Author Topic: Στέλιος Μαλεζάς  (Read 29650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Στέλιος Μαλεζάς
« Reply #640 on: December 01, 2011, 18:59:16 »
ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ φετος.δεν ξερω γιατι κ πως,αλλα δειχνει πολυ πιο ωριμος και καυλωμενος φετος,παιζει με πολυ παθος και συγκεντρωση,πολλα μπραβο του!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #641 on: December 01, 2011, 22:42:36 »
έκανε και μια χοντράδα πιο πριν.

Σημασία έχει όμως ότι συνήλθε γρήγορα και έγινε απροσπέλαστος

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #642 on: December 21, 2011, 20:56:25 »
ρε μαλακα μαλεζα ενταξει μη δειχνεις κ τοσο πολυ τη χαρα σου που διεκοπη το ματς. χαχαχα ρε το μαλακα, μονο που δεν πηδουσε σαν τα παιδια που τους λενε οτι θα τα παρουν παγωτο το χειμωνα!  ;D ;D ;D

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #643 on: December 21, 2011, 21:17:55 »
 :lol: :lol: :lol: :lol: μπραβο κ γαμω τα ποστ!!!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #644 on: January 04, 2012, 18:52:57 »
συνεχισε ετσι καλα κ θα σαι η επομενη περηφανη πωληση.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #645 on: January 08, 2012, 18:53:43 »
Αρχηγος αρχιδια..οσο παικταρας και να σαι, αν δεν εχει νοοτροπια δε πας πουθενα...ενταξει ρε Στελιο εισαι ρεαλιστης αλλα εισαι και αρχηγος τη πουτανα μου μεσα

Λακωνικός ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς, στο σχόλιό του για το 0-0 με την Ξάνθη

"Προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ αλλά τελικά αυτό δεν ήρθε. Πάντως και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα", σχολίασε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Μpafana4

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #646 on: January 08, 2012, 19:11:35 »
Δυστυχώς έτσι όπως τα λέει ο Μαλεζάς είναι.. Είτε μας αρέσει είτε οχι!!  Το μόνο που βλέπουμε είναι παραλογισμός και κοροιδία.. Κουράσατε κύριοι με την παιδική χαρά που καταντήσατε την καψούρα μας...
Π.Α.Ο.Κ. είναι ο λαός του!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #647 on: January 08, 2012, 19:34:17 »
ο πηχης επεσε απο ολους .πλεον ειναι η ωμη πραγματικοτητα. τετοια θα ακουμε και ας μην μας αρεσει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #648 on: January 08, 2012, 22:30:56 »
καταλαβε επιτελους σε ποια ομαδα εισαι..οσο και να πεσε ο πηχης και αλλο να πεσει ποτε δεν θα συγκρινομαι και θα ανταγωνιζομαι με ομαδες σαν την ξανθη γιατι πολυ απλα εχω φανελα..μαλεζα η μπαλα μαθαινεται τα αρχιδια και το τσαγανο ποτε..

ive4

• Guest
« Reply #649 on: January 08, 2012, 23:39:36 »
Δε χρειαζόταν η δήλωση για να καταλάβουμε τι γίνεται. Όταν τρως αστεία κίτρινη κάρτα στο κέντρο του γηπέδου και είσαι και αρχηγός και το μόνο που κάνεις είναι να γυρίσεις για να πάρεις θέση και να συνεχιστεί το παιχνίδι δε κάνεις για αρχηγός.
Το ότι παίζει άψογα στην θέση του και είναι κορυφαίος δε σημαίνει ότι μπορεί να είναι και αρχηγός.

Ας δει τι κάνουν οι αρχηγοί των ομάδων σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή.
Ας δει αρχηγούς που όταν το παιχνίδι είναι σκέτος ύπνος, ξεκινάνε μανούρα από το πουθενά για να ανάψουν τα αίματα και να αλλάξει ο ρυθμός και το πάθος της ομάδας. Παλιός σοφός νόμος, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και της φύσης.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #650 on: January 08, 2012, 23:50:55 »
Στο παοκακι του θοδωρακη, ο μαλεζακος μια χαρα ειναι για αρχηγος, και το πονταλακι με την ξανθουλα ειναι καλο αποτελεσμα. Τι σας χαλασε δηλαδη; Τωρα οσο και να σκουζουμε ειναι πολυ αργα. Ο συμπεθερος πεθανε, και φαγαμε και τα κολυβα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #651 on: January 09, 2012, 08:26:44 »
δε νομιζω οτι φταιει ο μαλεζας. και ο κοουτς το ειπε αυτο. και τον γκαρσια να ρωτουσατε το ιδιο θα ελεγε. ομαδικα τα πιστευουνε αυτα που λενε. δυστυχως. αυτο ειναι το προβλημα της νοοτροπιας χρονια τωρα .εποχες σαντος θυμηθηκα χθες

August Spies

• Guest
« Reply #652 on: January 09, 2012, 11:41:24 »
μπάνε εποχές Σάντος 0-3 στη Ξάνθη.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #653 on: January 09, 2012, 12:15:09 »
οχι συγκεκριμενο ματς αδερφε. κραταμε το 0 πισω και περιμενω μια φαση. αυτο εννοω. δεν μπαινω σε συγκριση προπονητων. 1000 φορες λαζλο.την γνωμη μου για το χεστη την εχω γραψει

August Spies

• Guest
« Reply #654 on: January 10, 2012, 10:57:03 »
Εντάξει δεν θέλω πάλι να συζητάμε τα ίδια,
τον εκτιμώ τον Λάζλο απεριόριστα,
όπως και τον Σάντος.

Δεν σε προβληματίζει όμως οτι εφυγε ο Σάντος το πήραν πάνω τους το ποδοσφαιρικό τμήμα τα καμάρια μας στη Διοικηση και γ@μήθηκαν όλα;

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #655 on: January 10, 2012, 11:06:13 »
καθολου. γιατι τελικα το αποτελεσμα εδειξε οτι το ειχανε σκοπο και μαλλον για αυτο εφυγε ο σαντος. γιατι εμαθε οτι δεν πεφτει αλλο χρημα για παικτες. ο οποιος πιστευε οτι εφτασε ταβανι με αυτους που ειχε. αντιθετως εγω πιστευα οτι με σορλεν μουσλι κονσεισαο βιερινια γκαρσια κοντρερας βιτολο ιβιτς  και λοιπους ανετα επρεπε να παρει νταμπλ και να προχωρησει σε ευρωπη
τον λαζλο τον λυπαται η ψυχη μου με αυτους που παλευει
μαλον αργησαμε να καταλαβουμε καποια πραγματα με πρωτο την παε

zagorakis

• Guest
« Reply #656 on: January 12, 2012, 14:06:34 »
Εκτός με Εργοτέλη ο Μαλεζάς

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Στέλιος Μαλεζάς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα πρέπει να απουσιάσει από ένα από τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οπως αποφασίστηκε, αυτό θα γίνει στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Ετσι, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, που θα λείψει ο Μαλεζάς, αφού ως τώρα, ήταν ο μοναδικός βασικό και αναντικατάστατος της ομάδας.

Λογικά, τη θέση του θα την πάρει ένας εκ των Μπαλάφα, Κατσικά, αν θεωρήσουμε ότι ο Τσιρίλο θα είναι ο άλλος στόπερ, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15199

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #657 on: January 12, 2012, 14:13:09 »
Λάθος για μένα να εκτίσει με εργοτέλη ο μαλεζάς. Έχουν λεάλ, μπούντιμιρ και επικίνδυνα χαφ οι κρητικοί, καλό θα ήταν να παίξει και να εκτίσει με πανιώνιο που δεν έχει τόσο ποιοτητα στην επιθεση
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #658 on: January 14, 2012, 15:31:43 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/malezas-thelw-na-antimetwpisw-to-messi.1575785.html

"Έχετε πετύχει σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα. Είστε πλέον αρχηγός στον ΠΑΟΚ των τόσο μεγάλων προσωπικοτήτων, αναντικατάστατος στην ενδεκάδα, διεθνής παίκτης με την Εθνική Ελλάδας κι έτοιμος για μία ακόμα τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Περιμένατε ποτέ αυτή την εξέλιξη στην καριέρα σας."

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δεν θα συμφωνήσω ότι έχω πετύχει κάτι μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε να το πούμε αν δεν έρθει κάποιος τίτλος με την ομάδα μου. Το θέλουμε πολύ όλοι στον Π.Α.Ο.Κ.

Είστε αρχηγός σε μία πολύ μεγάλη ομάδα στην χώρα σας. Ποιες ενέργειες κάνατε για να προστατεύσετε τους απλήρωτους συμπαίκτες σας;

Μιλάμε με την διοίκηση σαν αρχηγοί για τα προβλήματα που υπάρχουν. Υπάρχει συνεννόηση. Αν δεν κάνω λάθος, πρώτα πληρώνονται οι μικροί που τα έχουν περισσότερη ανάγκη τα χρήματα και μετά τα μεγάλα συμβόλαια στην ομάδα.

Τα λεφτά που σας χρωστάει ο Π.Α.Ο.Κ. αντιστοιχούν σε αρκετούς μήνες και δεν είστε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που του οφείλονται χρήματα. Υπάρχει κάποιο διάστημα αυτά τα 6-7 χρόνια που πληρωνόσασταν στην ώρα σας κανονικά και δεν σας χρωστούσαν μήνες και ποιο ήταν αυτό;

Μετά την πώληση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό κι ενώ είχαμε να πάρουμε 6 μήνες χρήματα μας πλήρωσαν. Όλο το διάστημα που ήμουν στον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Ένα δύο μήνες πάντα που είναι κάτι συνηθισμένο νομίζω.

