Author Topic: Πότε αρχίζει η προετοιμασία? & Φιλικά Προετοιμασίας 2007/2008  (Read 7395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Περσυ δεν νομιζω να ησουν ΠΑΟΚ μεσα στην Τουμπα με 3 τριαρες και 2 Χ που μας πηραν........σημαντικο το μας με Ξανθη αλλα την ψυχολογια οι παικτες θα την παρουν απο ΤΟΥΜΠΑ μερια και για τα εκτος

Offline makis

• Αποστολή
  • **
egw pali pisteuw oti ta filika den pezoun kanena rolo
o proponitis einai poio xalaros na dokimazei sistimata kai paiktes
sto prota8lima einai allios kai i psixologia tou paikti
gia kalo i kako anapste kai kanena keraki gia tin paokara 15augousto kai as afisoume ton paniko

Offline Geo

• Αλλαγή
Αν θέλουνε να δοκιμάζουνε συστήματα και παίκτες χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα...θεωρώ ότι είναι καλό να κλείνουν φιλικά κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς διαιτητές και χωρίς να μετράνε το σκορ.....

Όταν όμως γίνονται φιλικά:
α) παρουσία κόσμου και ειδικά του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ που κάνει χιλιόμετρα να δει την αγαπημένη του ομάδα,
β)παρουσία δημοσιογράφων και
γ) παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων...
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ! Ειδικά οι πιτσιρικάδες πρέπει να πάρουν την ευκαιρία από τα μαλλιά! Μετά να μην παραπονιούνται γιατί δεν τους βάζει να παίξουνε!

Και τα λέμε αυτά τώρα που είναι νωρίς. Και εγώ συμφωνώ με την άποψη ότι ο αγώνας με την ξάνθη είναι βαρόμετρο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Εκεί θα δείξει αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυνατούς εκτός έδρας αγώνες! Στην ξάνθη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χάσουμε!
Με εμφανίσεις όπως στις σέρρες και στην καστοριά όμως, άστο καλύτερα!
Περιμένουμε να δούμε!

Poet

• Guest
akougontas radio elege kai gia ksilo me eisvoli dikon mas stin kerkida ton kastorianon meta to diko mas penalti.
fantazomai-mallon eimai sigouros-oti sto gipedo tha ypirxan allothriskoi kai prokalesan.den eksigeitai allios ntou se kastorianous.

@ozric dose leptomereies..

Μόλις έγινε το 2-2 πήγε ένας δικός μας, που ήταν μέσα στο γήπεδο και 1-2 φορές έκανε κερκίδα, πήγε μπροστά στους Καστοριανούς και τους έκανε κωλοδάχτυλο!!! Οι Καστοριανοί φωνάξανε να τον πάρουν οι αστυνόμοι απο εκεί και τότε έκανε ντου η κερκίδα αλλά μέχρι τα κάγκελα. Εμείς είμασταν στους επίσημους, έπεσαν μπουκάλια απο τη μεριά μας ... ένα μπουκάλι βρήκε έναν μπαμπά που συνόδευε δύο παιδάκια με ασπρόμαυρες μπλούζες, ένα άλλο μιά κυρία, ένα άλλο, μισό μέτρο απο το κεφάλι μου, το σταμάτησε το παλλικάρι που είμασταν μαζί, εγώ δεν κοιτούσα προς την κερκίδα μας εκείνη την ώρα και θα το είχα φάει στη μάπα!!! Τα μπουκάλια ήταν γεμάτα!!! Άδειασε η κερκίδα απο τους γονείς που έφεραν τα παιδάκια τους με ασπρόμαυρες φανέλλες να δούνε τον ΠΑΟΚ. Οι Καστοριανοί σε ποσοστό πάνω απο 80% είναι ΠΑΟΚτσήδες!!! Τα παιδιά που ήταν γύρω μου δείχναν τις μπλούζες τους, ασπρόμαυρες όλες στην μεριά των δικών μας ... αλλά τα μπουκάλια έπεφταν!!!

Με συγχωρείτε παίδες ... τόση μ@λακία στο γήπεδο ... δεν την έχω δει στη ζωή μου!!! Είμαι εξαγριωμένος με τους ηλίθιους!!! Κάναμε χιλιόμετρα στις Σέρρες ... φάγαμε την πίκρα ... κάναμε χιλιόμετρα στην Καστοριά ... φάγαμε την πίκρα ... αγωνιστικά εννοείται ... να τρώς και ξενέρωμα απο τους δικούς σου ανθρώπους ... ε, με συγχωρείτε ... μου είναι βαρύ!!! Δεν το αντέχω!!! Είπα θα τα παρατήσω!!! Λέω ... πάει ... τέλος ο ΠΑΟΚ ... αυτός μέσα στο γήπεδο ... ΠΑΟΚ δεν είναι ... αυτός έξω απ'το γήπεδο ... ΠΑΟΚ δεν είναι ... τί δουλειά έχω εγώ και τρέχω;;; Πολύ στενοχώρια!!!

Σε κάποια φάση, οι δικοί μας φωνάξαν ... πουτάνας γιοί σκουλίκια Αρειανοί ... ένας Καστοριανός άκουσε σκουλίκια Αλβανοί ... και έκανε ντού μόνος του ... εκεί έπεσαν κάτι μάπες με κάτι δικούς μας κοντά στα κάγκελα με τους δικούς μας ... και τελείωσε!!! Μ@λάκες εμείς ... μ@λάκες και οι Καστοριανοί!!!

Αφού να σκεφτείτε, στην κερκίδα των Καστοριανών είχε ΠΑΟΚτσήδες Καστοριανούς με μαύρες μπλούζες!!!

Και όλη η μ@λακία, ξεκίνησε απο έναν τρόμπα που πήγε και έκανε προκλητική χειρονομία στους Καστοριανούς ... επειδή το τσίρκο η ομάδα μας, ισοφάρισε με μούφα πέναλτυ ... και αισθάνθηκε δικαιωμένος!!!! ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Δραμα η κατασταση φιλε Poet. Αυτον τον μαλακα τον δικο μας επρπεπε να τον γαμησουνε οι υπολοιποι δικοι μας δημοσιως γιατι οπαδικα το κακο που μας εκανε ειναι το κατι αλλο. Γαμω το παρταλια μου γαμω ποτε δεν θα τα ξεφορτωθουμε. :-\ :-\ >:( :-[ :-\
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Poet

• Guest
Δραμα η κατασταση φιλε Poet. Αυτον τον μαλακα τον δικο μας επρπεπε να τον γαμησουνε οι υπολοιποι δικοι μας δημοσιως γιατι οπαδικα το κακο που μας εκανε ειναι το κατι αλλο. Γαμω το παρταλια μου γαμω ποτε δεν θα τα ξεφορτωθουμε. :-\ :-\ >:( :-[ :-\
Όχι να τον γαμήσουνε, δεν συμφωνώ, δικός μας ήταν, αγχωμένος ήταν ... αλλά εφ'όσον δεν είδαν τί έγινε ... σηκώθηκαν και κάναν ντου στα κάγκελα και πετούσαν μπουκάλια. Να βλέπανε πρώτα, και μετά αν γινόταν κάτι, κάνε ντου ρε σύ!!! Όχι έτσι ... χωρίς λόγο!!!

bL-4-cK_religion

• Guest
pwwww....ti les re poet twra....KSENERAAAAA auto poio poly me stenaxwrhse etsi opws to les apo to mats...
KRIMA KRIMA KRIMA... ti na pw re gamw me tous blamenous...eleos re sthn kastoria re tofia...blakes ZWADIA STON PEIRAIA PAME NA TA KANOIUME AUTA...OXI STA EDAFH AMS RE...ti mlks den exw ti allo na pw eilikrina eleos ...

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Δεν άρεσουν οι ήττες αλλά προέχει να εκτιμηθεί η απόδοση της ομάδας, να βγούν τα συμπεράσματα, και να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ η ομάδα  .   
Πρέπει ο Παράσχος να κάνει ότι σό'ι' πειράματα θέλει , είναι ο προπονητής .
Θα με εξόργιζε εάν οι παίκτες διέσυραν το όνομα του Π.Α.Ο.Κ. όπως έγινε στο μπραουνσβά'ι'γκ .

Δυστυχώς όπως είπε και ένα παιδί , καλώς ή κακώς τέτοια συνεχόμενα αποτελέσματα ρίχνουν τις πωλήσεις των διαρκείας : Διαπίστωση κάνουμε , ΔΕΝ υιοθετούμε αυτή τη πρακτική .  
Καταγράφουμε το γεγονός δηλαδή , ΔΕΝ συμφωνούμε με αυτό ...

Eχουν φύγει παίκτες και έχουν έρθει αρκετοί καινούργιοι, μία ομάδα δεν είναι μηλόπιτα να τη βάλεις στο φούρνο μία ώρα και έγινε . 
ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ απ το προπονητή (και από εμάς  , -προσωπικά ούτε πουλέν έχω ούτε μουλέν- το "πουλέν" μου είναι ο Π.Α.Ο.Κ. ) .

ΚΡΙΝΕΣΤΕ κύριοι ποδοσφαιριστές , αύριο μη μυξοκλαίτε δεξιά & αριστερά ότι δεν σας χρησιμοποιεί ο Παράσχος , αλλά και πολλοί φίλαθλοι με ιδιαίτερες ...προτιμήσεις σε κάποια καμάρια τους να ξέρουν ότι για τους περισσότερους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες σημασία έχει η πορεία του Π.Α.Ο.Κ. και όχι η πορεία κάποιου ποδοσφαιριστή .

