Author Topic: Παναγιώτης Γλύκος  (Read 38024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Απ: Παναγιώτης Γλύκος
« Reply #860 on: February 11, 2017, 13:30:18 »
Θα ανταπεξέλθει. Έχει εμπειρίες.
Εκείνη η απόκρουση με το ένα χέρι με τη βαζέλα τού έστρωσε ψυχολογία και μπήκε καλά φέτος.
Νιώθει τον (προ)σεισμό. Κι αυτός..
Θα βρει -κι αυτός- συγκέντρωση μέσα από τα συνεχή μεγάλα ματς που βρίσκονται μπροστά μας.
Δεν είναι στο χέρι του να πράξει διαφορετικά. Είναι καί καρμικό*.
Και το καλοκαίρι είναι κοντά.

* σαν του Λούκας που είχε οικειοποιηθεί & οργώσει την Τούμπα με την τεταρτοπέμπτη τής Ουκρανίας
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #861 on: February 16, 2017, 23:52:26 »
Μου αρέσει που πήρα λίγο και το μέρος σου. Σαλτα και γαμησου παλταδουρα που θα σε τρώμε αλλά τρία χρόνια στη μαπα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #862 on: February 16, 2017, 23:54:04 »
Σε σιχαινομαι ρε πστη. Παρτε ρε έναν τερματοφυλακα της προκοπης. Ουστ κοπροσκυλο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #863 on: February 16, 2017, 23:57:27 »
ΣΠΥΡΙΑΡΗ ΦΥΓΕ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #864 on: February 17, 2017, 00:35:17 »
ΚΑΙ σήμερα επιβεβαίωσες ότι δεν υπάρχεις. Στο 1ο γκολ βλέπεις την μπάλα να σου έρχεται (από στημένο) από τα 40 μέτρα και αντί να την μπλοκάρεις ή να την διώξεις κόρνερ την στρώνεις προς την μικρή περιοχή. Κάτι που μαθαίνει ο τερματοφύλακας στα 10 του χρόνια. Στο2ο γκολ δεν κάνεις ούτε έξοδο, αλλά ούτε και προσπάθεια να πέσεις προς την μπάλα στην χαλαρή κεφαλιά του σκόρερ. Στο 3ο δεν διώχνεις την μπάλα όπως πρέπει, αλλά την στρώνεις στον σκόρερ. Στο παραλίγο 4ο την βλέπεις να περνά από δίπλα σου και καλά που τελικά δεν μπήκε. Από τώρα πρέπει να ψάξουν οι σκάουτερ για δύο τερματοφύλακες για την επόμενη σεζόν. Παίζουμε χωρίς γκολκίπερ εδώ και χρόνια, γαμώ τους ΑΡΔ και την πουτάνα την ΕΠΟ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #865 on: February 17, 2017, 02:31:36 »
Τραγωδία και μόνιμη πηγή κινδύνων.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #866 on: February 17, 2017, 04:25:22 »
Μου αρέσει που πήρα λίγο και το μέρος σου. Σαλτα και γαμησου παλταδουρα που θα σε τρώμε αλλά τρία χρόνια στη μαπα

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #867 on: February 17, 2017, 08:36:26 »
το ταβάνι σου το είδαμε. λιγα θετικά,πολλα αρνητικά. δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ μας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #868 on: February 17, 2017, 23:28:22 »
Ε άμα ο μπρικιτς καίει τον εαυτό του τι να περιμένουμε? Γλυκος και κύριε ελέησον στα γκολποστ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #869 on: February 18, 2017, 07:23:58 »
δεν εχω γραψει τιποτα γιατι δεν εχω δυναμη να γραψω

αλλα βλεπω αυτο που γραφεις βορ και με ερεθιζει.ειναι ακριβως σαν να γραφε καποιος στο τοπικ του κλαους οτι αμα εχεις κουλουρη μυστακιδη απο πισω βαλε τον κλαους μεσα..

