Author Topic: Ωρα μηδέν... ένας νεκρός σε αγώνα βόλλευ γυναικών βάζελου - γαύρου... ντροπή !!!  (Read 6458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nontas

• Guest
Και τον Χριστό τον πρόδωσαν.

Δεν εγινε ετσι αδερφε.
Τον βαζελο τον εχουν ''γραμμενο'' οι δικοι του και αυτοι που τον βοηθανε οικονομικα στη δικη ειναι οι κατηγορουμενοι γαυροι.
Αυτο που μου την δινει εμενα πολυ ειναι που εχουν παρει τα καναλια και ραδιοφωνα σβαρνα η οικογενεια Φιλοπουλου και μας φλωμονουνε οτι το βλασταρι τους ηταν καλοπαιδο.
Το οτι τον δειχνει η τν πεσμενο και με κουκουλα γιατι δεν τους ρωτανε οι δημοσιογραφοι?
Αμαν πια με τους χουλιγκανους ,τα σουτια και ολες αυτες οι αηδιες.
Πλακωνομαστε οι οπαδοι και γεμιζουν οι τσεπες των παικτων που αμα τους βαλεις να γραψουν το ονομα τους δεν ξερουν

BIANCONERO

• Guest
To "aman me to soytia" να το δεχτω...

αλλα αν δεν γουσταρεις να εισαι οπαδος και να στηριζεις μια ΟΜΑΔΑ (ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....οχι τους ποσοσφαιριστες που δεν ξερουν - αν δεν ξερουν - να γραψουν το ονομα τους) τι ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ-ΦΟΡΟΥΜ?

Nontas

• Guest

Όχι παράθεση του ακριβώς προηγούμενου ποστ

den nomizw oti einai xouliganiko h ipostirizei tetoies energeies.
opoios einai opados den einai xouliganos
« Last Edit: September 17, 2008, 18:43:36 by Capricorn »

BIANCONERO

• Guest
Απ: Ωρα μηδέν... ένας νεκρός σε αγώνα βόλ
« Reply #263 on: September 17, 2008, 16:56:51 »
Εννοειται αυτο...

Αλλα εσυ τα τσουβαλιασες ολα!

Λες.."να μαλωνουμε για να τα κονομαν αυτοι"....
αυτο το εχω προς το παρων ακουσει σαν επιχειρημα ΜΟΝΟ απο καποιους που δεν ασχολουνται με τα Αθλητικα!! Σαν επιχειρημα οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!!

Γι'αυτο σου ειπα οσα ειπα......

Nontas

• Guest
Εννοειται αυτο...

Αλλα εσυ τα τσουβαλιασες ολα!

Λες.."να μαλωνουμε για να τα κονομαν αυτοι"....
αυτο το εχω προς το παρων ακουσει σαν επιχειρημα ΜΟΝΟ απο καποιους που δεν ασχολουνται με τα Αθλητικα!! Σαν επιχειρημα οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!!

Γι'αυτο σου ειπα οσα ειπα......

egw ennow oti na asxolise mono me to kalo tis omadas sou ,na tin upostirizeis opou k an paizei alla den axizei na bazeis
ton eayto sou kai th zwh sou se kindyno

BIANCONERO

• Guest
Απ: Ωρα μηδέν... ένας νεκρός σε αγώνα βόλ
« Reply #265 on: September 18, 2008, 15:19:34 »
Οκ...το πιασα....παρερμηνευσα οσα ειπες και με κουφανες  ;)

Nontas

• Guest

Τις προαλλες ημουνα με φιλο μου , γνωστο στην 4 και μου ελεγε οτι εχει αρχισει να ζηλευει τους γαυρους για το σκηνικο της Παιανιας και γενικα οτι τα τελευταια χρονια δεν χανουν λεει ευκολα στα σκηνικα και θα γουσταρε και αυτος να γινοταν ενα παρομοιο με σκουλικια και να ειχανε νεκρο.......ΗΜΑΡΤΟΝ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πες στο "φιλο" σου να παει να ριχνει ενα κουβα νερο στο κεφαλι του και μετα να μιλαει.

