Author Topic: Πότε αρχίζει η προετοιμασία? & Φιλικά Προετοιμασίας 2007/2008  (Read 7671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sacrosanct

• Guest
nai re to megalo me to tattoo gate4

kostas4

• Guest
με πανσεαραικο παιζουμε την παρασκευη στις σερρες??

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
aurio paraskeuh(10/8)paizoume stis serres kai oxi thn kuriakh.
deite sthn fotografia ton baggelh :laugh:
http://www.paokfc.gr/webpics/dec06/070807_1_megali.jpg
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
to palikari ithele na glipsei ti na kanoume twra ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
Ολοι Σερρες ρε!!!Διπλα ειναι!!
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  guys, ti wra einai to paixnidi avrio sthn Kastoria?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
to palikari ithele na glipsei ti na kanoume twra ;D

poly prison break vlepei  ;D

Poet

• Guest
  guys, ti wra einai to paixnidi avrio sthn Kastoria?

8 το βράδυ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

bL-4-cK_religion

• Guest
KASTORIA-PAOK 3-2

den eida oute akousa tipota gia to amts malista to ena goal me penalti to balame

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
arketa lathi apo ton mpalafa sthn amyna.sto deytero miso tou a' hmixronou xalia. kai sto 90' to 3-2.
kai symplokes eginan epishs
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline diegito4

• Αλλαγή
akougontas radio elege kai gia ksilo me eisvoli dikon mas stin kerkida ton kastorianon meta to diko mas penalti.
fantazomai-mallon eimai sigouros-oti sto gipedo tha ypirxan allothriskoi kai prokalesan.den eksigeitai allios ntou se kastorianous.

@ozric dose leptomereies..

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
O Mpalafas einai gia gelia paidia den mporei me tpt....An paiksoume m afton piso tha trome polla.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline Geo

• Αλλαγή
Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά ρε γμτ τη μου θα το πω!
Καλά τι σόϊ προγραμματισμός αυτός, την Παρασκευή φιλικό εκτός με σέρρες (οδικώς πήγε η ομάδα) και την Κυριακή με καστοριά (οδικώς πήγε ξανά η ομάδα)?

Είμαστε σε περίοδο που η ομάδα έχει ανάγκη τα διαρκείας και η διαφήμιση (marketing) παίζει σημαντικότατο ρόλο στα οικονομικά της ΠΑΕ! Όταν χάνουμε από λιμά μειώνεται ο ρυθμός πώλησης των διαρκείας (εύχομαι να κάνω λάθος)!

Πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα χτυπάνε σαν ΤΕΛΙΚΟ CL! ΠΑΟΚ είσαι...όσο και να λένε ότι είναι παιχνίδια προετοιμασίας...μετά από ήττα θα υπάρχει γκρίνια...!!! Για αυτό πρέπει η ομάδα να ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από τέτοιου είδους φαινόμενα! Φταίει κανείς άλλος για τα μουρμουρητά που ακούγονται..?

Δεν μ'αρέσει αυτή η ελαφρότητα στο τρόπο παιξίματος της ομάδας! Αν δεν μπορούν ακόμα..., ας κανονίζουν φιλικά με εντελώς μπυραρίες (ερασιτεχνικές, Δ' εθνική κ.λπ.)!

Ελπίζω με πιερικό να δείξουν σοβαρότητα.....!

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
e telos ta dromologia ena katerini emeine tin pempti kai meta tpt .......DIPLO MESA STIN XANTHI PAOK OLE OLE !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

northeagle_4

• Guest
τις εποχες που η Τουμπα ηταν απορθητο φρουριο,ο κοσμος και τους πιο αμπαλους παικτες μας τους εκανε να νιωθουν πελε και μαραντονα μαζι.καλη η κριτικη αλλα η γκρινια εξω απο την τουμπα

North_pole

• Guest
Φοβάμαι μη τυχόν και δούμε το ίδιο έργο με πέρσυ. Δηλαδή στην Τούμπα ΠΑΟΚ και εκτός έδρας παοκάκι. Ελπίζω να συνέλθουν όλοι, να βρούνε τι φταίει και να το διορθώσουν, γιατί αλλιώς δεν βλέπω 2πλό στην Ξάνθη, αλλά ούτε και πουθενά αλλού. Βέβαια, λείπουν παίκτες και υπάρχει ακόμη καιρός για να διορθωθούν πολλά.

Offline bozik

• Αλλαγή
και εγω εκει το εντοπιζω το προβλημα στα εκτος....γι αυτο το ματς με την Ξανθη για μενα ειναι τελικος...θα παρει αλλο αερα η ομαδα με νικη στην πρεμιερα εκτος...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος