δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ αγωνιστικα το ματς αλλα επειδη ολο το πρωι ημουν στο συνταγμα θελω να πω καποια πραγματα.
απιστευτη η νοοτροπια των αγγλων . πραγματικοι οπαδοι ,λατρεια με πραξεις για την ομαδα . πολυ φλωροι οι ιταλοι και λιγοι. αναλογια οπαδων 95 αγγλοι 5 ιταλοι. απιστευτη μπυρα πολλα συνθηματα και τραγουδια ,ω παοκαρα εχω τρελα στη δικη τους version ,απο κατω να ακουγεται απο καποιους δικους μας και στην ελληνικη εκδοχη, μια φορα φωναξαν οι αγγλοι ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ , αγγλοι να αγοραζουν φανελες της ομαδος τους και να την δινουν σε παιδακια δικα μας ελληνοπουλα , τον ΠΥΡΟ ΔΗΜΑ αφου του ειπα οτι ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ να μου λεει οτι ζω για να παω σε τελικο κυπελου ευρωπης με τον ΠΑΟΚ σαν απλος οπαδος αναμεσα σε ολους , πλανοδιους αγγλους πωλητες ναπουλανε φανελες σε τιμη 1/3 απο τους ελληνες ,φοβερα πανια των αγγλων οπου στα πιο πολλα κατω στις 2 ακρες ενα κερι με τον αριθμο 96 για τα θυματα του χιλσμπορο (αιωνιος φορος τιμης στα αδερφια τους ) .πολυ μεγαλο κλαμπ η λιβερπουλ . αντιθετα πολυ τουπε οι ιταλοι αν και ανμεμιγμενοι ολοι οι οπαδοι δεν εγιναν επεισοδια.μακαρι να αποκτησουμε τετοια νοοτροπια στον ΠΑΟΚ . δεν με ενδιαφερει για τις αλλες ελληνικες ομαδες. THIS IS ANFIELD .λενε οτι γραφει εξω απο το γηπεδο τους. μηπως πρεπει να γραψουμε και εμεις ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ εξω απο την 1 και την 4 ?

μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις οι της λιβερπουλ αν και ειμαι νιουκασλ στην αγγλια