kali mera se olous,exw na pw ena pragma mono,kaloi oi opadoi tou ofi de lew...alla propersi thelane mono niki sti nea smirni kai emeis katsame kai xasame gia na swthoune...tote itan kala?de nomizw na ta ksexnane ayta...otan i aek deinei to x stin ksanthi gia na swthei kai na dwsei to matsaki ston irakli xanonas kai to aittito 40 agwnwn!!! ti perimenate na trwei sidera stin nea smirni??? apo ti mia emeis pezame se 10.000 kosmo oli ti xronia kai apo tin alli i aek eixe pliri epithesi alla amuna anagis logw kartwn (tsirilo-sorentino-dellas)kai allwn traymatiwn pou leipane dio mines...pios tha kerdisei?? kai o paok exase apo kalamaria ,apo ethniko pio palia klp klp
egw exw na pw mono bravo se esas giati an kai egine nwris to 3-1 se mas den eginan magika stin toumpa...eixa megalo fovo gia afto,. Twra an to aksize o paniwnios to ouefa i oxi deite oli ti xronia kai meta tha apantisete monoi sas,apla na sas thimisw pws xasame ti niki sto 93 kai meta se kalamaria kai vikelidi ,sti nikaia kai xasame ti niki episis sti nea smirni ma ton ari pou eixe ena poulman stisei mprosta sto terma me adipodosfero (0-0).fisika na thimisw ta metaksi mas mats 1-1 stin toumpa 3-1 sti nea smirni ,1-0 ton ofi sti nea smirni kai 1-3 sto irakleio xasame me to fovero penalty efeyresi tou diaitiuti apo xeri tou paikti tou ofi!!!
ayta kai zitw signwmi an sas kourasa me to megethos tis gnwmis mou.pantws egw ksanalew pws an den eimoun panionios tha imoun sigoura paok,me tipota pok i skoulikis ...