Author Topic: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1 - 0 1/9/2007 1η αγωνιστική  (Read 10185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poet

• Guest
Απ: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1 - 0 1/9/2007 1η αγωνιστική
« Reply #160 on: August 22, 2007, 16:14:13 »
Στεναχώριας συνέχεια σήμερα ... θέλω να πώ κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς για μένα, θεωρώ ότι είναι λάθη την παρούσας διοίκησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω τον Ζαγοράκη και τη διοίκησή του, παρ'όλα αυτά, ο ΠΑΟΚτσής φαίνεται να είναι αφιονισμένος και να κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά, στηριζόμενος πάντοτε στο συναίσθημά του. Αυτή η υπερβολική αγάπη και αδυναμία που έχει ο ταλαίπωρος ο ΠΑΟΚτσής προς την ομάδα του, αυτή είναι που γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης απο επιτήδειους, και δυστυχώς, όσο η αγάπη αυτή παραμένει τυφλή, τόσο πιό εύκολο θύμα μπορεί να γίνει ο καημένος ο ΠΑΟΚτσής. (διευκρίνηση: ενίοτε και εγώ συμπεριλαμβάνομαι στους ταλαίπωρους ΠΑΟΚτσήδες)

1. Εισιτήρια : Επειδή έχω κάποιες επαγγελματικές σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην Ξάνθη, και επειδή είναι πολλοί οι φίλοι που μου ζήτησαν να τους τακτοποιήσω απο εισιτήρια, πήρα 2 φορές τηλέφωνο στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθης και μίλησα με τον κολλητό φίλο ενός απο τους καλύτερους συνεργάτες μου, που είναι υπεύθυνος για τα εισιτήρια, τον κ. Επιτρόπου. Του είπα ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τί πρόκειται να συμβεί τελικά, αν θα υπάρχουν εισιτήρια, αν θα ανοίξει η θύρα κλπ. Μου είπε ότι χθες ήταν στη σύσκεψη, είχαν συμφωνήσει σε όλα να παραδώσουν 1.100 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συντάξανε το συμφωνητικό και λίγο πριν την υπογραφή, ένα τηλεφώνημα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους εκπροσώπους της, σταμάτησε τη διαδικασία επειδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα εισιτήρια, γιατί όπως ισχυρήστηκαν οι άνθρωποί της, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης απο πέρυσι και έτσι τους συμβούλευσαν οι νομικοί της. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ, σύμφωνα με όσα μου είπε σήμερα επαναλαμβάνω, αυτό μπορεί και να αλλάξει μέχρι το Σάββατο, εγώ λέω τί μου είπε σήμερα, και δεν πρόκειται να πουληθεί σε κανέναν ξεκάρφωτο κανένα εισιτήριο, παρα μόνο θα δοθούν 375 σε μέλη της Ξάνθης στις άλλες θύρες.

Τον ρώτησα για τη φάση του ντού, λέω, ρε σύ, θα έρθουν εκεί χιλιάδες κόσμος, πώς θα τους κρατήσει αυτούς η αστυνομία μακριά, θα σπάσουν τις πόρτες και θα μπούν μέσα τσαμπουκά. Μου είπε ότι θα υπάρχει πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη επειδή την έχουν πάθει απο πέρυσι με τον Ηρακλή και δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσει στις θύρες άνθρωπος που η ταυτότητά του είναι απο Θεσσαλονίκη!!!! Μου είπε ότι θα μπουνε και κλούβες περιμετρικά απο τις πόρτες, έτσι ώστε να μην χωράει ούτε άνθρωπος να περάσει για να μην φάνε ντου στις πόρτες. Γενικά έριξε το φταίξιμο στη δική μας ΠΑΕ, μου είπε ότι αυτοί στερούνται 44.000 Ευρώ έσοδα απο τα 1.100 εισιτήρια και ήθελαν να πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, μιάς και πάρα πολλοί Ξανθιώτες αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο Πανόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ΠΑΟΚ (αυτό το λέω εγώ, μιάς και έχω μιλήσει 2 φορές τον Πανόπουλο απο πέρυσι ακόμα όταν σε κάποια φάση του είχα πεί γιατί δεν παίρνει τον ΠΑΟΚ αυτός, όταν πέρυσι ψαχνόμασταν, μου είχε απαντήσει σαν επαγγελματίας πρώτα και ύστερα σαν φίλας του ΠΑΟΚ!!!)

