Bravo Maria.
Stavro ZEIS.
Na enhmeroso pos do8hkan h 8a do8oyn mesa sthn evdomada apo mena ta synolika 6 (misa) diarkeias apo toys 3 filoys toy forum. Dystyxos -h mallon EYTYXOS! -yparxei enas parapano endiaferomenos apo ta dia8esima, alla 8a thn vroyme thn akrh.
DO8HKAN HDH:
1. melos toy forum
2.aderfos meloys toy forum
3. mh melos toy forum, anergos
8a do8oyn AMESA, mesa sthn evdomada:
1. ksaderfos meloys toy forum
2.melos toy forum
3. filos meloys toy forum
4. mh melos, soyvlatzhs, me polla xreh poy gnorisa stis diakopes moy me bloyza toy PAOK kai otan ton rothsa "8a pareis diarkeias?" moy eipe : "gia ayto kano 2 vardies: na ksexreoso kai na paro diarkeias."
KAI MIA PARA8ESH APO MYNHMATA POY MOY ESTEILE ENAS APO TOYS 3 FILOYS XORHGOYS:
Με μεγαλη μου χαρα αδερφε, να του μεταβιβασεις και ποσο χαρηκα για την επιλογη σου.
Δακρυσα ρε φιλε οταν ο αδερφος του σου εγραψε οτι το παληκαρακι πηγαινε 4 ωρες πριν το ματς, προτου πανε οι σεκιουριταδες, για να δει την καψουρα του.
Με αδελφικους χαιρετισμους!
Αδερφε ΗΟΜΟ ελπιζω να μην σε εβαλα σε μεγαλο κοπο γιατι διαβασα τον ηθικο προβληματισμο σου. Οπως σου εγραψα και στο προηγουμενο μηνυμα εισαι ελευθερος να κανεις οπως νομιζεις.
Οταν αναφερες τι προκειται να κανεις, ενθουσιαστηκα μπορω να πω,(..).Το μυαλο μου και εμενα πηγε στον ****κατα πρωτον λογο, ελεγα απο μεσα μου και ηλπιζα το ενα να παει στον ***, το αγνο αυτο παοκτσακι που ειναι και ******αν δεν κανω λαθος.
Ειμαι καταενθουσιασμενος για την επιλογη σου. Θα φωναζω και με την φωνη του ***** φετος. Ε ρε γουστα! Θα ειμαι στον ΝΑΟ εις διπλουν φετος. Πιστευα και πιστευω ακραδαντα στις επιλογες σου.
Πολυ χαρουμενος που και αλλα αδερφια ηδη κανουν πραξη την στηριξη για την αναγεννηση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Να εισαι καλα.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!