[/b]
Έχετε σκεφτεί να φύγετε από τον Π.Α.Ο.Κ.;

Να σας πω την αλήθεια την περσινή χρονιά κυρίως σκέφτηκα να φύγω. Έγινε πρόταση από την Α.Ε.Κ. το χειμώνα κι από μία τουρκική ομάδα το καλοκαίρι. Τελικά έμεινα. Μου έφυγε από το μυαλό αυτό το ενδεχόμενο.

Θα πηγαίνατε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα;

Είμαι άτομο που δεν λέω ποτέ στην ζωή μου γιατί δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Δεν θέλω να το πω ούτε τώρα.

Τι θα προτιμούσατε περισσότερο; Καλή πορεία στην Ευρώπη ή πρωτάθλημα;

Θέλω να μου μείνει ένας τίτλος από την ομάδα, ένα πρωτάθλημα. Πέρασαν πολλά χρόνια από το τελευταίο. Σίγουρα μία καλή πορεία στην Ευρώπη σε αναδεικνύει. Θα επέλεγα όμως πρωτάθλημα.

Επιλέγουν παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές;

Κανένας σωστός επαγγελματίας δεν επιλέγει παιχνίδια. Αυτή είναι η δουλειά μας πρέπει να την κάνουμε σωστά.

Την επομένη του ελέγχου της UEFA που παραδέχθηκαν άπαντες ότι υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές στον Π.Α.Ο.Κ. για μήνες, μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων στάθηκαν στο γεγονός ότι ο Ζαγοράκης είπε στην UEFA ότι συμφωνεί με τον έλεγχο κι έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Μάλιστα, του είπαν και μπράβο, τον αποθέωσαν. Ποια είναι η δική σας γνώμη για το επίπεδο της δημοσιογραφίας σήμερα; Στα αποδυτήρια το συζητάτε οι ποδοσφαιριστές μεταξύ σας;

Δεν μπορώ να τους κρίνω όλους τους δημοσιογράφους και να τους βάλω στην ίδια μοίρα. Είναι μερικοί που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που κάνουν πολιτική είτε υπέρ της ομάδας είτε υπέρ ανωτέρων τους.

Δεν σας ενοχλεί που είστε απλήρωτοι; Δεν σας επηρεάζει;

Μέχρι τώρα λίγες είναι οι στιγμές που είμαστε πληρωμένοι άρα έχουμε μάθει με αυτό. Θα με πείραζε, αν δεν ήξερα αν πάρω κι αυτά που μου χρωστάνε, όπως για παράδειγμα στον Ηρακλή, που έπεσε. Είναι κρίμα για εκείνα τα παιδιά να μην ξέρουν, αν πάρουν τα λεφτά τους. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι θα τα χάσουμε, απλά πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Το 2013 τελειώνει το συμβόλαιό σας. Έχει γίνει συζήτηση για την ανανέωσή του;

"Δεν έχω μιλήσει ακόμα για το συμβόλαιό μου. Μόνο σε θεωρητικό επίπεδο έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά δυστυχώς τίποτα στην πράξη. Έχουμε καλές σχέσεις πλέον, μιλάμε σαν φίλοι με την ομάδα".

[/i]
Τέλος σε ερώτηση που έγινε από τον διευθυντή της σχολής, Σταύρο Καπελιώτη, για τον αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα, ο Στέλιος Μαλεζάς απάντησε:

Το να βρίσκεσαι σε μία κακή βραδιά δεν εξαρτάται μόνο από σένα. Θα πρέπει όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αποδίδουν να βρίσκουμε άλλες λύσεις και να ξεπερνάμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Δεν θεωρώ ότι αυτό ήταν το παιχνίδι που μας έφερε τόσο πίσω στην βαθμολογία. Τα υπόλοιπα ήταν. Σε όλα τα παιχνίδια που δεν κερδίζουμε κάνουμε αυτοκριτική και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

tsim4

• Guest
« Reply #659 on: February 24, 2012, 13:38:40 »
ειναι ντροπή να είσαι αρχηγός εσύ στον ΠΑΟΚ.Δώσε μονος σου το περιβραχιόνιο.πες ΔΕΝ μπορώ.Δεν ειναι κακο.Αντε μαλάκα που νομιζες οτι αντιμετωπιζεις την μιλαν χθες.Φανηκες απτις δηλωσεις πριν τον αγώνα.πασα σωστη δεν εκανες και εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ.