Όταν ο Π.Α.Ο.Κ. τρώει 7 γκόλ από ομάδα γ΄εθνικής αυτό είναι ΞΕΦΤΙΛΑ ,
και οι υπεύθυνοι αυτής της ΞΕΦΤΙΛΑΣ , πρέπει ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & πρέπει να καταλάβουν ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ εκπροσωπούν όταν μπαίνουν στο γήπεδο .
Ελληνικά μιλάμε , όποιος ΔΕΝ καταλαβαίνει , ας κάνει φροντιστήριο Νεοελληνικών .
Τα παραπάνω ΛΕΩ , γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .
Έφαγε 7 ο Π.Α.Ο.Κ. ;; Είναι Ξεφτίλα Ιστορική ;;
Αυτό λέμε στους πάντες στη Π.Α.Ε.
Τίποτα παραπάνω .
Τώρα πώς κάποιοι μεταφραστές , μεταφράζουν τα παραπάνω ως ... πέτρες προς τη διοίκηση μό , ή ακόμη πιό ...περίεργο , ... συσχετίζουν τη παραπάνω ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ με τα εισητήρια διαρκείας ,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΤΙ ΣΚΑΤΑ σχέση έχει το θέμα εισητήρια διαρκείας ή η συμπαράσταση προς το σύλλογο ,
με το χθεσινό διασυρμό , δεν μπορώ να καταλάβω .
Και επί τη ευκαιρία, να πώ κάτι .
Διαβάζω καμμιά φορά , λέει ο ένας εδώ στο φόρουμ << δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου , αλλά .....>> ή παρόμοια .
Δηλαδή , ότι όταν έχουμε διαφορετικές γνώμες σ αυτό το φόρουμ , σημαίνει ότι προσβάλλουμε τον άλλον , ή τον ...θίγουμε ;; ΔΕΝ νομίζω .
Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν απ το φόρουμ , μας συνδέει ο Π.Α.Ο.Κ., & θεωρώ όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες <δικούς μου> ,
αλλά ΔΕΝ δέχομαι κάποιοι εδώ μέσα να βρίζουν, -και αυτό το κάνουν αρκετοί- επειδή δεν τους αρέσει η γνώμη άλλων . Αν είναι έτσι ή να αρχίσω να τα χώνω και εγώ , ή να πάψω να γράφω , ένα απ τα 2 .
Τουρκμενιστάν δεν θα κάνουμε τον Π.Α.Ο.Κ. , ούτε τουρκμένμπαση τον Ζαγοράκη .
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλη ομάδα , ΝΑΙ βεβαίως και δικαιούται να χάνει απ το μπραουνσβα'ι'γκ ,
τα φιλικά είναι φιλικά προετοιμασίας , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 7 και να λέει ο ένας <δεν με ...άρεσε που φάγαμε 7> , και ο άλλος να λέει <με ...ψιλο-χάλασε> ,ή <ωραία ήταν τα 7 , ας τρώγαμε και 10> .
ΕΙΧΑΜΕ , ΕΧΟΥΜΕ & ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .
υ.γ. είναι ...γκρίνια (!) και ... μαλακίες (!) το να ασκεί κανείς κριτική ??
ωραίο επιχείρημα !!!!! :
Σ αυτό το φόρουμ ΟΛΟΙ γράφουν μαλακίες ;
υ.γ. Μπάμπη , με αναγκάζεις να γρα΄φω τα ίδια πράγματα. ΔΕΝ είπα , ότι δεν επιτρέπονται οι ήττες . ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και καραεπιτρέπονται .
ΔΕΝ επιτρέπεται , να τρώμε 7 απο γ έθνική .
Και επίσης ΔΕΝ επιτρέπεται μετά απ αυτή τη ξεφτίλα να λέει ο άλλος ...< απαγορεύεται η κριτική > :
Ξέρεις τι επίσης δεν επιτρέπεται ;; Όταν σε κάποιον δεν αρέσει η γνώμη άλλου , να βρίζει & να τον αποχαρακτηρίζει ...από Π.Α.Ο.Κ.τσή !!!!! Αυτό ΔΕΝ επιτρέπεται .
Υ.Γ. 2 Οι δηλώσεις απ τον Π.Α.Ο.Κ. που μαθαίνω ότι έρχονται από τη Γερμανία από προπονητή & υπολοίπους , συμφωνούν με τη γνώμη μου :
ΑΥΤΟ ΜOY ΑΡΚΕΙ . ΤΕΛΟΣ .