ο παναγιωτακης ξεραμε εδω και καμποσο καιρο τι ταβανι εχει.οπως επισης ξεραμε πως οταν το ροστερ ειχε τερματαδες με στοιχειωδη προσοντα για την θεση ο παναγιωτακης θα ηταν δευτερος(χαλκιας,κρεσιτς,χακομπο ακομα και ιτανζ).οποτε ητανε πρωτος ο παναγιωτης φταναμε παντα στο ιδιο τελμα με αυτο που φτασαμε και σημερα,να φαινεται η γυμνια του ειδικα σε ματς που κρινονται στοχοι.περσι εκανε μια αποκρουση με την βαζελα και ενα πολυ καλο ματς στο ντορτμουντ σε αδιαφορο ματς που μετα εμεινε εξω για τρεις μηνες και αυτα εφταναν για να παρει ακομα μια ευκαιρια αλλη μια χρονια.οχι αυτο δεν ειναι σοβαρη προσεγγιση και δεν ειναι και σοβαρη η απαιτηση μας για ικανους παιχτες

ενας τερματοφυλακας κατα την γνωμη μου περα απο το οτι αρχιζει να δειχνει τα προσοντα του μετα τα 26-27 για να κριθει πληρως το τι ακριβως μπορει να κανει θα πρεπει να παιξει ενα σερι αγωνων(τουλαχιστον 30) κυριως για να δεσει με την αμυνα και την υπολοιπη ομαδα αφου πλεον πρεπει να συμμετεχει στο παιχνιδι και αυτος

περσι ηρθε ενα τερμα σε καλη ηλικια το οποιο ολος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ επεσε να το φαει επειδη του κανανε επιθετικο φαουλ στο καυτατζογλειο.θα πει καποιος οτι εδειξε αυτο το τερμα πως δεν κανει για την ομαδα γιατι εκανε πιτα στην προετοιμασια εκανε πιτα στο ματς με την ντορτμουν εντος(ελεγχεται το αν φταιει αυτος η ο παλαιμαχος ρικαρντο κοστα) και εκανε πιτα στο καυτατζογλειο.μηνα οκτωμβρη βγηκε πορισμα για τερμα 26 χρονων απο τον λαο του ΠΑΟΚ.μετα λεγαμε εδω μεσα οτι δεν σηκωνει την φανελα ο εν λογω τερματας μεχρι που πηγε φευγατος να παιξει ενα ματς στην ξανθη κι εβγαλε τ αβγαλτα

δεν ξερω αν οντως ο ολσεν ανταποκριθει στις προσδοκιες που υπαρχουν γι αυτον απο τους συμπατριωτες του.δεν ξερω αν ειναι οντως καλο τερμα η αν ο ΠΑΟΚ εκανε μαλακια που τον σουταρε.ολα οσα γραφω στο μελλον εχουν πιθανοτητα να αποδειχτουν αστεια και ανουσια

αυτο που σιγουρα ξερω και το ξερα και περυσι και το ξερα και προπερσι και το ξερα σχεδον παντα ειναι οτι ο γλυκος δεν κανει για να παιζει πρωτος στον ΠΑΟΚ.και στο διλημμα να μπει μεσα τοτε ο ολσεν που δεν κανει γιατι δεν βγηκε να παρει παραμαζωμα τους παιχτες της γριας απανταω ναι να μπει μεσα ο ολσεν γιατι του κανανε επιθετικο φαουλ και εμεις κολλαμε σε ανουσιες δημοσιογραφικες πιπες που μονο σκοπο εχουν να παιζουνε τα δικα μας τα παιδια βασικοι στην ομαδα(και πολλες φορες μπαινω στην διαδικασια και εγω και ολοι μας να τις πιστεψουμε αυτες τις πιπες λες και ετσι θ αλλαξει ενας ποδοσφαιριστης ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο)

αν βαλω στην σουμα οτι φετος στο ματς με τον ατρομητο βγηκε αλλαγη στο 15 και μετα το ματς με τον οφη προπερσι μπηκε να παιξει βασικος ο ιτανζ μεχρι το τελος της χρονιας για προφανεις λογους τοτε δεν θα πρεπε να ναι ουτε καν δευτερος...

εκει θα ερθει καποιος να μου πει οτι φετος ομως ανανεωσε με την συμφωνη γνωμη ιβιτς μιχελ μεχρι που τελικα οπως ειπε και ο γιωργαρος ο τζαβελλας "εμενα με ηθελε ο ιβαν και αυτο δεν αρεσε στους απο κατω"

για να το τελειωνω γιατι κολλησα με την ατακα οτι δεν κανει ο μπρκιτς

μπορει να μην κανει αλλα αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε αδερφε μου κατα την δικια μου ταπεινη γνωμη.δεν μπορει ενα λαθος που στοιχισε τρεις βαθμους να στιγματισει την πορεια ενος ποδοσφαιριστη σε μια ομαδα.αυτο ειναι λαθος προσεγγιση.το σωστο θα τανε ροη συνεχομενων αγωνων(ειδικα στο τερμα εχει μεγαλη αξια η ψυχολογια του να γνωριζει πως ειναι ο βασικος)
τα ιδια παιζει να εγραφα και το 11 στο τοπικ του παναγιωτη μετα το γκολ απο τον αερα με τον ατρομητο...

υ.γ μην κολλησει κανεις στο δικο μου κολλημα πως ο σουηδοδανος ητανε τερμα για 15 χρονια και τον φαγανε για να παιζει ο γλυκος.εγω μπορει να ειμαι μαλακας η προκατειλημμενος.το οφθαλμοφανες απλα δειτε.οτι ο γλυκος δεν κανει σιγουρα γι αυτο καλυτερα να παιζει καποιος που μπορει να εχει καλυτερη πορεια απο αυτον.μπορει και οχι αλλα δεν θα το μαθουμε αν δεν τον δουμε...

υ.γ2 φετος μεχρι την φυγη του τζαβελλα ο ΠΑΟΚ εχει κακιστα αμυντικα νουμερα στα γκολ που δεχεται.μετα το ματς με την
βαζελα και το λαθος του σερβου ο ΠΑΟΚ μετρησε σερι το οποιο αμυντικα ητανε σχεδον αψογο μεχρι προχθες.το σημαντικοτερο ρολο σε αυτο το σερι τον εχει παιξει το δεσιμο της αμυνας και οχι ο τερματοφυλακας.η καλη αμυνα γενικοτερα ειναι λειτουργια ολης της ομαδας και οχι ενος ανθρωπου.ο ενας ανθρωπος χρειαζεται οταν σε στημενο η μπαλα παει πανω του και αυτος αντι να την στειλει πλαγια την στελνει πανω σε αντιπαλο γιατι δεν εχει καλη τοποθετηση και αντιδραει γενικως αργα...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #870 on: February 18, 2017, 11:49:01 »
ισως δεν εγινα κατανοητος

ο μπρικιτς επρεπε να ειναι ο τερμας του ΠΑΟΚ, αλλα στα ματια των "τα δικα μας παιδια" πας και ξεφτιλιζεσαι με το βαζελο βουτυρο στο ψωμι αυτων που θα βρουν καθε ευκαιρια να βαλουν "το ντοπιο το παιδι"

ο ιβιτς δεν ξερω τι σκεφτεται και βαζει γλυκο. σκεφτεται αυτους που θα τσατιστουν που θα στηριξει γλυκο? θεωρει οτι ο γλυκος βοηθαει περισσοτερο? ή θελει με τα συνεχομενα ματς να εκθεσει τον πουστη και να τον μπουλαρει οπως μπουλαρε και εξεθεσε/εκθετει τοσους

για τον ολσεν δεν ξερω τι να πω. σιγουρα υπομονη δεν υπηρξε και πολλη, αλλα κι αυτος γαμηθηκε στη μαλακια. δεν τον σηκωνε το κλιμα? δεν προσαρμοστηκε στα βαλκανια? οτι και να ηταν θα το παρει μαζι του

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #871 on: February 20, 2017, 21:08:08 »
κατεπειγοντως πρεπει να παμε κινα να παιξουμε ενα φιλικο, δεν παει αλλο

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #872 on: February 21, 2017, 01:02:33 »
 :thumbok:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #873 on: February 21, 2017, 02:09:50 »
如果你正在读这个 Glykos是一个伟大的门将,现在买他
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #874 on: February 26, 2017, 20:11:08 »
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΙΧΑΜΑ. ΜΠΟΥΛΟ ΑΜΕΣΑ, ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #875 on: February 26, 2017, 20:16:17 »
Αντε γαμησου ρε μαλακα, σαν τον παλιο κακο καιρο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
« Reply #876 on: February 26, 2017, 20:25:23 »
σαν  να μην πέρασε μια μέρα (απο τον ατρόμητο)
ίδιος ρε πστ μου

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #877 on: February 26, 2017, 21:22:27 »
Ο Παναγιώτης είναι οικονομικός, συμφέρει και δε λέει ποτέ όχι. Και αν τον άλλαζα πάλι Παναγιώτη θα έπαιρνα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #878 on: February 26, 2017, 22:27:21 »
σημερα βριστε ελευθερα ... δωρεα το γκολ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #879 on: February 26, 2017, 23:17:42 »
Από την σεζόν 2008-09 στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
9 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Και ακόμα τον σιγοντάρουν, μιλάνε για βελτίωση του και άλλες μαλακίες!!!!
Είναι απίστευτο!!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"