Καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Παρά το γεγονός ότι κάθε φορά που τσαντίζομαι λέω "δεν ξαναπάω γήπεδο", "γαμώ τα κοπρόσκυλα" κλπ κλπ, βρέθηκα σήμερα (για ακόμα μια φορά) στην θύρα 6 της Τούμπας. Παρατήρησα λοιπόν εκεί κάτι που με χάλασε αφάνταστα και θα ήθελα να σημειωθεί. Κάποιοι Παοκτσήδες (να τους κάνει ο Θεός), αρχίσαν προς το 70' κάτι μαλακίες του στυλ: "Αφήστε ρε να βάλει ο ΟΦΗ ένα γκόλ", ή "Βάλτε ρε ένα αυτογκόλ να βγει ο ΟΦΗ Ευρώπη και όχι ο Πανιώνιος" κλπ. Φυσικά εγώ με τον αδερφό μου και κάτι τυπάκια εκεί δίπλα, τους κοιτούσαμε με μισό μάτι και στην τελική τους κράξαμε κιόλας και το βουλώσανε. Καλά ρε, δεν έχουνε ντροπή ορισμένοι; Δεν φτάνουν τα τόσα προβλήματα που έχουμε; Να γίνουμε και πουτάνες τώρα; Δε λέω, έχουμε καλές οπαδικές σχέσεις και με τους οπαδούς του ΟΦΗ και με τους οπαδούς του Πανιωνίου. Εγώ όμως είμαι ΠΑΟΚ και στ' αρχίδια μου ποιός βγαίνει ΟΥΕΦΑ και ποιός όχι. Εγώ τον κώλο μου σαν ΠΑΟΚ δεν τον στήνω. Όχι αυτά που κράζω να τα κάνω εγώ. Άμα είναι μάγκας ο ΟΦΗ και ο κάθε ΟΦΗ, ας έρθει να παίξει μπάλα και αν είναι καλύτερος ας κερδίσει. Τι νοοτροπία είναι αυτή; Ας τα έλεγε αυτά κάποιος μπροστά (τότε) σε κανα Νικόλα ή σε κανά Μανάβη. Θα του είχαν ανοίξει το κεφάλι. Ώρες - ώρες απορώ με το πόσο ζώα και φλώροι είναι ορισμένοι. Επίσης, επειδή μπούκαρα στο τέλος (πάλι μαζί με τον αδερφό μου) στο γήπεδο μπας και καβατζώσω τη φανέλα του Μίετσελ, έχω να πώ πως ο Πολωνός ήταν πραγματικά εκνευρισμένος. Το γιατί δεν το ξέρω. Ίσως γιατί δεν σκόραρε, ίσως γιατί δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο, πραγματικά δεν ξέρω. Τη φανέλα πάντως δεν την έδινε με τίποτα και αφού τον τραβούσαν καμιά 7-8 πιτσιρίκια και κόντεψαν στην κυριολεξία να του την σκίσουν, πάλι εκνευρισμένος την έδωσε (του την πήρε καλύτερα) ένας πιτσιρικάς. Τέλος για τον φίλο που ανέφερε ότι ο Σαββίδης δεν έχει φράγκο, να πω δύο πράγματα. Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης ήταν σήμερα στην Τούμπα και δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω αν θα ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ και δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω αν ζητάει κάτι και δεν με νοιάζει. Επειδή όμως τυγχάνει να έχω φίλους Ρώσους, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Σαββίδης έχει υπεραπίστευτα λεφτά. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι συμπατριώτες του. Είναι σα να ρωτάνε αυτοί εμένα αν ο Κόκκαλης ή ο Αγγελόπουλος έχουν φράγκα. Αυτά και καλό σας βράδυ.