Topic: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1 - 0 1/9/2007 1η αγωνιστική  (Read 10165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1 - 0 1/9/2007 1η αγωνιστική
« Reply #260 on: August 24, 2007, 18:17:50 »
SOS
s'ena gefiraki konta sto gipedo,tha ginetai elegxos taytotiton GIA TON TOPO DIAMONIS..

fatal_invasion

• Guest
« Reply #261 on: August 24, 2007, 18:30:05 »
i pigi einai egkiri..ostoso kai go tha pao..

thomas

• Guest
« Reply #262 on: August 24, 2007, 18:40:05 »
thoma ta pame auta  ;)

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7329.msg133538.html#msg133538

Stin xanthi o laos tha paei o kosmos na xalasei. Oloi to kseroun  ;)

Δεν το πρόσεξα φιλαράκι... :smack:

thomas

• Guest
« Reply #263 on: August 24, 2007, 18:42:20 »
prepei na einai pagkosmia prwtotypia o proedros podosfairikis omadas na sinista stous filathlous tou na min akolouthisoun tin omada tou kai aytoi na ton agnooun.

En pasei periptwsei, osoi pate, frontiste prwta kai kalutera gia to diko sas kalo ki ystera gia tou PAOK!I season prepei na arxisei pasi thusia thetika.

Mi vgaloume monoi mas ta matia mas

:prosk: Πολύ σωστά

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: August 24, 2007, 18:55:51 »
xiliometra tha kanoume kai pali gia na ma ste stou PAOK to pleuro.
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

petros

• Guest
« Reply #265 on: August 24, 2007, 18:57:40 »
paides to lete na dosoyme ena rantevou kapou ekso apo thessaoniki kai apo ekei na tin kanoume oloi mazi gia to diplo?

Poet

• Guest
« Reply #266 on: August 24, 2007, 20:11:06 »
Το γήπεδο της Skoda Ξάνθης έχει σε 3 μεριές μόνο κερκίδες ... αντίστοιχα μιλώντας με το δικό μας ... δεν υπάρχει το ένα πέταλο ... της 4

Το πέταλο 7-8, είναι η κερκίδα Δ που λέγεται ότι θα παραμείνει κλειστή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε :
1. Απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εγώ με τον υπεύθυνο εισιτηρίων της ΠΑΕ Ξάνθης τον κ. Επιτρόπου
2. Απο την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης
3. Απο την ανακοίνωση της αστυνομίας
4. Απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι συνεργάτης μου, και στην οποία τηλεφωνική επικοινωνία ήμουν μπροστά

Τα 2 μεγάλα κομμάτια κερκίδων ... οι αντίστοιχες με εμάς 5-6 και 1-2-3 δίνονται με διαρκείας στα μέλη.
Όταν γίνονται αγώνες στην Ξάνθη, οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπαίνουν όπως εδώ σ'εμάς μόνο με το καρτελλάκι που σου το τρυπάνε στην είσοδο, εκεί έχει ένα σύστημα που κάνει ηλεκτρονικό picking και πριν μπεις δείχνεις το διαρκείας σου και πρέπει να πάρεις εισιτήριο.

Τα εισιτήρια λοιπόν που εκδόθηκαν, δεν είναι εισιτήρια που θα διατεθούν απο εκδοτήρια, είναι τα εισιτήρια που δίνονται αποκλειστικά στους κατόχους διαρκείας την ώρα που εισέρχονται στο γήπεδο. Γι'αυτό υπάρχει σύγχυση στα ράδια και λένε αρλούμπες ότι είναι αντισυνταγματικό να κάνεις επιλογή πελατών κλπ. η πραγματικότητα είναι ότι ούτε ένα εισιτήριο δεν πρόκειται να διατεθεί απο εκδοτήρια, παρά μόνο στα μέλη του club της Ξάνθης, στα διαρκείας!!!

Αύριο το πρωϊ θα γίνει νέα σύσκεψη στην Ξάνθη για να συνεκτιμηθεί η κατάσταση. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, αν μαζευτεί πολύς κόσμος να λειτουργήσει εκδοτήριο και να ανοίξει τελικά η θύρα Δ των φιλοξενουμένων. Αυτό θα το ξέρουμε κατα το μεσημεράκι. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως σας είπα, επίσημα, δεν πρόκειται να ανοίξει και δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια για καμμία απολύτως θύρα.

Σας υπενθυμίζω το μήνυμα που ανέφερα για την πρόσβαση στο γήπεδο απο εναλλακτικές οδούς.

