Χθες έβγαλα κι εγώ το διαρκείας μου. Να σας πω λοιπόν τι έγινε εκεί να γουστάρετε!
Περίμενα 45' στην ουρά για τη Θ5 και δεν πρόφτασα να βγάλω πριν την έναρξη της προπόνησης!
Κάποια άτομα πριν από μένα αγόραζαν με το κιλό. Ο ρέκορντμαν (όσο ήμουν εγώ εκεί) έβγαλε 17 διαρκείας. Βγάζει που λέτε ο τύπος το πακέτο (4 χιλιάρικα και κάτι όλα σε πενηντάρικα) και ο υπάλληλος χάνει το μέτρημα! Αρχίζει από την αρχή ιδρωκοπώντας και τον βοηθούν και οι άλλοι που τα αγόραζαν. Σε κάποια φάση που είχε μπλέξει τα μπούτια του με τα λεφτά και τις αιτήσεις και παρακαλάει να πάμε πιο πίσω να πάρει λίγο αέρα, πάει πάνω από το κεφάλι του ένα παλικάρι και του λέει: "Μέτρα ρε! Πρωτάθλημα θα πάρουμε ρε! ΠΑΟΚάρα είμαστε ρε!" Χάζεψε ο τύπος.
Μετά την προπόνηση ξαναμπαίνω μέσα κι έκανα άλλα 20' για να το βγάλω τελικά. Μόλις το βγάζω ο ίδιος υπάλληλος βγάζει τα γυαλιά και μονολογεί. "Δεν έχει ξαναγίνει αυτό... Τι ήταν αυτό σήμερα..."

Από τις μαρκαρισμένες θέσεις στις θύρες 5-6 φαίνεται ότι έχει πουληθεί πολύ μεγάλος αριθμός:
από το διάδρομο στο ύψος των θυρών όπως μπαίνεις μέχρι και τον τελευταίο διάδρομο πάνω και
από την μία θύρα έως την άλλη, σε όλο αυτό το χώρο, είναι ζήτημα να υπάρχουν 50 θέσεις κενές! Επίσης από την είσοδο της 5 προς την 4 έχουν δοθεί τα περισσότερα
Όλοι που είμασταν εκεί και πηγαίναμε να διαλέξουμε από το πλάνο, μέναμε μαλάκες. Όλοι μα όλοι, όσοι αγοράσαμε χθες για αυτές τις θύρες ρωτούσαμε τον υπάλληλο με δυσπιστία: "Τα μπλε είναι αυτά που έχουν δοθεί;;;;!!!!!!"
Επίσης ενώ υπήρχε μία καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση λόγω κόσμου για την Θ5, υπήρχε άλλος υπάλληλος που φώναζε "περάστε από εδώ όσοι είστε για τη Θ4", αλλά εξυπηρετούσε ελάχιστους.
Αυτά τα δύο γεγονότα αν συνδυαστούν σημαίνουν πολύ απλά ότι η πλειοψηφία αυτών που έχουμε πουλήσει δεν αφορούν στη Θ4. Έτσι και με δεδομένο ότι εκεί τα διαθέτουν οι σύνδεσμοι, είναι πλέον 100% σίγουρο, ότι σε όσα έχουν δοθεί θα προσθέσουμε άλλα 5.000 διαρκείας στην 4 τις επόμενες ημέρες (άντε να έχουν δοθεί 2000 στην 4 βάσει της εικόνας της 5).
Χώρια το τι θα πάρει ο κόσμος από δω και πέρα στις άλλες θύρες.
Εγώ πλέον δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα 10.000 και αισιοδοξώ για παραπάνω.
Πω πω πω μια ΠΑΟΚάρα!!!