Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08  (Read 24143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08
« Reply #40 on: June 16, 2007, 18:31:09 »
Το κλείνω εδώ όποιος κατάλαβε τι είπα καλώς, δεν επειρεάζω κανένα φίλε ούτε ειπα να μη στηρίξουμε την ομάδα.
Όσο για τον Α.Σ. τι να πω άκρη δεν θα βγεί, λυπάμαι μόνο γιατί αν κλείσει και το θέμα του γηπέδου θα μείνουμε τρεις και ο κούκος και άντε μετά να σώσουμε το σωματείο απο τα λαμόγια.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: June 16, 2007, 18:42:05 »
ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ?
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?????????????
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΗΣΧΗΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ!ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!20000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΙΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ???????????????????????ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.
Η ΡΥΘΜΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕ.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!ΜΗ ΤΗ ΧΑΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!

Ο Λ Ο Ι    Δ Ε Ι Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #42 on: June 16, 2007, 19:05:47 »
re parte ekei diarkeias k afiste tis malaganies

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #43 on: June 16, 2007, 19:08:37 »
epeidi mou tin eipe to tsakalaki proti mera pou anelave o zagorakis tou tin leo k ego tora :P :P
oloi diarkeis mages apo triti einai i apopsi mou, k me 15000 diarkeias apo piso tha sou po ego pote tha psifistei i rithmisi h ti tha ginei AN den psifistei...

Kalo savvatovrado!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #44 on: June 16, 2007, 20:22:48 »
Εγω περιμενω την θεση μου στην 3 Σειρα 11 θεση 11 τιμη?? Περυσι δεν πηρα και ειμαι απολυτως σιγουρος για το σωστο της επιλογης μου. Φετος θα παρω δαγκωτο γιατι για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος.Με Ζαγορ  τα φραγκα θα πανε στην ομαδα. Εμενα αυτο με ενδιαφερει. Ελπιζω ο κοσμος να μεινει ενωμενος οπλισμενος με υπομονη και να στηριξει την ομαδα με ολες τις δυναμεις του. Ο δρομος ειναι μακρυς ανηφορικος και δυσκολος. Να δουμε ο κοσμος μας θα το καταλαβει ή ........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #45 on: June 16, 2007, 20:50:53 »
Ironeagle auto pou les gia eggrafi stin PAE gia na apofasizoume ta tou gipedou den ginetai, dioti to gipedo den anikei stin pae, alla ston AS kai den ginete na anikei stin pae basei nomou(thimasai pou kollouse o Savvidis?). Ektos an allaksei o nomos peri idioktisias gipedwn(pou to vlepw ligo apithano), i eggrafi stin PAE den mporei na exei kamia sxesi me tin ekmetalleusi tou gipedou.
K egw ama katevw telika ellada tha xtipisw to prwto diarkeias mou  :'(  sigkinisi.
Parempiptontws, mia idea pou ti skeftomai kati xronia twra. Den einai ligo ntropi na einai oi 7 kai 8 thires sinexeia adeies? Einai krima dioti oso pio makria apo tin 4 pas toso adeiazei to gipedo, akoma k sto sold out me to gauro eixe polla adeia kathismata se 7-8. Den tha itan swsti kinisi apo kana dio sindesmous na poune emeis tha paroume tin 7 kai 8 kai tha tin kanoume san tin 4 kai kaliteri (filikos antagwnismos lew oxi oti tha tin lene stin 4)? Einai krima na paizoun oi pektes mas k sto miso pexnidi na vlepoun adeies kerkides, akoma k sta mats me kosmo. Aaaase to allo pou oloi oi allothriskoi mazeuontai ekei stis 7-8 kai etsi opws pame tha pane na kanoun k kamia kerkida k tha xoume mpleksimata!
OLOI DIARKEIAS.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #46 on: June 16, 2007, 21:03:28 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=512501

«Παίρνω και εγώ διαρκείας»

Ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, όχι μόνο βλέπει θετική την ενασχόληση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τα διοικητικά του «δικέφαλου», αλλά δηλώνει έτοιμος να αγοράσει και αυτός εισιτήριο διαρκείας. «Είμαι μαζί του» είπε ο Βασιλειάδης και συνέχισε: «Είναι καθαρόαιμος ΠΑΟΚτσής και είναι σίγουρο ότι ο κόσμος, είτε ποδοσφαιρικός είτε μπασκετικός, θα σταθεί στο πλευρό του και θα στηρίξει την προσπάθειά του. Περιμένω και εγώ να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για να αγοράσω. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω και εγώ».
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #47 on: June 16, 2007, 21:10:32 »
Μετα απο καιρο που εχω να γραψω εχω να κανω και εγω μια σημαντικη δηλωση
Θα παρω και εγω διαρκειας!
Σουφλι -4-
 8)
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #48 on: June 16, 2007, 21:21:18 »
Fantazomai pws polloi tha einai autoi pou tha skeftoun san ton tsakalo, alla pistvw pws akomi pio polloi tha einai autoi pou en teli tha agorasoun.

