Author Topic: Βασίλης Λάκης  (Read 6462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Απ: Βασίλης Λάκης
« Reply #60 on: August 01, 2007, 04:40:56 »
Λάκης: Ώρα να ξυπνήσει ο γίγαντας
Για το νέο ΠΑΟΚ μίλησε ο διεθνής μέσος

Για τη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να ξαναφέρουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη θέση που του αξίζει, μίλησε ο Βασίλης Λάκης που δε δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τη νέα του ομάδα «κοιμώμενο γίγαντα».

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε δήλωσε ότι έχει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις.

Αναλυτικά:

Βασίλη, τέλος οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς;

«Είναι γεγονός πως ο μεγάλος πόνος έχει φύγει. Είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το συναίσθημα που είχα πριν από δέκα μέρες. Ενοχλήσεις υπάρχουν ακόμα, αλλά, όπως μου είπε και ο γιατρός, αυτό είναι φυσιολογικό. Βρίσκομαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί απέφυγα τα χειρότερα, όμως σε αγωνιστικό επίπεδο αισθάνομαι πως έχω να δώσω πολλά περισσότερα από αυτά που είδατε στα φιλικά».

Πώς βλέπεις την προετοιμασία;

«Είναι γεγονός πως αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ψάχνουμε μέσα από τις προπονήσεις να βρούμε τα πατήματά μας και να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο φιλικό που είχε μεγάλες ιδιαιτερότητες, στα άλλα τρία δείξαμε πολλά και καλά στοιχεία ως ομάδα. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να πούμε πως μπορούμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Βλέπετε κι εσείς πόσο σκληρή δουλειά γίνεται. Υπάρχει ένας πολύ καλός προγραμματισμός στις προπονήσεις για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Εσύ πώς αισθάνεσαι μέσα στην ομάδα;

«Συμμετέχω τρεις μέρες στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες και προσπαθώ να είμαι μέλος της 100%. Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά και το κλίμα σε γενικές γραμμές είναι άριστο».

Σου ζητώ να μου περιγράψεις τον φετινό ΠΑΟΚ με λίγες λέξεις.

«Είμαστε μία ομάδα που έχει επτά έμπειρους ποδοσφαιριστές, παιδιά άνω των τριάντα που έχουν πολλές εμπειρίες και όλοι οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Ο προπονητής μας προσπαθεί να παντρέψει τις δύο γενιές για να υπάρξει σωστή χημεία στην ομάδα. Έως ένα βαθμό τα έχει καταφέρει, όμως μπορεί πολλά περισσότερα. Μέσα από τα παιχνίδια θα αποκτήσουμε τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε ως ομάδα και δεν είναι ψέμα πως ψάχνουμε τη διάκριση. Έχουμε μια πολύ τεχνική ομάδα, όμως ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες μέχρι να καταφέρουμε να παίξουμε όπως θέλουμε».

Αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβουλεύεις τους μικρότερους;

«Όσο μεγαλώνεις και αποκτάς παραστάσεις, αισθάνεσαι την ανάγκη, γνωρίζοντας πως έχεις αυτή τη δυνατότητα, να συμβουλεύεις τους μικρότερους. Και αυτοί πρέπει να έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους για να μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Έχεις βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα για τον φετινό ΠΑΟΚ;

«Ασφαλή, σίγουρα όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη δυναμική που πρέπει να εκμεταλλευτεί. Εμείς, από την πλευρά μας, μέσα από συλλογική προσπάθεια πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Υπάρχει μια διοικητική ηρεμία τη δεδομένη χρονική στιγμή και αυτό είναι καλό για τους παίκτες και τον προπονητή. Σίγουρα υπάρχουν τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα αυτής της ομάδας, τα οποία πρέπει να αξιολογήσουμε σε βάθος χρόνου και να τα διαχειριστούμε ανάλογα».

Η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ αποτελεί σημαντικό στοιχείο του νέου ΠΑΟΚ;

«Εννοείται αυτό. Ο Θοδωρής, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να εξυγιάνει τον ΠΑΟΚ με όλες του τις δυνάμεις και, από την άλλη, εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα. Θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Φέτος βλέπουμε να πέφτει το βάρος της ανάπτυξης στα άκρα. Υπάρχουν εντολές ή έτσι βγαίνει το παιχνίδι;

«Τις περισσότερες φορές βγαίνουμε από τα άκρα, όχι όμως όλες. Θα πρέπει να παίζουμε κάθετα, θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις στημένες φάσεις, θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε όλοι συνεπείς απέναντι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Είναι πολλά που πρέπει να συμβούν για να γίνουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα».

Στόχους έχεις οριοθετήσει;

«Η ομάδα πρέπει πρώτα απ' όλα να μάθει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια και το μόνο που θέλω να πω είναι πως ανυπομονώ να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, διότι θέλω να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ. Φέτος όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλουμε μια διάκριση, όμως πρέπει να βοηθήσουν και οι συγκυρίες».

Από την ΑΕΚ πώς έφυγες;

«Ως φίλος, δεν έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχα όμορφες και άσχημες στιγμές, όμως έδωσα όσα μπορούσα να δώσω και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Εύχομαι αυτά που δεν μπόρεσα να δώσω στην ΑΕΚ να τα δώσω στον ΠΑΟΚ».

Τι πρέπει να συμβεί, για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τίτλους;

«Ζώντας τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια από απόσταση, έχεις την αίσθηση πως πρόκειται για έναν κοιμώμενο γίγαντα. Αυτή τη φορά έχει αργήσει να ξυπνήσει, είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω αν ξυπνήσει φέτος ή του χρόνου ή σε περισσότερα χρόνια, αλλά όταν συμβεί αυτό, έχει τη δυναμική να τα ισοπεδώσει όλα στο πέρασμά του».

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=643&artid=31717

BLACK DOG

• Guest
« Reply #61 on: August 01, 2007, 09:44:41 »
αμ δε σε παιρνει να πεις και τιποτα αλλο λακη μου.βλεπεις στον ΠΑΟΚ ηρθες αγορι και
κανονισε να μην κανεις τις μαλακιες που εκανες στο αεκακι.κανε τη δουλεια σου
οπως πρεπει εσυ και ΟΛΟΙ οι συναδελφοι σου κι ολα θα παν καλα.......αλλιως......

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #62 on: September 26, 2007, 18:09:17 »
meta thn kataplhktikh emfanish tou sto paixnidi me ton hraklh, o Lakhs anadeixthke panhgyrika MVP ths 2hs agwnistikhs tou prwta8lhmatos me to syntriptiko pososto tou 84,5% (!)
  kai eis anwtera
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #63 on: September 26, 2007, 18:13:05 »
sinxaritiria kai elpizo na sinexisi etsi kai sta epomena pexnidia.....

Nh04

• Guest
« Reply #64 on: September 28, 2007, 13:28:19 »
Έτσι θα συνεχίσει πιστεύω , πήρε τα πάνω του.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #65 on: September 28, 2007, 15:49:14 »
kai egw den kserw giati omws ton vlepw polu anevasmeno...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: December 17, 2007, 13:47:59 »
Epsaksa ligaki mexri na to vrw to thread gia Lakh.

Apo to poly anevasma kai tin lampsi tou MVP mallon zalistike to palikari mas.

POU EINAI O LAKHS OEO?!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #67 on: December 17, 2007, 14:03:01 »
wraio topic ksetryposes..  ;D

Laki ena tha sou pw... arxizeis na mou thimizeis maladeni..  :cwm23:

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: December 17, 2007, 15:26:55 »
pwpwpwpw pion thimithikes twra, megas arxikarkinos........
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #69 on: December 17, 2007, 15:33:23 »
twra exoume kai neo... karkino.
aaa re aek me ta tzimania sou..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #70 on: December 17, 2007, 17:42:30 »
Ειμαι απο τους ενθερμοτερους υποστηρικτες του Θοδωρου αλλα δεν μπορω να μην πω οτι θεωρω λαθος την επιλογη να παρει τον Λακη με 3ετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με 250.000 ετησίως..
αντε να τον ξεφορτωθεις τωρα

jmjyiannis

• Guest
« Reply #71 on: December 26, 2007, 19:40:52 »
MVP ο Βρύζας, καλύτερο γκολ ο Λάκης

Η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ είχε την τιμητική της στη ψηφοφορία του ΠΣΑΠ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζήσης Βρύζας αναδείχθηκε MVP, ενώ το γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Λάκης κόντρα στον Λεβαδειακό, ψηφίστηκε το καλύτερο για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Για MVP της αγωνιστικής

1. Zήσης Βρύζας (ΠΑΟΚ) 32,1%
2. Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός) 25,0%
3. Τόμας Ραντζίνσκι (Ξάνθη) 25,0%
4. Νίκος Νταμπίζας (Λάρισα) 10,8%
5. Γκουστάβο Μαντούκα (ΑΕΚ) 7,1%

- Για Best Goal της αγωνιστικής

1. Βασίλης Λάκης (ΠΑΟΚ) 47,5%
2. Χαβιέ Περάλ Περιάνε Χαβίτο (Αρης) 47,0%
3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός) 2,8%
4. Τραϊανός Δέλλας (ΑΕΚ) 1,7%
5. Γιώργος Μπάρκογλου (Ξάνθη) 1,0%

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=113591

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #72 on: December 26, 2007, 20:11:52 »
καλα σε αυτες τις ψηφοφοριες γαμαμε.οι αλλοι απλα δεν υπαρχουν.τουλ κανα φραγκο περνουν οι παικτες μας?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #73 on: January 07, 2008, 12:32:12 »
exei katantisei eknevristikos.olo malakies.xtes itan makran o pio kakos mas paixtis.tragikos gia na pw tin alitheia.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #74 on: January 21, 2008, 14:40:10 »
pantws ma tin panagia opoios einai stenaxwrimenos kai pikramenos proteinw na krataei arxeio me video tis sentres tou neou maradona vasili laki.
eidika xtes mia sentra pou evgale kai pige sto diaolo itan gia gelia mexri anakopis kardias.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

peja_4

• Guest
« Reply #75 on: January 21, 2008, 14:43:33 »
Μα-Λακης.....
Iq σκουληκιου εχει....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #76 on: January 21, 2008, 17:16:00 »
i sigkekrimeni sentra pou les tou eskase i mpala se mpalwma tou gipedou pou den eixe kai liga kai mporei na petixe tin mpalla me to kalami

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #77 on: January 21, 2008, 17:56:44 »
H megaluterh apogohteush tou fetinou PAOK. Makran.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #78 on: January 21, 2008, 18:06:02 »
Tzampa paizei mpala fetos ena kalo den exei kanei(mono to goal pou evale alla kai ekeino htan etoimo apo tn zhsh)tespa einai o xeiroteros olwn..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #79 on: January 21, 2008, 18:15:42 »
tsou re lakh. dromoooooo oloi to kalokairi kai o lakhs na kleisei thn porta
Στον κοσμο αλλος κανενας