Θόδωρε προχώρα .

y.γ. τροποποίηση . τι σκατά ΄δουλειά είχε αυτός μέσα στο γήπεδο ;; Όταν λέμε για μπορτντέλο , μιλάμε για μπορντέλο .  Δεν φταίει αυτός που πήγε μπροστά στους καστοριανούς και έδειχνε κωλοδάχτυλο . ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ , φυσιολογικό είναι αυτό που έκανε , ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ . Αύριο κάποιος άλλος θα κάνει το ίδιο .
Ή τα γήπεδα θα είναι μπορντέλα ή θα υπάρχει τάξη . αφού λές < μπάτε σκύλοι στο γήπεδο> ε, και αυτοί θα αλέθουν !!!!!!!! .
ΡΕ , ΔΕΝ φταίει ο ταύρος στο υαλοπωλείο που τα σπασε , φταίει αυτός που τον έλυσε και τον ξαμόλησε στους δρόμους .

« Last Edit: August 13, 2007, 03:16:55 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
kserei kanenas ti ora paizoume me pieriko tin pempti ?!?!!?
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
sorry pou den sou apantaw alla den xerw se pio topic na to valw auto. Giati den anoigei pleon nea selida otan patas panw se ena topic kai anagastika kaneis back gia na vretheis sto main page? ADMINS SORRY ALLA DEN XERW POU NA TO VALW RE PAIDIA
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline makis

• Αποστολή
  • **

Και όλη η μ@λακία, ξεκίνησε απο έναν τρόμπα που πήγε και έκανε προκλητική χειρονομία στους Καστοριανούς ... επειδή το τσίρκο η ομάδα μας, ισοφάρισε με μούφα πέναλτυ ... και αισθάνθηκε δικαιωμένος!!!! ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
[/quote]
 file poet kati tetious trompes prepei na tous stiloume spiti tous monoi mas
 vlepeis 8a se poune roufiano kai ola ta sxetika  alla...........
kala den dosame iposxesei sto proedro oti fetos den 8a ginete tipota

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
as min xalastoume gia enan malaka twra .....pisteyo na katalabe ti malakia pou ekane kai na min to ksanakanei giati tha ton kanei ntou oli i kerkida tin epomeni fora !!!

Poet

• Guest
Ξέχασα να το γράψω και να με συγχωράτε αλλά χθες το βράδυ ήμουν κομμάτια ... καλά που ήταν εκεί ο Ποικιλίδης και μπήκε μέσα στη φωτιά και ηρέμησε τα πράγματα ... η άμεση αντίδρασή του ήταν καταλυτική ... συγχαρητήρια!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
Δεν μπορει ρε γαμωτο ο καθε παραξενος να αμαυρωνει τον κοσμο του ΠΑΟΚ και μαλιστα σε πολη που εχει πολυ παοκτσιδικο στοιχειο. ΗΜΑΡΤΟΝ πια με αυτους τους παοκαρχες. Πρεπει να εξαλειφθουν, σουμπιτο.

Ενας απο τους φετεινους στοχους του λαου πρεπει να ειναι και τα μηδεν προστιμα, η οσον το δυνατον πιο λιγα. Αυτο ειπε και ο ΖΑΓΟΡ στην αρχικη συνεντευξη που εδωσε.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

bL-4-cK_religion

• Guest
poly swsta....ekei p tha xreiastei na epembei o kosmos tha epembei!!!o paoktshs den prepei na prokalei alla otan ton prokaloune prepei na nai fwtia kai labra....

Offline Geo

• Αλλαγή
Ομάδες σαν το πανσερραϊκό, καστοριά, πιερικό, νάουσα, καβάλα, εδεσσαϊκό, δόξα δράμας κλπ. ΠΡΕΠΕΙ να τις σεβεσαι έξω από το χορτάρι, να τις φερεσαι αδελφικά σε κάθε επίπεδο.....

ΑΛΛΑ.... μέσα στο χορτάρι πρέπει να τις ξευτιλίζεις και να τις πατάς....ΑΛΛΙΩΣ δεν σε σέβονται.....

Όπως άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης (και συμφωνώ)...τέτοια φιλικά...τα καθαρίζεις από το πρώτο ημίχρονο....και στο δεύτερο ημίχρονο....μοιράζεις αυτόγραφα και πουλάς διαρκείας.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ με τους εκεί φιλάθλους....

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
tin pempti ti ora paizoume re kserei kanenas?!?!

Offline bozik

• Αλλαγή
ακουσα για 8.15...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Pempth? Kyriakh den paizoyme?me Cagliari?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
Πεμπτη παιζουμε με Πιερικο στην Κατερινη και Κυριακη με Καλιαρι!!
KILKIS+LAMIA=GATE 4