Τέλος, ανεξάρτητα με το τί λέγεται στα ράδια, εάν γίνουν επεισόδια και διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για οπαδούς του ΠΑΟΚ, τότε τιμωρείται η ομάδα!!

Εγώ πάντως θα πάω. Να διευκρινήσω όμως ότι έχω εξασφαλίσει θέσεις. Αν δεν είχα, δεν ξέρω αν θα πήγαινα ή όχι ... η επιλογή είναι δική σας!!!
« Last Edit: August 24, 2007, 20:15:00 by Poet »

apaoki13

• Guest
« Reply #267 on: August 24, 2007, 20:40:57 »
Me vasi ayta pou elege persi h super klika an den parei eisitiria mia omada se ektos edras agwna den einai ypeythinh. Einai kati pou eixe ypothei persi alla den xerw kata poso allaxe sto fetino katastatiko. To 8ymamai xarakthristika giati egine 8ema. Apo ekei kai pera den shmainei oti axizei ton kopo na kanoume ntou h tsampoukades me tous xanthiwtes giati den pistevw oti axizei ton kopo na dhmiourgoume 8ema apo to pou8ena eidika fetos.

peja_4

• Guest
« Reply #268 on: August 24, 2007, 20:41:31 »
Η ομάδα θα τιμωρηθει ΜΟΝΟ αν αποδεδειγμένα οπαδοι της
προξενησουν επεισοδια ΜΕΣΑ στο γηπεδο.
Για την εισοδο με εισητηριο ή ΟΧΙ των φιλαθλων στο γηπεδο
υπευθυνη ειναι η ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Εξάλλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εβγαλε και ανακοινωση στην οποια
θα στηριχθει η υπερασπιση μας.
ΟΛΟΙ ΞΑΝΘΗ ΟΛΟΙ ΝΤΟΥ
ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

thomas

• Guest
« Reply #269 on: August 24, 2007, 21:27:37 »
Το γήπεδο της Skoda Ξάνθης έχει σε 3 μεριές μόνο κερκίδες ... αντίστοιχα μιλώντας με το δικό μας ... δεν υπάρχει το ένα πέταλο ... της 4

Το πέταλο 7-8, είναι η κερκίδα Δ που λέγεται ότι θα παραμείνει κλειστή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε :
1. Απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εγώ με τον υπεύθυνο εισιτηρίων της ΠΑΕ Ξάνθης τον κ. Επιτρόπου
2. Απο την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης
3. Απο την ανακοίνωση της αστυνομίας
4. Απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι συνεργάτης μου, και στην οποία τηλεφωνική επικοινωνία ήμουν μπροστά

Τα 2 μεγάλα κομμάτια κερκίδων ... οι αντίστοιχες με εμάς 5-6 και 1-2-3 δίνονται με διαρκείας στα μέλη.
Όταν γίνονται αγώνες στην Ξάνθη, οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπαίνουν όπως εδώ σ'εμάς μόνο με το καρτελλάκι που σου το τρυπάνε στην είσοδο, εκεί έχει ένα σύστημα που κάνει ηλεκτρονικό picking και πριν μπεις δείχνεις το διαρκείας σου και πρέπει να πάρεις εισιτήριο.

Τα εισιτήρια λοιπόν που εκδόθηκαν, δεν είναι εισιτήρια που θα διατεθούν απο εκδοτήρια, είναι τα εισιτήρια που δίνονται αποκλειστικά στους κατόχους διαρκείας την ώρα που εισέρχονται στο γήπεδο. Γι'αυτό υπάρχει σύγχυση στα ράδια και λένε αρλούμπες ότι είναι αντισυνταγματικό να κάνεις επιλογή πελατών κλπ. η πραγματικότητα είναι ότι ούτε ένα εισιτήριο δεν πρόκειται να διατεθεί απο εκδοτήρια, παρά μόνο στα μέλη του club της Ξάνθης, στα διαρκείας!!!

Αύριο το πρωϊ θα γίνει νέα σύσκεψη στην Ξάνθη για να συνεκτιμηθεί η κατάσταση. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, αν μαζευτεί πολύς κόσμος να λειτουργήσει εκδοτήριο και να ανοίξει τελικά η θύρα Δ των φιλοξενουμένων. Αυτό θα το ξέρουμε κατα το μεσημεράκι. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως σας είπα, επίσημα, δεν πρόκειται να ανοίξει και δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια για καμμία απολύτως θύρα.