Φυσικά προβληματίζομαι, δεν ξέρω τί πρόκειται να γίνει, ελπίζω να αλλάξει αυτή η στάση και τελικά να έχουν εκδοτήριο για όσους πάνε μεμονωμένα, ελπίζω!!! Πάντως, κάθομαι και σκέφτομαι ...
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχουμε επεισόδια για μ@λακίες. Πιθανώς κάποια δικά μας παιδιά θα συλληφθούν, θα δικαστούν, θα μπουν φυλακή με τον νόμο Ορφανού ... είναι κρίμα!!! Και όλα αυτά, χωρίς λόγο!!!
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αρχίσει τη χρονιά της με πρόστιμο απο την Superleague, χωρίς να έχει ακόμα ούτε ένα έσοδο απο αγώνα!!!
- Είναι απόλυτα σίγουρο ότι αν δεν ήταν διοίκηση ο Ζαγοράκης και ήταν διοίκηση ο Γούμενος, σήμερα θα έβριζαν στα ράδια κάτι χιλιάδες κόσμος!!! Δηλαδή, δεν έχουμε καν την καθαρότητα του μυαλού να κρίνουμε την πράξη και όχι τα πρόσωπα!!! Και για εμένα, η πράξη να μην πάρουμε εισιτήρια ήταν λάθος!!! Ότι και να γίνει, για μένα την ευθύνη θα την έχουμε εμείς, ούτο ο Πανόπουλας ... ούτε κανείς άλλος, μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... ανεξάρτητα ποιός τυχαίνει να την διοικεί!!!!

2. Αγωνιστικός χώρος της Τούμπας : Τον είδαμε ότι ήταν αχούρι με τη Λιβόρνο ... τον ξαναείδαμε χωρίς απολύτως καμμία βελτίωση με την Κάλλιαρι μετά απο 15 μέρες ... έπρεπε να τον δούν οι Ισπανοί, για να τον διορθώσουμε "εν μία νυκτί"!!! Πώς δηλαδή χθές το βράδυ δουλεύανε τα συνεργεία, και σήμερα θα είναι έτοιμο; Γιατί δεν το έκαναν αυτό 15 μέρες τώρα, αφ'ότου το είδαν και μετά; Κάνω σύγκριση και λέω ότι αν αυτή την ξεφτίλα την τρώγαμε επι Γούμενου ή Μπατατούδη ή Βεζυρτζή ή οποιουδήποτε ... ακόμα θα βούϊζαν τα ράδια!!!! Μας ξεφτέλισες ρε παλιολαμόγιο ... και κλέβετε λεφτά και δεν ρίχνετε μία στο γήπεδο ... και τέτοια ωραία!!! Ναι, ωραία ... κλέβαν λεφτά, καμμία αντίρρηση, μαζί τα συζητούσαμε, αλλά και τώρα, όποιος ήταν υπεύθυνος ... ήταν ΠΟΛΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο Π@ΥΣΤΗΣ!!! ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΑΡ@ΙΔΗΣ!!! Τέτοια ξεφτίλα δεν την φάγαμε με κανέναν και ποτέ!!! Μου είναι αδιάφορο ... ποιός ήταν υπεύθυνος για το γήπεδο; Την παραίτησή του ... σήμερα!!! Αν θέλουμε να βάζουμε τον πήχη ψηλά και να μην έχουμε φαινόμενα Διονύση με το fax!!!!

3. Συνέλευση ΠΑΕ : Η επίσημη ανακοίνωση ήταν για την Δευτέρα 20 Αυγούστου. Τελικά η συνέλευση ήταν Τρίτη 21. Όχι γιατί αναβλήθηκε για μιά μέρα, έγινε λάθος στη δημοσίευση. Και ο Γούμενος είχε κάνει λάθος και είχε πεί αντί Μικράς Ασίας 1 ... Μικράς Ασίας 2 ... και τον κοροϊδευαν για κάνα μήνα!!! Αλλα τότε, ήταν της μόδας να κοροϊδεύεις τον Γούμενο ... όπως σήμερα είναι της μόδας ... "κάτω τα χέρια ρε απο το Ζαγοράκη!!!" ... "είναι ο μόνος" ... "είναι ο ένας" ... "είναι ο Θεός" κλπ. κλπ. Με τέτοιο όμως κριτικό πνεύμα ΠΑΟΚτσή ... ο Ζαγοράκης δεν πρόκειται να είναι για πολύ ακόμα ο μόνος και ο ένας ... μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά όταν κάποιος λέει αρλούμπες και δεν το καταλαβαίνει, δεν τόχει σε τίποτα να κάνει και σοβαρά λάθη ... όπως ας πούμε να εναντιωθεί αύριο με τον Ζαγοράκη!!!

manos4

• Guest
« Reply #161 on: August 22, 2007, 16:23:21 »
ναι καλα ο πανοπουλος ειναι φιλος του ΠΑΟΚ .............ΜΑ ΠΩς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.............? ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ
ΕΔΩΣΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΑΝΟ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ................
ΑΠΛΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..........ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ............ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...............
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.......................................

Poet

• Guest
« Reply #162 on: August 22, 2007, 16:25:44 »
ναι καλα ο πανοπουλος ειναι φιλος του ΠΑΟΚ .............ΜΑ ΠΩς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.............? ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ
ΑΠΛΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..........ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.......................................
Απο όλο αυτό που έγραψα, αυτό σου έκανε εντύπωση και σχολίασες;

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #163 on: August 22, 2007, 16:26:26 »
λίγο πριν την υπογραφή, ένα τηλεφώνημα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους εκπροσώπους της, σταμάτησε τη διαδικασία επειδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα εισιτήρια, γιατί όπως ισχυρήστηκαν οι άνθρωποί της, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης απο πέρυσι και έτσι τους συμβούλευσαν οι νομικοί της.

eixa thn entupwsh oti o zagor de phre epeidh ta edine 40 o panopoulos...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Poet

• Guest
« Reply #164 on: August 22, 2007, 16:37:06 »
λίγο πριν την υπογραφή, ένα τηλεφώνημα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους εκπροσώπους της, σταμάτησε τη διαδικασία επειδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα εισιτήρια, γιατί όπως ισχυρήστηκαν οι άνθρωποί της, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης απο πέρυσι και έτσι τους συμβούλευσαν οι νομικοί της.

eixa thn entupwsh oti o zagor de phre epeidh ta edine 40 o panopoulos...
Και εγώ γι'αυτό το έγραψα, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

Τελικά, μου λέτε πως θα αποφευχθούν τα χειρότερα; Εκεί είναι το ζουμί της κουβέντας. Κόσμος θα πάει ... ντού θα γίνει αν δεν πάρουν εισιτήρια ... ντού χωρίς συλλήψεις δεν υπάρχει ... ντού χωρίς πρόστιμα απο Superleague πάλι δεν υπάρχει ... ο ΠΑΟΚ πώς θα προστατευθεί; Αυτό είναι το ερώτημα!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #165 on: August 22, 2007, 16:50:43 »
Ama isxuei h apagoreush, h astunomia pou htan sth sunanthsh, den 8a to hksere?

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #166 on: August 22, 2007, 16:59:13 »
Δεν υπάρχουν απαγορεύσεις ρε παιδιά με την μορφή που υπήρχε.
Απλά συνεννοούνται οι ΠΑΕ και δε δίνουν στα μεταξύ τους.Οπως γάβροι-βάζελοι
Για το ότι θα συμφωνήσει ο επίσημος ΠΑΟΚ σε τέτοια φάση στο μέλλον με γαβροβαζελοχανουμοερπετά,δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: August 22, 2007, 17:10:35 »
Δεν υπάρχουν απαγορεύσεις ρε παιδιά με την μορφή που υπήρχε.
Απλά συνεννοούνται οι ΠΑΕ και δε δίνουν στα μεταξύ τους.Οπως γάβροι-βάζελοι
Για το ότι θα συμφωνήσει ο επίσημος ΠΑΟΚ σε τέτοια φάση στο μέλλον με γαβροβαζελοχανουμοερπετά,δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι

Μάλλον το αντίθετο: Ισχύει απαγόρευση ΕΚΤΟΣ εάν οι ομάδες συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #168 on: August 22, 2007, 17:27:23 »
apla ta pramata: opoios thelei paei opoios de thelei den paei.kai sigoura tha eimaste polloi ekei...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #169 on: August 22, 2007, 17:30:35 »
Όποιος ξέρει κάτι επίσημο,ας ενημερώσει.
Θυμάμαι πάντως πολύ καλά ότι κάπου στις αρχές Ιουλίου,ο Τζορμπατζόγλου έλεγε στο libero ότι αυτή είναι η νέα θέση της superleague για τις μετακινήσεις.Αν έλεγε μαλακίες,μαλακίες λέω κ εγώ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #170 on: August 22, 2007, 18:02:04 »
kati xekarfoto adelfia. to www.fcpaok.gr xana leitourgi.
oloi xanthi..............

manos4

• Guest
« Reply #171 on: August 22, 2007, 18:02:17 »
Απο όλο αυτό που έγραψα, αυτό σου έκανε εντύπωση και σχολίασες;

γιατι αυτο δεν ενει αξιο σχολιασμου ?...................ειπε ο πανοπουλος οτι ειναι ΠΑΟΚ ..........καλα................
τον πιστεψαμε .........στην ιδια κατηγορια με τον πηλαδακη ειναι νεοι παραγοντες "αφθαρτοι" απο το
φυτωριο του κοκκαλη............

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
« Reply #172 on: August 22, 2007, 18:04:11 »
Ηρεμία παιδιά, ηρεμία και μην μπευρδεύουμε τα πράγματα. Ότι στηρίζουμε όλοι τον Ζαγοράκη, αυτό φάνηκε και απο την παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση και απο τα ήδη 10 χιλιάδες διαρκείας που είναι τα περισσότερα που έχουμε δώσει στην ιστορία μας και παίζει να αυξηθούν και άλλο και απο την συσπείρωση του κόσμου. Επομένως είναι ψιλοάστοχο να ζητάνε κάποιοι δηλώσεις "Ζαγοράκειας υποταγής" μέσα απο ένα φόρουμ στο ίντερνετ ενώ έχουμε έμπρακτες αποδείξεις. Για τα εισιτήρια τώρα δεν υπάρχει θέμα, εννοείται πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ζητάει εισιτήρια παντού. Για μένα η Ξάνθη με ξενίζει αρκετά, αλλά δεν στέκομαι εκεί. Περιμένω απο την ΠΑΕ να ζητήσει εισιτήρια παντού και κυρίως στο Καραισκάκη στη Λεωφόρο και στο Οακα, άσχετα αν αυτοί δώσουν τελικά. 'Οτι έχουμε κοινά αποδεκτό πρόεδρο δεν σημαίνει ότι θα χειροκροτάμε τις άστοχες κινήσεις. Πάνω απο όλα άλλωστε είναι ο ΠΑΟΚ και κανένα όνομα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. Τώρα για το ποιόν του Πανόπουλου όσοι θυμούνται τις κασέτες του Τριανταφυλόπουλου με τις συνομιλίες του "κοκκαλιάρη" και του "περίεργου" ξέρουν. Που μου έγινε και φίλος του ΠΑΟΚ το αρχιλαμόγιο, πνευματικό παιδί του Θωμά Μητρόπουλου.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #173 on: August 22, 2007, 18:05:06 »
poet ολα οσα ειπες ειναι σωστα.εγω μονο να προσθεσω οτι για παρομοια λαθη σκιζαμε τον γουμενο σε αντιθεση με τον ζαγορακη... γιατι ο ενας ηταν κλεφτης και ο αλλος ειναι η ελπιδα μας για καλυτερο αυριο συνεπως υπαρχει επιεικια,και γιατι πολλοι εχθροι μας χρησιμοποιουν αποδεδειγμενα τα μμε με τροπους υπουλους και διχαστικους με απωτερο σκοπο να πληξουν τον ζαγορακη γιατι απλα ξερουν οτι αποτελει ελπιδα για το μελλον το δικο μας και εφιαλτη για το μελλον των δικων τους ομαδων.συνεπωσ κανουμε τα στραβα ματια σε λαθη για να μην τους δινουμε τροφη.τωρα φυσικα αλλο το λαθος σε στυλ λουκα.εκει το ξανασυζηταμε.για τον χλοοταπητα δεν με πολυενδιαφερει...εθνικες και φιλικα κλπ στα @@ μου.μονο ΠΑΟΚ.
poet ενας ανθρωπος σαν και εσενα με τετοια γραφη και τοσο εξυπνος αποκλειεται να μην μου αραδιασει καμια σελιδα αντικειμενο.ενας τυπος σαν κιεσενα και το αδικο ξερει να το στριφογυρναει απο εδω και να το γυροφερνει απο εκει ωστε να το παρουσιαζει στα μετρα του.και φυσικα ενας εξυπνος ανθρωπος σαν εσενα ειναι εγωιστης(εδω εγωιστες ειναι οι μπουφοι σημερα) και δεν τα παραταει γιαυτο δεν θα βγαλουμε ακρη σε αντιπαραθεση.ειμαι και λιγο ρεμπελος και βαριεμαι να γραφω  ;D φυσικα σε σεβομαι ομως.
διστυχως στην κατασταση που ειναι ο ΠΑΟΚ σημερα χρειαζετε χουντα του στυλ...τουμπεκα για τον προεδρο ρε...και οπωσ ειπα παλιοτερα αν και αναρχας αυτη η χουντα πρεπει να εφαρμοστει απο τις δυτικες. ;)

