Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08  (Read 24794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08
« Reply #840 on: September 22, 2007, 02:11:50 »

oso gia ta diarkeias,apo thn stigmi pou h dioikisi einai evxaristimeni ti na leme parapano.simasia exei kathe xrono na kanoume ene bimataki mprosta.

then ksanaasxolieme me auto to thema gia fetos. kratao mono ta teleutea logia tou chiltsid
PAOK PANO APO OLLA

mayrosaris

• Guest
« Reply #841 on: September 22, 2007, 02:42:31 »
Alamana85 eisai hlithios kai skoulhki oxi ths Xarilaou alla kanoniko kai epeidh to
kanate proswpiko oloi kai vrizete sas epistrefw oles tis vrisies eis pentaploun,
kapoios mesa spo to forum me plhroforhse na mh synexisw giati to thema
tsouzei polla melh syndesmwn, malista me eipe oti an anoixw tetoio thema
tha arxisei epithesh proswpikh enantion mou. Mathe alamana ths dekaras
oti melh ths oikogeneias moy exoun paei FYLAKH gia ton PAOK katalaves?
Gia na mporeis na grafeis esy alamana 85 kai malakies me prasina arkoudakia
synthymata ths poutsas , poulakia kAI LOGO KATW APO TO PSEYDWNYMO SAS.
Fytoula alamana, epemene esy oti kanenas den egine plousios ontas syndesmiths,
egw xerw kamia dekaria. KALYNHXTA STA FYTA.

PS syggnwmh apo esena tha zhthsw mhpws? h apo olous? egw syndesmous
den PROSKYNAW OUTE PROSKYNHSA POTE AFHNW TO PROSKYNHMA GIA SAS.

Argonath4

• Guest
« Reply #842 on: September 22, 2007, 03:37:41 »
Oi organwmenoi pairnan ta eishthria panta me skonto h tzampa, ayto einai
da gnwsto to xeroun oloi, egw panta plhrwna to eishthrio sto akeraio, gia
prwth fora pou oi syndesmoi eprepe na deixoun kati exasan thn eykairia,
etsi kai alliws egw eixa panta arnhtikh apopsh gia tous syndesmoys, osa
melh syndesmwn parexhgountai ap' ayta poy grafw, kai apantoun me
ypotheseis toy styl , an ta edine tha ta epairnan kai tha edinan ta lefta
meta, egw apantw me dikh moy ypothesh, an ta epairnan kai den edinan ta
lefta?

Èá ðñïóðáèÞóù íá óïõ áðáíôÞóù üóï ðïéï Þñåìá ãßíåôå ãéá íá ìçí êÜíïõìå ðïõôÜíá ôï topic…

ÂáóéêÜ ç ãíþìç óïõ äåí åßíáé áíôéêåéìåíéêÞ ìéáò êáé ìüíïò óïõ Ýãñáøåò ðùò ðÜíôá åß÷åò áñíçôéêÞ Üðïøç ãéá ôïõò óõíäÝóìïõò.

¢ëëï åßíáé íá ëåò ôçí ãíþìç óïõ êáé Üëëï åßíáé íá óõêïöáíôåßò áóýóôïëá ôïõò óõíäÝóìïõò êáé ìÜëéóôá ÷ùñßò óôïé÷åßá.
Ï ëüãïò ðïõ óïõ <<åðéôÝèçêáí>> êÜðïéá ðáéäßá Þôáí áêñéâþò ãéá ôçí ëÜóðç êáé ôéò êáôçãïñßåò ðïõ Ýãñáøåò êáôÜ ôùí óõíäåóìéôþí. 
Ôï ãåãïíüò üôé õðÞñ÷áí ðåñéðôþóåéò ìå åðáããåëìáôßåò <<óõíäåóìßôåò>> áõôü äåí óïõ äßíåé êáíÝíá äéêáßùìá íá êáôçãïñåßò üëïõò ôïõò óõíäÝóìïõò êáé ôá ìÝëç ôïõò.
Åðßóçò åßíáé áõôáðüäåé÷ôï üôé ôïõëÜ÷éóôïí ôá ôåëåõôáßá 2-3 ÷ñüíéá äåí õðÞñ÷å ðåñßðôùóç ïé óýíäåóìïé íá Ýðáéñíáí êïýôñá åéóéôÞñéá áðü ôçí äéïßêçóç Ãïýìåíïõ. Áíôßèåôá ïé óýíäåóìïé æÞôçóáí íá ìçí õðÜñ÷åé Ýêðôùóç óôá äéáñêåßáò ðïõ Ýäéíáí (ð.÷. ãéá ôçí 4 êüóôéæå 150 êáé ïé óýíäåóìïé ôá Ýðáéñíáí 140) ãéá íá âïçèÞóïõí ïéêïíïìéêÜ  ôçí ðáå êáé ãéá íá ìçí âãáßíåé êáíÝíáò ìáúíôáíüò þóôå ôïõò ëÝåé üôé êïíïìÜíå. 

Ç ðñïêáôÜëçøç üìùò êáé ôï êüìðëåî óïõ åíáíôßùí ôùí óõíäÝóìùí åßíáé ôüóï ìåãÜëç ðïõ óå åìðïäßæåé íá áðïäå÷èåßò êáé ôá ðïéï áðëÜ ðñÜãìáôá… 

Õ.Ã. ÎáíáäéÜâáóå ôçí Üðáíôçóç ôïõ Alamana85 ÷ùñßò ôçí óõíáéóèçìáôéêÞ öüñôéóç ðïõ óå äéáêáôÝ÷åé áðü ôá ìðéíåëßêéá ðïõ Üêïõóåò êáé èá áðáíôçèïýí üëåò ïé áðïñßåò óïõ.

« Last Edit: September 22, 2007, 03:58:44 by MILLWALL-4 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #843 on: September 22, 2007, 04:05:13 »
1.mia mera ban writing o Alamana
2.3 meres ban writing o mayrosaris.

Kitrinh karta kai stoys dyo sas, xroniares meres einai!, synexiste th syzhthsh xoris xarakthrismoys kai prosvoles
mayrosaris:
exeis poly megalo la8os. DIAVASE poly prosektika ton Alamana, ton kostas4, ton bozik. ALLA kai oloys toys ypoloipoys. Ekei 8a vreis thn alh8eia, thn pragmatikothta h opoia einai poly diaforetikh apo aythn poy extises mesa soy.
File eisai entelws alloy, ti na protopoyme tora, ta exeis kanei ola isioma, px akoyses oti o X syndesmiths mpainei koytra kai toys les oloys koytradoroys.
Eisai entelws ektos pragmatikothtas giati px pisteyeis oti o PAOK exei 8000 Syndesmites kai malista aytoi yposxe8hkan na eksantlhsoyn ta diarkeias. POTE den eipo8hke ayto, asxeta an grafthke apo tis kolofyllades. Agnoeis poly vasika pragmata opos to strimogma ton Syndesmon apo to kratos meta to Layrio.8a mporoysa na grapso ki alla alla stamato edo. Eisai entelos prokateilhmenos, rota na ma8aineis, mhn eisai toso apolytos kai monokomatos.FILIKA, xroniara mera exoyme

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #844 on: September 22, 2007, 04:21:56 »
Alamana85 eisai hlithios kai skoulhki oxi ths Xarilaou alla kanoniko kai epeidh to
kanate proswpiko oloi kai vrizete sas epistrefw oles tis vrisies eis pentaploun,
kapoios mesa spo to forum me plhroforhse na mh synexisw giati to thema
tsouzei polla melh syndesmwn, malista me eipe oti an anoixw tetoio thema
tha arxisei epithesh proswpikh enantion mou. Mathe alamana ths dekaras
oti melh ths oikogeneias moy exoun paei FYLAKH gia ton PAOK katalaves?
Gia na mporeis na grafeis esy alamana 85 kai malakies me prasina arkoudakia
synthymata ths poutsas , poulakia kAI LOGO KATW APO TO PSEYDWNYMO SAS.
Fytoula alamana, epemene esy oti kanenas den egine plousios ontas syndesmiths,
egw xerw kamia dekaria. KALYNHXTA STA FYTA.

PS syggnwmh apo esena tha zhthsw mhpws? h apo olous? egw syndesmous
den PROSKYNAW OUTE PROSKYNHSA POTE AFHNW TO PROSKYNHMA GIA SAS.

Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα και δεν ξέρω γιατί τρελάθηκες μαζί μου και με προσβάλεις με προσωπικούς χαρακτηρισμούς που δεν σου έδωσα. Είδες πουθενα το ονοματάκι σου "Μαύρε 'Αρης"? Εγώ αναφέρθηκα σε μαϊντανούς που επαναλαμβάνουν κατά καιρούς τα ίδια και τα ίδια. Είσαι μαϊντανός?
Μάθε ότι όταν προσβάλεις όλους τους συνδεσμίτες με τον χαρακτηρισμό ότι "τα παίρνουν", οφείλεις να ακούς και να διαβάζεις και τις απαντήσεις όσων θίγονται. Αν δεν σου αρέσει, δεν αντέχεις τον αντίλογο, καλύτερα τις ιστοριούλες και τα παραμυθάκια σου για μισθωτούς οπαδούς να τα λες στα ράδια, στα καφενεία και στη παρέα σου που σε παίρνει να τα λες.
Πριν χαρακτηρίζεις, να ρωτάς και να μαθαίνεις το ποιόν του καθενός, αν έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, με ποιόν τρόπο και μετά να αρχίζεις να μιλάς, να κατηγορείς ατομικά ή γενικά και να υπαινίσεσαι ότι υπάρχει πόλεμος εναντίον του Ζαγοράκη από συνδεσμίτες. Μάθε, ότι αν δεν υπήρχαν κάποιοι συνδεσμίτες και ενεργοί ΠΑΟΚτσήδες εκτός συνδέσμων, ακόμα Γούμενο θα είχες ή ένα σωσία του και η Τούμπα θα είχε περάσει σε ξένα χέρια. Μάθε ότι ο Ζαγοράκης δεν ήρθε ουρανοκατέβατος, αλλά κάποιοι αφιέρωσαν πολλούς μήνες για να τον πείσουν. Μάθε ότι ο ίδιος δεν θα αναλάμβανε ποτέ, παρά μόνο αν υπήρχε αδιέξοδο και η ΠΑΕ ήταν ακέφαλη. Ρώτα και μάθε πως η ΠΑΕ έμεινε ακέφαλη. Και αφού τα μάθεις, βγες και πες ότι έχουμε πόλεμο μαζί του.

ΥΓ. Δυστυχώς με αναγκάζεις να απαντήσω επί προσωπικού.
Συνδέσμους μπορεί να υπηρετώ 30 χρόνια, αλλά ποτέ δεν τους έβαλα πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ούτε σύνδεσμος στον οποίον ήμουν μέλος προπάθησε ποτέ να βάλει το προσωπικό του όφελος πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ψάξε σε άλλη γειτονιά που έβαλαν ένα σκύλο στη θέση του εμβλήματος. Το δικαίωμα να γράφω το κέρδισα με δικούς μου αγώνες, δεν μου το χαρίσανε συγγενείς μου. Στην Αλαμάνα εγώ ήμουν, εσύ απλά διάβασες για αυτήν. Με τους αγώνες της γενιάς μου δημιούργησαμε τον μύθο του ΠΑΟΚτσή και εσύ πατάς και επωφελείσαι πάνω σε αυτόν τον μύθο.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι κάποιοι, παλιότερα, δεν κονόμησαν. Ξαναδιάβασε την απάντηση μου. Μιλάω για το παρόν.
Όσο για τους "καμιά δεκαριά" συνδεσμίτες που τα κονόμησαν... πότε τα οικονόμησαν και με ποιά διοίκηση? Είναι ακόμα συνδεσμίτες ή αποβλήθηκαν από το σώμα των συνδέσμων? Και άραγε αυτοί οι 10 στους οποίους αναφέρεσαι σου δίνουν το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις όσους είναι συνδεσμίτες με τον χαρακτηρισμό "τα παίρνουν"? Ποιοί από αυτούς είναι σήμερα σε συνδέσμους και τολμάς να γράφεις για μίζες?
Ειλικρινά σου λέω ότι θα χαιρόμουνα να ερχόσουν σε κάποιο σύνδεσμο και να ζούσες την κατάσταση από μέσα. Είμαι σίγουρος ότι πάρα πολλά από αυτά που έχεις ακούσει, υιοθετήσει και επαναλαμβάνεις, θα κατέρεαν και θα καταλάβαινες και μόνος σου σε τι σφάλμα έπεσες με όλα όσα έγραψες και πόσο άδικο είναι να γενικεύεις.
gdaou
"γάβροι=κότες"

mayrosaris

• Guest
« Reply #845 on: September 22, 2007, 04:47:51 »
Egw etrexa gia ton adelfo mou pou phge mesa kai oxi o syndesmos,
egw plhrwsa apo thn tseph mou kai oxi o syndesmos, o syndesmos
petouse xartaeto, o adelfos mou exei na pathsei sto ghpedo 10
xronia ex aiteias twn syndesmwn, oi opoioi akomh kai twra exoun vrei
mia karamela kai thn pipilane, mono logia, lypamai gia to paidaki pou
mazeyete lefta alla sas to lew giati to exw zhsei, h zwh tou TELEIWSE.
Oso gia ta alla pou ypotithetai oti den htan gia mena, dystyxws file
gia mena htan kai epeidh kathe fora pou kapoios leei gia syndesmous
KRAZETE kanonikotata, de tha grafw pia gia syndesmous mono gia
ton endoxo lao toy PAOK pou mas eswse (7 xronia THOY - VOU,
7 xronia BATMAN, 3 xronia GOU).

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #846 on: September 22, 2007, 05:06:45 »
προσεχε τη λες τσακαλακο...η ζωη κανενος δεν εχει τελειωσει ...ασχολησου με την παρτη σου και με τον αδερφο σου...γιατι καπου αυτη η πλακα πρεπει να τελειωσει...εκανε φυλακη ο αδερφο σου και πουτσες μπλε...το θεμα ειναι οι μαλακιες που γραφεις εσυ και οχι ο αδερφο σου...βρε λες να ειναι ο βογλης :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest
« Reply #847 on: September 22, 2007, 08:30:06 »
Ειρήνη ημίν αδελφοί!!!

Ανακατέυτηκαν πολλά θέματα μαζί, φλέγοντα θέματα. Οι σύνδεσμοι, ο λαός του ΠΑΟΚ, ο τρόπος διάθεσης των διαρκείας, η νομιμότητα των συνδέσμων μετά τον νόμο Ορφανού, η οικονομική δυνατότητα του ΠΑΟΚτσή, η οικονομική διαχείρηση των συνδέσμων, αλλά και περισσότερο προσωπικά, ακόμη και παιδιά που μπήκαν φυλακή και το μέλλον τους.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν διαφωνίες. Μιά κουβέντα γίνεται για να πειστούν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, δεν έχει νόημα και η κουβέντα. Γι'αυτό, καλύτερα να σταματήσει εδώ και κάποια στιγμή όταν όλοι μας θα είμαστε σοφότεροι, εμπειρότεροι, ίσως μπορέσουμε να μιλήσουμε και γι'αυτά.

Προτείνω λοιπόν να μην συνεχίσουμε άλλο επ'αυτού και να πάρετε πίσω τα βαριά λόγια που είπατε όσοι είπατε ή τις υπόνοιες και τις λοιδωρίες.

Στο θέμα μας που είναι τα διαρκείας λοιπόν, λίγα, πολλά, περίμενα περισσότερα ή λιγότερα ... αλλά τελικά αυτά είναι. Με ότι χαρτιά λοιπόν έχω, με αυτά παίζω. Ξεκινάμε φέτος απο τα 11.256 και ας ελπίσουμε ότι κάθε χρόνο θα χτίζουμε, έναν καλύτερο ΠΑΟΚ, ας ανεβαίνει η ομάδα και θα έρθει καιρός που και τα 40 χιλ. διαρκείας θα είναι λίγα.

apostolos

• Guest
« Reply #848 on: September 22, 2007, 09:20:24 »
Na pw ki egw mia koubentoula...
Yphrksa anekathen prokateillhmenos (oxi se akraio shmeio) alla arketa mporw na pw, me auto pou legetai sundesmiako kinhma...
Xwris na to polemw, xwris na asxoloumai, apla mesa mou panta aisthanomoun kati to arnthiko para to thetiko pros auto pou leme sundesmoi opadwn...Kai milw genika, oxi mono gia sundesmous tou PAOK...

Den uphrksa kai den prokeitai na uparksw pote melos sundesmou, den tairiazei sthn idiosugrasia mou, parola auta omws kapoia pragmata einai ena ki ena kanoun duo....

Den tha pw ta tetrimmena mhn kathgoreis olous tous sundesmous kai mhn genikeueis epeidh kapoioi isws kapou kapote na ta phran klp....Auto to eipan hdh alloi...

Tha pw omws pws eidika ayth th xronia, pou meta apo tosa xronia, ahdias, pseutias, klepsias, apatewnias, tryphmatos kai poustias paei kati na allaksei, mia axtida fwtos paei na fanei sto bathos tou tounel, den mporw na dianohthw na kathomaste na kanoume thn trixa trixia, na leme pragmata pou sto katw katw den eipwthhkan upo polu xeiroteres synthhkes, na dhmiourgoume xwris logo arnhtiko kai dixastiko klima.....Den einai swsth h wra.....

Maure ari, polla apo auta pou les mporei na einai swsta, mporei pragmatika na eprepe na exoume kopsei ena 20riko mexri twra, mporei, mporei, mporei....Den hrthe omws kai to telos tou kosmou...den einai da kai toso tragika ta pragmata...O kathenas ekane ayto pou mporouse, egw ayto lew....

Sevasteite ta lefta tou kathenos apo tous 11 xiliades kai kati pou phgan sta diarkeias...sevasteite ta lefta tou kathenos pou tha kopsei eisitrio gia na dei estw kai ena mats fetos....sevasteite ton agwna kapoiwn pou trexoun gia shmaies, gia anthrwpous pou einai sthn pseirou, gia na paroun ena mplouzaki.....

To ti kanane oi sundesmoi kai posoi phran diarkeias kai ti den kanane den einai dunaton na exei ginei flegon zhthma auth th stigmh...o kathenas ekane O,TI MPORESE.....

Euxomai kalh arxh sthn omada kai stous opadous mas shmera sthn Toumba, kai o,ti potheite gia ton PAOK kai gia thn parth sas.....(an kai polles fores einai to ena kai to auto).....
« Last Edit: September 22, 2007, 09:25:34 by apostolos »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #849 on: September 22, 2007, 09:53:57 »
Έχω αναφερθεί παλιότερα στο θέμα της διάθεσης εισιτηρίων από τους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ. Κατά καιρούς εμφανίζεται κάποιος μαϊντανός που λέει το μακρύ και το κοντό του και που από πηγή που ξέρω και δεν αμφισβητείται με τίποτα, είναι η επίσημη γραμμή του συνδέσμου της γειτονιάς Χαριλάου, για να προσπαθήσει να δημιουργήσει κρίση ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, διχόνοια και ότι συνεπάγεται από αυτό. Υπενθυμίζω:
Δόθηκε υπόσχεση για "προσπάθεια" των συνδέσμων να εξαντλήσουν τα διαρκείας του ΠΑΟΚ στην Θύρα 4. Νούμερο δεν ακούστηκε επίσημα από την επιτροπή, ούτε ότι όλα τα διαρκείας είναι σίγουρο ότι θα φύγουν. Τα μέλη των συνδέσμων δεν είναι μέσα σε ένα τσουβάλι, ούτε έχουμε πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για να τους πάρουμε αυτό το ποσό.
Η διαφορά της φετινής χρονιάς με τις προηγούμενες, είναι ότι με τον νόμο Ορφανού δεν αναγνωρίζονται οι σύνδεσμοι και δεν μπορεί η ΠΑΕ να ακολουθήσει τη πολιτική των προηγούμενων χρόνων,όπου τα καρτελάκια πήγαιναν σε συνδέσμους, αυτοί διέθεταν όσα μπορούσαν να διαθέσουν και τα χρήματα πήγαιναν στην ΠΑΕ. Επίσης μέχρι πέρσι, πάνω στο σχεδιάγραμμα της κάθε Θύρας της Τούμπας, φαινόταν στην θέση, ο Σύνδεσμος που την είχε καπαρώσει. Φέτος γράφει το όνομα του συνδεσμίτη και πουθενά δεν αναφέρεται ο σύνδεσμος.
Αυτές τις μαλακίες για κούτρα εισιτήρια ή μίζα από αυτά, να τα πεις σε κανα βλάχο που δεν έχει ιδέα. Σύσσωμοι οι σύνδεσμοι συμφώνησαν να μην υπάρχει έκπτωση για αυτούς, μόνο και μόνο για να μην βγαίνει κανείς και τους λέει ότι κονομάνε. Όσο για τα φράγκα που κονομούσαμε, ήταν τόσο πολλά που η μάνα του Γούμενου που τα άκουγε τόσα χρόνια για το επάγγελμα που κάνει, έκανε παράπονα στον γιό της. Είναι δυνατόν ρε γελοίε, να έχουμε πόλεμο με τον Γούμενο και αυτός να μας χαρτζιλικώνει? Είναι δυνατόν να είσαι τόσο ηλίθιος?
Για να τελειώνουμε... 10.000 διαρκείας δώσαμε ρε σε συνδεσμίτες και οι μη συνδεσμίτες είναι οι υπόλοιποι 1.256. Αν έχεις αμφιβολία, πάνε ρώτα και μετά ζήτα συγγνώμη. Αλλιώς να μου αποδείξεις επίσημα, σκουλήκι μου, ότι λέω ανακρίβειες.

Loipon egw tha symfwnisw me ton Alamana se ola ektos vevaia apo ton televtaio xaraktirismo. O maintanos tou syndesmou tis geitonias Xarilaou einai avtos pou ekane prwtoselido oti oi syndesmoi tha paroun me tin mia 8.500 diarkeias. Ekei aderfe mou dimiourgithikan ston aplo kosmo prosdokies, giati kaka ta psemmata oi syndesmites einai avtoi pou sernoun to karo (opadika panta). Etsi polloi epesan stin loumba kai anamesa tous kai egw o idios, aporwntas pws telika ta 8.500 diarkeias stin 4 eginan oneiro apatilo?

I apantisi sou me kalypse omws plirws.

Oson afora tous xrimatismous kapoiwn syndesmitwn einai fainomeno geniko tis xwras mas..edw mexri kai oi papades xrimatizontai..einai omws alitheia oti arketoi ek twn amartwlwn syndesmitwn exoun apomakrynthei apo to swma. Fainomena tetoia tha yparxoun panta, alla den ofelei katholou na vazoume tambeles kai na xaraktirizoume olokliro kinima logw kapoiwn anegkefalwn.

Katalla me kalypse plirws kai to post tou apostolos.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #850 on: September 22, 2007, 10:29:05 »
PAOK BRE!OLOI ME THN GRIA!

North_pole

• Guest
« Reply #851 on: September 23, 2007, 00:45:13 »
Εμαθα ότι με τις γριές κόπηκαν 11000 εισιτήρια. Περίπου 11000 διαρκείας + 11000 εισιτήρια είναι ένα πολύ καλό νούμερο για αρχή. Ισως όχι τόσο καλό για τοπικό ντέρμπυ, αλλά οπωσδήποτε δείχνει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα, κι αν φέτος δει κάτι καλό, του χρόνου θα έχουμε νέα ώθηση στα διαρκείας, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε τις 15000 και του παραχρόνου σίγουρα θα φτάσουμε τις 20000. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα! Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια από όλους για να αποκατασταθεί η χαμένη μας αξιοπιστία και αξιοπρέπεια. Ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση είναι σωστός και τίμιος και γι'αυτό θα ανταμοιφθεί από τον κόσμο, όποια κι αν είναι τα αγωνιστικά αποτελέσματα. Στο κάτω κάτω της γραφής, άσχημα θα είναι κάθε εντός έδρας παιχνίδι να κόβονται 10000 εισιτήρια; Αρκεί αυτό να είναι το πλαφόν μας, η ταρίφα μας για όλα τα μη εμπορικά παιχνίδια και απλά στα ντέρμπυ να εκτινάσσονται στα επίπεδα sold out.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #852 on: September 23, 2007, 18:29:55 »
Καλο θα ειναι να χαλαρωσουμε.

Ο @mayrosaris εγραψε κατα τη γνωμη μου πολλες μαλακιες
αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκουληκι.
Ο ανθρωπος γραφει στο φορουμ 1.5 χρονο για τον ΠΑΟΚ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα με ενα λογαριασμο e-mail που ειδαμε.

Συμφωνω και επαυξανω οτι ο @mayrosaris εγραψε πολλες ασυναρτησιες
(οι απαντησεις που δοθηκαν απο πολλα παιδια ηταν κατατοπιστικες).
Αλλο οι ασυναρτησιες ομως και αλλο να λεμε οτι ειναι σκουληκι.

Δε χρειαζεται να εκνευριζομαστε τοσο πολυ.
Τα υπολοιπα 1118 μελη του φορουμ εχουν νου και κριση
και μπορουν να καταλαβουν ποια αποψη ειναι η σωστη και ποια η λανθασμενη.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

thomas

• Guest
« Reply #853 on: September 23, 2007, 18:40:39 »
Καλο θα ειναι να χαλαρωσουμε.

Ο @mayrosaris εγραψε κατα τη γνωμη μου πολλες μαλακιες
αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκουληκι.
Ο ανθρωπος γραφει στο φορουμ 1.5 χρονο για τον ΠΑΟΚ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα με ενα λογαριασμο e-mail που ειδαμε.

Συμφωνω και επαυξανω οτι ο @mayrosaris εγραψε πολλες ασυναρτησιες
(οι απαντησεις που δοθηκαν απο πολλα παιδια ηταν κατατοπιστικες).
Αλλο οι ασυναρτησιες ομως και αλλο να λεμε οτι ειναι σκουληκι.

Δε χρειαζεται να εκνευριζομαστε τοσο πολυ.
Τα υπολοιπα 1118 μελη του φορουμ εχουν νου και κριση
και μπορουν να καταλαβουν ποια αποψη ειναι η σωστη και ποια η λανθασμενη.

Συμφωνώ απόλυτα.Φίλε @serres city καλό θα είναι να το σκέφτεσαι ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ πριν βρίζεις κάποιον αδερφό από το φορουμ.Εδώ είμαστε όλοι ΠΑΟΚ και εγώ διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που είπε ο αδερφός αλλά αυτό είναι το νόημα του διαλόγου.Σεβόμαστε τον συνομιλητή μας ακόμα και αν διαφωνούμε με αυτά που λέει,ειδικά όταν είναι ΠΑΟΚΑΡΑ.Οκ αδερφέ?Φιλικά πάντα.

