Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08  (Read 24146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08
« Reply #420 on: July 06, 2007, 14:57:42 »
blepo fetos na ehoume dinamiko pirina stin 7!
mipos thelei k ekei fetos merikes simees k kana timpano?    ;)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #421 on: July 07, 2007, 03:15:14 »
για μενα λιγα θα ειναι τα διαρκειας...εαν στο τελος της αλλης εβδομαδας δεν εχουμε φτασει τα 4000...αμα δινουμε με τους ιδιους ρυθμους 2000 καθε εβδομαδα 26 αυγ. θα ειμαστε στις 16000...πραγμα που το βλεπω δυσκολο...και αυτο που πιστευω οτι θα πιασουμε ειναι ο στοχος που εχει βαλει η διοικηση...γυρω στις 12000...που για μενα δεν ειναι λιγα για φετος
ενα πανω-ενα κατω-καπου εκει ειμαστε...τωρα νεος στοχος,να μην πεσει ο ρυθμος.... την αλλη Παρασκευη στα 6000
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #422 on: July 07, 2007, 09:29:25 »
AFHNOUME TOUS KANAPEDES KAI TIS ADSL KAI PAME KAI AGORAZOUME DIARKEIAS !!!!! TEO PROXORA !!!! KAI H TOUMPA PALI THA EINAI KAZANI !!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

McChariz

• Guest
« Reply #423 on: July 07, 2007, 13:54:39 »
Αδελφια εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο το ρυθμο πωλησης των διαρκειας!
Δεν γινεται γαμω την τρελλα μου να εχει πουλησει το χανουμακι 20.452 ! διαρκειας και'συ να ψαχνεσαι ακομα!
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
Και μην ακουω μαλακιες τυπου ''ναι,αλλα αυτοι πηραν Rivaldo''
Στα @@..χιδια μου ρε μαλακα! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΡΕ!!
Αν λοιπον θελουμε να ειμαστε ειλικρινης με τους εαυτους μας πρεπει minimum να εχεις 15.000 διαρκειας

Αν θελουμε να λεμε οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα......

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #424 on: July 07, 2007, 13:58:43 »
ftou ki ap'thn arxh......  ::)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

manos4

• Guest
« Reply #425 on: July 07, 2007, 14:03:50 »
ελα ρε ο καλα παμε ........τα 12.0000 πιστευω ανετα θα τα δωσουμε αλλα θα ηθελα και εγω 15.000 ....μπορει
να γινει με λιγο περισσοτερη προσπαθεια απο ολους μας..............

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #426 on: July 07, 2007, 14:24:26 »
Αδελφια εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο το ρυθμο πωλησης των διαρκειας!
Δεν γινεται γαμω την τρελλα μου να εχει πουλησει το χανουμακι 20.452 ! διαρκειας και'συ να ψαχνεσαι ακομα!
Αν λοιπον θελουμε να ειμαστε ειλικρινης με τους εαυτους μας πρεπει minimum να εχεις 15.000 διαρκειας

sostos file polu sostos
telika mono prologo eimaste
metrame ta diarkeias san ta koukia kai ampelosofies ena soro
to diarkeias stin parousa fasi einai fili zoi
oute rivalnti oute uefa oute tipota aplos stiriksei

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #427 on: July 07, 2007, 15:15:22 »

sostos file polu sostos
telika mono prologo eimaste
metrame ta diarkeias san ta koukia kai ampelosofies ena soro
to diarkeias stin parousa fasi einai fili zoi
oute rivalnti oute uefa oute tipota aplos stiriksei

o aplos kosmos paidia twra einai gia diakopes kai oti mporei kai emta einai o dekapentaugoustos...pistepste me otan ginei h rythmish kai arxhsei kai o xoros agoras twn diarkeias apo tous syndesmous tote tha anebainei oa rithmos...otan ginei h rythmish kai pesoune kai diafhmiseis apo ton zagorakh tote tha deite pws tha feugoune;);) ypomonh....basikh proupothesh gia ton kosmo einai kai h rythmish..DEN TO DIKAIOLOGW EGW BEBAIWS GIATI ME ENA MEGALO ARITHMO DIARKEIAS APO TWRA THA EDEIXNES STHN POLITEIA TIS PROTHESEIS SOU SAN LAOS...alla psiteuw eite theloume eite o oxi o laos tou paok akoma distazei logw rythmishs...to synolo milame tou laou

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #428 on: July 07, 2007, 15:48:03 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=527110

Με καλούς ρυθμούς τα διαρκείας

Τις πρώτες δύο εβδομάδες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο αριθμός αυτών που έχουν διατεθεί έχει ξεπεράσει τις 3.500  που είχαν διατεθεί πέρυσι.

Αυτό σημαίνει ότι η δυναμική που έχει δημιουργηθεί από την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στη διοίκηση του «δικέφαλου» έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και σε νούμερα αλλά και σε εισπράξεις για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χθες η κίνηση ήταν ακόμη μεγαλύτερη, καθώς ήταν η τελευταία ημέρα που οι κάτοχοι διαρκείας από την προηγούμενη χρονιά μπορούσαν να τα ανανεώσουν.

Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα κίνηση των διαρκείας -πληροφορίες λένε ότι οι σουίτες του γηπέδου έχουν ήδη αγοραστεί- και περιμένουν από Δευτέρα να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη με την ευκαιρία της πρώτης προπόνησης που θα γίνει στην Τούμπα.

Οι άνθρωποι προετοιμάζονται να υποδεχτούν πολύ κόσμο τη Δευτέρα το απόγευμα στην Τούμπα και θεωρούν ότι οι πολλοί από αυτούς που θα βρεθούν στο γήπεδο θα φροντίσουν να αποκτήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Ηδη στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δύο Βραζιλιάνοι Αλαν και Μπαϊάνο που αποκτήθηκαν στην προ- Ζαγοράκη εποχή του «δικέφαλου». Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης θα βρίσκεται σήμερα στην Αρναία Χαλκιδικής, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών εκεί και θα μετέχει στις εκδηλώσεις τους.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #429 on: July 07, 2007, 15:51:23 »
entelos anenimerotoi oi typoi..

ta diarkeias eftasan tis 4000 idi..
kai perisi se kamia periptosi den itan 3500..

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #430 on: July 07, 2007, 20:26:03 »
to sigouro einai oti thn deutera sthn proth proponhsh ths omadas tha dothoun polla diarkeias.tha sumfonhso me tous "McChariz" kai "makis" oti den exoun poulithei polla eisithria diarkeias
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

ntinos

• Guest
« Reply #431 on: July 07, 2007, 20:58:31 »
mizeria mizeria mizeria

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #432 on: July 09, 2007, 11:06:33 »
simera pisteyo tha einai dynati i kinisi ton diarkeias OLOI STIN PROPONISI ADELFIA OLOI DIARKEIAS !!!! OLOI GIA TO NEO KSEKINHMA  ME TON TEO !!! OEO OEO ME PROEDRO TON TEO OLOUS THA TOUS TRELANOUME PAOK OLE OLEO !!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Diego-4

• Guest
« Reply #433 on: July 09, 2007, 11:29:42 »
Τέλη Αυγούστου τον ξυρίζουν τον γαμπρό....Εκεί θα κάνουμε την σούμα...
Για μένα κάθε σύγκριση με άλλη ομάδα , είναι απλά άστοχη...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #434 on: July 09, 2007, 12:36:18 »
peira simera to proi tilefono gia na mou poun pos mporo na agoraso diarkias apo Kriti
mou eipan na perimeno mexri 25 tou mina pou tha vgoun ta kartelakia gia na mou steiloun me antikatavoli..
auto gia osous menoun makria
PAOK-Hersonissos (Kriti)

manos4

• Guest
« Reply #435 on: July 09, 2007, 12:41:11 »
peira simera to proi tilefono gia na mou poun pos mporo na agoraso diarkias apo Kriti
mou eipan na perimeno mexri 25 tou mina pou tha vgoun ta kartelakia gia na mou steiloun me antikatavoli..
auto gia osous menoun makria

εγω τα κατεθεσα τα χρηματα στην εθνικη και εστειλα με φαξ φωτοτυπια τα χαρτια της καταθεσης και την αιτηση
τους πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν τα παρελαβαν και ειπαν οτι ολα ειναι ενταξει και θα στιελουν τα καρτελακια σε 1-2 εβδομαδες με κουριερ οταν θα βγουν..................

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #436 on: July 09, 2007, 13:09:24 »
e logika to idio pragma einai..
apla gia na apofigoume trapezes kai fax to kanoun etsi
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #437 on: July 09, 2007, 17:27:16 »
Πήρα πριν από λίγο τηλ στην ΠΑΕ για να επιβεβαιώσω οτι έλαβαν το fax με αίτηση και καταθετήριο και χάρηκα πάρα πολύ που δεν με εξυπηρέτησαν! ??? ??? ???
Και διευκρινίζω...δεν με εξυπηρέτησαν λόγω μεγάλης κίνησης που είχαν! Και είμαι σίγουρος πως δεν ηταν στη λογική Ελληνικού Δημοσίου ("άσε πνιγόμαστε " :D :D :D- )ακουγόνταν όντως ένας χαμός από το τηλέφωνο.
Άντε , τέτοια να ακούμε!!!

manos4

• Guest
« Reply #438 on: July 09, 2007, 17:33:53 »
Πήρα πριν από λίγο τηλ στην ΠΑΕ για να επιβεβαιώσω οτι έλαβαν το fax με αίτηση και καταθετήριο και χάρηκα πάρα πολύ που δεν με εξυπηρέτησαν! ??? ??? ???
Και διευκρινίζω...δεν με εξυπηρέτησαν λόγω μεγάλης κίνησης που είχαν! Και είμαι σίγουρος πως δεν ηταν στη λογική Ελληνικού Δημοσίου ("άσε πνιγόμαστε " :D :D :D- )ακουγόνταν όντως ένας χαμός από το τηλέφωνο.
Άντε , τέτοια να ακούμε!!!

kai εγω χαιρομαι που δεν σε εξυπηρετησαν..........παντα τετοια με χρι τελη αυγουστου που πουλαμε διαρκειας
........... ;D

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #439 on: July 09, 2007, 17:35:08 »
mpravw .....panta tetia...... ;D ;D ;D