Στεναχώριας συνέχεια σήμερα ... θέλω να πώ κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς για μένα, θεωρώ ότι είναι λάθη την παρούσας διοίκησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω τον Ζαγοράκη και τη διοίκησή του, παρ'όλα αυτά, ο ΠΑΟΚτσής φαίνεται να είναι αφιονισμένος και να κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά, στηριζόμενος πάντοτε στο συναίσθημά του. Αυτή η υπερβολική αγάπη και αδυναμία που έχει ο ταλαίπωρος ο ΠΑΟΚτσής προς την ομάδα του, αυτή είναι που γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης απο επιτήδειους, και δυστυχώς, όσο η αγάπη αυτή παραμένει τυφλή, τόσο πιό εύκολο θύμα μπορεί να γίνει ο καημένος ο ΠΑΟΚτσής. (διευκρίνηση: ενίοτε και εγώ συμπεριλαμβάνομαι στους ταλαίπωρους ΠΑΟΚτσήδες)
1. Εισιτήρια : Επειδή έχω κάποιες επαγγελματικές σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην Ξάνθη, και επειδή είναι πολλοί οι φίλοι που μου ζήτησαν να τους τακτοποιήσω απο εισιτήρια, πήρα 2 φορές τηλέφωνο στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθης και μίλησα με τον κολλητό φίλο ενός απο τους καλύτερους συνεργάτες μου, που είναι υπεύθυνος για τα εισιτήρια, τον κ. Επιτρόπου. Του είπα ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τί πρόκειται να συμβεί τελικά, αν θα υπάρχουν εισιτήρια, αν θα ανοίξει η θύρα κλπ. Μου είπε ότι χθες ήταν στη σύσκεψη, είχαν συμφωνήσει σε όλα να παραδώσουν 1.100 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συντάξανε το συμφωνητικό και λίγο πριν την υπογραφή, ένα τηλεφώνημα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους εκπροσώπους της, σταμάτησε τη διαδικασία επειδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα εισιτήρια, γιατί όπως ισχυρήστηκαν οι άνθρωποί της, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης απο πέρυσι και έτσι τους συμβούλευσαν οι νομικοί της. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ, σύμφωνα με όσα μου είπε σήμερα επαναλαμβάνω, αυτό μπορεί και να αλλάξει μέχρι το Σάββατο, εγώ λέω τί μου είπε σήμερα, και δεν πρόκειται να πουληθεί σε κανέναν ξεκάρφωτο κανένα εισιτήριο, παρα μόνο θα δοθούν 375 σε μέλη της Ξάνθης στις άλλες θύρες.
Τον ρώτησα για τη φάση του ντού, λέω, ρε σύ, θα έρθουν εκεί χιλιάδες κόσμος, πώς θα τους κρατήσει αυτούς η αστυνομία μακριά, θα σπάσουν τις πόρτες και θα μπούν μέσα τσαμπουκά. Μου είπε ότι θα υπάρχει πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη επειδή την έχουν πάθει απο πέρυσι με τον Ηρακλή και δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσει στις θύρες άνθρωπος που η ταυτότητά του είναι απο Θεσσαλονίκη!!!! Μου είπε ότι θα μπουνε και κλούβες περιμετρικά απο τις πόρτες, έτσι ώστε να μην χωράει ούτε άνθρωπος να περάσει για να μην φάνε ντου στις πόρτες. Γενικά έριξε το φταίξιμο στη δική μας ΠΑΕ, μου είπε ότι αυτοί στερούνται 44.000 Ευρώ έσοδα απο τα 1.100 εισιτήρια και ήθελαν να πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, μιάς και πάρα πολλοί Ξανθιώτες αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο Πανόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ΠΑΟΚ (αυτό το λέω εγώ, μιάς και έχω μιλήσει 2 φορές τον Πανόπουλο απο πέρυσι ακόμα όταν σε κάποια φάση του είχα πεί γιατί δεν παίρνει τον ΠΑΟΚ αυτός, όταν πέρυσι ψαχνόμασταν, μου είχε απαντήσει σαν επαγγελματίας πρώτα και ύστερα σαν φίλας του ΠΑΟΚ!!!)
Φυσικά προβληματίζομαι, δεν ξέρω τί πρόκειται να γίνει, ελπίζω να αλλάξει αυτή η στάση και τελικά να έχουν εκδοτήριο για όσους πάνε μεμονωμένα, ελπίζω!!! Πάντως, κάθομαι και σκέφτομαι ...