Σας υπενθυμίζω το μήνυμα που ανέφερα για την πρόσβαση στο γήπεδο απο εναλλακτικές οδούς.

Τέλος, ανεξάρτητα με το τί λέγεται στα ράδια, εάν γίνουν επεισόδια και διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για οπαδούς του ΠΑΟΚ, τότε τιμωρείται η ομάδα!!

Εγώ πάντως θα πάω. Να διευκρινήσω όμως ότι έχω εξασφαλίσει θέσεις. Αν δεν είχα, δεν ξέρω αν θα πήγαινα ή όχι ... η επιλογή είναι δική σας!!!

Το ότι είναι αντισυνταγματικό να κάνεις αυθαίρετη επιλογή πελατών φίλε μου δεν είναι αρλούμπα.Ψάξτο αν θέλεις....

manos4

• Guest
« Reply #270 on: August 24, 2007, 21:53:52 »
ρε παιδια η ΒΕΡΟΙΑ αν και ο νικολαιδης δεν ζητησε εισιτηρια γαιτι εδωσε μια κερκιδα στους αεκτζηδες.........?
και δεν εκανε τα καραγκιοζιλικια του πανοπουλου ..........?
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΦΥΛΟΠΑΟΚΤΣΗ...........?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #271 on: August 24, 2007, 22:01:05 »
pantws h veroia akousa oti tous edwse 30 kai 40 eyrw eishthria
elpizw na mh ginei to idio kai me emas

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: August 24, 2007, 22:07:58 »
Ούτε καν από το σύνδεσμο των Ξανθιωτών δίνουν εισητήρια.Προσπάθησε ένας δικός μου πριν λίγη ώρα.Ο Poet έχει δίκαιο σε όσα λέει,με μόνη επιφύλαξη την τιμωρία που δεν νομίζω να παίζει τέτοιο ενδεχόμενο,αφού η Παέ φρόντισε να καβατζωθεί από χίλιες μπάντες γι'αυτό το λόγο.Αρα η μόνη λύση είναι να είμαστε αρκετοί αύριο στην Ξάνθη,ώστε να ανοίξουν το πέταλο νταηλίκι.  
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

kaze

• Guest
« Reply #273 on: August 24, 2007, 22:09:49 »
Egw pantos aporw giati den mas edosan eisitiria gia ton agwna PAOK - xanthi kai den mas afisan na xaroume thn proth mas niki sto protathlima live!!!!

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #274 on: August 24, 2007, 22:20:53 »
Ego provlepo na ginete panikos avrio...kai na ginontai episodia..kai na timoreite h omada..kai meta na leme oti ftaiei o enas kai o allos..
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #275 on: August 24, 2007, 22:50:53 »
magkes yparxei sovaro endexomeno na anavlithei oli i agonistiki kai na kirixtei oli i xora se ethniko penthos logo ton nekron pou yparxoun apo tis foties..

peja_4

• Guest
« Reply #276 on: August 24, 2007, 23:08:12 »
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.
ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Poet

• Guest
« Reply #278 on: August 24, 2007, 23:32:26 »
Το ότι είναι αντισυνταγματικό να κάνεις αυθαίρετη επιλογή πελατών φίλε μου δεν είναι αρλούμπα.Ψάξτο αν θέλεις....
Δεν υπάρχει επιλογή πελατών, δεν το κατάλαβες. Δεν θα διατεθούν καθόλου εισιτήρια απο εκδοτήρια. Ούτε σε Ξανθιώτες. Θα δοθούν μόνο αυτά που αντιστοιχούν σε διαρκείας.

manthulas

• Guest
« Reply #279 on: August 24, 2007, 23:43:45 »
 Ειδα σε τηλεοπτικά παράθυρα κάνα δυο δεινόσαυρους από το ΘΑΣΟΚ και τη ΝΕΑ(ουάου!!) ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Ο ένας την έψαχνε πως να την κάνει λόγω ακράτειας και ο άλλος δεν είχε ούτε μασέλα.Του Πρετεντέρη εκπομπή ήταν.Ύστερα μου λες να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ αν τους ρωτήσεις τι είναι ΠΑΟΚ θα σου πούνε α! κάτι τίποι με ασπρόμαυρα που βαράνε άσχημα και χεζόμαστε να ανέβουμε πάνω οταν έχει την έκθεση.Άντε κουράγιο αδέρφια πάμε για το διπλό.