Author Topic: Η Βέροια ξανά στην Α' Εθνική  (Read 1507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Απ: Η Βέροια ξανά στην Α' Εθνική
« Reply #20 on: June 07, 2007, 00:15:27 »
6 asyzhthti
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

kostas4

• Guest
« Reply #21 on: June 07, 2007, 00:42:39 »
ston agwna me tin niki pantws ypirxan toulaxiston 2-3 stin kerkida tis veroias pou forousan mplouzes syndesmwn tou PAOK.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #22 on: June 07, 2007, 14:27:20 »
re edw sto ghpedo ths veroias fwnazoume O Paokara ehw trela ! persy me ton aroulh ston agwna B E8nikhs eihame kanei kanonikh kerkida kapoioi paoktshdes me syn8hmata kai polloi forousan mplouzes syndesmwn, akomh kai apo to kilkis
« Last Edit: August 27, 2007, 12:36:33 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: February 11, 2013, 21:25:57 »
σε 3 αγωνιστηκες το ντερμπι για την κατηγορια...

"ρουφιανοι του βορρα" θα καταντησετε κ εσεις...    :'( :'(

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #24 on: March 03, 2013, 21:55:44 »
Ελπίζω αύριο να αρπάξεις την ευκαιρία, να κερδίσεις το ερπετό, να σωθείς και να κάνεις μπουρδέλο την ουρά της βαθμολογίας.
Και απο εκεί και πέρα να αρχίσουμε να μαλώνουμε για το ποιος θέλουμε να πέσει...
χανουμι η σκώληξ;

ιδού η απορία...
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #25 on: March 03, 2013, 22:15:36 »
καμια απορια τσακαλακι.χανουμι δαγκωτο.- ;)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: March 03, 2013, 23:52:43 »
Χανουμάκι λέω και εγώ, αλλά στην ανάγκη καλή είναι και η πτώση του ρουλη
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #27 on: March 04, 2013, 00:09:11 »
Στοιχειδώς σοβαρός αρβανιτίδης το ματς θα έρθει 3-0 ή 3-1, υπάρχει βέβαια και ο καθηγητής της αλητείας στη μέση και ενδεχομένως να δούμε την μπάρτσα χαριλάου να κεντάει αύριο στη βέροια όπως το χανούμι πριν λίγους μήνες που ΄βαλε 4 γκολ. Γενικά νομίζω η βέροια είναι πολύ βρώμικη ομάδα, έχω ένα προαίσθημα πως θα έρθει διπλό αύριο και στο τέλος θα πέσει κέρκυρα με τον όφη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #28 on: March 04, 2013, 04:23:03 »
Υπαρχει μια γενικοτερη βρωμα στην ατμοσφαιρα απο την μερα που εγινε γνωστο οταν τους εδωσε 4 χιλιαδες τικετα ολα με 10 ευρω ο Αρβανιτιδης για διπλο του αρη σημερα.. αγωνιστικα 100 φορες να παιξουν οπως ειναι τωρα οι 2 ομαδες ουτε τις 2 δεν κερδιζει ο θεος.. για να δουμε τι θα δουμε

Επειδη ανεβαινει ο Εργοτελης τρενο απο την β και επειδη δυσκολο το βλεπω να παμε για πρωταθλημα με 3 ομαδες απο Κρητη του χρονου και μολις μια απο Θεσσαλονικη και γω αρχιζω να πιστευω πως ο Οφη κινδυνευει σοβαρα.. και αγωνιστικα που ειναι για τον πουτσο ομαδα και νομιζω θα αρχιζουν να τον σφαζουν και εξωαγωνιστικα απο δω και περα.. στα αρχιδια μας βεβαια εμας και ας ειναι και 10 ομαδες απο Κρητη σουπερλιγκ ακομα καλυτερα.. στηριζουμε τυφλα την οφαρα και ευχομαστε στους κουζουλους γρηγορη και ξεκουραστη παραμονη στην κατηγορια.. 2 νικες σε 6 ματς θελει και με 3αδα Παπα-Περο-Κουτσια μπροστα τις εχει χαλαρα  :'(  :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #29 on: March 04, 2013, 12:23:26 »
Συμφωνω απολυτα με biv, ο ΟΦΗ ειναι 1ος υποψηφιος. Ειναι κ εντελως γτπ ομαδα, δυστυχως....... Σημερα  με 2πλο τα σκουληκια μενουν κατηγορια, κ σιγουρα δεν πεφτει χανουμι, βεροια κ πλατανιας (λογω αγγελου, δεν πεφτει ομαδα του με τπτ). Αρα ποιος μενει;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #30 on: March 04, 2013, 16:36:28 »
η μαλακία φέτος είναι πως πέφτουν μόνο 2 και όχι 3 ομάδες. Με 3 για υποβιβασμό θα είχε αμείωτο ενδιαφέρον η ουρά της κατηγορίας μέχρι τη λήξη της τελευταίας αγωνιστικής. Δυστυχώς όμως, μάλλον θα τη γλυτώσει το χανούμι. Σχεδόν όλα θα κριθούν τις επόμενες 2 αγωνιστικές. Μην εκπλαγείτε αν η Κέρκυρα τελικώς σωθεί, αν και το πρόγραμμά της είναι φωτιά. Το σκουλίκι το χω βέβαιο για τη Β' επειδή γνωρίζει πως να χειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις  :D :D :D :D

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #31 on: March 04, 2013, 16:50:47 »
ωραιος ο λακωνας :thumbok:

....2 νικες σε 6 ματς θελει και με 3αδα Παπα-Περο-Κουτσια μπροστα τις εχει χαλαρα  :'(  :'(

ετσι ρε μπιβαρε ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #32 on: March 04, 2013, 17:25:31 »
ακουσα ενα ηλιθιο σεναριο πριν καιρο (ενα μηνα και βαλε) δεν εδωσα σημασια τοτες γιατι δε με απασχολει ιδιαιτερα το σκουληκι αν θα πεσει ή οχι.
ελεγε νικη πλατανια με αρη, νικη σκωληκα με ζελο βεροια, ηττα απο γαυρο και σιγουρη σωτηρια σκωληκα στα τελευταια ματς...
2/3 ηδη (του γαυρου δε το μετραω) και περιμενω τη σιγορη σωτηρια...
για το ποιος θα μεινει μου ειναι αδιαφορο...η παραγκα θελει να ριξει νιωνιο ή οφη που χρωστανε επισης οπως οι κουλορουληδες, αλλα πανθρακικοι και βεροιες δεν ειναι ευκολοι στο να σωθουν γιατι δεν κερδιζουν ευκολα με τιποτα και κανεις πλεον δε καρφωνεται με κραυγαλεες διαιτησιες...
το κλειδι ειναι τα αδιαφορα παιχνιδια του φιναλε πχ η ξανθη ο κομποτης θα αρχισουν να κερνανε δωρακια οσονουπω
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