Author Topic: Στέλιος Μαλεζάς  (Read 29573 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
Απ: Στέλιος Μαλεζάς
« Reply #820 on: June 27, 2017, 11:30:20 »
προς Ρωσία ο ψηλός λέει..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #821 on: June 27, 2017, 12:30:30 »
Υπαρχουν ακομα καλοι ανθρωποι...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #822 on: June 27, 2017, 13:02:05 »
Καντε τον ταλαρα γρηγορα και στειλτε τον με κορδελα στη ρωσια.Αντε να παρουμε ενα στοπερ ανωτερου επιπεδου επιτελους.Στελιο ευχαριστουμε αλλα οπως ειπαν κ τα παιδια με τιμιους και ελληνες(γλυκο,κλαους,μαλεζα) σε καιριες θεσεις πρωταθλημα(ουτοπικο) και γιουροπα λιγκ(πιο πιθανο)δεν παιρνεις.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #823 on: June 27, 2017, 17:46:56 »
Οι Ρώσοι είναι σε απόγνωση.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #824 on: July 03, 2017, 07:47:35 »
Κάτοικος Ρωσίας για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς που συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανζί και άμεσα θα μεταβεί στην πόλη Μαχατσκαλά για τις υπογραφές.

Ο Στέλιος Μαλεζάς αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ έπειτα από την επιστροφή του στο Δικέφαλο του Βορρά το 2015 και προορισμός του θα είναι η Ανζί Μαχατσκαλά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, η ρώσικη ομάδα κατέθεσε πρόταση στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές ύψους 700.000 ευρώ για δύο χρόνια.

Ο Κατερινιώτης αποδέχτηκε την προσφορά και αναμένεται άμεσα το ταξίδι του από την Ολλανδία όπου βρίσκεται με την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Νταγκεστάν για τις τελικές συζητήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=ULuV9L8YXnc

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!  :'(

AN φυγει και κλαους θα βαλω 3-4 βιντεακια
αλλα θα μεινει λεει κολκαρος, πιο πιθανο να φυγει λευκος πυργος
ας μεινει για 3ο φορ
να λεμε μετα δινεις 800 για φορ του παγκου
τους πειραξε το 1 για ουαρντα...ας μην ανοιξω το στομα μου για πουστο μεταγραφες τυπου χατζησαια, λαμπρου, ουαρντα λημνιου.  γι αυτο και οι 4 παιρνουν μπουλακο δανεικοι κτλ
« Last Edit: July 03, 2017, 07:53:56 by dask4 »

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #825 on: July 03, 2017, 08:51:38 »
Γιατι ρε "στα τσακίδια"  ???  Δεν τιμησε τα λεφτα του; Ήταν ασχημος περσι για 3ο στοπερ; Ή μηπως νομίζεις οτι τα στοπερ μας θα ξεκινανε απο επίπεδο Sergio Ramos ή Bonucci και πανω; Νεοπλουτισμό θυμιζει αυτη η αντίδραση...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #826 on: July 03, 2017, 08:57:45 »
ΜΠΟΥΛΟ στον ρουφιανο της διοικησης
και σιγα τον παικτη
δεν ειμαστε πανιωνιος
ευχαριστουμε για οσα προσφερε  ;D

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #827 on: July 03, 2017, 09:53:02 »
ο παικτης οσο μπορουσε προσεφερε ... και τιμουσε την φανελα απλα ηταν πολυ αργος ακομα και νεος

καλη τυχη στελιο

για μενα καλθτερα που εφυγε γιατι τωρα θα παρουμε 100% στοπερ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #828 on: July 03, 2017, 13:27:31 »
ΜΠΟΥΛΟ στον ρουφιανο της διοικησης

Σιγουράκι αυτό ε?
Να το έχουμε στα υπόψη δηλαδη οτι θα γυρισει από άλλο πόστο?
σοβαρα τωρα, δε μου δινει τετοια εντυπωση ο παίκτης, εξ αποστασεως φαινοτανε να δίνει ότι είχε στο γηπεδο

Κ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #829 on: July 03, 2017, 14:35:48 »
Γεια σου Στελλαρα, ευχαριστουμε για ολα. Ποτε δεν ησουν ο παιχταρας αλλα παντα εδινες οτι μπορουσες. Θα ηθελα καλυτερους απο σενα αλλα αυτη τη στιγμη μονο ο Κρεσπο ειναι καλυτερος. Παντα τραβουσες τα πυρα, για μενα αδικως, ησουν συνωνυμο της ασχετοσυνης, αδικα για μενα, παντα σε ταυτιζαν με αλλους βρωμοελληνες κλικαδορους, αδικα για μενα. Ησουν σωστος επαγγελματιας, δεν εδωσες ποτε δικαιωμα μεσα και εξω απο το γηπεδο. Καμμια σχεση με αλλους που σε βαζουν στον ιδιο τημ. Να σαι καλα. Περιμενω τωρα την διοικηση να φερει καλυτερα στοπερ απο το "ταγαρι αμπαλο Μαλεζα". Εγω θα ηθελα να παραμεινεις σαν τριτο στοπερ εκτος αν με αποστομωσει η διοικηση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #830 on: July 03, 2017, 16:22:58 »
αδικια και στον μαλεζα; σοβαρα τωρα ρε χομο; Τι να πει δλδ ο τιτανοτεραστιος αρτινος; Παντα στη πουδρα ηταν ο στελακης, που προσεφερε τα χρονια του κλεφτη λειτουργωντας σωστα και μαθαινοντας τη θεση σωστα διπλα στον κοντρερας. Ποτε δεν τα βαλε μαζι του ο κοσμος, μη συγχεετε τι βλεπουμε στο φεισμπουκ με το τι συμβαινει πραγματικα.
Τα τελευταια δυο χρονια τον περιμαζεψαμε απο το αγρινιο ως φτηνη λυση (μεγιστανα εχεις), τον κρατησε κ ο ιβιτς που τον εμπιστευοταν για το ρολο του στα αποδυτηρια (να το πουμε κομψα) και εφτασε να παιξει κ 30 ματς ενω παιχτικα ειναι για να παιζει στο αγρινιο. Κ παλι τπτ δεν ακουσε αφου εχει το χαμηλο προφιλ κ κανεις δεν ασχολειται μαζι του.
στο καλο στελιο, κλικαδορος τουλαχιστον δεν ησουν ποτε

Offline DEATH-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #831 on: July 03, 2017, 16:44:04 »
αντε στα τσακιδια κι εσυ στελακη μου, αντε παληκαρι μου.πηγαινε να ριξεις κατηγορια και την ερμη την ανζι, οπως εκανες και με τη φορτουνα.μπορει να μην ησουν ο κλικαδορος οπως λενε τα αδερφια απο πανω, αλλα ησουν η αλλη σιχαμενη καστα αιλλινα. ο φλωρος, ο βολεμενος, ο κοιταω τη δουλιτσα μου. δημοτικο, γυμνασιο, λυκειο, πανελληνιες, ΤΕΙ, πτυχιο, δημοσιο. αχρωμος, αοσμος, αγευστος, για να πατας καμια σφραγιδα ησουνα.εισαι αυτος που την πρωτη που γαμησε την παντρευτηκε! τοσο φλωρος.σε καμια εικοσαρια χρονια δε θα σε θυμομαστε καν ρε, θα λεμε "ρε συ πως τον λεγανε εκεινο το στοπερ που ειχαμε, εναν με λιγδα μαλλι που χε βαλει γκολ στο καυτατζογλειο?".  περισσοτερο θα θυμομαστε το φατιχ ακιελ ρε, που επαιξε δυο μηνες στον ΠΑΟΚ, παρα εσενα. συφυλιαστηκα μεσημεριατικα με την παρτη σου ρε πουστη.δεν ειμαι εμπαθης, απλα δε γουσταρω φλωρους σαν εσενα στον ΠΑΟΚ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #832 on: July 03, 2017, 16:50:39 »
Τιμιοτατος και ΠΑΟΚτσακι.. απο μπαλα βεβαια λιγα πραματα κυριως λογω ταχυτητας(δεν εδειξε να ειναι και τοσο πισω βεβαια απο Βαρελα-Κρεσπο) και καλως φευγει για Ρωσια να τσιμπησει και 700χιλ που σε αυτην την ηλικια μια χαρα λεφτα ειναι.

Και 2 ζωες να περασουν το γκολ που εβαλε ομαδα και λαος στο Καυτατζογλειο και ισοφαρισε το ματς ο Μαλεζας σε 1-1 δεν προκειται να ξεχαστει ποτε και ας μην ειχε απολυτως καμια ουσια

https://www.youtube.com/watch?v=KwibkXBy_vc

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #833 on: July 03, 2017, 16:52:35 »
αντε στα τσακιδια κι εσυ στελακη μου, αντε παληκαρι μου.πηγαινε να ριξεις κατηγορια και την ερμη την ανζι, οπως εκανες και με τη φορτουνα.μπορει να μην ησουν ο κλικαδορος οπως λενε τα αδερφια απο πανω, αλλα ησουν η αλλη σιχαμενη καστα αιλλινα. ο φλωρος, ο βολεμενος, ο κοιταω τη δουλιτσα μου. δημοτικο, γυμνασιο, λυκειο, πανελληνιες, ΤΕΙ, πτυχιο, δημοσιο. αχρωμος, αοσμος, αγευστος, για να πατας καμια σφραγιδα ησουνα.εισαι αυτος που την πρωτη που γαμησε την παντρευτηκε! τοσο φλωρος.σε καμια εικοσαρια χρονια δε θα σε θυμομαστε καν ρε, θα λεμε "ρε συ πως τον λεγανε εκεινο το στοπερ που ειχαμε, εναν με λιγδα μαλλι που χε βαλει γκολ στο καυτατζογλειο?".  περισσοτερο θα θυμομαστε το φατιχ ακιελ ρε, που επαιξε δυο μηνες στον ΠΑΟΚ, παρα εσενα. συφυλιαστηκα μεσημεριατικα με την παρτη σου ρε πουστη.δεν ειμαι εμπαθης, απλα δε γουσταρω φλωρους σαν εσενα στον ΠΑΟΚ.

Καλά ρε, τι κομπλεξ βγαζετε εδω μέσα ρε  ??? Δηλαδη αυτο το κατεβατο που έγραψες, το εμπνεύστηκες απο τον "φλώρο" το Μαλεζά;

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #834 on: July 03, 2017, 17:08:18 »
Από τίμιους χορτάσαμε, τον μπουλο οι τίμιοι, κλεφτες θέλω που να ξέρουν μπάλα και να μας αλλάξουν επίπεδο. Μπα ε;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #835 on: July 03, 2017, 20:23:14 »
Διαψευδει η παε μεσω σουβτουλιδη γκαζετα
Τον θελει μαλλον ο νεος προπ
Οποτε δε μας πεφτει λογος

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #836 on: July 03, 2017, 22:36:54 »
όσο θα φύγει το πρακτορείο reuters απο την εταιρία, άλλο τόσο εγώ θα πηδήξω τη Μπελούτσι το σάββατο που μας έρχεται στην παιδική χαρά της Γράμμου στο Ηράκλειο. Τσάμπα καίγεστε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #837 on: July 04, 2017, 00:00:18 »
αδικια και στον μαλεζα; σοβαρα τωρα ρε χομο; Τι να πει δλδ ο τιτανοτεραστιος αρτινος; Παντα στη πουδρα ηταν ο στελακης, που προσεφερε τα χρονια του κλεφτη λειτουργωντας σωστα και μαθαινοντας τη θεση σωστα διπλα στον κοντρερας. Ποτε δεν τα βαλε μαζι του ο κοσμος, μη συγχεετε τι βλεπουμε στο φεισμπουκ με το τι συμβαινει πραγματικα.
Τα τελευταια δυο χρονια τον περιμαζεψαμε απο το αγρινιο ως φτηνη λυση (μεγιστανα εχεις), τον κρατησε κ ο ιβιτς που τον εμπιστευοταν για το ρολο του στα αποδυτηρια (να το πουμε κομψα) και εφτασε να παιξει κ 30 ματς ενω παιχτικα ειναι για να παιζει στο αγρινιο. Κ παλι τπτ δεν ακουσε αφου εχει το χαμηλο προφιλ κ κανεις δεν ασχολειται μαζι του.
στο καλο στελιο, κλικαδορος τουλαχιστον δεν ησουν ποτε
Ναι αδερφε dave μιλαω σοβαροτατα. Δεν καταλαβα εσυ τι ακριβως γνωμη εχεις κι ας διαβασα 5 φορες το τι εγραψες. Ισως δεν ειμαι σε καλη φαση και δεν σε πιανω.
Εγω θα μιλησω για το world, γενικα, οχι για σενα η για καποιον συγκεκριμενα.
Καταρχην ειπα οτι παιχταρας δεν ηταν ποτε. Αλλα βοηθησε οσο μπορουσε. Υστερει σε ταχυτητα και στο ψηλο παιχνιδι δεν ειναι σουπερντουπερ. Ουτε μακρινη μπαλια εχει.Σαν προσωπικοτητα λιγα πραγματα, αλλα δεν γενιουνται ολοι ηγετες. Εδω εβαλε περιβραχιονιο ο κατσουρανης και ο τζαβελας.
Φυσικα και βελτιωθηκε διπλα στον κοντρερας παιρνοντας μαθηματα και αυτο τον τιμα, αλλιως θα λεγαμε μα τοσο μαλακας ειναι και δεν μπορει να μαθει τιποτα?
Ο μαλεζας θεωρουνταν αμπαλος ξεκινωντας με θρασυβουλο στο ματς ντροπη, εγω λεω οτι στην μετεπειτα πορεια ηταν αξιοπρεπεστατος. Αλλα βεβαια ποτε κατι ιδιαιτερο. Ενα σταθερο 6-7 συνηθως στο εδινε.
Θεωρουνταν κλικαδορος επειδη ηταν αιλληνας, επισης
επειδη ηταν αιλληνας θεωρουναταν αυτοματα ποζερας, ινσταγκραμμης, φεησμπουκας, καγκουρας ποτης, ενω δεν εδωσε ποτε δικαιωμα. Εγω δεν τον ειδα ποτε με γκομενακια σε μπαρακια, ουτε με κοκτεηλ στη μυκονο.
Φιλος των αρδ και των δημοσιων σχεσεων δεν ηταν ποτε,  αντιθετα ηταν ο μοναδικος που ειχε τα αρχιδια να κανει δηλωσεις μετα απο πιπες οταν αλλοι εξαφανιζονταν. Αλλα συνεντευξεις και σαλια μαλια ποτε δεν εδινε, παοκτσηδιλικι ποτε δεν πουλησε, τον εαυτο του ποτε δεν το πλασσαρε. Παρολ' αυτα εμπαινε παντα στο ιδιο καζανι με πελκα, σκονδρα, κιτσιου κλπ.
Παικτικα ηταν ανωτερος απο τζαβελλα, βαρελα,τσιριλο,  κουμαλο, βιβιαν, λοπεζ, κατσικα, κατσουρανη,σαντιγκαι, ετσι προχειρα μιλωντας. Εγω δεν θυμαμαι να μας κρεμασε σε ενα παιχνιδι μονος του ποτε. Απο αυτους που ανεφερα θυμαμαι καμποσες γκελες. Και γιατι δηλαδη καποιος με βιογραφικο στυλ λεβεκ να ειναι καλυτερος?
Για να τελειωνω,η γνωμη μου: ναι,  ο μαλεζας ειναι λιγος και θελω καλυτερους, πολυ καλυτερους, και δευτερον τα λεφτα του στα οσα χρονια επαιξε σε μας τα τιμησε και με το παραπανω και αδικα εφαγε εδω μεσα τοσο φτυσιμο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #838 on: July 04, 2017, 07:41:11 »
πανε με κλαους κωνσταντινιδη γλυκο μαλεζα του χρονου στα πλεη οφ και αναρωτησου τι φταιει παλι και σε γαμαει ο γουακασο και ο χουχουμης

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #839 on: July 04, 2017, 12:04:55 »
Με μαλεζα κανεις δε γαμησε. Αυτοι επρεπε να πληρωνουν για να παιζουν στον ΠΑΟΚ, οχι να πληρωνονται.
Στον κοσμο αλλος κανενας