Author Topic: Α.Π.Ο.Ε.Λ.(Aθλητ. Ποδοσφ. Όμιλος Eλλήνων Λευκωσίας * Πορτοκαλί * Ηλιος Βεργίνας )  (Read 4640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Αλλο να ειναι καποιος αδιαφορος κι αλλο να βγαζει κομπλεξ. Και το λεω εγω που η ομαδα μου στην Κυπρο ειναι η μοναδικη απο τις μεγαλες στην Κυπρο που δεν εχει μπει ακομα στους ομιλους Τσ.Λιγκ η Γιουροπα.Αλλα ειναι γραφικο να λεω οτι απλα ειναι κωλοφαρδοι ακομα και για το αελακι που πηρε φετος προκριση σε ευρωπαικο αγωνα για πρωτη φορα στην ιστορια του αλλα μπηκε ηδη ομιλους. Τωρα για τους οπαδους της αελ ναι εχουν ακομα και πανο σκατα 3(οπως λεγονται οι ανυπαρκτοι)αλλα εχουν και πολλους που ειναι ΠΑΟΚ. Τωρα αν καποιοι εδω νιωθουν την αναγκη να πουν οτι τους ειναι αδιαφορες οι κυπριακες ομαδες επειδη πολλοι το παιζουν φιλοι για εθνικους λογους ωραια γιατι και μενα μου φαινεται πολυ υποκριτικο.Ειναι το ιδιο ομως κι οταν αναφερονται γενικα στην Κυπρο οτι δηθεν ειναι διπλα μας κι αλλες παπαριες. Εγω ΠΑΟΚ εγινα για τον ΛΑΟ και την ΙΣΤΟΡΙΑ του και ειμαι περηφανος και σαν Κυπριος. Ο καθενας μπορει να γουσταρει οποιαδηποτε ομαδα στην Κυπρο για τους δικους του λογους,οπως μπορει να γουσταρει μια τουρκικη η αγγλικη η οτιδηποτε.Οπωσδηποτε ομως δεν πρεπει να συσχετιζεται καμια ομαδα η οπαδοι με τον ΠΑΟΚ και ηταν απαραδεκτο που μπηκαν οργανωμενοι του αποελ στον συνδεσμο του ΠΑΟΚ στην λευκωσια οταν ηρθε η Παρτιζαν.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