Τη Θέση τη διδάσκει πως παίζεται ο μεγάλος Νόιερ. Θα με πει κανεις ρε μλκα ο Νοιερ κανει οσο όλη σου η ομάδα. Ναι σωστά αλλά τα στοιχειώδη για τέτοιο επίπεδο θα πρεπε να τα ξέρει. Οι έξοδοί του είναι για πλάκα (χθες βγαινει με γροθιά κ βρίσκει αέρα), οι τοποθετήσεις του, ακόμα χειρότερες (όταν οι μπάλες είναι στο κέντρο, ο τερματάς κάθεται στο ύψος της μικρής περιοχής για να δίνει βάθος στη διάταξη και να γίνεται κ ο τελευταίος της ομάδας ως sweeper) τρώμε κόντρα και χάσκει πάρα πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να εκτίθεται το τέρμα, ΑΠΕΙΡΕΣ φορές (και χθες), τα στόπερ του ελεγχουν την φάση με τους ώμους και περιμένουν τον τερματά να βγει να μαζέψει το σκουπίδι και αυτός κάθεται σαν τον χάνο μέσα στα δίχτυα.
Μπάνε αδερφέ μου δε νομίζω οτι τον αδικώ, οκ έχω μια εμπάθεια με τα άθλια μούτρα του (ιδίως μετα τις περσινες δηλώσεις του για το οτι θελει να φυγει), αλλά πιστεύω ακράδαντα οτι είναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ενω στην ουσία είναι στην καλύτερη για 2ος. Δε βλέπω ούτε βελτίωση ούτε νοοτροπία winner, εδω ρε βγαίνει κ δηλώνει κ γω εκπλήσσομαι που μαστε πρώτοι. Ο χαλκιάς στην 1η του χρονιά ήταν απείρως καλύτερος. Την άμυνα το τέρμα την οργώνει κ τους έχει όλους στην μπρίζα, δεν κάθεται το τέρμα σα μουρόχαυλο