Author Topic: Στέλιος Μαλεζάς  (Read 30365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Στέλιος Μαλεζάς
« Reply #560 on: March 01, 2011, 01:02:03 »
μα έτοιμο τον έχουν φίλε τον επόμενο. πέρασε ήδη τη πύλη... τα παπαγαλάκια ήδη μιλάνε για τον ερχομό του υπερπαίχτη που θα δώσει ώθηση για το πρωτάθλημα (αλήθεια λέω το είπε ένας ζάβλακας σήμερα ότι με τον Λουκά και κανα δυο άλλους είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα  :tikitaka: )
Είναι να έχεις τους σωστούς κολλητούς σε αυτή την ομάδα τελικά. θερμοσίφωνας24 και σία θα γίνουμε σε λέωωωω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #561 on: March 01, 2011, 01:05:39 »
cure ενταξει δεν συγκρινονται τωρα ο Μαλεζας με τον Βυντρα, μην λεμε οτι θελουμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #562 on: March 01, 2011, 01:34:11 »
Γιατί έκανα καμιά σύγκριση; Εγώ το "και σία" ήθελα να τονίσω γιατί αυτό με καίει. Να δούμε σε τι τιμή ευκαιρίας θα πάρουμε και τον κολλητό, να συγκρίνουμε καλύτερα με το Στελάκη τον άμπαλο. Επίσης δεν θα τον συνέκρινα ποτέ γιατί εγώ προσωπικά τον Λουκά τον βλέπω να μας τον παρουσιάζουν ως αντικαταστάτη του Πάμπλο κι όχι του άμπαλου κατσικιού που τον έκανε ο Πάμπλο να φαίνεται παίχτης. Κάτσε να δούμε πως και τι και τα λέμε μετά για συγκρίσεις.

Εδώ μέχρι τον Αραμπατζή αναπολούμε όλοι, για τον Μαλεζάκο φαντάσου τι έχει να γίνει  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #563 on: March 13, 2011, 13:27:36 »
Η Τζούλια με...Δικέφαλο στο στήθος

Ο έρωτας της Τζούλιας Αλεξανδράτου με άσο των γηπέδων που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει γίνει talk of the town.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ενθέτου «Passarella» της εφημερίδας Αποκαλύψεις, η Τζούλια κάνει παιχνίδι με το γνωστό ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά», Στέλιο Μαλεζά.
Μάλιστα κάποιες φήμες αναφέρουν ότι οι δυο τους διατηρούσαν επαφές πριν αρκετό καιρό και τώρα έγινε η επανασύνδεση.

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/138565/i-tzoulia-medikefalo-sto-stithos/
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #564 on: March 13, 2011, 13:49:57 »
μπραβο στελιο χτυπησες κοριτσι απο σπιτι.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #565 on: March 13, 2011, 14:07:34 »
Η σοβαρότητα ξεχειλίζει βλέπω...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #566 on: March 13, 2011, 14:08:17 »
δεν καταλαβα το σχόλιο σου φίλε
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #567 on: March 13, 2011, 21:31:44 »
Φίλε αν εννοείς το δικό μου σχόλιο πήγαινε στη σοβαρότητα του Μαλεζά με τη Τζούλια. Οι παίκτες συνήθως καταστρέφονται από τα μπουζούκια ή όταν μπλέκουν με τίποτα ξεκωλιάρες.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #568 on: March 13, 2011, 21:38:26 »
βλεπε ΚΟΥΔΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #569 on: March 13, 2011, 22:58:25 »
Ο Κρεσιτς ειναι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #570 on: March 13, 2011, 22:59:57 »
με προλαβες νταρκ.. ειναι του κρεσιτς ή του μαλεζα γκομενα η τζουλια; ή μηπως και των δυο;

ive4

• Guest
« Reply #571 on: March 13, 2011, 23:01:53 »
Τζούλια 2, όπως λέει ο τίτλος της νέας ταινίας της!
Ελπίζω να μη μπλέξει αυτή με παίκτες μας, ας καταστρέψει άλλους!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #572 on: March 27, 2011, 11:41:32 »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #573 on: March 27, 2011, 13:09:33 »
Παλιο μαρια,απο δ εθνικη ειναι ο τυπος :P
ΠΑΟΚ G4Α

