Author Topic: Miroslaw Sznaucner  (Read 13235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bL-4-cK_religion

• Guest
Απ: Miroslaw Sznaucner
« Reply #20 on: July 13, 2007, 15:26:53 »
filos mou paiktis tou irakli (mallon prohn paiktis pleon vasika) mou eipe oti an theloume ena back haf pou na einai kapos amintikogenis, pirame ton kalitero tis elladas. an theloume na proothite omos isterei ligo. emena sta @@ mou na proothite, thelo epitelous ena kalo BACK haf k ase mprosta ton gonzalez k ton laki na trexoun (nai nai gonzalez :PP )

SYMFWNW giati pleon ftanei me thn amyna mas p ginotane kentro kai emta trwgame aifnidiasmous aberta...blepe mats me paniwnio persi p.x.

SKAILS

• Guest
« Reply #21 on: July 13, 2007, 16:28:52 »
polu kalh metagrafh k polu xrhsimh epeidh paizei k aristera k dexia...

amuna me arabatzh dr,sznaoucner dl k dc oudeze,melisi pws sas fainetai?emena polu kalh an sobareutei o oudeze fusika.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: July 13, 2007, 16:33:19 »
e den thn oneireyomouna ki apo mikros aythn thn amyna

shmasia exei oti pleon oi paiktes tha exoun ena kinhtro gia na paiksoun kai tha aneyei h aytopepoithisi tous.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: July 15, 2007, 19:04:39 »
poli kali metagrafi kai se lefta kai stin ilikia poli kala einai o paixtis ....KALOS IRTHES miroslaw ston PAOK !!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

miltos-4-

• Guest
« Reply #24 on: August 21, 2007, 19:02:16 »
sto et-3 ston kosmo twn spor eipe oti den 8a paiksei oute o Sznaucner mesa sthn ksan8h giati exei simplirwsei 4 kitrines apo perisi...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #25 on: August 21, 2007, 19:36:59 »
gamhse ta, den ehoume dexi mpak gia to savato ara pame se lysh anagkhs ek twn esw. kanan hliadh mallon, an kai egw 8a h8ela na valei delhmpash
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #26 on: August 23, 2007, 01:15:02 »
gamoto.....kalitera ena apo tous mikrous para kapion allo pisteuo..

p@oki-92

• Guest
« Reply #27 on: August 23, 2007, 01:16:09 »
o mellisis tha paixei stin thesi tou k tha valei maleza kentriko amintiko mallon

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: August 23, 2007, 09:23:45 »
logika epeidi leipei o xaralampous tha paiksei o melisis deksi back ... otan tha gyrisei mallon tha ferei snaoutsner apo deksia xaralampous apo aristera .

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #29 on: September 24, 2007, 14:48:24 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=577280

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος. Και σίγουρα όχι μόνο γιατί τα πήγε καλά στο πολύ ιδιαίτερο για αυτόν παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο κυριότερος λόγος της ευτυχίας του τον περιμένει σπίτι και δεν είναι άλλος από το γιο του τον Μαξιμίλιαν: «Γυρίζω από την προπόνηση κουρασμένος και, μόλις με δει, μου ζητά να παίξουμε μπάλα» λέει. «Εχει αλλάξει όλη μου η ζωή από την ημέρα που γεννήθηκε. Πλέον, αυτός είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και ό,τι κάνω γίνεται με γνώμονα ότι είμαι υπεύθυνος για αυτόν και την οικογένειά μου».

- Θα γίνει ποδοσφαιριστής;
«Απ' ό,τι μου έχει δείξει μέχρι τώρα, μάλλον. Και θα είναι και γρήγορος».

- Πέρασε το ντέρμπι με τον Ηρακλή που ήταν ιδιαίτερο για σένα...
«Ναι, ήταν πολύ δύσκολο. Είδα πολλούς φίλους μου από τα χρόνια που έπαιζα εκεί. Πριν από τον αγώνα μίλησα με τον Ηλία Πουρσανίδη και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ημουν σίγουρα νευρικός, αλλά πιστεύω ότι πήγα καλά. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκες για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μετά το παιχνίδι πήγα και τους χαιρέτησα στα αποδυτήρια. Δεν είχαν βέβαια όρεξη για πολλά λόγια».

- Πώς εξηγείς το γεγονός ότι ο Ηρακλής συνήθως χάνει εύκολα στην Τούμπα;
«Το ξέρω, το έχω ζήσει και εγώ, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι σίγουρα θέμα ψυχολογίας, αλλά δεν ξέρω πού οφείλεται».

- Ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ διαφορετικός από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Η αλλαγή αυτή οφείλεται στην παρουσία του Σάντος;
«Πιστεύω πως ναι. Ο προπονητής μας έδειξε το παιχνίδι στην Ξάνθη. Μας είπε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν κακή, αλλά εξήγησε ότι στο δεύτερο έχασε την πειθαρχία της και γι' αυτό έχασε. Μας ζήτησε λοιπόν να είμαστε πειθαρχημένοι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, να κρατάμε τις θέσεις μας και αυτό κάναμε».

- Η νίκη επί του Ηρακλή είναι μια νέα αρχή για τον ΠΑΟΚ;
«Μας βοηθά σίγουρα στην ψυχολογία και μας επιτρέπει να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Πιστεύω ότι πλέον όλοι πιστεύουμε περισσότερο σε αυτήν την ομάδα. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο καλοί και εκτός έδρας κάνοντας αρχή από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

ΠΑΟΚ λόγω Μίετσελ
«Ο Μίετσελ ήταν η κύρια αιτία που βρίσκομαι αυτήν τη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Ηξερε ότι δεν θα συνεχίσω στον Ηρακλή και ότι είχα προτάσεις από άλλες ομάδες. Ο Μίετσελ λοιπόν μίλησε για μένα στον Γιώργο Παράσχο και από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που με έφερε στην Τούμπα».

