Author Topic: Παναγιώτης Γλύκος  (Read 37742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Απ: Παναγιώτης Γλύκος
« Reply #880 on: February 26, 2017, 23:45:16 »
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ)

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #881 on: February 27, 2017, 01:46:55 »
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΙΧΑΜΑ. ΜΠΟΥΛΟ ΑΜΕΣΑ, ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #882 on: February 27, 2017, 02:22:42 »
Όλοι ξέρετε την άποψη μου για τον γλύκο, για ΠΑΟΚ δεν κάνει, αλλά όταν δεν μπορείς να βάλεις ενα δεύτερο τουλάχιστον γκολ σε αυτόν τον ηρακλάκο πάντα είναι πιθανό να βρεθεί ένας γλύκος, ένας βαρέλα ένας μαλεζάς ένας μάτος ή λέοβατς να κάνει μια γκέλα και να χάσεις τους πόντους. Αν δεν έχεις ομάδα να νικάς με 2 γκολ διαφορά τον τελευταίο ε δεν με φταίει ο γλύκος αλλά η μέτρια ομάδα. Και αν η εικόνα του ματς ήταν για 0-3 και για κάποιο λόγο εμεινε στο ρευστό 0-1 μαζί σας να βρίζω τον γλύκο μέχρι αύριο, αλλά όλοι κάνουν λάθη. Μετά το 1-1 πιάνει κι ένα τετ α τετ να μας κάνει ανατρόπα ο ηρακλάκος να φουντάρουμε όλοι μαζί από τα μπαλκόνια των σπιτιών μας. Η ομάδα ήταν το πρόβλημα σήμερα συνολικά, όχι αυτός που κάνει τρισάγιο πριν ξεκινήσει το ματς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #883 on: February 27, 2017, 09:59:04 »
Από πέρυσι εγώ θυμάμαι ότι ο τερματοφύλακας πρέπει "ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!!~!!~!~!", όχι;

Ευχαριστούμε για την απόκρουση πέρυσι με τον βάζελο, ευχαριστούμε και για το τετ α τετ χθες, ΜΠΟΥΛΟ τώρα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #884 on: February 27, 2017, 11:24:48 »
Όλοι ξέρετε την άποψη μου για τον γλύκο, για ΠΑΟΚ δεν κάνει, αλλά όταν δεν μπορείς να βάλεις ενα δεύτερο τουλάχιστον γκολ σε αυτόν τον ηρακλάκο πάντα είναι πιθανό να βρεθεί ένας γλύκος, ένας βαρέλα ένας μαλεζάς ένας μάτος ή λέοβατς να κάνει μια γκέλα και να χάσεις τους πόντους. Αν δεν έχεις ομάδα να νικάς με 2 γκολ διαφορά τον τελευταίο ε δεν με φταίει ο γλύκος αλλά η μέτρια ομάδα. Και αν η εικόνα του ματς ήταν για 0-3 και για κάποιο λόγο εμεινε στο ρευστό 0-1 μαζί σας να βρίζω τον γλύκο μέχρι αύριο, αλλά όλοι κάνουν λάθη. Μετά το 1-1 πιάνει κι ένα τετ α τετ να μας κάνει ανατρόπα ο ηρακλάκος να φουντάρουμε όλοι μαζί από τα μπαλκόνια των σπιτιών μας. Η ομάδα ήταν το πρόβλημα σήμερα συνολικά, όχι αυτός που κάνει τρισάγιο πριν ξεκινήσει το ματς.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #885 on: February 27, 2017, 12:22:24 »
Μπουλο ρε μας γυρίζεις τα μυαλά.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #886 on: February 27, 2017, 12:34:29 »
ε τοτε τασο σε τετοια ματς που οφειλεις να κερδας 0-2 να κατεβαινουμε χωρις τερματοφυλακα, το τερμα να το χουμε μονο στα ντερμπι κ ευρωπη.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #887 on: February 27, 2017, 13:12:40 »
Ρε dave παρε τον καλυτερο τερματα του κοσμου, νομιζεις δεν θα σε κρεμασει ποτε? Βγαλε το χτεσινο και με σαλκε τουμπα στις 25 υπολοιπες εμφανισεις φετινες σε κρεμασε πουθενα ο γλυκος? Δεν γινεται ματς με τοσο αδυναμους αντιπαλους να τα πηγαινεις στην λεπτομερεια, αν το κανεις εχεις μετρια ομαδα και σημερα που βριζεις τον γλυκο αυριο θα βριζεις καποιον αλλον. Αυτο λεω εγω, αν ηταν 0-3 θα ελεγες τιποτα για την γκελα γλυκου?