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχουμε επεισόδια για μ@λακίες. Πιθανώς κάποια δικά μας παιδιά θα συλληφθούν, θα δικαστούν, θα μπουν φυλακή με τον νόμο Ορφανού ... είναι κρίμα!!! Και όλα αυτά, χωρίς λόγο!!!
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αρχίσει τη χρονιά της με πρόστιμο απο την Superleague, χωρίς να έχει ακόμα ούτε ένα έσοδο απο αγώνα!!!
- Είναι απόλυτα σίγουρο ότι αν δεν ήταν διοίκηση ο Ζαγοράκης και ήταν διοίκηση ο Γούμενος, σήμερα θα έβριζαν στα ράδια κάτι χιλιάδες κόσμος!!! Δηλαδή, δεν έχουμε καν την καθαρότητα του μυαλού να κρίνουμε την πράξη και όχι τα πρόσωπα!!! Και για εμένα, η πράξη να μην πάρουμε εισιτήρια ήταν λάθος!!! Ότι και να γίνει, για μένα την ευθύνη θα την έχουμε εμείς, ούτο ο Πανόπουλας ... ούτε κανείς άλλος, μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... ανεξάρτητα ποιός τυχαίνει να την διοικεί!!!!
2. Αγωνιστικός χώρος της Τούμπας : Τον είδαμε ότι ήταν αχούρι με τη Λιβόρνο ... τον ξαναείδαμε χωρίς απολύτως καμμία βελτίωση με την Κάλλιαρι μετά απο 15 μέρες ... έπρεπε να τον δούν οι Ισπανοί, για να τον διορθώσουμε "εν μία νυκτί"!!! Πώς δηλαδή χθές το βράδυ δουλεύανε τα συνεργεία, και σήμερα θα είναι έτοιμο; Γιατί δεν το έκαναν αυτό 15 μέρες τώρα, αφ'ότου το είδαν και μετά; Κάνω σύγκριση και λέω ότι αν αυτή την ξεφτίλα την τρώγαμε επι Γούμενου ή Μπατατούδη ή Βεζυρτζή ή οποιουδήποτε ... ακόμα θα βούϊζαν τα ράδια!!!! Μας ξεφτέλισες ρε παλιολαμόγιο ... και κλέβετε λεφτά και δεν ρίχνετε μία στο γήπεδο ... και τέτοια ωραία!!! Ναι, ωραία ... κλέβαν λεφτά, καμμία αντίρρηση, μαζί τα συζητούσαμε, αλλά και τώρα, όποιος ήταν υπεύθυνος ... ήταν ΠΟΛΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο Π@ΥΣΤΗΣ!!! ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΑΡ@ΙΔΗΣ!!! Τέτοια ξεφτίλα δεν την φάγαμε με κανέναν και ποτέ!!! Μου είναι αδιάφορο ... ποιός ήταν υπεύθυνος για το γήπεδο; Την παραίτησή του ... σήμερα!!! Αν θέλουμε να βάζουμε τον πήχη ψηλά και να μην έχουμε φαινόμενα Διονύση με το fax!!!!
3. Συνέλευση ΠΑΕ : Η επίσημη ανακοίνωση ήταν για την Δευτέρα 20 Αυγούστου. Τελικά η συνέλευση ήταν Τρίτη 21. Όχι γιατί αναβλήθηκε για μιά μέρα, έγινε λάθος στη δημοσίευση. Και ο Γούμενος είχε κάνει λάθος και είχε πεί αντί Μικράς Ασίας 1 ... Μικράς Ασίας 2 ... και τον κοροϊδευαν για κάνα μήνα!!! Αλλα τότε, ήταν της μόδας να κοροϊδεύεις τον Γούμενο ... όπως σήμερα είναι της μόδας ... "κάτω τα χέρια ρε απο το Ζαγοράκη!!!" ... "είναι ο μόνος" ... "είναι ο ένας" ... "είναι ο Θεός" κλπ. κλπ. Με τέτοιο όμως κριτικό πνεύμα ΠΑΟΚτσή ... ο Ζαγοράκης δεν πρόκειται να είναι για πολύ ακόμα ο μόνος και ο ένας ... μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά όταν κάποιος λέει αρλούμπες και δεν το καταλαβαίνει, δεν τόχει σε τίποτα να κάνει και σοβαρά λάθη ... όπως ας πούμε να εναντιωθεί αύριο με τον Ζαγοράκη!!!