Author Topic: Στέλιος Μαλεζάς  (Read 29549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GENTLESOS

• Guest
Απ: Στέλιος Μαλεζάς
« Reply #80 on: October 01, 2008, 03:52:08 »
* GENTLESOS is waiting for the end of the season

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: October 02, 2008, 20:14:18 »
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=post;topic=6902.80;num_replies=80

«Πιστεύουμε στο πλάνο»       30-09-2008

Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές δείχνουν σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές σαν να μην έχουν τον χώρο να δράσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και, όσοι τα κατάφεραν, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ενας από αυτούς είναι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς.

Ο Κατερινιώτης στόπερ κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στον πολύ βελτιωμένο φετινό ΠΑΟΚ με το σπαθί του. Με τον Πάμπλο Κοντρέρας βασικό στην ομάδα βρέξει-χιονίσει και τους Μάρκος Αντόνιο και Τζόε Μπιζέρα να έχουν σαφώς περισσότερες παραστάσεις, το έργο του Μαλεζά μόνο εύκολο δεν ήταν. Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ όχι μόνο κατάφερε να ξεκινήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, αλλά κατάφερε να συμβάλει στο να μη δεχτεί καθαρή φάση η ομάδα του από τους αντιπάλους. Πλέον, φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των συμπαικτών του, αν και ο ίδιος δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο στη συνέντευξη που έδωσε στην «Εξέδρα». «Δεν αισθάνομαι πως έχω καθιερωθεί. Υπάρχει ο Κοντρέρας που έχει δικαιωματικά μία θέση καπαρωμένη στο κέντρο της άμυνας και από εκεί και πέρα εγώ, ο Μάρκος Αντόνιο και ο Μπιζέρα μαχόμαστε για μία θέση».

- Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος μετά από τέσσερις αγώνες. Είναι κάτι που περίμενες;

«Δεν είναι κάτι που μπορώ να πω πως το περιμέναμε, αλλά σίγουρα δημιουργήσαμε τις βάσεις για να το καταφέρουμε. Εχουμε κάνει σπουδαία δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, κυρίως όσον αφορά στην αμυντική μας λειτουργία. Στην παρούσα φάση είναι πολύ καλό το ότι πήραμε δέκα βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε σοβαρά και να προσεγγίζουμε σωστά το κάθε παιχνίδι που θα βρίσκουμε μπροστά μας».

- Πιστεύεις πως η ομάδα σου είναι από τις πλέον έτοιμες του πρωταθλήματος;

«Είναι αλήθεια πως ο προπονητής μας από την αρχή δουλεύει ένα σύστημα, έχει μία πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία κι αυτό που απομένει είναι μέσα από τα παιχνίδια να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό όλοι μας δημιουργικά. Εχουμε έναν τρόπο να προσεγγίζουμε τους αγώνες και έχοντας ως βάση την καλή λειτουργία όταν αμυνόμαστε, καταφέρνουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Το αν εμείς είμαστε οι πιο έτοιμοι, δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά αυτοί που πρέπει».

- Οτι ο ΠΑΟΚ θεωρείται μία ομάδα με έμφαση στην αμυντική της λειτουργία, σου αρέσει;

«Οχι απλά μου αρέσει, με τρελαίνει. Είμαι αμυντικός και νομίζω πως με νίκες του 1-0 φαίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό η συμβολή μας στα θετικά αποτελέσματα. Νικάμε γιατί δεν δεχόμαστε γκολ και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν εξαιρετικό ρεαλισμό στον τρόπο που λειτουργεί και μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε από αυτήν τη λογική».

- Πιστεύεις στο πλάνο του προπονητή σου; Βλέπεις πως και οι συμπαίκτες σου το πιστεύουν;

«Είναι προφανές αυτό από τον τρόπο που λειτουργούμε τακτικά. Και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και έχουμε κατανοήσει πλήρως τι ζητάει από εμάς».

- Υπάρχουν διάφοροι που λένε πως προτιμούν έναν πιο επιθετικό ΠΑΟΚ.

«Εγώ είμαι της άποψης πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Με ενδιαφέρει το θετικό αποτέλεσμα και, αν είναι να αμυνθούμε μαζικά για να το κατακτήσουμε, δεν με ενοχλεί καθόλου. Αυτοί που θέλουν επιθετικό ποδόσφαιρο, θα είναι οι πρώτοι που θα εκφράσουν τη δυσφορία τους αν δεν υπάρχουν καλά αποτελέσματα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της. Ολα τα άλλα είναι για συζήτηση καφενειακή. Δεν εννοώ πως δεν πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά, αλλά αυτό είναι και θέμα συνοχής και εύρεσης ρυθμού».

- Ο παρτενέρ σου στην άμυνα, ο Πάμπλο Κοντρέρας, φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές...

«Δικαιολογημένα, αφού έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Μέχρι στιγμής -και πιστεύω πως έτσι θα συνεχίσει- έχει δείξει δείγματα πολύ μεγάλου ποδοσφαιριστή. Εγώ μόνο έναν παίκτη θυμάμαι να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να έχει τα ίδια στοιχεία και αυτός είναι ο Γκαμάρα. Αποτελεί σίγουρα μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ».

- Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ;

«Οχι, δεν το πιστεύω αυτό. Θεωρώ πως σημαντικοί μέχρι σήμερα είναι και οι Βερόν και Μουσλίμοβιτς. Ο καθένας στη γραμμή που αγωνίζεται. Υπάρχουν και άλλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή».

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #82 on: October 02, 2008, 20:39:12 »
ενταξει μη μας γινει και το 1-0 αυτοσκοπος....τουλαχιστον στην τουμπα με μικρομεσαιες ομαδες επιβαλεται να δουμε και τριαρες και τεσσαρες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #83 on: October 02, 2008, 20:56:10 »
εγω παλι εχω βαρεθει να διαβαζω συνεντευξεις παιχτων μας...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #84 on: October 02, 2008, 21:02:52 »
Ο Μαλεζας μαζι με τον Σναουτσερ ειναι μακραν οι πιο βελτιωμενοι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ μεχρι τωρα.. τεραστια διαφορα προς το καλυτερο φετος και απο τους 2... ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #85 on: October 02, 2008, 21:22:03 »
εγω παλι εχω βαρεθει να διαβαζω συνεντευξεις παιχτων μας...

kalo einai auto file. o kosmos prepei na tous akouei oste na pernei erethismata gia to pos skeftonte k poioi einai. etsi k poronei tous mikroterous k kanei emas na katalavoume tis diafores tous (px diavase mia sinenteuksi tou Veron k tha katalaveis poso mpala gnorizei to palikari, eixe kanei mia paliotera, einai dimosievmeni sto topic tou k ekane oraies analiseis)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
« Reply #86 on: October 02, 2008, 21:37:11 »
και εγω προτιμω να διαβαζω συνεντευξεις παικτων του σκουλικου οπως την σγμερινη του Ντελορτε που λεει " με τον ρουλη στο Τσαμπιονς Λιγκ" χοχοχο ;D
  Καλο ειναι αδερφε να μιλανε οι παικτες οσο παιζουν μεσα και δινουν το 100%,ακομα καλυτερο να μιλησουν μια και καλη τον Μαιο

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #87 on: October 02, 2008, 21:43:05 »
απο μια αποψη ειναι καλα .να δουν οτι αμα παει καλα η ομαδα τους κυνηγανε ολοι για συνεντευξη. και φυσικα αυτοι γουσταρουν. ας φροντισουν να κερδιζει η ομαδα για να ειμαστε καλα ολοι μας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #88 on: October 09, 2008, 16:03:02 »
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8220&subid=2&tag=6291&pubid=1404217

«Κλειδώνει» (και) τον Μαλεζά!
8/10/2008 10:05:41 πμ

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ φρόντισε να δέσει όλους τους μικρούς με μακροχρόνια συμβόλαια, για να μην τρέχει την τελευταία στιγμή. Γεωργίου, Αθανασιάδης, Μπαλάφας και Αραμπατζής, που έμεναν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι υπέγραψαν καινούργια συμβόλαια μέχρι το 2012.
Με τα συμβόλαια, που έληγαν το 2010, η ΠΑΕ δεν ασχολήθηκε, αλλά σύντομα θ' ανοίξει κι αυτόν τον φάκελο, για χάρη του Στέλιου Μαλεζά.

Ο 23χρονος αμυντικός, που αποκτήθηκε το 2003 από τα τοπικά της Πιερίας (ΑΕ Ποντίων Κατερίνης) κέρδισε φέτος την εκτίμηση του Σάντος και μία θέση στην 11άδα.
«Είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης από τους περσινούς», είπε ο Πορτογάλος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στα τελευταία τρία παιχνίδια τον προτιμά για παρτενέρ του Κοντρέρας, παρά το γεγονός ότι στα τελευταία δύο ο Μάρκος Αντόνιο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ήταν διαθέσιμος.

Και να σκεφτεί κανείς ότι τον Αύγουστο ο ΠΑΟΚ απέκτησε κι άλλον κεντρικό αμυντικό, τον Μπιζέρα, ο οποίος έχει ολιγόλεπτες συμμετοχές ως... χαφ.
Η διοίκηση σκοπεύει να καλέσει σύντομα τον Μαλεζά για να συζητήσουν για την επέκταση του συμβολαίου του, όχι τόσο γιατί φοβάται μην τον χάσει, μια και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2010, αλλά για να τον επιβραβεύσει για την προσπάθειά του, καθώς μέχρι τώρα παίζει με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, όταν πριν από τρία χρόνια είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Ηρόδοτο.

Από τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανανεώσει μόνο αυτό του Ηλιάδη. Στον 22χρονο μέσο, που φέτος δεν έχει συμμετοχές, προτάθηκε επέκταση με μειωμένες αποδοχές και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει σοβαρή διαπραγμάτευση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κονσεϊσάο, που προέρχεται από θλάση κι αυτήν τη φορά πάει συντηρητικά, ώστε να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Πορτογάλος, που έγινε απαραίτητος μετά και τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, θα μπει στο πρόγραμμα την Παρασκευή ή τη Δευτέρα κι εκτός απροόπτου θα είναι στην 11άδα.

Εγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ θα κυκλοφορήσει 10.000 εισιτήρια στις τιμές των προηγούμενων ντέρμπι (20, 25, 40, 60 και 80 ευρώ).

Γιώργος Κουβεντίδης
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #89 on: October 20, 2008, 00:09:08 »
Πέρυσι είχα γράψει ότι δεν υπάρχει παίκτης Α´ Εθνικής με το όνομα Μαλεζάς. Φέτος έχει βαλθεί να με κάνει να το βουλώσω. Τεράστια βελτίωση, έχει ακόμα όμως πάρα πολλά περιθώρια. Σήμερα από τους καλύτερους.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: October 20, 2008, 00:37:25 »
Μπράβο παικταρά μου.Τελικά δε λείπει καθόλου ο Μελίσσης.Τους πήραμε τα φράγκα.Ο Ζαγόρ με διέψευσε που έβριζα τότε και βγήκε μάγκας
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

kp-83

• Guest
« Reply #91 on: October 20, 2008, 02:23:34 »
Φέτος είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.Άρπαξε την ευκαιρία και έγινε βασικός μπράβο στο παιδί.Και σήμερα τα πήγε καλά απέναντι στην Δημητρούλα....
Θέλω να του ζητήσω και συγνώμη γιατί αν και δεν θα πρεπε τον είχα κράξει στο παρελθόν.
Αλλά για να γίνεις και καλύτερος θα πρέπει να έχεις και πολύ καλούς συμπαίκτες.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: October 20, 2008, 06:47:22 »
Ευχαριστη εκπληξη ηταν για πολλους η σημερινη του εμφανιση.Μπραβο παλικαρι μας
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #93 on: October 20, 2008, 17:32:54 »
Μακράν ο πιο βελτιωμένος μας παίκτης.Μακάρι να συνεχίσει "να μας την λέει" κάθε Κυριακή με την απόδοσή του
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #94 on: October 20, 2008, 17:36:39 »
Μέχρι τώρα ομολογώ ότι άκουγα τα περί βελτιώσεως του με αρκετή επιφύλαξη. Σαν παίχτης ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι,όμως χθες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ στο πλευρό του με έκανε να τον δώ "αλλιώς". Μπράβο Στελλάρα,συνέχισε έτσι.....έχεις πολλά ακομη περιθώρια βελτίωσης
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

euboia4

• Guest
« Reply #95 on: October 20, 2008, 17:42:26 »
πολλα μπραβο στον μαλεζα εναν παιχτη που δεν τον πιστευα,μπραβο του

giannis80

• Guest
« Reply #96 on: October 20, 2008, 18:29:11 »
Συμφωνώ σε όλα όσα λέτε,βελτιωμένος κτλ.Αλλά... απαγορεύεται να σε παίρνει κεφαλιά 2 μέτρα μπόι ο 1.65 και να βγάζει φάση σε συμπαίκτη.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #97 on: October 20, 2008, 18:33:35 »
αυτο αντε να γινε μια φορα.....μου θυμιζει τη μια λαθος πασα του μπαλαφα και μετα κραξιμο ενω σε ενα παιχνιδι μπορει να χει κανει 100 καλα....

τον σαλπιγγιδη στην ουσια ο μαζεζας τον εξουδετερωσε....και αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι και στα σπριντ δεν τον επαιρνε ο σαλπι.....

και ειμαι και γω απο κεινους που μεχρι περσι τον μαλεζα τον ειχα στις σαρδελες αλλα εχει βελτιωθει παρα πολυ οπωςε και ο σναουτσερ..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
« Reply #98 on: October 20, 2008, 18:37:54 »
Ναι βρε,συμφωνώ.Απλά προσωπικά προτιμώ Μάρκος Αντόνιο δίπλα στον Κοντρέρας λόγω όγκου,δύναμης,άλματος, και λίγο περισσότερης ταχύτητας (όχι οτι ο Αντόνιο είναι σπρίντερ).Αν και ναι, σε κανένα σπριντ δεν τον πέρασε ο κοντός.Προσωπική άποψη πάντα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #99 on: October 20, 2008, 18:44:25 »
βελτιωμένος είπαμε βρε όχι μαλντίνι ...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