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #574 on: March 27, 2011, 14:01:30 »
ειπα κ γω...μηπως ειναι ο φωτακης? γιατι βλεπω ενα φωτακι εκει στο παπουτσι του τυπου χαχαχα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #575 on: April 03, 2011, 23:08:44 »
εντάξει ρε σεις, δεν ξέρω με ποιά έμπλεξε, αλλά σήμερα καλός ήταν. αν είναι να μπλέκει και να γίνεται καλύτερος, ας τα φτάξει και με την πιο μεγάλη πορνοστάρ. ίσως χρειαζόταν να "ξεμπουκώσει" το παιδί για να πάρι μπρος αγωνιστικά!!!! στελάρα ξελαμπίκαρε και μπες γαμα τα όλα (με την καλή έννοια πάντα)!!!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #576 on: May 19, 2011, 21:03:36 »
όχι άλλη απαξίωση στον στελλάρα ρε σεις. μια χαρά παίκτης είναι. πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ελλάδα και είναι και ελληνόπουλο το παιδί, καλό είναι να το στηρίζουμε όχι να το απαξιώνουμε συγκρίνοντας τον με τον κοντρέρας. τις ίδιες παραστάσεις και εμπειρίες έχουν; μια χαρά έπαιξε χθες και είχε καιρό να παίξει βασικός. 1 λάθος έκανε που στην τελική δεν στοίχησε.
στελλάρα μην μασάς ρε απόδειξε σε όλους ότι αξίζεις μπες και βγάλε μάτια....

zagorakis

• Guest
« Reply #577 on: June 21, 2011, 20:01:02 »
«Υπήρξε πρόταση»

Με συνέντευξη που έδωσε ο Στέλιος Μαλεζάς, τόνισε ότι πρόσφατα υπήρξε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού την οποία απέρριψε ο ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν και σε αυτήν που έρχεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς στην ιστοσελίδα "paokmania.gr":

Για τα σενάρια μεταγραφής του που είδαν το φως της δημοσιότητας τελευταία: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον που υπήρξε τελευταία από ομάδα του εξωτερικού, ήταν μια πρόταση που εμένα με ικανοποιούσε οικονομικά, αλλά εφόσον δεν ικανοποιούσε τον ΠΑΟΚ το θέμα τελείωσε εκεί. Αν κάποια στιγμή έρθει πρόταση που συμφέρει τόσο την ομάδα όσο και εμένα το συζητάμε σε άλλη βάση".

Για την παρουσία του τη φετινή χρονιά: "Η φετινή χρονιά για τη δική μου αγωνιστική παρουσία είχε αρνητικό πρόσημο, μιας και δεν είχα την εξέλιξη που περίμενα. Ήταν μια χρονιά με τραυματισμούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκουράστηκα κιόλας μετά το περσινό Μουντιάλ. Μάλιστα ο χρόνος χαλάρωσης το καλοκαίρι του 2010 ήταν μόλις 10 μέρες. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η επέμβαση στους κοιλιακούς να με πάει ακόμα πιο πίσω. Η απόδοσή μου ανέβηκε στα τελευταία παιχνίδια, όταν ξεπέρασα τα προβλήματα τραυματισμού και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα στο φινάλε του πρωταθλήματος".

Για τους Τσιρίλο-Κοντρέρας με τους οποίους αγωνίζεται στην ίδα θέση: "Και με τους δύο έχουμε καλή σχέση συνεργασίας. Με τον Πάμπλο τη σεζόν 2009-2010 κάναμε ένα καλό δίδυμο στην άμυνα, με βοήθησε με την εμπειρία του, πραγματικά και με τους δύο συνεννοούμασταν εξαιρετικά".

Αναφερόμενος στους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας φέτος: "Ο Μπερέτα είναι άδικο να κριθεί, έμεινε μόνο 20 μέρες, ήθελε χρόνο για να δείξει περισσότερα πράματα. Ο Δερμιτζάκης ήταν άτυχος, δεν του βγήκαν κάποια αποτελέσματα, σε αντίθεση με τον Χάβο που του βγήκαν".

Σε ερώτηση για το ποια θεωρεί καλύτερη στιγμή της αγωνιστικής χρονιάς που τελείωσε: "Χωρίς καμιά αμφιβολία η πρόκριση στην Πόλη ήταν κάτι το ξεχωριστό, σήμαινε πολλά".

Όσον αφορά την παρουσία κάποιων παικτών στον ΠΑΟΚ, που η ηλικία τους θεωρείται μεγάλη: "Για μένα χρειάζονται οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες γιατί με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να δώσουν λύσεις".

Για τον Λάζλο Μπόλονι που φέτος θα βρεθεί στον πάγκο του Δικεφάλου: "Δεν τον γνωρίζω σαν προπονητή, έχω όμως διαβάσει για την παρουσία του σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες και εύχομαι να πετύχει".

Για τον νεοαποκτηθέντα Ρομπέρ: "Ήταν από τους παίκτες που ξεχώριζαν στον Πανθρακικό, μακάρι να προσαρμοστεί γρήγορα και να βοηθήσει".