Etsi mas exei mathei o PAOK magkes, na fovomaste min erthoun ola toumpa apo tin mia stigmi stin alli, alla auti tin fora PREPEI OLOI na "riskaroume" (sto 99% pou einai oi pithanotites na parameinei o Thodoros) kai na agorasoume. Toulaxiston ta lefta mas, opws exoun pei polloi, tha prolavei kai tha ta diaxeiristei o Thodoros, opote sta p@p@ria mas.

Egw tha agorasw kai as dw 2-3 mats mono..
...kai tha simvouleva tous pantes na agorasoun... prin ton ioulio.!

Min ksexnate, o PAOK mas xreiazete oso pote ta teleutaia xronia.

An ta magika tou Thodorou den piasoun, tin exoume gamisei... Den xwraei risko i fasi.
OLOI DIARKEIAS GIA NA EINAI TA MYALA MAS IREMA.

yg. Kalws ton Univ ton palikaro. Ante na mazevomaste oloi siga siga ;)
« Last Edit: June 16, 2007, 21:24:37 by king »

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #49 on: June 17, 2007, 16:22:44 »
http://www.fatgames.gr/fatgamesall.asp

Βαριά Φιλοσοφία

28.701 Διαρκείας στον ΠΑΟΚ! - Τώρα ή ποτέ.- 
του Ν. Τζαντζαρά

Σύμφωνα τουλάχιστον με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή είναι η χωρητικότητα του γηπέδου της Τούμπας: 28.701. Ε, τόσα εισιτήρια διαρκείας να εκδοθούν. Και το φτηνότερο να κάνει 200 ευρώ. Και να εξαντληθούν. Γιατί οφείλει κάθε ΠΑΟΚτσής να καταλάβει, πως είναι "τώρα ή ποτέ". Ο Θοδωρής πρέπει να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο. Σύμφωνοι. Και να είναι έτοιμος για το χειρότερο, αν θέλει να πετύχει το καλύτερο. Και όλοι θα βρεθούν (στην αρχή τουλάχιστον...) στο πλευρό του. Αλλά πέρα από τα λόγια, επειδή ο "Αρχηγός" προχωρά στα έργα, έμπρακτα του οφείλεται από όλους να λάβει το μήνυμα. Να σπάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Να ξεπεράσει τον εαυτό του. Για να προικίσει αυτήν την προσπάθεια με τη χειροπιαστή υποστήριξή του. Για να πείσει κάθε αετομάτη επιχειρηματία, πως αυτή η Τούμπα που είναι και το φιλέτο, είναι πολύ μικρή για το λαό του ΠΑΟΚ. Πως αξίζει κανείς να επενδύσει στην ασπρόμαυρη θάλασσα, που ξέρει πότε πρέπει να γαληνέψει και να στρώσει, χωρίς τρικυμίες, το δρόμο για το αγαπημένο της σκαρί.

Τώρα είναι η ώρα. Τα μεγάλα λόγια είναι φτώχεια. Κι από φτώχεια κι από λόγια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ χόρτασε για δυο ζωές. Ας είναι εκείνος, ο κόσμος, η "πλάτη" του Θοδωρή, πέρα από όποιους άλλους έρθουν να τον στηρίξουν. Γιατί πίσω από τον Αρχηγό, μπορεί να βρεθούν και κάποιοι... αμφιλεγόμενοι που να επιχειρήσουν να χώσουν τη μουρίτσα τους... Αν μαζευτεί ο κόσμος ασπίδα με έργα και στα ταμεία και στην κερκίδα, θα του ισχυροποιούν το δικαίωμα να λέει και περήφανα "όχι". Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναγίνει μεγάλος, αν ο Ζαγοράκης αφεθεί μόνος του σ αυτή τη μάχη. Καλό στομάχι Θοδωρε.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #50 on: June 18, 2007, 01:38:00 »
Ξεσηκωμός για τα διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Από αύριο ξεκινά η προώθηση των νέων ειστηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ. 

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα αυτό καθώς θεωρεί οτι τα διαρκείας θα δώσουν πολύτιμες ανάσες στα οικονομικά του συλλόγου.

Οι τιμές αναμένεται να είναι οι ίδιες με πέρυσι. Αρχικά, τα συνδεσμιακά (κοστίζουν 150 ευρώ) στη θύρα 4 πρόκειται, όπως έχουν δηλώσει οι οργανωμένοι οπαδοί, να εξαντληθούν.

Η θύρα 4 μαζί με τη θύρα 4Α χωράνε συνολικά 9.450 φιλάθλους.

Στις θύρε 5 και 6 οι τιμές θα παραμείνουν στα 250 ευρώ ενώ στις 1, 2 και 3 ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή αύξηση.

Μέσα στην εβδομάδα οι τιμές αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι τιμές ξεκινώντας έτσι και η διαφημιστική καμπάνια.

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=643&artid=28376

sergio4

• Guest
« Reply #51 on: June 18, 2007, 02:37:25 »
Ενοειται οτι θα υπαρξει αυξηση τιμων στις θυρες των επισημων... αφου θα ειναι και η Λιλη εκει!  :tsigaro:

giannis80

• Guest
« Reply #52 on: June 18, 2007, 10:57:23 »
Αδερφέ sergio4, χωρίς παρεξήγηση και με όλη την καλή διάθεση,για την σύζυγο του Ζαγοράκη που λες, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που προσωπικά το θεωρώ πλάκα.Όχι μόνο για σένα,αλλά για οποιονδήποτε αναφέρει κάτι παρόμοιο για το συγκεκριμένο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #53 on: June 18, 2007, 13:46:20 »
συμφωνώ και εγώ πλέον θα την σέβομαι όπως αρμόζει στην προεδρίνα του ΠΑΟΚ

SKAILS

• Guest
« Reply #54 on: June 18, 2007, 15:02:27 »
An o PAOK einai omada tou laou tha fanei twra aderfia!!oloi diarkeias,edw h aek persu ekopse 20.000,emeis mporoume k parapano,an to paroume apofash!!eidika sth gate4 tha prepei na poulithoun ola!!!terma to sold out stis cafeteries tis polhs,oloi diarkeias,oloi na sthriksoume ton PAOK mas prwta,ton arxhgos mas k proedro k ta alla meloi ths dioikhseis!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #55 on: June 18, 2007, 15:20:35 »
Tis epomenes meres tha ankinothoun oi times ton diarkias. Malon tha einai idies me tis persines.
Einai den einai pantos elpizo na min doume s auto to topic tis gnostes gkrinies peri timon.
Fetos kalo tha kanoume na dehtoume KAI na agorasoume opies k an einai autes.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #56 on: June 18, 2007, 16:21:59 »
idies me tis persines tha einai oi times

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #57 on: June 18, 2007, 17:39:21 »
Na kano mia afelis erotisi?
akoume oti oi sindesmou tha agorasoun ola ta diarkeias tis toumpas h esto 7000.
ennooun oti tha ta proplirosoun (dld o kathe sindesmos tha agorasei apo liga) k meta tha ta diathesoun apo ta melh, h apla tha mporoume na pigainoume ekei na agorazoume ena diarkeias k META na dosoun ta lefta stin pae? An isxiei to 2o, tote den vlepo kamia diafora me oti ginotan tosa xronia

Athinaios--4

• Guest
« Reply #58 on: June 18, 2007, 18:54:43 »
Ta pragmata pleon einai xekathara! Tora tha doume an o PAOK exei LAO i lao. Polla leme tosa xronia gia ton giganta LAO. Kala ta syllalitiria alla tora tha doume an o kosmos autos einai magkas kai exei arx... i einai tou kolou. Tora einai pou prepei na agorasoume OLOI diarkeias kai na ftasoume ta 15000. Allios afiste to...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #59 on: June 18, 2007, 19:04:38 »
εγω για αρχη αν φτασουμε τα 10.000 διαρκειας θα ειμαι υπερευχαριστημενος......και στη θυρα 4 το ποσο ειναι αστειο 150 ευρω.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!