"Θα τα δώσω όλα για το Μουντιάλ"
Ο Στέλιος Μαλεζάς σε δηλώσεις του στο olaPAOK.gr τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του και ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βρεθεί στην 23άδα που θα ταξιδέψει για τη Νότια Αφρική.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόσκληση του Ότο Ρεχάγκελ να πάρει μέρος στην προετοιμασία που θα γίνει στην Ελβετία, τόνισε: "Η πρόσκληση κατ' αρχήν είναι τιμητική για εμένα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να βρεθώ στην τελική επιλογή, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω. Πιστεύω στις δυνατότητες μου και ελπίζω ότι θα είμαι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση τόσο στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ, όσο και στη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής".
Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (12/5) ο Στέλιος Μαλεζάς κράτησε χαμηλούς τόνους για την ομάδα του: "Είναι δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα αυτό. Θα προσπαθήσουμε όμως για το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι θα το κατακτήσουμε και θα μείνουμε στην πρώτη θέση".
Ο ΠΑΟΚ πάει... ταμείο μέσω Μουντιάλ!
Η FIFA αποζημιώνει τους συλλόγους και δίνει 1.000 ευρώ την ημέρα για κάθε παίκτη Εθνικής ομάδας που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Βέβαια το ποσό είναι πολύ λιγότερο απ΄αυτό που έδινε η UEFA στο Euro 2008 (4.000 ευρώ).
Το τελικό ποσό υπολογίζεται με έναρξη 15 μέρες πριν το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ και λήξη μία μέρα μετά τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής ομάδας στην οποία μετέχει ο κάθε παίκτης. Τα συγκεκριμένα ποσά θα καταβληθούν στις ομάδες μέσω των Εθνικών Ομοσπονδιών.
Η πρώτη μέρα πληρωμής ορίζεται η 27η Μαΐου και η φάση των ομίλων της διοργάνωσης ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου. Άρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το λιγότερο 60.000 ευρώ για τους δύο Έλληνες παίκτες του που θα βρεθούν στο μουντιάλ, και 15.000 ευρώ το λιγότερο από τον Μουν (τα μοιράζεται με τον Παναθηναϊκό καθώς αγωνίζεται δανεικός). Φυσικά αν η Ελλάδα ή η Νότια Αφρική περάσουν στην επόμενη φάση τα χρήματα θα είναι περισσότερα διότι αυξάνονται οι μέρες παραμονής των ομάδων του Μουντιάλ.
http://olapaok.gr/podosfairo/xalkias_kai_malezas_gia_moyntial.148877.html