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #174 on: August 22, 2007, 19:27:36 »
Poet δε νομιζω οτι υπαρχει κατι περιεργο στη συμπεριφορα του κοσμου του ΠΑΟΚ
οσον αφορα τα οποια λαθη του Ζαγορακη.

Φυσικα και δε μπορουμε να συγκρινουμε το προβλημα στο χορτο της Τουμπας
με το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια του ΠΑΟΚ - την υποθεση με το φαξ.

Οσον αφορα τα αντιστοιχα λαθη στις ανακοινωσεις για τις Γενικες Συνελευσεις
( Μικρας Ασιας 2 ο Γουμενος, 20 Αυγουστου ο Ζαγορακης) δεν εχουν καμια
διαφορα και δεν ηταν τιποτα σοβαρο βεβαια ( και στις 2 περιπτωσεις).
Η διαφορα ειναι οτι στην περιπτωση Γουμενου εμεις προσπαθουσαμε να βρουμε
εστω και ενα κομμα ( ,) που θα τον ξεφτυλισει στα ματια του υπολοιπου κοσμου
για να τον "ριξουμε" πιο ευκολα ενω στην περιπτωση του Ζαγορακη εμεις οι
ιδιοι εφοσον περναει απο το χερι μας θα αποκρυψουμε απο μονοι μας το μικρο λαθακι
του Ζαγορακη για να μη πεσει η δημοτικοτητα του ουτε για 0.5% στα ματια του υπολοιπου κοσμου του ΠΑΟΚ.

Το προβλημα τοσα χρονια στις διοικησεις του ΠΑΟΚ ηταν κυριως η ελλειψη
της αληθειας, της τιμιοτητας και της περηφανιας
Αυτα ηθελε πρωτιστως ο κοσμος και ποτε δε τα ειδε.

Οσο ο κοσμος βλεπει αυτα τα στοιχεια στη Διοικηση Ζαγορακη
θα την προστατευει, καλυπτοντας ακομη και απο μονος του τα οποια μικρα λαθακια γινονται
που οφειλονται κατα πρωτο λογο στην απειρια.

υγ: o Μπατατουδης και ο Γουμενος δε πολεμηθηκαν ουτε γιατι δε πηραν εισιτηρια
στο ΟΑΚΑ, ουτε γιατι μπερδεψαν τη διευθυνση του Γηπεδου της Τουμπας.
Πολεμηθηκαν γιατι ηταν απατεωνες, υπεξαιρουσαν λεφτα απο τον ΠΑΟΚ και
παραλληλα μικραιναν και την ομαδα αγωνιστικα απο ενα σημειο και μετα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

peja_4

• Guest
« Reply #175 on: August 22, 2007, 19:35:38 »
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΟ
ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #176 on: August 22, 2007, 19:37:53 »
Poet δε νομιζω οτι υπαρχει κατι περιεργο στη συμπεριφορα του κοσμου του ΠΑΟΚ
οσον αφορα τα οποια λαθη του Ζαγορακη.

Φυσικα και δε μπορουμε να συγκρινουμε το προβλημα στο χορτο της Τουμπας
με το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια του ΠΑΟΚ - την υποθεση με το φαξ.

Οσον αφορα τα αντιστοιχα λαθη στις ανακοινωσεις για τις Γενικες Συνελευσεις
( Μικρας Ασιας 2 ο Γουμενος, 20 Αυγουστου ο Ζαγορακης) δεν εχουν καμια
διαφορα και δεν ηταν τιποτα σοβαρο βεβαια ( και στις 2 περιπτωσεις).
Η διαφορα ειναι οτι στην περιπτωση Γουμενου εμεις προσπαθουσαμε να βρουμε
εστω και ενα κομμα ( ,) που θα τον ξεφτυλισει στα ματια του υπολοιπου κοσμου
για να τον "ριξουμε" πιο ευκολα ενω στην περιπτωση του Ζαγορακη εμεις οι
ιδιοι εφοσον περναει απο το χερι μας θα αποκρυψουμε απο μονοι μας το μικρο λαθακι
του Ζαγορακη για να μη πεσει η δημοτικοτητα του ουτε για 0.5% στα ματια του υπολοιπου κοσμου του ΠΑΟΚ.

Το προβλημα τοσα χρονια στις διοικησεις του ΠΑΟΚ ηταν κυριως η ελλειψη
της αληθειας, της τιμιοτητας και της περηφανιας
Αυτα ηθελε πρωτιστως ο κοσμος και ποτε δε τα ειδε.

Οσο ο κοσμος βλεπει αυτα τα στοιχεια στη Διοικηση Ζαγορακη
θα την προστατευει, καλυπτοντας ακομη και απο μονος του τα οποια μικρα λαθακια γινονται
που οφειλονται κατα πρωτο λογο στην απειρια.

υγ: o Μπατατουδης και ο Γουμενος δε πολεμηθηκαν ουτε γιατι δε πηραν εισιτηρια
στο ΟΑΚΑ, ουτε γιατι μπερδεψαν τη διευθυνση του Γηπεδου της Τουμπας.
Πολεμηθηκαν γιατι ηταν απατεωνες, υπεξαιρουσαν λεφτα απο τον ΠΑΟΚ και
παραλληλα μικραιναν και την ομαδα αγωνιστικα απο ενα σημειο και μετα.

Πολύ σωστός. Συμφωνώ απόλυτα :thumbok:  Με αυτό το πνεύμα πρέπει να πορευθούμε!  Πάνω απ΄ολα η ενότητα του ΠΑΟΚ!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #177 on: August 22, 2007, 19:39:23 »
molis gyrisa apo to gipedo ton pigadion sto to petalo sto opoio tha mpoume einai kleidomenes oi portes me ena louketo mikro kai tin kleidaria tis portas !!! 3misi ores prin to mats oloi ekei !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #178 on: August 23, 2007, 11:01:36 »
mh ta lete auta re...treloi eiste?

oloi xanthi...kai prosoxh ta autokinhta pou tha phgainoun polla mazi
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #179 on: August 23, 2007, 11:04:33 »
NA RWTHSW KATI? afou PAOK k xan8i einai ektos a8hnwsn giati o diaithths k oi voh8oi einai apo thn a8hna?
egw, ena exw na pw! etoimaste ta stomaxia sas fetos gia trela sfaksimata!