Έχω αναφερθεί παλιότερα στο θέμα της διάθεσης εισιτηρίων από τους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ. Κατά καιρούς εμφανίζεται κάποιος μαϊντανός που λέει το μακρύ και το κοντό του και που από πηγή που ξέρω και δεν αμφισβητείται με τίποτα, είναι η επίσημη γραμμή του συνδέσμου της γειτονιάς Χαριλάου, για να προσπαθήσει να δημιουργήσει κρίση ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, διχόνοια και ότι συνεπάγεται από αυτό. Υπενθυμίζω:
Δόθηκε υπόσχεση για "προσπάθεια" των συνδέσμων να εξαντλήσουν τα διαρκείας του ΠΑΟΚ στην Θύρα 4. Νούμερο δεν ακούστηκε επίσημα από την επιτροπή, ούτε ότι όλα τα διαρκείας είναι σίγουρο ότι θα φύγουν. Τα μέλη των συνδέσμων δεν είναι μέσα σε ένα τσουβάλι, ούτε έχουμε πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για να τους πάρουμε αυτό το ποσό.
Η διαφορά της φετινής χρονιάς με τις προηγούμενες, είναι ότι με τον νόμο Ορφανού δεν αναγνωρίζονται οι σύνδεσμοι και δεν μπορεί η ΠΑΕ να ακολουθήσει τη πολιτική των προηγούμενων χρόνων,όπου τα καρτελάκια πήγαιναν σε συνδέσμους, αυτοί διέθεταν όσα μπορούσαν να διαθέσουν και τα χρήματα πήγαιναν στην ΠΑΕ. Επίσης μέχρι πέρσι, πάνω στο σχεδιάγραμμα της κάθε Θύρας της Τούμπας, φαινόταν στην θέση, ο Σύνδεσμος που την είχε καπαρώσει. Φέτος γράφει το όνομα του συνδεσμίτη και πουθενά δεν αναφέρεται ο σύνδεσμος.
Αυτές τις μαλακίες για κούτρα εισιτήρια ή μίζα από αυτά, να τα πεις σε κανα βλάχο που δεν έχει ιδέα. Σύσσωμοι οι σύνδεσμοι συμφώνησαν να μην υπάρχει έκπτωση για αυτούς, μόνο και μόνο για να μην βγαίνει κανείς και τους λέει ότι κονομάνε. Όσο για τα φράγκα που κονομούσαμε, ήταν τόσο πολλά που η μάνα του Γούμενου που τα άκουγε τόσα χρόνια για το επάγγελμα που κάνει, έκανε παράπονα στον γιό της. Είναι δυνατόν ρε γελοίε, να έχουμε πόλεμο με τον Γούμενο και αυτός να μας χαρτζιλικώνει? Είναι δυνατόν να είσαι τόσο ηλίθιος?
Για να τελειώνουμε... 10.000 διαρκείας δώσαμε ρε σε συνδεσμίτες και οι μη συνδεσμίτες είναι οι υπόλοιποι 1.256. Αν έχεις αμφιβολία, πάνε ρώτα και μετά ζήτα συγγνώμη. Αλλιώς να μου αποδείξεις επίσημα, σκουλήκι μου, ότι λέω ανακρίβειες.