Το γήπεδο της Skoda Ξάνθης έχει σε 3 μεριές μόνο κερκίδες ... αντίστοιχα μιλώντας με το δικό μας ... δεν υπάρχει το ένα πέταλο ... της 4
Το πέταλο 7-8, είναι η κερκίδα Δ που λέγεται ότι θα παραμείνει κλειστή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε :
1. Απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εγώ με τον υπεύθυνο εισιτηρίων της ΠΑΕ Ξάνθης τον κ. Επιτρόπου
2. Απο την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης
3. Απο την ανακοίνωση της αστυνομίας
4. Απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι συνεργάτης μου, και στην οποία τηλεφωνική επικοινωνία ήμουν μπροστά
Τα 2 μεγάλα κομμάτια κερκίδων ... οι αντίστοιχες με εμάς 5-6 και 1-2-3 δίνονται με διαρκείας στα μέλη.
Όταν γίνονται αγώνες στην Ξάνθη, οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπαίνουν όπως εδώ σ'εμάς μόνο με το καρτελλάκι που σου το τρυπάνε στην είσοδο, εκεί έχει ένα σύστημα που κάνει ηλεκτρονικό picking και πριν μπεις δείχνεις το διαρκείας σου και πρέπει να πάρεις εισιτήριο.
Τα εισιτήρια λοιπόν που εκδόθηκαν, δεν είναι εισιτήρια που θα διατεθούν απο εκδοτήρια, είναι τα εισιτήρια που δίνονται αποκλειστικά στους κατόχους διαρκείας την ώρα που εισέρχονται στο γήπεδο. Γι'αυτό υπάρχει σύγχυση στα ράδια και λένε αρλούμπες ότι είναι αντισυνταγματικό να κάνεις επιλογή πελατών κλπ. η πραγματικότητα είναι ότι ούτε ένα εισιτήριο δεν πρόκειται να διατεθεί απο εκδοτήρια, παρά μόνο στα μέλη του club της Ξάνθης, στα διαρκείας!!!
Αύριο το πρωϊ θα γίνει νέα σύσκεψη στην Ξάνθη για να συνεκτιμηθεί η κατάσταση. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, αν μαζευτεί πολύς κόσμος να λειτουργήσει εκδοτήριο και να ανοίξει τελικά η θύρα Δ των φιλοξενουμένων. Αυτό θα το ξέρουμε κατα το μεσημεράκι. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως σας είπα, επίσημα, δεν πρόκειται να ανοίξει και δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια για καμμία απολύτως θύρα.
Σας υπενθυμίζω το μήνυμα που ανέφερα για την πρόσβαση στο γήπεδο απο εναλλακτικές οδούς.
Τέλος, ανεξάρτητα με το τί λέγεται στα ράδια, εάν γίνουν επεισόδια και διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για οπαδούς του ΠΑΟΚ, τότε τιμωρείται η ομάδα!!
Εγώ πάντως θα πάω. Να διευκρινήσω όμως ότι έχω εξασφαλίσει θέσεις. Αν δεν είχα, δεν ξέρω αν θα πήγαινα ή όχι ... η επιλογή είναι δική σας!!!