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #888 on: February 27, 2017, 13:28:23 »
Ποτε με κρεμαει πρεπει να κοιταω οταν παω υποτιθεται για πρωταθλητισμο η ποτε μου δινει βαθμους το τερμα; Ποτε σου δωσε βαθμους ο Γλυκος; Μια αποκρουση θυμαμαι εγω φετος ενα τε α τε με το αγρινιο. Αντιθετα ξαναδες λιγο το πρωτο γκολ του αστερα αν το ξεχασες, τα 2 τουλαχιστον με σαλκε που εχει τεραστια ευθυνη για τον αποκλεισμο και το χτεσινο βαθμο δωρο. Για να μη παμε σε αλλες χρονιες, για να μη παμε σε αλλες συγκρισεις, ας μεινουμε στην φετινη χρονια 'καθιερωσης'.

τι σε επιασε τωρα να υπερασπιστεις το αιλυνικο λιμο δε μπορω να καταλαβω, ολους τους αιλυνες σωστα αχρηστους τους βλεπεις, ο γλυκος ειναι η εξαιρεση? :'(

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #889 on: February 27, 2017, 16:17:37 »
Ρε dave παρε τον καλυτερο τερματα του κοσμου, νομιζεις δεν θα σε κρεμασει ποτε? Βγαλε το χτεσινο και με σαλκε τουμπα στις 25 υπολοιπες εμφανισεις φετινες σε κρεμασε πουθενα ο γλυκος? Δεν γινεται ματς με τοσο αδυναμους αντιπαλους να τα πηγαινεις στην λεπτομερεια, αν το κανεις εχεις μετρια ομαδα και σημερα που βριζεις τον γλυκο αυριο θα βριζεις καποιον αλλον. Αυτο λεω εγω, αν ηταν 0-3 θα ελεγες τιποτα για την γκελα γλυκου?

ρε φιλε χθες η γρια δεν εχειν κανει φαση μεχρι το 80 και βαζει γκολ δωρεα του τερματα

εκτος απο το αδιαφορο ματς στο ντορτμουντ και την αποκρουση με την βαζελα αυτος ο τερμας μονο βαθμους χανει 9 χρονια τωρα
για να εχεις ομαδα σοβαρη θες και σοβαρο τερμα.αυτος δεν κανει.αν φυγει ο ιβιτς οπως λεει και ο αλαμανας τοτε αλλα 4 χρονια αρχηγο στην μαπα θα τον τρως και αλλα 4 χρονια θα λεμε τα ιδια..
υ.γ ενα στατιστικο που εχει βρει ο δασκ ειναι οτι ποτε δεν εχει πιασει πεναλτι.δεν μπορει να πεσει γιατι εχει ρευματικα ο τυπος τι να λεμε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #890 on: February 27, 2017, 17:05:36 »
Ποτε με κρεμαει πρεπει να κοιταω οταν παω υποτιθεται για πρωταθλητισμο η ποτε μου δινει βαθμους το τερμα; Ποτε σου δωσε βαθμους ο Γλυκος; Μια αποκρουση θυμαμαι εγω φετος ενα τε α τε με το αγρινιο. Αντιθετα ξαναδες λιγο το πρωτο γκολ του αστερα αν το ξεχασες, τα 2 τουλαχιστον με σαλκε που εχει τεραστια ευθυνη για τον αποκλεισμο και το χτεσινο βαθμο δωρο. Για να μη παμε σε αλλες χρονιες, για να μη παμε σε αλλες συγκρισεις, ας μεινουμε στην φετινη χρονια 'καθιερωσης'.

τι σε επιασε τωρα να υπερασπιστεις το αιλυνικο λιμο δε μπορω να καταλαβω, ολους τους αιλυνες σωστα αχρηστους τους βλεπεις, ο γλυκος ειναι η εξαιρεση? :'(

Με βάζεις τώρα και υπερασπίζομαι τον γλύκο, στα γιάννενα δεν έπιασε το τετ α τετ του μαύρου, στο τηγάνι μέσα πριν το 2-1 δεν έχει βγαλει 3 μαλλιά, με την τρίπολη πρόσφατα μετά το 3-2 δεν έπιασε εκείνο το σουτ έξω από την περιοχή στην λάρισα αμέσως μετά το 0-1 δεν έπιασε παλι ένα καλό κι άμα κάτσω και ψάχνω τώρα φάσεις θα βρώ κι άλλες. Δεν έχει να κάνει με τον γλύκο, και τον σέρβο να βάλει πάλι τα ιδια θα έχουμε και το ρομπέρτο να φέρεις και τον λεβ γιασίν να αναστήσεις, άμα είσαι μετριομέτριος και δεν μπορείς να καθαριζεις τα λιμά πάντα θα σε φταίνε οι τερματοφύλακες. Κι απο περιέργεια κάτσε δες τι έχει πνίξει φέτος ο νοιερ στην μπάγερν η ο τσεχ πέρσι στην άρσεναλ κι αυτοί παλτά είναι?? όλοι οι τερματάδες πνίγουν και θα πνίγουν νυν και αει, εγώ θέλω τον ηρακλάκο για να τον κερδίσω να μην έχω ανάγκη τον τερματοφύλακα. Εγώ λέω και τον ρομπέρτο να φέρεις το καλοκαίρι σκάρτος θα βγεί κι αυτός γιατί η ομάδα μέσα είναι μέτρια. Δεν θα φταίει το τέρμα δηλαδή φέτος που θα βγεις 4ος για παράδειγμα γιατί και στην ξάνθη που γκελαρες 0-0 έφερες αλλά εκεί δεν έπνιξε κανένας γλύκος τίποτα για να βρεθουν τα αίτια της γκέλας.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #891 on: February 28, 2017, 01:36:04 »
Δεν κανει πως να το κανουμε δλδ. Δειτε μονο το γκολ που επνιξε χθες. Φοβαται να βγει από την εστια του, όταν η μπαλα ειναι στον αερα, γιατι ξερει τι λιμο είναι.
Στο ματς με την Σαλκε στο δευτερο τους γκολ, σχεδόν παρομοια φαση και ακομη λιγο πιο εξω, ο τερματας τους το καθαρισε στον αερα. Λιμο ηταν και παρεμεινε λιμο και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν, τοσο καλυτερα για τον ΠΑΟΚ.
Τα χαμηλα στις εξοδους τα βγαζω και εγω.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #892 on: February 28, 2017, 10:22:58 »
Ολοι θα φανε, ολοι θα βγαλουν. Τα προβληματα του μπαναη ειναι περισσοτερα. Δεν μπορει να διαβασει φασεις, να πασαρει σωστα, να προωθησει τη μπαλα, δεν δινει οδηγιες, δεν ειναι προσωπικοτητα... ειναι υποτιθεται αρχηγος! Οι μισες φασεις που τρωμε ειναι απο παπαρια του. Στα 3 σουτ τερμα τρωει 30-60%. Τι αλλο δλδ;

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #893 on: March 02, 2017, 18:45:07 »
Δεν γινεται επαγγελματιας ποδοσφαιριστης να καθεται και να περιμενει στο δοκαρι. Δεν μπορει να ειναι αληθεια. Κι επειδη δεν μπορει να ειναι αληθεια,  εμεις φταιμε και κανενας αλλος που δεν σε εχουμε παρει καροτσακι απο το ματς με τον ''αερα''

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #894 on: March 02, 2017, 18:52:27 »

πολύ περίεργο που μπήκε γκολ με τέτοιο τείχος. γλύκο πέσε και καμιά φορά ρε μλκ, δε θα λερωθεί η φόρμα

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #895 on: March 02, 2017, 19:09:29 »
κοπρια

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #896 on: March 02, 2017, 19:11:21 »
Βραβείο χειρότερου τερματοφύλακα στη λίγκα. Πόσο ατάλαντος, στημένος βλάκας!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #897 on: March 02, 2017, 19:15:05 »
λιμό,τρύπιος ή και τα δύο ?

Μπούλο χθες
« Last Edit: March 02, 2017, 19:22:24 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #898 on: March 02, 2017, 19:18:56 »
ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΑΚΙ...

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #899 on: March 02, 2017, 20:05:38 »
Παρέα με τη τζαβελιτα που θες και συ γαμημενε τρυπιε αμπαλε πουστοπαιδο Σημίτη .α και γαμησου επιτέλους μας στοιχειωνεις