Νομιζω το να μεταφερουμε σε αυτο το forum τετοιες ιδεες που μας "εξεφρασαν" "φιλοι" μας είναι απαραδεκτο.

παρακαλω να σβηστει το ποστ του φιλου νοντα (δεν ξερω κατα ποσο εχω δικαιωμα να ζηταω κατι τετοιο)
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

manos4

• Guest

Τις προαλλες ημουνα με φιλο μου , γνωστο στην 4 και μου ελεγε οτι εχει αρχισει να ζηλευει τους γαυρους για το σκηνικο της Παιανιας και γενικα οτι τα τελευταια χρονια δεν χανουν λεει ευκολα στα σκηνικα και θα γουσταρε και αυτος να γινοταν ενα παρομοιο με σκουλικια και να ειχανε νεκρο.......ΗΜΑΡΤΟΝ
KALA RE EISAI KALA TI EINAI AYTA POY LES GIA BRWMOSKOYLIKO MOY MOIAZEIS  >:(

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

Mallon esy tous zileveis tous gavrous oxi o filarakos sou
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Nontas

• Guest

Mallon esy tous zileveis tous gavrous oxi o filarakos sou

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
8 sta 10 posts sou,lene gia ton gavro

ANTE GAMHSOU RE KWLOGAVRE POUTANAS GIE
 Δικέφαλος: Καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση, αλλά υπάρχουν και κανόνες. Μην ξεχνούμε και το "αναφορά στον συντονιστή".
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Nontas

• Guest
8 sta 10 posts sou,lene gia ton gavro

ANTE GAMHSOU RE KWLOGAVRE POUTANAS GIE

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
 Δικέφαλος: Πολλή φόρα... Απαιτείται έγκριση προς το παρόν και βλέπουμε...
« Last Edit: September 18, 2008, 16:56:42 by BillYpoglwssioS »

CLUB LARISA

• Guest
Ελα ρε άνθρωπε να πουμε, γράφτηκες χθες και έχεις ποσταρει μονο για τους γαύρους....Κ λίγα σε είπε ο Dragon,κάνε μας ττην χάρη κ πάνε σε ΠαοκτΖηδες να τα πεις αυτά, αλλιώς μαζέψου κ σεβάσου τα μέλη

Offline Suicidal

• Βασικός
ela magkes, kommenh !

o filos mas apoxairetise !
 :lalalalala:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Συνεχίζεται η δίκη για τα επεισόδια στην Παιανία
Την αντίδραση του εισαγγελέα προκάλεσαν διαφοροποιήσεις που εμφάνισαν στις καταθέσεις τους κάποιοι εκ των μαρτύρων σε σχέση με τις προανακριτικές τους καταθέσεις.

Με την εξέταση περίπου δέκα μαρτύρων συνεχίστηκε ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων η δίκη για τα επεισόδια στην Παιανία που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 25χρονου φίλαθλου του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, στις 29 Μαρτίου 2007.

Οι μάρτυρες που εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη, ήταν παρόντες σε επεισόδιο με αυτοκίνητο που έγινε λίγο πιο πέρα από το σημείο της θανατηφόρας συμπλοκής, όταν ο οδηγός του, επιχειρώντας να ξεφύγει από επίθεση που δεχόταν από άτομα με λοστούς, χτύπησε έναν πεζό.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, υπήρχε μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Λαυρίου εξαιτίας της συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και ξαφνικά περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο μεγάλου καταστήματος άρχισαν να επιτίθενται στα αυτοκίνητα με λοστούς και ξύλα.

Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχθηκε ο Φιλόπουλος, ενώ για το επεισόδιο με την επίθεση στα αυτοκίνητα είπαν ότι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους δράστες, καθώς όλοι οι επιτιθέμενοι φορούσαν κράνη.

Την αντίδραση του εισαγγελέα προκάλεσαν κάποιες διαφοροποιήσεις που εμφάνισαν στις σημερινές τους καταθέσεις κάποιοι εκ των μαρτύρων σε σχέση με τις προανακριτικές και ανακριτικές τους καταθέσεις. Ο εισαγγελέας Εφετών, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, επέστησε με αυστηρό ύφος την προσοχή των μαρτύρων, καθώς, όπως είπε, δικάζονται άνθρωποι και κρίνονται οι ζωές τους.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/09/2008_248810

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Éóüâéá êáé óïâáñÜ åðåéóüäéá

¸íáò Ýíï÷ïò (×ñÞóôïò ÓáêÜôçò) ãéá öõóéêÞ áõôïõñãßá êáé äõï ãéá óõíÝñãåéá (Íéêüëáïò Öñáãêßóêïò Âáãéüðïõëïò, Âáóßëçò ØéêÜêïò) êñßèçêáí áðü ôï ÔñéìåëÝò Åöåôåßï ÊáêïõñãçìÜôùí ãéá ôç äïëïöïíßá ôïõ Ìé÷Üëç Öéëüðïõëïõ óôçí Ðáéáíßá. Éóüâéá ðïéíÞ óôïí ðñþôï, 10 ÷ñüíéá ìå áíáóôïëÞ, ìÝ÷ñé ôçí åêäßêáóç ôçò Ýöåóçò, óôïõò Üëëïõò äõï. ÓïâáñÜ åðåéóüäéá Ýîù áðü ôïí ¢ñåéï ÐÜãï, áíÜìåóá óå ïðáäïýò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, ôïõ Ïëõìðéáêïý êáé ôéò äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ. Åßêïóé ôá Üôïìá ðïõ áèùþèçêáí.

Ç áðüöáóç ðÜñèçêå Ýðåéôá áðü ôñåéò ìÞíåò ìáñôõñéþí, êáôáèÝóåùí, áðïëïãéþí êáé áãïñåýóåùí. Ï åéóáããåëÝáò ôçò Ýäñáò, Åðáìåéíþíäáò ÂñáêáôóÝëçò, åß÷å æçôÞóåé íá êñéèïýí Ýíï÷ïé ïé ðÝíôå áðü ôïõò åííÝá ðïõ âáñýíïíôáé ãéá áíèñùðïêôïíßá êáé áð’ áõôïýò ïé äõï ãéá óõíáõôïõñãßá êáé ïé Üëëïé äõï ãéá áðëÞ óõíÝñãåéá. Åðßóçò, ðñüôåéíå ãéá ôïõò 12 êáôçãïñïýìåíïõò ôçí åíï÷Þ ãéá êáêïõñãçìáôéêÝò ðñÜîåéò ãéá óõíÝñãåéá óå åêñÞîåéò êáé ãéá ôïõò õðüëïéðïõò åðôÜ ãéá ðëçììåëçìáôéêÝò ðñÜîåéò. Åßêïóé Üôïìá, ôåëéêÜ êñßèçêáí áèþïé.

Ï äéêçãüñïò ôïõ ÓáêÜôç æÞôçóå íá ìåôñéáóôåß ç ðïéíÞ ôïõ ðåëÜôç ôïõ: «Ëõðïýìáóôå êáé æçôÜìå óõãíþìç, áí êñßíåé ç äéêáéïóýíç üôé ï ðåëÜôçò ìïõ Ýêáíå ôçí ðñÜîç. Äåí ôïí ðåñßìåíå, üìùò, ìå ôï ðåñßóôñïöï íá ôïí óêïôþóåé».

Èåùñåßôáé äåäïìÝíï üôé ç äßêç èá Ý÷åé êáé óõíÝ÷åéá, ëüãù ôùí åöÝóåùí ðïõ èá áóêçèïýí.

http://www.sport-fm.gr/article/157689

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Ισόβια και επεισόδια!

Ενας ένοχος (Χρήστος Σακάτης) για φυσική αυτουργία και δύο για συνέργεια (Νίκος Βαγιόπουλος και Βασίλης Ψικάκος) κρίθηκαν απο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ως οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία. Η ποινή είναι ισόβια για τον Σακάτη και απο 10 χρόνια για τους άλλους δύο. Είκοσι άτομα κρίθηκαν αθώοι. Τραγική φιγούρα η μάνα του Χρήστου Σακάτη, που μόλις άκουσε την ποινή είπε στο γιό της να... αυτοκτονήσει: «Δώσε τέλος στη ζωή σου»! Μόλις ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις, άρχισαν τα επεισόδια απο περίπου 60 οπαδούς του Παναθηναϊκού, προφανώς δυσαρεστημένους, οι οποίοι φορούσαν κράνη και κουκούλες, με μολότωφ, ρόπαλα και πέτρες επι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συμπλοκές με τα ΜΑΤ. Το gazzetta.gr σας μεταφέρει τι γίνεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου αλλά και στους γύρω δρόμους, όπου υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Σακάτης θα παραμείνει στη φυλακή, ενώ οι Βαγιόπουλος, Ψικάκος θα μείνουν ελεύθεροι με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Οκτώ οι ένοχοι μόνο για παράνομη οπλοκατοχή.

Περίπου 60 οπαδοί του Παναθηναϊκού, δυσαρεστημένοι απο την απόφαση, ήρθαν σε συμπλοκές με διμοιρίες των ΜΑΤ και επιτέθηκαν προς την πλευρά που ήταν τα δικαστήρια. Στη συνέχεια άρχισαν να πετάνε πέτρες και να περνάνε πάνω απο τα αυτοκίνητα που ήταν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εγινε χρήση δακρυγόνων, καταστροφές σε αυτοκίνητα και η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Οι οπαδοί οπισθοχώρησαν για λίγο και επιχείρησαν στη συνέχεια νέα επίθεση με πέτρες.

Ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς βγήκε έξω απο τα δικαστήρια και ζήτησε τον υπεύθυνο των ΜΑΤ και απαίτησε συλλήψεις. «Γιατί δεν τους πιάνετε;» τόνισε χαρακτηριστικά και απαίτησε να βρεθούν οι ένοχοι, των επεισοδίων και της επίθεσης στο δικαστικό μέγαρο.

Κομβόϊ απο 50-60 μηχανάκια απο οπαδούς του Ολυμπιακού αποχωρούν με συνοδεία των ΜΑΤ απο τα δικαστήρια μέσα απο τα στενά, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε περίπου στις 11.40.

Είκοσι οι αθώοι

Η πρώτη απόφαση βγήκε στο δικαστήριο και οι 20 κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι. Ενας κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για φυσική αυτουργία και πρόκειται για τον Χρήστο Σακάτη που είχε στείλει παλαιότερα επιστολή στην οικογένεια του Φιλόπουλου ότι δεν σκότωσε αυτός τον γιο τους ενώ δύο κρίθηκαν ένοχοι για συνέργεια, οι Νίκος Βαγιόπουλος και Βασίλης Ψικάκος.

Τι προηγήθηκε

Ο δικηγόρος του Σακάτη ζήτησε να μετριαστεί η ποινή του πελάτη του και να μην είναι η βαρύτατη επειδή δεν ταιριάζει στην ένταση και την περίσταση ενώ ζήτησε και συγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού «Λυπούμαστε και ζητάμε συγνώμη, αν κρίνει η δικαιοσύνη ότι ο πελάτης μου έκανε την πράξη. Δεν τον περίμενε, όμως, με το περίστροφο να τον σκοτώσει».

Η δίκη πάντως αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν εφέσεις.

Ο εισαγγελέας της έδρας, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, είχε ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι οι πέντε από τους εννιά που βαρύνονται για ανθρωποκτονία και από αυτούς οι δύο για συναυτουργία στην πράξη της ανθρωποκτονίας και οι άλλοι δύο για απλή συνέργεια.

Επίσης, για τους 12 κατηγορούμενους ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή για κακουργηματικές πράξεις που αφορούν συνέργεια σε εκρήξεις και οι υπόλοιποι εφτά για πλημμεληματικές πράξεις.

Αρκετός κόσμος, όπως αναμενόταν, βρέθηκε μέσα στην αίθουσα ενώ υπάρχουν φίλοι τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού. Κλειστή είναι η οδός Λουκαρέως από αστυνομικούς ενώ λίγος κόσμος είναι εκτός δικαστηρίου.

Στις 09:40 έφτασαν στην αίθουσα οι πρώτοι κατηγορούμενοι και ακολούθησαν και οι άλλοι. Μια κλούβα από διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται στο στενό που είναι το δικαστήριο, ενώ αρκετοί αστυνομικοί είναι στους γύρω δρόμους από το κτίριο. Υπάρχει κίνηση στην περιοχή αφού υπάρχει και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

http://www.gazzetta.gr/content/view/18762/2/

Offline sabbath

• Αλλαγή
ετσι...αλλοι πανε φυλακη επειδη αναψαν ενα πυρσο και αλλοι συνεργοι και ηθικοι αυτουργοι σε δολοφονια κρινονται αθωοι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
"Δεν είμαι εγώ ο δολοφόνος"
12/10/2008 7:01:25 μμ

Επιστολή προς την οικογένεια Φιλόπουλου από άγνωστο αποστολέα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Goal". Ο αποστολέας υποστηρίζει ότι δεν είναι ο δολοφόνος, παρά το γεγονός ότι είναι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα που έχει διαπράξει αλλά και εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες. Αφήνει αιχμές για τις κινήσεις της αστυνομίας και δηλώνει ότι αν και δεν γνωρίζει ποιος το έκανε, δεν θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος την πράξη κάποιου άλλου. Γι' αυτό και στο δικαστήριο θα υποδείξει κάποιον άλλο ως δράστη.

Να επισημάνουμε ότι η χειρόγραφη επιστολή, η οποία αποτελεί μέρος της δικογραφίας, έχει ημερομηνία 5 Μαρτίο 2008 και έχει σταλεί από το Ναύπλιο, ενώ σύμφωνα με όσα γράφονται σε αυτή, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι την έγραψε ένας από τους κατηγορουμένους για την δολοφονία του 25άχρονου φίλου του Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή

"Γεια σας τώρα τι να γράψω να σας βρει καλά. Τέλος πάντων. Σέβομαι τον πόνο σας, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Θέλω να σας πω δύο πράγματα γιατί πήρα την απόφαση να σας γράψω δύο τρία πράγματα για όλο αυτό το συμβάν και να σας εξηγήσω πως η αστυνομία έχει κάνει πολλά και μεγάλα λάθη για την υπόθεση για τον θάνατο του παιδιού σας. Τη δικογραφία αυτή που λεει ότι εγώ έχω ομολογήσει από το δικό μου το στόμα δεν έχει βγει τίποτα, αυτό θέλω να το πιστέψετε, επειδή είμαι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα τα οποία έχω πληρώσει με την ελευθερία μου το συχωρεμένο το παιδί σας δεν το σκότωσα εγώ, αλλά δεν ξέρω κιόλας ποιοι το σκοτώσανε, εγώ πάντως όχι. Δεν ξέρω πώς έφθασε η αστυνομία σε εμένα.

Για να σας δώσω να καταλάβετε στα άτομα τα οποία έχουν ανακρίνει και έχουν πει ορισμένα πράγματα για κάποια πράγματα για ορισμένους. Ε, σε αυτή τη δικογραφία τη δικιά μου τους βάλανε νταηλίκι και τους δράστες. Οσο για τη μητέρα μου της δώσανε τρεις κόλλες και τις οποίες υπέγραψε κατά την απειλή του αστυνομικού ότι θα έφευγα ενώ δεν είχε διαβάσει τίποτα και είναι η μοναδική που εμένα με και η άλλη στο δικαστήριο θα φανούνε όλα για αυτό να είστε σίγουροι. Αμα είχα τύψεις να είστε σίγουροι ότι θα έβαζα μια κρεμάλα και θα έφευγα δεν με φοβίζει ο θάνατος ένας τελειωμένος πρεζάκιας είμαι και τίποτα παραπάνω, αλλά όχι να πληρώσω εγώ για κάτι που δεν έχω κάνει.

Στο δικαστήριο θα με βρείτε μπροστά σας γιατί επιμένετε και όπως θα δώσετε εσείς άλλον, τόσο και εγώ άλλον δώσω για να μην πεθάνω στη φυλακή χωρίς να έχω κάνει κανένα έγκλημα. Και όπως σας είπα θα με βρείτε μπροστά σας στο δικαστήριο. Τώρα για τους μάρτυρες που έχετε βάλει θα ορκιστούν στο ευαγγέλιο".

http://www.sport.gr/default.asp?lg=1&pid=4&aid=23594