Merikes protaseis ki apo emena...
Arxika to pani prepei na exei kaustiko kai starato logo ( pou leei kai o diegito

) ... kai mpainei aneta apo tin thyra 4... Otidhpote allo pani me yvristiko synthima kata 99% tha to paroun oi tsoimpa se opoia thyra kai na pate...Episis kalytero simeio gia na fanei to pano einai stin 5-6 pou voleuei kai logo...aplas...
Gia to an tha ginei me sprey i me mpogia, protinw me sprey... Me dedomeno oti to pani tha to kanete merikes wres prin to mats, i mpogia amfivalw an provalei na stegnwsei...Exw kanei paromoia malakia giauto sas to lew

To pani ypologizete na einai 10 metra, omws einai mikro gia na graftoun epanw ta parakatw synthimata :
olimpiakos/koskotas/NET - pao botaniko/OTE/NET - aek44 - aris44/NET - neos panionios .....
ISONOMIA RE KOUFALES!
MAURO STO GENITSARO TO KARAMANLI!
Kalytera dld na kopoun merika kommatia tou synthimatos h prepei na ginei se megalytero pani...
Episis ap' oti katalava to vasiko mas aitima-apethsh ws kosmos tou PAOK prepei na einai to thema tis rythmisis twn xrewn.
Enallaktikes version:
ÌÁÓ ×ÑÙÓÔÁÔÅ ÔÁ ÊËÅÌÌÅÍÁ – ÓÁÓ ×ÑÙÓÔÁÌÅ ÔÇÍ ÏÑÃÇ ÌÁÓÑÕÈÌÉÓÇ ÔÙÍ ×ÑÅÙÍ ÔÙÑÁ!!! – ÄÅÈ ÊÁÉ ÅÊËÏÃÅÓ ÅÉÍÁÉ ÊÏÍÔÁÐÝñóé ìáò ÷þñéæáí 50 ìÝôñá
ÖÝôïò èá ôá ðïýìå ðñüóùðï ìå ðñüóùðï...