Μόλις γύρισα από Braunschweig. Μερικές παρατηρήσεις, μάλλον αρκετές, όσα και τα γκολ:
1) Χίλια μπράβο στα παιδιά από το Ludenschein. Πολύ δυναμική παρουσία, καλή και η παρουσία των Αννόβερου και Αμβούργου. Αλλά οι πρώτοι έχουν και δυναμική και νέα γενιά με τρέλλα! Πάντα τέτοια ρε παιδιά!
2) 500 δεν είμασταν με την καμμία. Καμμιά 200ριά πάνω κάτω.
3) Πρέπει να είναι η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε φιλικά και επίσημα. Παρόλ' αυτά, όταν μετά το τέλος του ματς και έχοντας φρικάρει με αυτά που έχω δει (ένα μάτσο χάλια, απ' όπου και να το δει κανείς), πήγα να φωνάξω το γνωστό σύνθημα, για το οποίο γίνεται λόγος και παραφράζεται επιτυχώς στις προηγούμενες σελίδες, ευτύχως σταμάτησα και ευτυχώς κανένας άλλος δεν μ' ακολούθησε. Από το ράδιο όλα ακούγονται ωραία, αλλά άμα έχεις σηκωθεί από τις 6 το πρωί, ξέρεις ότι θα γυρίσεις κατά τις δέκα, κάνεις εκατοντάδες χιλιόμετρα για να δεις την ομάδα σου και βλέπεις ένα φάντασμα, ξοδεύεις κάποιο σεβαστό ποσό και συνυπολογίζοντας την κούραση, νομίζω ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα να έχει μία τέτοια αντίδραση. Και πάλι ευτυχώς που δεν το συνέχισα και ευτυχώς που δεν ακολούθησε κανείς (το να παρασύρει ο ένας τον άλλον στην κερκίδα είναι ό,τι πιο φυσικό). Αμέσως μετά το σκέφτηκα και το έκοψα μαχαίρι. Επίσης, μετά και καθώς επιβιβαζόταν η αποστολή, κανείς μα κανείς δεν είπε τίποτα στα παιδιά, ενώ βγήκαμε και μαζί τους φωτογραφίες. Ο Παράσχος αμίλητος, πιο ευγενικός απ' όλους το παιδί με το Νο 35 (ο μόνος που μας χαιρέτισε και μετά το τέλος του αγώνα, νομίζω ότι ήταν το πρώην 10άρι της νέων).
4) Φεύγοντας από το ματς, οι Γερμανοί μας λέγανε αν σίγουρα κατεβάσαμε την 1η μας ομάδα. Έχω να πω: Άθλια οργάνωση των φιλικών. Δεν βάζεις μία ομάδα να παίξει τόσο νωρίς, ούτε κανονίζεις δύο δυνατά φιλικά σε δύο μέρες (επόμενο Σ/Κ). Είναι πολύ πιθανός έτσι ο εξευτελισμός της ομάδας, όπως και έγινε. Πολύ πιθανόν να την ξαναπάθουμε.
5) Καλύτερος παίκτης του γηπέδου στο ά ημίχρονο ο...... ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ! Το πίστευα ότι θα είναι η χρονιά του, τώρα το είδα κιόλας. Πάθος, μετρημένες κινήσεις, άψογος! Πολύ καλός στο β΄ ο Μπαϊάνο, καλά στοιχεία και από Αθανασιάδη. Για τα άσχημα δε θα μιλήσω ευθέως, απλώς θα πω ότι σύμφωνα με αυτά που είδα, κάποιοι ξένοι δεν άξιζαν να ανανεώσουν και κάποιοι κακώς ξαναγύρισαν μετά από χρόνια (και δεν εννοώ τον πρωταθλητή Ευρώπης, που ούτως ή άλλως έχει μόνιμα άχαρο ρόλο)...
6) Σε ραδιόφωνο δεν έχω πάρει στη ζωή μου τηλέφωνο, εφημερίδα έχω να αγοράσω από το 1-2 στο τηγάνι με τον Σίκα, αλλά σήμερα ντράπηκα ρε γαμώτο!
7) Που είναι το κέντρο της άμυνας, οέο;