Author Topic: Στέλιος Μαλεζάς  (Read 29635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

agamemnon

• Guest
Απ: Στέλιος Μαλεζάς
« Reply #100 on: October 20, 2008, 19:37:12 »
Οχι Μαλντινι?Το μπουλο ο Μαλεζας!!!!!!
Πλακα κανουμε φυσικα μακαρι να ειναι η βαση για μια μεγαλη ομαδα του μελλοντος!Αν κ ο Κωστικος σε ανυποπτο χρονο ειπε οτι σε καποια χρονια ο Στελιος θα ειναι βασικος κεντρικος αμυντικος της εθνικης.......ειδομεν

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #101 on: November 03, 2008, 11:22:48 »
Παιχνίδι με παιχνίδι όλο κ πιο πολύ πείθει οτι έχει τα κάκαλα που χρειάζεται για να παίζει εκεί που κάποτε έπαιζε ο φόβος κ τρόμος όλων, ο μεγάλος Αρίσταρχος....Ο πανηγυρισμός του χθες ειλικρινά με έκανε χοροπηδάω σαν μουρλός...Το παιδί χαίρεται το παιχνίδι κ αυτό βγαίνει στο γήπεδο.Χίλια μπράβο Στελάκο, όντως ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

bagos1

• Guest
« Reply #102 on: November 03, 2008, 11:35:47 »
το παλικαράκι έχει μακράν την καλύτερη και σταθερότερη απόδοση απο ολους τους παίκτες μας σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει ενα μεγαλο μπραβο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #103 on: November 03, 2008, 11:39:07 »
H αποκάλυψη της χρονιάς μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει "πιάνω την ευκαιρία από τα μαλλιά.." Μακάρι να συνεχίσει έτσι κ να γίνει το παράδειγμα και για τα υπόλοιπα ταλέντα μας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: November 03, 2008, 11:43:09 »
Αυτός ο παίχτης δεν χωράει στο μεγάλο ΠΑΟΚ . Αυτά ήταν τα λόγια μου πάνω κάτω . Χαίρομαι πολύ που με έκανε να καταπιώ τη γλώσσα μου . ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #105 on: November 03, 2008, 15:49:51 »
Παιχνίδι με παιχνίδι όλο κ πιο πολύ πείθει οτι έχει τα κάκαλα που χρειάζεται για να παίζει εκεί που κάποτε έπαιζε ο φόβος κ τρόμος όλων, ο μεγάλος Αρίσταρχος....Ο πανηγυρισμός του χθες ειλικρινά με έκανε χοροπηδάω σαν μουρλός...Το παιδί χαίρεται το παιχνίδι κ αυτό βγαίνει στο γήπεδο.Χίλια μπράβο Στελάκο, όντως ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ποσο καιρο ειχα να δω τετοιον πανηγυρισμο....και δεν μιλαω ουτε για ΠΑΟΚτσακι και αλλα χαριτωμενα που λεμε σε κατι τετοια...
μιλαω για την τιναγμενη φλεβα προς τα εξω και για το ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...ειμαι κι εγω μια ρομπα με την παρτη του.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: November 03, 2008, 15:53:51 »
θυμηθειτε περσι...που ακουγαμε μαλεζα και λεγαμε την κατσαμε...ε φετος το σκεφτονται οι αντιπαλοι..δεν ξερω τι εκανε ο Στελιος..αλλα σε καλο του βγηκε..και τρελα οχι αστεια..τι πανηγυρισμος..που να εβαζε αλλη μια κεφαλια..θα ανεβαινε στο πεταλο να παρει τυμπανο..
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #107 on: November 03, 2008, 15:55:20 »
Μπαλαφα? Ε ψιτ ναι σε σενα μιλαω...τα βλεπεις?Κανε με ρομπα κι εσυ οπως αυτος..Κανε με!!!!!!!!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #108 on: November 03, 2008, 16:13:21 »
το παλικαρακι εχει κλεισει πολλα μα παρα πολλα στοματα φετος
αν και γουσταρω μαρκος αντονιο διπλα στον παμπλο επειδη ειναι πιο γεροδεμενος, ο στελαρας ΚΑΙ με την χθεσινη του εμφανιση μας απεδειξε οτι αξιζει την θεση στην ενδεκαδα. μπραβο του και να συνεχισει ακομη καλυτερα.

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #109 on: November 03, 2008, 16:18:12 »
Στην ζωη τιποτα δε χαριζεται. Ο μικρος με μιση ευκαιρια που του δωθηκε στη αρχη, εγινε βασικος στην ομαδα. Το καλοκαιρι 99 στους 100 ΠΑΟΚσηδες, μην πω και ο ιδιος ο Σαντος, λεγανε 'καλα με το Μαλεζα θα παιζουμε φετος?'. 5 μηνες μετα, τη θεση του Μαλεζα δεν την τρωει ουτε ο John Terry (λεμε τωρα  ;D). Αυτα ας τα βλεπουν τα υπολοιπα ταλεντα στην ομαδα που σκουπιζουν παγκους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #110 on: November 03, 2008, 22:16:21 »
το εικονιδιο με το ραμμενο στομα που υπαρχει στο msn δεν το εχουμε; ειναι το καταλληλο για το τι μου εκανε ο μαλεζας....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #111 on: November 03, 2008, 22:55:42 »
Μας έχει βουλώσει τα στόματα ο Στελάρας! Αυτό θα πει δουλεύω, ξεσκίζομαι και αποδίδω. Και όπως έγραψε ο Αδερφός Capricorn λίγο πιο πάνω

...Αυτό σημαίνει "πιάνω την ευκαιρία από τα μαλλιά..."

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #112 on: November 04, 2008, 13:12:04 »
«Σκεφτόμουν ακόμη και να φύγω»

ΤΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Με γυριστή κεφαλιά που θα τη ζήλευε ακόμα και ο Μουσλίμοβιτς ο Στέλιος Μαλεζάς έσωσε το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ από την πρώτη του φετινή ήττα. Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στο «Goal» για το παρθενικό του φετινό τέρμα και την πορεία πρωταθλητισμού του «δικέφαλου», αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να φύγει το καλοκαίρι και μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας.

- Στέλιο, τι έχει κάνει τον ΠΑΟΚ αήττητο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος;

«Το καλοκαίρι δουλέψαμε αρκετά σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής προσπάθησε να δει τι μας ταιριάζει και τι όχι και να προσαρμόσει την ομάδα. Εχουμε αλλάξει φιλοσοφία».

- Αυτό το λένε όλοι στην ομάδα. Τι εννοείς όταν λες «άλλαξε η φιλοσοφία»; Γίνε πιο συγκεκριμένος.

«Πώς να στο δώσω να καταλάβεις Οταν παίζει η Μάντσεστερ με μια ομάδα στην έδρα της, σκέφτεσαι ''δε μπορεί, θα βρει τρόπο να σκοράρει. Είναι καλύτερη, θα κερδίσει''. Αυτήν τη νοοτροπία θέλουμε να έχουμε. Ούτε Μάντσεστερ γίναμε ούτε το έχουμε πετύχει ακόμα στο βαθμό που θέλουμε. Το θέμα είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο έχοντας μεγάλο ''πιστεύω'' στις δυνάμεις μας, χωρίς να υποτιμούμε κανέναν. Ακόμα δεν έχουμε χάσει. Αυτό μας τονώνει. Πέρυσι δεν γυρίσαμε ούτε ένα παιχνίδι. Με τον Ηρακλή ήμασταν άτυχοι και δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε αγώνα».

- Στη τέταρτη χρονιά σου στον ΠΑΟΚ έχεις καταφέρει να κερδίσεις θέση βασικού. Τι άλλαξε σε σχέση με τα τελευταία χρόνια;

«Αλλαξαν πολλά. Κατά πρώτον άλλαξα εγώ. Προσπαθώ να βελτιώνομαι, δουλεύω συνεχώς, έχω ωριμάσει. Θέλω να πιστεύω ότι βελτιώθηκα. Αλλαξε και η ομάδα. Οταν η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο ανεβαίνεις και εσύ, αλλάζουν όλα. Πέρυσι έκανα μια μέτρια χρονιά και προς το τέλος είχα μερικά άσχημα παιχνίδια. Δεν ένιωθα καλά. Σκεφτόμουν να φύγω. Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ. Η διοίκηση και ο προπονητής με πίστεψαν. Δουλέψαμε και τώρα όλα πηγαίνουν καλά».

- Πώς νιώθεις τώρα που καθιερώθηκες;

«Δεν θεωρώ ότι καθιερώθηκα. Παλεύω καθημερινά για να τα καταφέρω. Οσος καθημερινός κόπος χρειάζεται για να φτάσεις στην ενδεκάδα άλλος τόσος χρειάζεται και για να μείνεις».

- Ο Ζήσης Βρύζας έκανε λόγο για ανανέωση του συμβολαίου σου.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Και εγώ το άκουσα όταν το είπε. Δεν είναι αυτοσκοπός η ανανέωση. Αν το δεις όμως ανθρώπινα, ο καθένας μας προσπαθεί και θέλει να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται».

«Ο Μπαλάφας το πρόβλεψε»

Δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ ο Στέλιος Μαλεζάς έτρεξε και το αφιέρωσε στον Σωτήρη Μπαλάφα. Ο νεαρός αμυντικός αποκάλυψε το λόγο: «Πριν από το παιχνίδι μού είχε πει: ''Ρε συ. Ενα γκολ θέλω από εσένα σήμερα. Βάλ' το και έλα σε μένα''. Δεν ξέρω, ίσως να το πίστευε ότι θα σκοράρω. Δεν μπορούσα να μην του το αφιερώσω».

- Ο πανηγυρισμός σου ήταν πολύ έντονος. Ησουν ασυγκράτητος

«Είναι η ένταση της στιγμής. Είχαμε ένα δεκάλεπτο που πιέζαμε συνεχώς. Η κερκίδα φώναζε και ήδη είχαμε χάσει αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύαμε όλοι ότι θα το γυρίσουμε. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ».

- Αναφέρθηκες στην κερκίδα. Την ώρα που εσείς κάνατε προθέρμανση, στις κερκίδες υπήρχαν συμπλοκές. Πώς το εισέπραξες αυτό;

«Εκείνη τη στιγμή το μυαλό είναι αλλού. Είναι στο παιχνίδι. Υπάρχει πίεση. Δεν έχεις χρόνο να το σκεφτείς. Απλά το βλέπεις φευγαλέα και συνεχίζεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό».

- Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουμε να βλέπουμε εικόνες όπως αυτές της Κυριακής;

«Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Καταλαβαίνω το πάθος των οπαδών μας, αλλα δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=1480273
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: November 04, 2008, 15:11:41 »
η αλήθεια είναι πως ο παίχτης αυτός έχει βουλώσει με τις εμφανίσεις του και το δικό μου στόμα ελπίζω να συνεχίσει έτσι στη συνέχεια

η περίπτωση πέρα από ενα παράδειγμα για τα υπόλοιπα αιώνια ταλέντα είναι και μια απάντηση σε αυτούς που λένε πως ο Σάντος ειναι προκατηλημένος εναντίον κάποιων παιχτών και για αυτούς δεν τους βάζει (πχ Ηλιαδης). Ο Σάντος τον παίχτη αυτόν τον θεωρούσε τόσο κακό που πέρσι στο ματς με τα σκουλήκια είχε προτιμήσει τον Ορφανό από αυτόν κι ομως ο Μαλεζάς δούλεψε και φέτος που θεωρητικά εχουμε δύο καλύτερες από αυτον επιλογές φαίνεται να καθιερώνεται σα βασικός

Πιστευώ οτι και οι πιο κομπλεξικοί επικριτες του Σάντος πλέον δε μπορούν να τον κατηγορούν ότι κάιει παιχτες που αξίζουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ αναλόγως προσωπικές συμάθειες ή αντιπάθειες που τυχόν έχει και να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν οτι οποίος προσπαθεί και έχει τα συκώτια να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ανταμοίβεται και η αξία του αναγνωρίζεται απο τον κόουτς.

bagos1

• Guest
« Reply #114 on: November 17, 2008, 16:31:45 »
«Θέλουμε Ευρώπη»

Η λέξη «πρωτάθλημα» ακούστηκε αρκετές φορές τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος» βρίσκεται, μετά από πολλά χρόνια, κοντά στην κορυφή, ωστόσο ο Στέλιος Μαλεζάς, μιλώντας στον «Sentra 103,3» και στην εκπομπή «Φουλ Επίθεση», ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ...

Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα
Έχει ακόμα 20 παιχνίδια το πρωτάθλημα και είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής και ποιος θα πέσει.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο, το καταφέραμε εν μέρει για 35 λεπτά, όμως σε μια λάθος εκτίμηση της ομάδας δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ
Στόχος της ομάδας είναι να βγει στην Ευρώπη. Όταν έχεις χάσει από τον Ολυμπιακό και είσαι λυπημένος μπορείς να πας να διεκδικήσεις κι άλλα, όμως βασικός στόχος παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη.

Για το αν ο δεύτερος γύρος θα κρίνει τη θέση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα
Θεωρώ ότι πάμε πολύ μακριά. Κατ' αρχήν έχουμε ένα παιχνίδι με τη Λάρισα και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι πολύ μακριά να κοιτάμε 10 παιχνίδια μακριά.

Για το αν η Τούμπα μπορεί να συγκριθεί με την έδρα του Ολυμπιακού
Ότι δίνουν οι φίλαθλοι στο Καραϊσκάκη δίνει στη Τούμπα ο κόσμος μας. Φέτος έχουμε μια ποιοτική ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στην έδρα μας. Αρχίζει να γίνεται ανταγωνιστικό σύνολο. Ακόμα είναι νωρίς και η ομάδα δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Για το αν ο Ντιόγο είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει
Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι νωρίς να τον κρίνουμε έχει έρθει από άλλο πρωτάθλημα και από άλλη νοοτροπία. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής όπως και ο Εστογιανόφ του Πανιωνίου.

Για τη γροθιά του Πάμπλο Γκαρσία στον Ντιόγο
Κάτι θα έγινε και θα νευρίασε. Δεν έχω δει τη φάση και δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου. Σίγουρα θα έγινε κάτι ώστε να νευριάσει έτσι ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια καριέρα όπως ο Πάμπλο Γκαρσία.

Για το αν θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη
Δεν θα σταθώ στη φάση του Μπακαγιόκο ούτε ότι δεχθήκαμε γκολ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Θα σταθώ στη φάση του Μουσλίμοβιτς στο 70' όπου αν έβαζε το γκολ θα είχαν αλλάξει τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του.

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να κοντράρει στα ίσα κάθε αντίπαλο
Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν μπορεί μια ομάδα να αρχίσει να κερδίζει οποιονδήποτε. Πρέπει να αποκτήσουμε τη στόφα του νικητή, κάτι που δεν μπορούμε να το έχουμε τόσο νωρίς σαν ομάδα.

Για τις φετινές καλές του εμφανίσεις
Είναι νωρίς για να πω ότι έχω φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο. Δεν είχα προβλήματα στη προετοιμασία φέτος αλλά το πιο βασικό είναι ότι είναι καλή η ομάδα, με παρασύρει και πάμε καλά.

Για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή του σε μια από τις ομάδες της Αθήνας
Αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου μόνο στην ομάδα. Θέλω να κατακτήσει τους στόχους της. Αν όχι φέτος, την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα καλύπτει τις φιλοδοξίες οποιουδήποτε παίκτη.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=1508977
καραμαλάκας πρεπει να ειτανε ο δημοσιογράφος που ρωτά αν μπορει να συγκριθει η τουμπα με καραισκακη, και δευτερο η μαλακια ερωτηση για μεταγραφη σε ομαδα της αθηνας.  παλιομαλακα δημοσιογραφε γαμιέσε

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #115 on: November 18, 2008, 21:03:05 »
Ρε Μαλεζά αγόρι μου... Δεν περνάει βδομάδα χωρίς δηλώσεις. Κόφτες ρε παλικάρι μου και συγκεντρώσου στα παιχνίδια. Άντε να χαρείς.

Άσε που όλο μαλακίες απαντάς, γαμώ την επαγγελματική διπλωματία σου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

nanananas-4-

• Guest
« Reply #116 on: November 18, 2008, 21:15:48 »
Φιλαρακι προσεχε λιγο πως εκφραζεσαι.Αμα δεν σου αρεσει μην κοιτας τι γραφεις...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #117 on: November 18, 2008, 22:24:57 »
Ρε αδερφέ τα ξαναρίχνεις γιατί δε σε πιάνω με τίποτα;
Ποια έκφραση να προσέξω, τι να μη μου αρέσει και τι να μη κοιτάω τι γράφω;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Callahan

• Guest
« Reply #118 on: November 18, 2008, 22:46:05 »
Συμφωνώ με PAOKCURE.  Μετά από τέτοια μέτρια εμφάνιση... Ας προσέχει λίγο. Εκτίθεται τζάμπα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #119 on: November 18, 2008, 22:51:48 »
Ενταξει ρε παιδια, ειναι ο ενας απο τους 3 Ελληνες της αρχικης μας 11αδας, λογικο ειναι να δινει αρκετες συντετευξεις. Και δεν ειναι και διε8νης οπως ο Χαλκιας για να λειπει με την εθνικη μεσοβδομαδα. Οποτε ειναι λογικο, καπως πρεπει να ζησουν και οι δημοσιογραφοι.