- Εχουν ακουστεί πολλά, ότι δεν περίμενες να μιλήσεις με τον Αντώνη Ρέμο που αναλάμβανε τον Ηρακλή...
«Είχα ήδη πάρει τις αποφάσεις μου. Εμεινα τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή. Τέσσερα χρόνια που πέρασαν με μεγάλη αβεβαιότητα. Εκείνη την ημέρα μου τηλεφώνησαν πολλοί άνθρωποι της ομάδας και μου έλεγαν να μην υπογράψω στον ΠΑΟΚ, ότι θα μου έδιναν τα λεφτά που μου χρωστούσαν. Ηδη όμως ήταν αργά, είχα δώσει το λόγο μου...».

- Και ο μικρός είναι πλέον ΠΑΟΚ;
«Σίγουρα... (γελάει) και για αυτό πάλι ο Μίετσελ είναι υπεύθυνος. Βλέπετε, στα πρώτα του γενέθλια του κάναμε πάρτι και ο Μάρτσιν του έφερε δώρο ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν... από τότε δεν το αποχωρίζεται».

a re Marcin, mporei na efyges ki omws panta edw 8a eisai!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #30 on: September 24, 2007, 15:14:45 »
o mellisis tha paixei stin thesi tou k tha valei maleza kentriko amintiko mallon
paidia den kserw giati all o malezas poli m anisuxei..den ton exw empistosuni kai eidika se match san auto pou erxetai...den kserw auti einai i apopsi mou...swsti lathos den kserw...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: September 24, 2007, 17:08:53 »
paidia den kserw giati all o malezas poli m anisuxei..den ton exw empistosuni kai eidika se match san auto pou erxetai...den kserw auti einai i apopsi mou...swsti lathos den kserw...

Ρε συ...
Για το ματς της Ξάνθης λέγαμε τότε. Τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #32 on: September 24, 2007, 17:33:54 »
αλεο...αλεο...αλεο...με  ::) εστειλε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #33 on: September 25, 2007, 00:23:08 »
Ontos......Telio....

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: October 05, 2007, 09:25:30 »
Νοκ άουτ ο Σνάουτσνερ

Ο Πολωνός ήταν έτσι κι αλλιώς επιρρεπής. Ένας τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις μέχρι ποτ την Τετάρτη επανήλθε για να δείξει έτοιμος ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Tην Πέμπτη, όμως, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έπαθε υποτροπή και η θλάση στους προσαγωγούς, που θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για δέκα περίπου μέρες. Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Φερνάντο Σάντος θα επιστρατεύσει τον νεαρό πεχλιβάνη για μια ακόμη αναμέτρηση προκειμένου να καλύψει το κενό του Σνάουτσνερ.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=133723

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #35 on: October 05, 2007, 09:57:55 »
Καλός Χρυσός ο πολωνός αλλά ρε γαμώτο 1 παίζει και 3 αγωνηστικές είναι τραυματίας,μήπως έχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: October 05, 2007, 11:00:39 »
από ότι λένε τα ρεπορτάζ, έπαθε υποτροπή
που σημαίνει οτι πιέστηκε για να γυρίσει
γρήγορα και χωρίς να γίνει 100% καλά
και την πάτησε. με την αγωνιστική γύμνια
και γκαντεμιά μας, τέτοια περιστατικά
θα έχουμε από ότι φαίνεται
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #37 on: October 05, 2007, 11:05:27 »
πάντως βλέπω από προετοιμασία και φέτος έσκισε η ομάδα!
μπράβο τους
βλέπω Δεκέμβριο Βρύζας τερματοφύλακας και σεντερ μπακ γεωργιάδης
(και οκ τρώω τη γλώσσα μου...)

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #38 on: October 05, 2007, 11:27:00 »
Αστερια το ιατρικο team του ΠΑΟΚ, αν τον αφησαν να μπει σε κανονικο ρυθμο προπονησεων, οντως με αυτο το τραυμα. Οσοι εχουν παιξει ποδοσφαιρο και το εχουν παθει, καταλαβαινουν τι λεω.

Αυτες οι 3 εβδομαδες, εμενα μου φαινονται πολυ λιγες. Αν η θλαση ειναι στους μυς, εχει καλως. Αν ειναι ομως στον τενοντα, εκει δηλαδη που ο μυς "δενει" στο κοκκαλο, που πολυ πιθανον να ειναι εκει, κλαψτα χαραλαμπε. 6 μηνες εξω ημουν με τετοιο τραυμα.

Ειναι πολυ υπουλο τραυμα. Νομιζεις οτι εισαι καλα και με το πρωτο ανοιγμα, μπαμ η υποτροπη.
Πολυ πιθανον να παει και για εγχειρηση, αν ειναι και οι κοιλιακοι μπλεγμενοι.

Ελπιζω να ειναι ελαφρας μορφης και οχι στον τενοντα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

northeagle_4

• Guest
« Reply #39 on: October 05, 2007, 11:30:01 »
O Oικονομιδης ειναι απο τους καλυτερους αθλιατρους και χειρουργους στην Ελλαδα.Το αν η προετοιμασια δεν ηταν σωστη δεν φταιει αυτος