ck

• Guest
« Reply #854 on: September 23, 2007, 21:58:44 »
Παιδιά να περιοριστούμε στο θέμα των διαρκείας που αυξήθηκε και ξεπέρασε τις 11.500. Νομίζω ότι μετά από το χθεσινό ματς θα ανέβουμε κι άλλο από κάποιους ξεχασμένους. Οσαο για την 4 κανείς δεν μπορεί αν έχει σαφή άποψη για τα διαρκείας, πλην των συνδέσμων που ξέρουν πού τα έδωσαν. Εγώ που δεν είμαι συνδεσμίτης και πήρα στην 4 δεν είχε πλάνο θέσεων, αφού είναι χωρίς θέση σ' αυτή την κερκίδα, άρα δεν ξέρω τί έχει γεμίσει και τί όχι, για να φανεί και η ομαδοποίηση των θέσεων.Επομένως όσοι αμφισβητούν αφήστε τους.Τώρα είμαστε όλοι ενωμένοι.
  :D :D :D :D

thomas

• Guest
« Reply #855 on: September 23, 2007, 22:15:07 »
Αδέρφια αν κλείσουν τα διαρκείας στις 12000 είναι πάρα πολύ καλά.Σκεφτείτε που είμασταν πριν έρθει ο Τεο....

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #856 on: September 24, 2007, 06:28:09 »
akribws...ton arxiko stoxo twn 10000 diarkeias ton perasame kai epishs ftasame ton kyrio stoxo ths doihkhshs ....mhn ksexnate pou briskomastan re aderfia 4 mhnes prin...mhn ksexnate...

o kosmos pleon prepei na ksypnhsei....NAI EXEI BARETHEI tosa xronia me thn katastash p epikraouse ston PAOK alla...AS ANOIKSOUME kai ta matia mas....allaksan ola...ksekinhse h omada me nea prooptikh kalo proponhth nea dioihkhsh sobarh kai kainotoma p dra gia to kalo tou PAOK...kai ton kosmos enwmeno...!!!!

egw eimai euxaristhmenos proswpika apo ta diarkeias...blepontas thn katastash p epikratei...kai enoeitai ta 12000 den antistoixoune sthn dynatothta p exei o laos tou paok....alla gia prwth xronia einai poly kala kata thn gnwmh m

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #857 on: September 24, 2007, 10:42:03 »
peripou 300 diarkeias fygane to sabbato ....tin epomeni agwnistiki stin toumpa na ginoune 600 :)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #858 on: September 24, 2007, 11:04:02 »
Και 11500 κανονικα εισιτηρια μαγκες με την γρια να μην ξεχνιομαστε ;)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #859 on: September 24, 2007, 15:34:00 »
Ñåêüñ åéóéôçñßùí óôç Super League

Óôç äåýôåñç áãùíéóôéêÞ ôïõ äåõôÝñïõ ÷ñüíïõ… æùÞò ôçò, ç Super League Ýêáíå ñåêüñ åéóéôçñßùí.
...
...
..
....

Ôï íôÝñìðé ôçò Èåóóáëïíßêçò ìåôáîý ÐÁÏÊ êáé ÇñáêëÞ, ôï ðñþôï åíôüò Ýäñáò ìáôò ôïõ "äéêåöÜëïõ ôïõ âïññÜ" óôçí åðï÷Þ ÆáãïñÜêç åß÷å 11.637 åéóéôÞñéá. ÁíáëõôéêÜ…

Ôá åéóéôÞñéá áíÜ áãþíá

Ïëõìðéáêüò-ÏÖÇ 25.054 åéóéôÞñéá
ÁÅÊ-Áôñüìçôïò 18.372 åéóéôÞñéá
ÐÁÏÊ-ÇñáêëÞò 11.637 åéóéôÞñéá
ÅñãïôÝëçò-Ðáíáèçíáúêüò 7.950 åéóéôÞñéá
Áðüëëùí ÊáëáìáñéÜò-Áñçò 7.322 åéóéôÞñéá
ËÜñéóá-ÂÝñïéá 5.607 åéóéôÞñéá
Ðáíéþíéïò-Ëåâáäåéáêüò 3.171 åéóéôÞñéá
ÎÜíèç-ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò 1.810 åéóéôÞñéá

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/169029.html

Na kanw mia erwtisi.. Ta diarkeias den prosmetrwntai sta kommena eisitiria? Diladi otan tha kanoume sold out tha leme sold out me 16000?? Kai pws ginetai o gay-ros na exei 25.054 eisitiria? Diarkeias den exoun aftoi?
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