Πολλά σχόλια γράφτηκαν σ αυτό το θέμα , σχεδόν όλα ουσιαστικά και ζουμερά τα διάβασα εν τάχει .
Λοιπόν ,
ο Παγώνης και ο γούμενος ήταν οι μεγαλομέτοχοι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. .
ο Παγώνης συμμετείχε-δεν συμμετείχε στο Δ.Σ. ήταν το αφεντικό της Π.Α.Ε. , και ενημερονώταν απ τους λογιστές του ότι ο Π.Α.Ο.Κ. βουλιάζει στα χρέη .
Δεν είναι ηλίθιος , συμμετείχε ή τουλάχιστον γνώριζε τα μαγειρέματα και τις αλχημείες στο ταμείο & στο λογιστήριο .
Τότε όμως όλα ήσαν καλά , χώρια ότι είχε τη π@ύτσα όρθια εν όψει του πρόζεκτ/κόλπο γκρόσσο που ετοίμαζε με το γούμενο για τη Νέα Τούμπα (κατασκευαστής γαρ) .
Και εάν όλα όσα έκανε ο γούμενος ή έκαναν από κοινού δεν είχαν γι αυτόν το προσδωκόμενο αποτέλεσμα , είναι πρόβλημά του .
Οπως εσύ παγώνη , έκανες το παγώνι και έξυνες τα @ρχίδι@ σου όταν κατρακυλούσε ο Π.Α.Ο.Κ. και χρεωνόταν π.χ. o Shikabala ... 2.500.000 ευρώ , έτσι και εμείς ξύνουμε τους όρχεις μας εάν η υποτιθέμενη επένδυσή σου έπεσε έξω . Έτσι είναι παγώνι , άλλες μπίζνες πετυχαίνουν , άλλες πάλι όχι . .
Άσε για λίγο το θέατρο και πές μου πόσα έργα , πόσες δουλειές πήρες με τις πλάτες της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ...
Όπως και ο Μπατμαν που με τις πλάτες του Π.Α.Ο.Κ. πήρε την άδεια ψηφιακής τηλεόρασης (ΙΝΤΕΡΣΑΤ) και άρμεξε αρκετά δισεκατομύρια δραχμές απ το χρηματηστήριο .
Άκου παγώνη , δεν ξέρω αν εβγαλες ή έχασες φράγκα στο Π.Α.Ο.Κ. .
Ξέρω οτι με το συνέταιρό σου διπλασιάσατε τα χρέη του Π.Α.Ο.Κ. μέσα σε μόλις 3 χρόνια .
και αυτό ακριβώς μετέτρεψε τις μετοχές σου σε κωλόχαρτα .
Φάε τα σκατά λοιπόν .
Εσύ κυνηγάς να προστατέψεις τα συμφέροντά σου , με τερτίπια όπως αυτά που έκανες σήμερα στη συνέλευση των μετόχων .
Και εμείς κυνηγάμε το συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ. .
Εσύ τη δουλειά σου και εμείς τη δική μας .
υ.γ.
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως παρέλαβε επιστολή από τον κ. Κωνσταντίνο Αλεξάκη, με την οποία γίνεται γνωστό ότι αποσύρεται το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Olympic Investors LLC για επένδυση στην ομάδα"
ρε α'ι' στο διάολο , άκου "αμερικανοί επενδυτές στο ...ελληνικό ποδόσφαιρο" .
Ανέκδοτο με 5 λέξεις . ( όνειρα και όνειρα πήγανε χαμένα, η νέα Τούμπα θέλει παίκτες με γερό στομάχι και ΥΠΟΜΟΝΗ , αλεξάκη ) .