Για την προώθηση παικτών από τη δεύτερη ομάδα: "Είναι καλό να δίνονται ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, το κέρδος θα είναι μεγάλο. Οι μικροί να στηρίζονται παίρνοντας παιχνίδια, να τους εμπιστεύονται και να μην τους καταλογίζονται ευθύνες μετά από μια κακή εμφάνιση".

Για το Άρνεμ όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δήλωσε: "Ο χώρος είναι καταπληκτικός με πολύ ωραία γήπεδα, έχω πολύ καλές μνήμες από τις δύο φορές που βρεθηκαμε με την ομάδα στον ίδιο χώρο".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην κίνηση των καρτών διαρκείας, που όπως μας δήλωσε: "Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, μιας και ο κόσμος -παρά την κρίση- στηρίζει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί..."

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9287

zagorakis

• Guest
« Reply #578 on: July 06, 2011, 14:03:25 »
«Να μείνουμε η ίδια παρέα»

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε ότι ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι ή ίδια «παρέα» μπορεί φέτος να πετύχει το στόχο της ομάδας.

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Επιτυχία θα θεωρούσα μία πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ένα καλό ξεκίνημα στην Ελλάδα και θα δούμε τους στόχους στη συνέχεια».

Για το αν μπορεί να χειριστεί καλύτερη ομάδα τα πολλά παιχνίδια: «Ο προπονητής έχει την εμπειρία και είναι στο χέρι του να χρησιμοποιήσει όσους παίκτες θεωρεί έτοιμους για κάθε αγώνα».

Για κάποια στιγμή που κρατάει ως τώρα και το δικό του στόχο: «Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Τα τελευταία δύο χρόνια βελτιώθηκα σε ένα σημείο που προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Η τελευταία χρονιά δεν ήταν όπως ήθελα. Δε θέλω να υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτή η χρονιά είναι στο χέρι μου και της ομάδας για να είμαστε καλύτεροι».

Για τις διαφορές στην άμυνα: «Δεν έχω κάποια εξήγηση για την περσινή εικόνα. Τα δύο χρόνια είχαμε έναν προπονητή και πέρσι είχαμε τρεις. Αυτό επηρεάζει την ομάδα. Αυτό ευθύνεται στο ότι οι παίκτες δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτή η χρονιά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όπως οι άλλες δύο που δε δεχόμασταν εύκολα γκολ».

Για τη διατήρηση του κορμού: «Αν δούμε την ενδεκάδα την περσινή με την πρώτη προετοιμασία με τον κ. Σάντος θα δούμε ότι είναι λίγες οι αλλαγές. Οι παίκτες έχουν δεθεί, έχουν κάνει μία καλή παρέα και με τις προσθήκες 2-3 ποδοσφαιριστών να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Και φέτος θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια παρέα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το τι πρέπει να γίνει για να φτάσει η ομάδα σε έναν τίτλο: «Αυτό είναι δουλειά των υπευθύνων. Εμείς αυτό που μπορούμε θα προσπαθούμε να το βγάζουμε στο γήπεδο και με τις προσθήκες που θα γίνουν να τις βγάλουμε στο γήπεδο».

Για την πρόταση από ομάδα του εξωτερικού: «Υπήρχε μία καλή πρόταση για μένα, αλλά ο ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Πέρασε πολύ γρήγορα από το μυαλό μου γιατί η ομάδα δε δέχτηκε, άρα εγώ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω».

Για την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας με την κρίση: «Δεν το περίμενα. Πέρσι ενώ ήμασταν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν χαμηλότερη η κίνηση. Φέτος βλέπουμε τι γίνεται και κανένας δεν το περίμενε. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος».

Για τον Μπόλονι: «Είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε. Εχει δείξει καλά στοιχεία σε εμάς που έχουμε γνωρίσει πολλούς προπονητές. Δε θέλω να τον συγκρίνω με κάποιον. Καλό είναι να δούμε πως θα είναι η ομάδα στα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Για την επιστροφή του Τσιρίλο: «Ο Μπρούνο έκανε πέρσι πολύ καλή χρονιά. Βοήθησε την ομάδα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Θεωρώ το ότι έμεινε τελικά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όταν διαβάσαμε τις συνομιλίες, μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να γίνουν έτσι τα πράγματα. Καλύτερο είναι να κρίνει η δικαιοσύνη. Αν ξενερώσαμε ή όχι, ο σκοπός μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και να μην ασχολούμαστε με το τι γίνεται έξω από το γήπεδο».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9709

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #579 on: July 06, 2011, 14:08:57 »
«Να μείνουμε η ίδια παρέα»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9709
μην μασάς ρε μαλεζά η ίδια θα μείνετε...εμείς τη φταίμε  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος