Author Topic: Milan - Liverpool (Τελικός C.L. 2007)  (Read 956 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Milan - Liverpool (Τελικός C.L. 2007)
« Reply #20 on: May 03, 2007, 00:05:43 »
k posoi alloi akomh....

Pou sai re glenn hoddle..

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #21 on: May 03, 2007, 00:07:57 »

;D
Re Sabbath eisai periptwsh,o prwtos pou eida na
goustarei tis fatses twn gatuso-gilardino-inzaghi..

;D ;D ;D κοιτα εγω milan εγινα απο πιτσιρικας εποχη φαν μπαστεν,γκουλιτ η μεγαλυτερη ισως ομαδα ολων των εποχων...δηλαδη παντα μιλαν ημουνα....
οπως ειμαι ΠΑΟΚ ειμαι και μιλαν....εκτος κι αν επαιζαν μεταξυ τους που εννοειται ποιον θα υποστηριζα.... ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #22 on: May 03, 2007, 23:53:42 »
  HOMO, poly goustara paralhrhma... mou 8ymises enan pou akouga sto radiofwno na vrizei enan kai na leei gia auton: "Poios? Autos? Autos pou koitaei apo thn kleidarotrypa gia na dei apo gyalinh porta? Autos pou tou dineis 5euro kai sou dinei resta 10? Autos pou tou les anoixe ton ypologisth kai paei na anoixei to kouti? Autos pou phre thlefwno stis plhrofories gia na zhthsei to thlefwno tou 166?"   ;D :a1006: :proskino: :nianiania: :thumbok:
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: May 04, 2007, 11:17:48 »
...την ομάδα που έπρεπε να γίνει η συμπαιγνία του αιώνα για να αποκλειστεί από την Ευρώπη μετά το 1985 για τόσα χρόνια, όταν και διήνυε τη δεύτερη καλύτερη περιόδό της, σαρώνοντας τα πάντα?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: May 04, 2007, 11:19:34 »
...την ομάδα που για όσους δε γνωρίζουν δίδαξε πρώτη τους αυτοματισμούς στο τερρέν και προ Νταλγκίς (ήδη από τη δεκαετία του 1970), όταν και βρίσκονταν όλοι με κλειστά μάτια?

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: May 04, 2007, 11:22:48 »
Liverpool :lalalalala:

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: May 04, 2007, 11:27:26 »
...αυτή η ομάδα, ακόμα και αν ενοχλεί μερικούς γιατί μπορεί να κερδίζει κάθε αντίπαλο, αποκαλείς ομάδα ξυλοκόπων? Κουραστήκαμε να ακούμε εδώ και εβδομάδες κάτι απίθανους Γκώνιες και Βερνίκους, Κατσαρούς και Μαλλιαρούς να θαυμάζουν την "κορυφαία ομάδα του κόσμου"!!! Με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου (!) Ρονάλντο... (που ακόμα βλέπει το φάντασμα του Κακά...).  
Πάντως θέλω να τονίσω και κάτι ακόμα που με παραξενεύει: Εγώ θυμάμαι από τα μέσα του '80 τον ΠΑΟΚτσή να είναι φόλα Λίβερπουλ και τα λήκια να είναι με τον κομπάρσο του Μάντσεστερ... Πώς ξέφυγαν μερικοί από τον κανόνα?!?!?

sore4

• Guest
« Reply #27 on: May 04, 2007, 11:58:36 »
Atistoixa file kofalalos thn dekaetia tou 80 oi antistoixoi Argiriou, theofilopoulos kok mas prizane me thn Liverpool.
 Thn sixenomouna tote aythn thn omada kai ipostiriza sto nisi opoiadhpote allh omada mporouse na thn ktipisi(arxika totenam argotera Man U).
 Meta apo tosa xronia anagnorizo oti apo oles tis omades pou ida h Liverpool epeze to kalytero podosfairo sthn kirioleksia oloklhrotiko podosfairo, akomh kai apo thn Milan toy Van Basten.
 Simera den ipostirizo kamia kseni omada, mono to kalo podosfairo. Tha ithela na rotiso tous filous tvn Scousers an theoroun pragmatika oti auti h Liverpool aksizi na einai ston teliko tis europis.
 Den to nomizo kai aneksartitos apotelematos ston teliko theoro tin Milan poli anoteri.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #28 on: May 04, 2007, 12:14:26 »
Atistoixa file kofalalos thn dekaetia tou 80 oi antistoixoi Argiriou, theofilopoulos kok mas prizane me thn Liverpool.

