Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08  (Read 24762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08
« Reply #20 on: June 16, 2007, 10:48:07 »
An kai iparxei periptosi na katalikso sto eksoteriko apo oktobri skeftomai kai ego gia diarkeias...alla mi ksexnate oti den tha exoume europi fetos kai oi times prepei na einai peripou sta 130 euro!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

apostolos

• Guest
« Reply #21 on: June 16, 2007, 11:03:38 »
Egw pali pisteuw oti emeis tou ekswterikou 8a prepei na kanoume diaforetika ton tziro mas, twn 200, 300 h 400 euro, sthn PAE kai oxi me diarkeias. Epeidh omws den eimai sigouros ean ta lefta apo thn mpoutik pane sthn PAE, anagastika diarkeias.

pavlosk

Les na ta dwsoume gia tipota metoxes kalutera? Afou etsi ki alliws mats den prokeitai na doume?

Apla egw skeftomoun me thn pistwtikh oti mporw na parwd diarkeias me voleuei kalutera, gia metoxes den kserw pws tha ginei....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: June 16, 2007, 12:10:13 »
Συμφωνω με τον αποστολο,καλυτερα οσοι θελετε να βοηθησετε και δεν μπορειται να ερχεστε στους αγωνες,παρτε καλυτερα μετοχες..
Τα διαρκειας καταλαμβανουν μια θεση στο γηπεδο,φανταστειτε να πουλυθουν 2-3000 τετοια διαρκειας,παντα 2-3000 θεσεις θα ειναι κενες στο γηπεδο....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: June 16, 2007, 13:57:17 »
pros 8eou re paidia to diarkias to krataei enas kolitos sas stin ellada kai pigenei kai kanena ÐÁÏÊôóáêé sto gipedo
as kaneis mia fototipia na to stilei na to vlepeis  na to goustaris kai gemizei kai i toumpa pantos
ta nea apo thessalonikh einai 8aumasia exei ksesiko8ei olos o kosmos iparxou atoma pou mazeuoun stoixeia apo ta diarkeias to mono duskolo einai oti malon xriazete kai tautotita
 prosopika nomizw oti an den ftasoume tis 20000 xiliades 8a prepei na ntreponte oloi tous
oloi milane gia fantaskiko lao ir8e i wra na doume poso ponaei o ka8enas mas tin omada

IronEagle

• Guest
« Reply #24 on: June 16, 2007, 14:02:27 »
Blepo apegnosmenes kiniseis apo an8ropous pou 8eloun na bo'i'8isoun OIKONOMIKA ton PAOK,
kai den kseroun pos !!!
Ti pio aplo apo to na ipirxe tropos na eggrafeis stin PAE kai na stirizeis emprakta kai oikonomika ka8e xrono os melos tou PODOSFAIRIKOU TMHMATOS THN PODSFAIRIKH OMADA (F.C. PAOK), xoris mesazontes tipou A.S., katsarides kai loipa lamogia, EPEIDH APLA TO ORIZEI O ELLINIKOS NOMOS !!!

Y.G.: Proteino ston 8odoro, fetos, alla kai ta epomena xronia na akolou8isei to paradeigma tou 8emistokli stin aek44, kai na min dosei oute cent ston A.S. apo tin polisei diarkeias (triti xronia fetos to kanei o ntemis, ftanontas sta akra ton proedro tis A.S. aek, apeilontas malista pos 8a katagilei tin PAE, oste NA MHN SIMMETASXEI STHN SUPER LEAGUE FETOS H AEK !!! Ayto distixos einai o ka8e A.S., pos 8a eksasfalisei tin kerakla kai to merokamato tous, para na sinisferoun oikonomika gia to kalo tis omadas tous !!!) !!!
« Last Edit: June 16, 2007, 14:04:07 by IronEagle »

SKAILS

• Guest
« Reply #25 on: June 16, 2007, 15:13:34 »
auto me ton as exei katanthsei ahdia....300.000 to xrono apo pae k 200.000 apo kae na pernoun meso twn eisithriwn k na trexoun na broun xorhgous + epixorigiseis pou pernoun bghkan ta exoda..

Stefanos

• Guest
« Reply #26 on: June 16, 2007, 15:28:02 »
egw proswpika tha parw metoxes epeidh den provlepw na dw kana match fetos, kai an ta kataferw tha vrw eishthrio kanoniko. protimw na pane sth toumpa paidia apo to na menei ena kareklaki keno....

outws h allws oti kanw to kanw apla gia oikonomikh voitheia, toulaxiston oi metoxes den empodizoun kanena na dei thn PAOKara mas :)

Apostoli, gia doseis kai tetoia, tha ta poume proswpika....

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #27 on: June 16, 2007, 15:56:23 »
Εγώ θα πω μόνο μια κουβέντα, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ο Ζαγοράκης δεν είναι σίγουρο πως θα αναλάβει τελικά.
Θέλω να πω πως αν η κυβέρνηση δεν περάσει τον νόμο (υπόθεση) τότε θα βρεθούν πολλοί με διαρκείας στα χέρια όπως πέρσι με τον κοντό.
Μετά την ψήφιση του νόμου, ορμάτε Μακεδονομάχοι και μην αφήνετε ούτε διαρκείας για δείγμα.
Τότε θα φανεί και πραγματική δύναμη του Τεο.

Τώρα για τους προηγούμενους επειδή δερν έχω όρεξη για πολλά λόγια, να τους πω πως άλλο μια ΠΑΕ ακόμα και με Ζαγοράκη πρόεδρο, που είναι ανώνυμη εταιρεία και άλλο ο Α.Σ. που είμαι εγώ, εσύ, ο διπλανός σου και ο φίλος σου.

Απο μια εταιρεία ο πρόεδρος της θέλει να βγάλει κέρδος, απο ένα σύλλογο τα μέλη καθορίζουν την τύχη των τμηματων. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να αφήσουν κάποιοι τις μαγκιές απο τα πληκτρολόγια και τις εξυπνάδες και να συμμετέχουν στις διαδικασίες του ερασιτέχνη.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #28 on: June 16, 2007, 15:57:51 »
ego tha simvouleva na pareis diarkeias kai oxi metoxes.

giati

1)o thodoros xreiazai tin stiriksi olon mas oxi sta logia alla me prakseis
2)o thodoros den nomizo na pei "parte metoxes"..tha pei "pare diarkeias"
3)tha mpei zesto xrima stin pae se mia epoxi diskoli oikonomika
4)kaneis den tha "metrisei" ta lefta apo tis metoxes alla oloi tha epikentrothoun sta posa eisitiria diarkeias dosame.oloi ayto tha koitaksoun kai an stiriksame ton thodoro i oxi, meso ton diarkeias.
5)einai ena stoixima gia olous mas na kseperasoume kathe prosdokia

oso gia ayto pou les,na min meinei kareklaki keno kai xasei kapoios tin thesi tou..
se teliki as frontize aytos na parei diarkeias tora pou ontos xreiazetai kai tha piasei topo para na erxetai se 2-3 agones ton xrono.

den tha kopseis apo kanenan tin thesi tou esu..
aftos tin xanei an den parei diarkeias..

manos4

• Guest
« Reply #29 on: June 16, 2007, 16:13:02 »
Εγώ θα πω μόνο μια κουβέντα, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ο Ζαγοράκης δεν είναι σίγουρο πως θα αναλάβει τελικά.
Θέλω να πω πως αν η κυβέρνηση δεν περάσει τον νόμο (υπόθεση) τότε θα βρεθούν πολλοί με διαρκείας στα χέρια όπως πέρσι με τον κοντό.
Μετά την ψήφιση του νόμου, ορμάτε Μακεδονομάχοι και μην αφήνετε ούτε διαρκείας για δείγμα.

Τώρα για τους προηγούμενους επειδή δερν έχω όρεξη για πολλά λόγια, να τους πω πως άλλο μια ΠΑΕ ακόμα και με Ζαγοράκη πρόεδρο, που είναι ανώνυμη εταιρεία και άλλο ο Α.Σ. που είμαι εγώ, εσύ, ο διπλανός σου και ο φίλος σου.

Απο μια εταιρεία ο πρόεδρος της θέλει να βγάλει κέρδος, απο ένα σύλλογο τα μέλη καθορίζουν την τύχη των τμηματων. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να αφήσουν κάποιοι τις μαγκιές απο τα πληκτρολόγια και τις εξυπνάδες και να συμμετέχουν στις διαδικασίες του ερασιτέχνη.

ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ?
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ........
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ...........................ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .......
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ.........ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ
ΧΡΟΝΟΥ ........ΑΠΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ...... >:(

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: June 16, 2007, 16:19:46 »
OLOI DIARKEIAS [/b]
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #31 on: June 16, 2007, 16:34:27 »
Επειδή παλλίκαρε δεν με ξέρεις και επειδή απο το πληκτρολόγιο είναι εύκολο να λες πολλά τρέξε αύριο να πάρεις.
Εγώ το έχω κλεισμένο ούτως η άλλως απο καιρό πριν.
Θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα τώρα;
Πάνε να πάρεις μετοχές για να μπει ρευστό στα ταμία της ΠΑΕ και να έχει σε ένα μήνα να λαμβάνει ξανα η ΠΑΕ απο τα διαρκείας. Εξυπναδες οχι σε εμένα Ο.Κ;
Γιατί ούτε με ξέρεις, ούτε γνωρίζεις τι μου στοιχίζει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο. Και επειδή δεν ξέρω και την ηλικία σου οπότε μπορεί να είσαι πιτσιρίκος και να πουλάς εύκολη τρέλα απο δω μέσα άστο και πέστα σε κανένα άλλο.

Α......... και κάτι άλλο, τη στήριξη μου εγώ την δείχνω κάθε χρόνο εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ και μόνο και οχι στον Ζαγοράκη και στον κάθε Ζαγοράκη, χωρίς αυτό να είναι μομφή για το πρόσωπο του. Άλλωστε όσοι παρακολουθούν εδώ μέσα το φόρουμ γνωρίζουν πως τιμώ αυτούς που έχουν φορέσει και τιμήσει την φανέλλα και τον δικέφαλο αετό.
« Last Edit: June 16, 2007, 16:38:40 by tsakalaki »

manos4

• Guest
« Reply #32 on: June 16, 2007, 16:45:11 »
"Εγώ το έχω κλεισμένο ούτως η άλλως απο καιρό πριν."

μα αφου το εχεις κλεισμενο καιρο πριν το διαρκειας δεν καταλαβαινω γιατι λες να παρουμε εμεις διαρκειας ενα μηνα
μετα  ???

apostolos

• Guest
« Reply #33 on: June 16, 2007, 16:50:47 »
Nai paidia malwste twra kai gia ta diarkeias... :)

Hrema reeeeeeee, opws ton boleuei ton kathena, cool....

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #34 on: June 16, 2007, 16:57:46 »
Για να στο ξεκαθαρίσω λοιπόν, εγώ διαρκείας θα αγόραζα όποιος και να ήταν διοίκηση ακόμα και ο Νίκο-Λάκης γιατί έτσι έχω μάθει.
Διαβάζω όμως μετα την ανακοίνωση του αρχηγού ένα κλίμα ευφορίας στον κόσμο, δεν προσέξαν όμως το σημαντικότερο πως αν δεν γίνει η ρύθμιση θα αποχωρήσει.
Και απευθύνομαι σε αυτούς που ξαφνικά θυμήθηκαν τον ΠΑΟΚ και μιλάνε για διαρκείας τι θα κάνουν αν τελικά δεν γίνει η ρύθμιση; πράγμα βέβαια που απεύχομαι.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις, θέλεις να βοηθήσεις λοιπόν και δεν μιλάω μόνο προσωπικά. Αγόρασε μετοχές γιατί και εκεί χρειάζεται η ομάδα βοήθεια, αν πάλι θα αγοράσεις οτι και να γίνει αγόρασε απο τώρα.

Για εμένα η καλύτερη κίνηση του Τεο θα ήταν η έκκληση για την αγορά μετοχών προς το παρόν γαιτί μιλάμε για κάτι που θα το έχεις πάντα. Δεν είμαι κατα της αγοράς διαρκείας αλλά υπάρχουν πιο τρόποι που θα φέρουν άμεσα χρήματα στα ρημαγμένα μας ταμεία.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #35 on: June 16, 2007, 17:11:53 »
...

Ειναι η πρωτη φορα @tsakalaki μετα απο 690 posts που θεωρω οτι εχεις λαθος αποψη.  :D

Εχει πολλες διαφορες η μια περιπτωση με την αλλη:
1) Τα χρηματα των διαρκειας θα τα διαχειριστει ο Θοδωρης, ΟΧΙ η περσινη επιτροπη της πουτσας των Κατσαρη-Ορφανου. Υπαρχει τεραστια διαφορας εμπιστοσυνης στον μεν και στους δε.
2) Ο Ζαγορακης θα ειναι επισημα Δοικηση Πρωτοδικειου, δεν μπορει να τον κουνησει κανεις δηλαδη για 6 μηνες.
Δεν ειναι μια επιτροπη δηλαδη χωρις καμια τυπικη αρμοδιοτητα οπως ηταν η περσινη του καλοκαιριου.

Καθε ενα διαρκειας παραπανω σημαινει και παραπανω πιεση για να γινει η ρυθμιση μεχρι τα μεσα Ιουλιου.
και στη τελικη αν δε γινει η ρυθμιση μεχρι τοτε ριχνουμε απο μονοι μας την ομαδα στη Δ'Εθνικη και μαζι και την κυβερνηση το αλλο πρωι και ξεκιναμε απο την αρχη με τα χρηματα των διαρκειας και με το Θοδωρη μπροστα.

Επισης, για μενα ειναι σημαντικο να παρουμε τα διαρκειας οσο πιο γρηγορα μπορει ο καθενας:
Οι μεταγραφες γινονται μεχρι τα μεσα Ιουλιου σε μια οργανωμενη ομαδα.
Αν μεχρι τοτε εχει πουληθει τεραστιος αριθμος διαρκειας, πολυ πιθανον να γινουν επιπλεον
μεταγραφικες κινησεις εκτος προγραμματισμου.

Οσο περισσοτερα διαρκειας πουληθουν, τοσο μεγαλυτη δυναμικη αποκταει ο ΠΑΟΚ και αρα
και τοσο περισσοτεροι επιχειρηματιες θα θελουν να συμμετεχουν στην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μετα τη ρυθμιση, δηλαδη λογικα μεσα-τελη Ιουλιου για να στηριξουν την προσπαθεια του Θοδωρη.

Δε σου κρυβω οτι εγω σκεφτομαι για τους παραπανω λογους να
αγορασω το διαρκειας πριν ανεβω Θεσσαλονικη (20 Ιουλιου που τελειωνω εξεταστικη  :cwm23:).

ego tha simvouleva na pareis diarkeias kai oxi metoxes.

giati

1)o thodoros xreiazai tin stiriksi olon mas oxi sta logia alla me prakseis
2)o thodoros den nomizo na pei "parte metoxes"..tha pei "pare diarkeias"
3)tha mpei zesto xrima stin pae se mia epoxi diskoli oikonomika
4)kaneis den tha "metrisei" ta lefta apo tis metoxes alla oloi tha epikentrothoun sta posa eisitiria diarkeias dosame.oloi ayto tha koitaksoun kai an stiriksame ton thodoro i oxi, meso ton diarkeias.
5)einai ena stoixima gia olous mas na kseperasoume kathe prosdokia
...

στο διλλημα διαρκειας ή μετοχες για τους ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικου ακομα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη ,
αλλα συμφωνω απολυτα με το 4 και το 5 που λεει ο diegito4.

Το νουμερο των διαρκειας που θα πουλησουμε πιστευω πως θα ειναι και μια επιδειξη
δυναμης. Ενα αποτυπωμα της δυναμικης του συλλογου.
Ενας Χ αριθμος πελατων για τους πιθανους χορηγους σε φανελα, γηπεδο, διαφημιστικες πινακιδες κλπ.

Αυτο ακριβως που λεγαμε και με τα μελη του Α.Σ. τοσο καιρο.
Αυτη τη στιγμη πρεπει να γινει με τα εισιτηρια διαρκειας.

Κι εγω για παραδειγμα σιγουρα δε θα παρακολουθησω παραπανω απο 10 παιχνιδια του χρονου στην Τουμπα.
Θα παρω ομως το διαρκειας γιατι εκτος απο την επιπλεον οικονομικη βοηθεια (την οποια μπορουσα να τη δωσω
με αγορα μετοχων) θελω να βαλω και γω ενα λιθαρακι ωστε να ανεβει το τελικο νουμερο που θα πουλησουμε
εστω κατα ενα (+1).
Παρεπιπτοντως αυτη θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω εισιτηριο διαρκειας.

Αυτο παντως το διλλημα που συζηταμε για τους ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικου
(Μετοχες ή διαρκειας) ειναι σιγουρο οτι θα απασχολησει πολλες χιλιαδες κοσμου.
καλο θα ηταν να δοθει μια κατευθυνση και απο τη διοικηση Ζαγορακη απο τη Δευτερα.
ισως τελικα να ειναι προτιμοτερο να επικεντρωθουμε ολοι στην αγορα διαρκειας τωρα
και απο Αυγουστο-Σεπτεμβριο να ξεκινησει πιο οργανωμενα η αγορα μετοχων σε ολο το κοσμο
εφοσον δεν εχει καλυφθει εξ'ολοκληρου η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και εφοσον λογικα μπορουμε
να παρουμε εκ νεου παραταση.

ας περιμενουμε ομως μεχρι τη Δευτερα-Τριτη να δουμε τι θα ζητησει και ο Θοδωρης απο το κοσμο
και τοτε ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του.
« Last Edit: June 16, 2007, 17:19:59 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #36 on: June 16, 2007, 17:35:02 »
@arwste δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ίσως να ήταν και λάθος η αρχική τοποθέτηση, απλά θέλησα να τονίσω πως και ο Θόδωρος θα φύγει αν δεν γίνει τελικά η ρύθμιση.
Οπότε όλοι αυτοί που πήρανε μπροστά με την έλευση του ίσως απογοητευθούν, ίσως λέω γιατί πιστεύω πως τελίκά θα γίνει η δουλειά. Εκλογές έρχονται μικρή η διαφορά και δεν παίρνει στην κυβέρνηση για πλάκες.

Πάντως αυτοί που θα έπαιρναν θα ξαναπάρουν διαρκείας, ίσως πολλοί και με δόσεις αλλά μην ξεχνάμε και τις μετοχές 34 λεπτά το κομμάτι κοστίζουν δεν νομίζω πως είναι μεγάσο το ποσό. Και πάνε κατευθείαν στο ταμείο της ομάδας.

Όσο για πτώση στη Δ' άστο γιατί δεν θα βρεθεί εύκολα αυτός που θα το κάνει.

IronEagle

• Guest
« Reply #37 on: June 16, 2007, 17:43:19 »
Girname giro giro apo to dasos, alla emeis eksakolou8oume na blapoume to dentro !!!

Akou file @tsakale, to 8ema mas DEN einai POTE na paroume diarkeias 'H ti 8a to kanoume ean (ftou ftou ftou) apoxorisei o Teo !!! To 8ema einai OTI XILIADES OPADOI TOU PAOK, SE OLO TON KOSMO 8ELOUN NA BO'I'8ISOUN TON PAOK (KAI TON TEO) OIKONOMIKA !!! Eos tora, kai basi Ellinikon Nomon, auto mporoun na to kanoun MONO me 2 tropous !!!

a.) Metoxes (i opoia polisi tous ypo autin tin morfi, kri8ike paranomi prina kana mina, kai o kosmos apla DEN
     empisteyete akoma kanenan)
b.) Diarkeias (apo to opoio polloi den 8a exoun apolitos kanena ofelos, efoson den 8a exoun tin dinatotita na doune
     perissotera apo 5 paixnidia oli tin xronia)

ALLOS TROPOS DISTIXOS DEN YPARXEI !!! Katano'i'ton mexri edo ? ? ?

Kai epeidi ego prosopika exo kapoia arnitiki apopsi gia tous A.S. sto Elladistan (isos logou tis empeiria tou eksoterikou), kai ton tropo leitourgeias tous, proteino ston Teo, NA APOMONOSEI OSO PERISSOTERO GINETE TO PODOSFAIRIKO TMHMA APO TA YPOLOIPA KOMMATIA PAOK !!! Kati analogo kanei kai o ntemis, GIA OFELOS TOU PODOSFAIRIKOU TMHMATOS STHN AEK !!!

Opote to parakato sxolio sou.....

(...)

...einai apla atopo, astoxo, off topic, kai stin ousia deixnei mia empa8eia, pou eilikrina DEN mporo na katano'i'so !!!
Ayto pou grafeis einai en meri sosto kai auto akribos isxyei sto Elladistan, alla auto akribos einai pou leme na alaksei kapoia stigmi, dioti krataei "desmeo" ton PODOSAFAIRIKO PAOK ston A.S. !!!

Giati prepei ego son kai kala, an 8elo na enisxeiso oikonomika tin PAE kai ton Zagoraki, prepei na agoraso metoxes, me enan tropo "parakseno", 'H na agoraso diarkeias eno meno sto Zimbabwe, 'H prepei na grafto ston A.S., kai ta xrimata mou na ta diaxiristei o katsaris ? ? ?  Den 8a eitan kalitera na grafomoun KAT'EU8EIAN STHN PAE, kai na isxuei stin PAE oti isxuei autin tin stigmi kai ston A.S. ? ? ? Na psifizoume gia to gipedo, na eklegoume D.S., na dinoume ton obolo mas os apla meloi, alla ola auta pou kanoume tora ston A.S., na ta kanoume stin PAE ? ? ?

Den 8a eixe to idio dilima pou exei tora o @apostolos, kai genika ola ta paidia pou zoune sto eksoteriko, ....diarkaieas 'H metoxes ? ? ?
...pou stin teliki mporei na min kataliksoun kai pou8ena !!!
« Last Edit: June 16, 2007, 17:46:11 by IronEagle »

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: June 16, 2007, 18:11:25 »
Από την πολλή μας τη χαρά μανουριάζει ο ένας τον άλλον? ??? ???

Αν και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πολιτικό ασχέτως χρώματος,για τη ρύθμιση δεν πιστεύω οτι μπορεί να χαλάσει κάτι!

Επισης,ο Τεο θα συνεχισει αυτό που ξεκινάει τη Δευτέρα ακόμα και στην (ανυπαρκτη κατά τη γνώμη μου) περίπτωση που δε ρυθμιστούν τα χρέη.Η ανακοίνωση ήταν μέσο πίεσης στην πολιτεία και ίσως επικοινωνιακό "παιχνίδι"με την καλή έννοια...αφού ολοι μας γουστάραμε το μάγκικο ύφος της ανακοίνωσης και έτσι γουστάρουμε να μιλάει στον πρωθυπουργο της Ελλάδας,ο πρωθυπουργός της Β.Ελλάδας.   

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

billaras

• Guest
« Reply #39 on: June 16, 2007, 18:18:23 »
tsakalaki tha diafoniso mazi sou adefe...
ama oloi kaname auto pou les skepsou pos tha itan.
me ta lefta apo ta diarkias o teo (akoma kai stin periptosi pou apoxorisei) tha exei praksei ergo xoris na parei cent.auti einai i diafora.ton exoume empistosini kai tha kanei sosta pragmata....ama einai na perimenoume prota tin rithmisi tote to xasame to paixnidi...ksanaskepsouto aderfe kai se parakalo min epireazeis alous sto na perimenoun gia diarkias...katalaveno pos to skeftese.kai ego auto skeftika stin arxi...alla leo sta @@ afou etsi kai alios ta lefta o teo tha ta diaxiristei.den pan xamena. ;)