File sore4 o kai liverpool o  arguriou pou exei diatelesei kai proedros tou S.F manchester sthn a8hna..
Mas ta eprhze ka8e fora me thn united o grafikos..

sore4

• Guest
« Reply #29 on: May 04, 2007, 12:28:07 »
Gia ton Argiriu to dexomai alla min mou peis oti den  paralirousan iper tis Liverpool i sintriptiki pliopsifia.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #30 on: May 04, 2007, 13:41:28 »
Tha ithela na rotiso tous filous tvn Scousers an theoroun pragmatika oti auti h Liverpool aksizi na einai ston teliko tis europis.

Giati blepeis kamia omada, oxi twra, apo thn arxh ths diorganwshs, pou na einai kaluterh apo th Liverpool? H diorganwsh fetos den eixe kamia omada pou na s'afhsei me to stoma anoixto. H milan oxi teliko, oute sth serie A den eprepe na brisketai. Ase pou kai th monadikh sobarh omada pou peruxe mexri twra htan h man u.

H liverpool einai h megalhterh omada tou planhth kai to kupelo 8a to parei me to etsi 8elw. Giati etsi kanoun oi terasties omades  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #31 on: May 04, 2007, 14:03:56 »
η μιλαν στο προχθεσινο παιχνιδι με τη μαντσεστερ επαιξε μπαλαρα....οπως μπαλαρα επαιξε και στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο μαντσεστερ....και ειχε αντιπαλο την αντικειμενικα καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη στο πλανητη....
και στο προηγουμενο γυρω απεκλεισε την μπαγερν που ποτε δεν ηταν αμελετεα ποσοτητα(απκλεισε ρεαλ)....επισης εχει τον καλυτερο παικτη στον κοσμο αυτη τη στιγμη.....

στο λιβερπουλ-τσελσι ειδαμε δυο τραγικα παιχνιδια σαν να βλεπω ΠΑΟΚ επι εποχης φριγκερ και προκριθηκε η πιο κολοφαρδη....η λιβερπουλ το μονο παιχνιδι που μ αρεσε φετος ηταν το πρωτο ημιωρο με την μπαρτσα στο ανφιλντ....

στην αγγλια μια ειναι η ομαδα που αξιζει να βλεπεις και λεγεται μαντσεστερ....η καλυτερη ομαδα της τελευταιας 20ετιας στο νησι....και ακολουθει η αρσεναλ του βενγκερ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #32 on: May 23, 2007, 19:10:49 »
δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ αγωνιστικα το ματς αλλα επειδη ολο το πρωι ημουν στο συνταγμα θελω να πω καποια πραγματα.
απιστευτη η νοοτροπια των αγγλων . πραγματικοι οπαδοι ,λατρεια με πραξεις για την ομαδα . πολυ φλωροι οι ιταλοι και λιγοι. αναλογια οπαδων 95 αγγλοι 5 ιταλοι. απιστευτη μπυρα πολλα συνθηματα και τραγουδια ,ω παοκαρα εχω τρελα στη δικη τους version ,απο κατω να ακουγεται απο καποιους δικους μας και στην ελληνικη εκδοχη, μια φορα φωναξαν οι αγγλοι ΠΑΟΚ  -  ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ ,  αγγλοι να αγοραζουν φανελες της ομαδος τους και να την δινουν σε παιδακια δικα μας ελληνοπουλα , τον ΠΥΡΟ ΔΗΜΑ αφου του ειπα οτι ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ να μου λεει οτι ζω για να παω σε τελικο κυπελου ευρωπης με τον ΠΑΟΚ σαν απλος οπαδος αναμεσα σε ολους , πλανοδιους αγγλους πωλητες ναπουλανε φανελες σε τιμη 1/3 απο τους ελληνες ,φοβερα πανια των αγγλων οπου στα πιο πολλα κατω στις 2 ακρες ενα κερι με τον αριθμο 96 για τα θυματα του χιλσμπορο (αιωνιος φορος τιμης στα αδερφια τους ) .πολυ μεγαλο κλαμπ η λιβερπουλ . αντιθετα πολυ τουπε οι ιταλοι αν και ανμεμιγμενοι ολοι οι οπαδοι δεν εγιναν επεισοδια.μακαρι να αποκτησουμε τετοια νοοτροπια στον ΠΑΟΚ . δεν με ενδιαφερει για τις αλλες ελληνικες ομαδες. THIS IS ANFIELD .λενε οτι γραφει εξω απο το γηπεδο τους. μηπως πρεπει να γραψουμε και εμεις ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ εξω απο την 1 και την 4 ?  ;D μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις οι της λιβερπουλ αν και ειμαι νιουκασλ στην αγγλια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: May 23, 2007, 19:48:13 »
kai giwrgos minos eksw apo to ghpedo gia reportaz!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #34 on: May 23, 2007, 20:08:35 »
1-0 liverpool me goal xristodoulopoulou

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: May 23, 2007, 20:13:22 »
1-0 liverpool me goal xristodoulopoulou

;D ;D
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #36 on: May 23, 2007, 21:00:12 »
Filoi PAOKtshdes

Eida kai gw tous agglous sto kentro ths a8hnas na karagoustaroun.

Goustara kai gw mono pou tous evlepa.

8umh8hka liga xronia prin stis eurwpaikes prwteuouses na tragoudame PAOK kai na katanalwnoume ka8e eidous alkool kai tsigarwn.

Krima pou mas steroun kati tetoio KAI fetos. Akoma kai to gamhmeno to intertoto. Na vgoume eksw na goustaroume kai na trelanoume kosmo opws panta.

Pantws sth genikh mou apaisiodoksia, to na dw tous agglous na goustaroune gia thn omada toys mou edwse ksana kouragio gia na mhn einai o PAOK mono efialths.

Ta ghpeda pou paizei o PAOK einai xwros gia na goustaroume kai na trelainoume kosmo.

PAOK gia sena mono zw kai anapnew
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #37 on: May 23, 2007, 21:01:37 »
A, oson afora to topic auto ka8eauto me kaluptei APOLYTA h dhlwsh tou mhtropolith lagada

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

northeagle_4

• Guest
« Reply #38 on: May 23, 2007, 21:15:27 »
Σημερα γυρνουσα με οπαδους της Λιβερπουλ στο τρενο(διαδρομη θεσσαλονικη -αθηνα) ειλικρινα δεν τους περιμενα ετσι και εχω παθει πλακα,πολυ καλοι πραγματικα μπορει τους αγγλους να μην τους παω αλλα στο ποδοσφαιρο δεν παιζονται τα ατομα.Κατσαμε μαζι,ηπιαμε τις μπυρες μας ,καπνισαμε,μιλουσαμε και ειπαμε και το ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ το πλεον εχαριστω ειναι οτι καμια 20αρια καραγουσταρανε και ελεγαν "after liverpool ONLY PAOK" !!! εκανα καλη δουλεια εγω και κατι αλλα αδερφια που ηρθαν για το ματς με κασκολ ΠΑΟΚ και liverpool  ;D ;D ;D

αγωνιστικα νικη της Λιβερπουλ με 2-1 και γκολ Αγγερ,Τζεραρντ και Πιρλο.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #39 on: May 23, 2007, 21:34:17 »
as elpisoume na xehasoume gia ligo ta provlhmata mas kai na apolausoume ena terastio paixnidi anamesa se dyo megales omades. Scousers, gera!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.