Author Topic: Τακτική Γενική Συνέλευση Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007 || Βελλίδειο)  (Read 4602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Αντε να γράψω και εγω την γνώμη μου μια και παραβρέθηκα στην ΓΣ. Κατα αρχήν η γνώμη μου ειναι οτι η ΓΣ πήγε πολυ καλυτερα απο οτι την περιμενα. Εξηγούμαι. Με δεδομένο οτι τον ΑΣ τον ελεγχει μια καστα-σπειρα που αρνειται κατηγορηματικα να απαγκιστρωθεί απο τις εξελιξεις και τα χρηματα γυρω απο το γηπεδο η συμμετοχη του κοσμου απο τύπους ασχετους με μπλοκα και μετωπα σαν και του λογου μου εκανε τη ζωη τους πιο δυσκολη. Για την ακρίβεια  η μείωση της συνδρομής για μένα ηταν απο την αρχη το κομβικο σημειο στο παιχνιδι εξουσιας που παιζεται εκει μεσα μεταξυ φατριών πανω απο το ψητο του γηπεδου. Γιατι απλουστατα 500 ατομα τα ελεγχεις 1500 πιο δυσκολα και αυριο 3500 αδυνατο. Γιατι μην απαταστε δεν ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει τα 109 ευρω τον χρονο αλλα οτι δεν γουσταρει να τα δώσει σε μικροαπατεωνες που η δουλεια τους ειναι ο ΠΑΟΚ χωρις να ειναι και η ομαδα τους κατα αναγκη. Τα 50 ευρω σου λεει σιγα το ποσο ας το φαει και ο μικροαπατεώνας τουλαχιστον θα μπορω να μπαινω στην συνελευση και να τον κραξω οταν απλωνει το χερακι του με την καστα του στο γηπεδο προς εκμεταλευση ή το χρησιμοποιει ως διαπραγματευτικο χαρτι. Για μενα ο Χρυσος Δικέφαλος και ο Ησαϊαδης παιζει ενα καθαρο προσωπικο παιχνιδι εξουσιας σε συνεργασια με τον Κατσαρη και τιποτα αλλο. Η γελοια θεση του για τα 33 λεπτα την ημερα ειναι εφυολογημα του κολου γιατι απλουστατα ο ΠΑΟΚτσης καλειται να σκασει 100 μαζεμενα και ο ψυχισμος εκει λειτουργει διαφορετικα. Επισης δεν μπορει ο gay, το σκουληκι να εχουν μισες τιμες και παρακάτω και να μην κανει καμια αναφορα σε αυτο κανενας. Ο τροπος που χειριστηκαν το θεμα οι δυο τους (Κατσαρης-Ησαϊαδης) για να θαψουνε την πλειοψηφια του 80% των χεριων που ψηφισαν την μειωση της συνδρομης καταδεικνυει και την φασιστικη νοοτροπια τους. Γιατι οταν ψηφιζονταν το χοκευ επι χορτου, ρολλερ σκατινκ η οτι αλλο σκατο ανκαλυψαν η ψηφοφορια δια ανατασης των χεριων ηταν επαρκεστατη. Στο θεμα της μειωσης της συνδρομης οταν ψηφιστηκε το θεμα ο Κατσαρης ξεκινησε την συζητηση και ο Ησαϊαδης ανακαλυψε οτι τωρα χρειαζομαστε τα καρτελακια για να ψηφισουμε. Η αποφαση του Κατσαρη να παει το θεμα στο ΔΣ και να μην περασει η ψηφοφορια της ΓΣ ηταν με καθαρο στοχο το θαψιμο του θεματος. Παρόλα αυτα ηταν τοσο μεγαλη η πλειοψηφια που θα αναγκαστει να κανει έστω καποια περικοπη. Αυτο μας δινει καποια παραπανω δυναμη οσοι θελουμε να πλεισιασουμε ακομα περισσοτερους ΠΑΟΚτσηδες και να τους πεισουμε να μπουνε στον συλλογο εν'οψει ειδικα αποφασεων σημαντικοτατων για τον συλλογο για τα επομενα 30 χρονια ισως. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν οι ΠΑΟΚτσηδες που την Δευτερα το βραδυ αφησαν την δουλεια τους για λιγο πεταχτηκαν να ακουσουν και να ψηφισουν για το καλο της ομαδας τους και μετα την αλλη μερα ξαναπανε στις δουλειες τους. Αυτοι που ειναι ανεπαγγελτοι και δουλεια τους ειναι ο ΠΑΟΚ ειναι οι εχθροι μου και προσωπικα δεν αισθανομαι ουτε αδερφος μαζι τους ουτε συναγωνιστης σε οτιδηποτε. Αυτοι ειναι ο μονος και πρωτος εχθρος του συλλογου και η μεγαλη ΠΑΟΚτσηδικη συμμετοχη αυτους θα νικησει

Ρε παλικαρι  μου πιο ψητο του γηπεδου υπαρχει περιπτωση νομιζεις να δωθει η χρηση και εκμεταλευση σε καποιον χωρις το 80-90%να συμφωνει ?
Γιατι ρε φιλε και ποια απο τις τρεις πλευρες δεν κανει το ιδιο δηλ γιατι πρεπει καποιος να σου δωσει λογαριασμο για τις αποψεις του και αμεσως τον χρεωνεις, στο κατω κατω πολλα μελη του χρυσου δικεφαλου ψηφησαν τι μειωση αυτο ειναι υγεια σημαινει οτι ο καθενας σκεφτεται και μονος του και δεν ακολουθει σωνει και καλα μια γραμμη και αυτο που λες για τα 0.30 λεπτα το ειπανε σε συγκριση με το 1.2ε που πληρωνουν ολοι αυτοι στα ραδια για ενα sms
Αυτα για να συνενοουμαστε σωνει και καλα οποιος δεν εχει ιδια αποψη με μας ειναι κουφαλα και μονο εμεις ειμαστε οι σωστοι
Και για να μην βιαστεις να κρινεις και μενα και μπερδευτεις δεν εχω καμια σχεση με τον ΧΔ δες λιγο τα πραγματα χωρις παρωπιδες

To 80-90% ποιανου εκλογικου σωματος? Των 400 ή των 4000?Γιατι για τους 400 80% ειναι 320 ατομα. Οσο για τα SMS  ε να μην τρελαθουμε δεν στελνουμε οι περισσοτεροι τα SMS ουτε ξημερωβραδιαζομαστε στα κολοραδιοφωνα. Αυτη η κατηγορια του Ησαϊαδη ηταν εξευτελιστικη προς ενα σωμα το οποιο υποτιθεται οτι σεβεται. Οσο για τις παρωπιδες προτιμω να μην το σχολιασω γιατι 38 ετων ανθρωπος ειμαι εχω αλλαξει τρεις πολεις διαμονης και δυο χωρες και απο οσα εχω γραψει μεχρι τωρα ελπιζω να μην περασα τετοια εντυπωση. Αυτο που απλουστατα ειδα το εγραψα. Λυπαμαι αν ελειψη επιχειρηματων παμε στους χαρακτηρισμους. Εγω το ΜΛΒ και τον ΧΔ και τους Κατσαρηδες δεν τους εχω τιποτα και δεν εχω επικοινωνησει ποτε με κανενα. Απλα λεω το προφανες Περισσοτερος κοσμος πιο δυσκολα χειραγωγησιμος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline diegito4

• Αλλαγή
gia tou logou to alithes.edo leei gia tin protasi 30 paoktsidon..dld ton paidion tou paokworld kai kapion allon opos eipa prin.episis to eipe kai o petroulakis to mesimeri.
« Last Edit: June 05, 2007, 21:03:24 by diegito4 »

Offline agraf

• Αλλαγή

Απλα λεω το προφανες Περισσοτερος κοσμος πιο δυσκολα χειραγωγησιμος.

Babis36, μην τρελλαίνεσαι, το προφανές και η κοινή λογική έχουν πάει περίπατο προ πολλού. Ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί και θα δούμε τί θα προκύψει.
Πριν λίγα χρόνια η ΓΣ ήταν λίγες σειρές στα Σπορ του Βορρά. Σήμερα είναι πρώτο θέμα και γίνεται στο Βελλίδειο. Φανταζεσαι σε΄λίγο καιρο αν καταφέρουμε να γραφτούν μερικές χιλιάδες τι κοσμογονία θα γίνεται?

Και στην τελική ανάλυση, το ξέρουμε όλοι ότι έχουμε μπει σε δύσκολα μονοπατια. Καλύτερα όμως από το φασισμό του μεγαλομετόχου-δικτάτορα.

polaret

• Guest
Εστάλη στις: Σήμερα στις 20:00:13Στάλθηκε από: babis36
To 80-90% ποιανου εκλογικου σωματος? Των 400 ή των 4000?Γιατι για τους 400 80% ειναι 320 ατομα. Οσο για τα SMS  ε να μην τρελαθουμε δεν στελνουμε οι περισσοτεροι τα SMS ουτε ξημερωβραδιαζομαστε στα κολοραδιοφωνα. Αυτη η κατηγορια του Ησαϊαδη ηταν εξευτελιστικη προς ενα σωμα το οποιο υποτιθεται οτι σεβεται. Οσο για τις παρωπιδες προτιμω να μην το σχολιασω γιατι 38 ετων ανθρωπος ειμαι εχω αλλαξει τρεις πολεις διαμονης και δυο χωρες και απο οσα εχω γραψει μεχρι τωρα ελπιζω να μην περασα τετοια εντυπωση. Αυτο που απλουστατα ειδα το εγραψα. Λυπαμαι αν ελειψη επιχειρηματων παμε στους χαρακτηρισμους. Εγω το ΜΛΒ και τον ΧΔ και τους Κατσαρηδες δεν τους εχω τιποτα και δεν εχω επικοινωνησει ποτε με κανενα. Απλα λεω το προφανες Περισσοτερος κοσμος πιο δυσκολα χειραγωγησιμος.

Για αυτη τι στιγμη που μιλαμε μιλαμε για το 70 % των 2500 περιπου τοσα δεν ειπαν οτι ειναι τα μελη  ε  ασ γινουν 10 -200000 σαφως και ειναι καλυτερο απο ολες τις αποψεις αλλα τι να κανουμε αν ο κοσμος δεν ενδιαφερεται εγω παντως οσους μπορουσα προσπαθησα και σιγουρα δεν ηταν τα λεφτα, ευχομαι να μπορεσουν οι υπολοιποι να εγγραψουν εστω 2000 ακομα
Οσο για το δευτερο που λες σιγουρα δεν αφορα το σωμα αφορα τα <υποψηφια> μελη που το μονο που κανουν ειναι να αναλωνονται στα ραδια
Οι παρωπιδες δεν αφορουν οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα αλλα το συγκεκριμενο, που αφηνεις εξω απο τα προσωπικα παιχνιδια την τριτη πλευρα  και χρεωνεις συνεργασιες και σκοτεινα σεναρια σε ανθρωπους που μαλον ουτε καν γνωριζεις 
Δεν ειμαστε μονο εμεις ΠΑΟΚ και οι αλλοι ΠΑΟΚ ειναι

IronEagle

• Guest
(...)
το φασισμό του μεγαλομετόχου-δικτάτορα.

....mou edoses tin katalili leksi gia na ekfraso tin skepsi mou, gia ton tropo lietourgeias tou A.S. !!!

O A.S. me katsari kai loipa fiteuta lamogia, mou 8imizei tin katastasi sta katexomena tis Kyprou, opou kaloumaste na eleu8erosoume apo ton diktatora raouf dektas (katsaris), me dimokratikes diadikasies, opos gia paradeigma G.S., kai ston rolo tou O.H.E., einai to elliniko kratos me tin elliniki nomo8esia pou stin ousia leei ".....nipto ta xeiras mou, breite ta metaksi sas, kai meta blepoume !!!!"

DE MAS SOZEI   .......TIPOTA !!!!

northeagle_4

• Guest
  Σε γενικες γραμμες τα πραγματα ειναι οπως τα λενε τα παληκαρια,καποια πραγματα αν δεν τα δεις δεν τα πιστευεις.επειδη και το χρονικο αλλα και ο τροπος που εγιναν οι διαδικασιες πανω κατω εχουν αναφερθει θα πω οσ θετικα και αρνητικα κατα την γνωμη μου εγιναν χθες.
   παμε στα θετικα
    1)Μειωση συνδρομης
    2)Αλλαγη ψηφοφοριας-ισως δεν ειναι τελεια ακομα αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο πριν-αν ληφθει και         
        θποψη τελικα το αιτημα ο αντιπροεδρος να προερχεται απο την αντιπολιτευση ακομα πιο καλα.
    3)Οτι στην συσταση επιτροπης για το γηπεδο δεν θα συμμετασχουν ατομα που εχουν ασχοληθει διοικητικα με τον
        ΠΑΟΚ(ορφανος,αλεξοπουλος,κατσαρης,ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ) και οτι θα γινει κατα πασα πιθανοτητα διεθνεις και οχι     
        δημοσιος διαγωνισμος
    4)Η μεγαλυτερη προσελευση κοσμου στην ιστορια των ΓΣ και οι πολλες φωνες που πλεον ακουγονται,πιστευω       
        οτι ακομα δεν ειμαστε στο επιθυμητο σημειο και ελπιζω αυτο ως τη επομενη θα αλλαξει.
    5)Το κραξιμο σε Αλεξοπουλο(τεχνασμα -ξετεχνασμα )εγω ξερω οτι ειναι καλο οσοι δεν κανουν αποδεδειγμενα
       να απομακρυνονται αμεσα.Το ιδιο επρεπε και πρεπει να γινει με αλλους χωρις ριψεις εννοειτε.

Αρνητικα
        1)Ηδιαδικασια,κατσαρης και σια εχουν μια περιεργη αντιμετωπιση για το πως εφαρμοζεται η δημοκρατια και οι 
           δημοκρατικες διαδικασιες.Απο ψηφοφοριες μεχρι αναλυσεις λειτουργιας τμηματων και ισολογισμους.Ορεξη   
           να υπαρχει να ασχολεισε.
        2)Η αιθουσα πολλες φορες θυμιζε βουλη οπου καθε παραταξη και ομιλητης της ειχε και τους αναλογους 
           χειροκροτητες.Οπως ειπε και ο Τασος πολυ απλα δεν ειναι δυνατον στον ΠΑΟΚ να υπαρχουν παραταξεις
        3)ΧΔ,ΜΛΒ,Κατσαρης.Ο κατσαρης ηταν γνωστος,τωρα σιγα σιγα βγαινουν και οι ρολοι των αλλων.Και
           εννοειτε οχι ολων των στελεχων τους αλλα οσων ηγουνται.Ελιτιστικες αποψεις που θελουν να κανουν     
           τον ΠΑΟΚ κλειστο κλαμπ πιστευω οτι δεν πρεπει να στηριζονται απο κανεναν.Για τον κατσαρη τα
           ειπαμε(ειναι γελιος ,επικινδυνοςκαι αυτοεκτιθεται) ,Ο ΧΔ εκανε αβαντα σε κατσαρη εκει που επρεπε 
          Ισολογισμο,μειωση συνδρομης και αντιπολιτευση σε αλλα θεματα για τα ματια του κοσμου Παε -Καε
          ΜΛΒ εχουν εναν απολυτο τροπο και θεωρουν αλαθητους τους εαυτους τους.Σε γενικες γραμμες ΝΤΡΟΠΗ
        4) Πολλες φορες και ο κοσμος ξεφυγε αλλα οχι ιδιαιτερα και οπως θελουν να τα παρουσιασουν
        5)Τα ατομα που ηρθαν ψηφισαν ισολοισμο και εφυγαν
        6)Ο Αλεξοπουλος
        7)ΔΕν συζητηθηκαν τα της ΠΑΕ-ΚΑΕ.Ολοι θελαμε να ακουσουμε τον Βεζυρτζη ανεξαρτητα οτι σιγουρα θα
          υπηρχαν αποδοκιμασιες.Δεν μιλησε κανεις απο καε -παε για την κατασταση και το τι μελλι γεννεσθε
        8 )Η ανακοινωση για τον θανατο της κορης του Καλαφατη που τελικα δεν ισχυει.Παντως η κατασταση της 
           ειναι δυσκολη ακουγεται

« Last Edit: June 05, 2007, 23:37:45 by northeagle_4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
τη να πει κανεις?    με βεζυρτζη και οικονομιδη που τα βρισκουν μετα απο χρονια να σωσουν τον ΠΑΟΚ :-\ μετα απο προσκληση του κλεφτη(στην γ.σ ηταν σαν να μην ηταν-πιοι ??? αυτοι που διοικουν την ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ)... με οικονομιδη και αλεξοπουλο να ειναι στα δικαστηρια για 1.5δισ. και αυτο να μην το θυμαται κανενας...ουτε οι φανατικοι υποστηριχτες απο τα μ.μ.ε(σπορ) και ουτε και ο ιδιος...με ορφανο που παντα ειναι μεσα και μας πειραζει μονο οταν δεν ειμαστε και εμεις μεσα....με κατσαρη που ειναι ο θεματοφυλακας ολων των μεγαλοπαραγοντων του ΠΑΟΚ...με αλεξοπουλο που ηρθε με 3 μπραβους στην αιθουσα-εχει την καρδια να χωσει 6εκ., αυτος που χρεωσε τον ΠΑΟΚ ΜΕ 6ΔΙΣ.ΕΦΟΡΙΑ και τον οδηγησε στην πτοχευση..και στην αρχη του τελους του μπασκετ του ΠΑΟΚ...με αντιπολιτευση  της πλακας που ο κατσαρης τους κανει οτι θελει...και ο αλλος μας μιλαει για δ...και εμεις ειμαστε χαζοι και δεν τον πιανουμε-την ωρα που ο θανασης κανει οτι γουσταρει....ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ το θεμα ειναι πιος θα την κανει.....τελος μπραβο σε αυτους που σωσαν (για χθες τουλαχιστον) τον ΠΑΟΚ απο τον αλεξοπουλο ...εχουν και αυτοι δικαιωμα απο σημερα να λενε οτι εσωσαν τον ΠΑΟΚ ...οπως εχει πει ο ορφανος και ο οικονομιδης.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
                                                            den mporo na katalavo pos oloi vrizoume ton katsari kai o isologismos tou as YPERPSIFISTIKE me tromeri diafora.[/left]
den mporo na katalavo pos ginetai to simantikotero thema (GIPEDO) na ksekinaei gia sizitisi stis 12:00,dld meta apo 4 ores apo tin enarksi tis sineleysis.
den mporo na katalavo pos o proedros tou as den exei protasi gia to gipedo kai gia ta atoma tis neas dioikisis protodikeiou kai kalei ta apla meli na proteinoun.kai esu ti rolo paizeis kur-thanasi?
den mporo na katalavo giati sikothike na milisei o aleksopoulos kai na pei oti exei reysto ameso 5 ek.euro eno an paei stin trapeza na to katathesei,ginetai aytomata MEGALOMETOXOS tis PAE.ara ti na mas pei?re oust 

se osous den aresei i thessaloniki as zisoun stis "dimokratikes",sovarofaneis poleis tous.

ZOURARI stin D' ETHNIKI na pesei to spiti sou..

No Gods,No Masters

Offline babis36

• Αλλαγή
Εστάλη στις: Σήμερα στις 20:00:13Στάλθηκε από: babis36
ηταν τα λεφτα, ευχομαι να μπορεσουν οι υπολοιποι να εγγραψουν εστω 2000 ακομα
Οσο για το δευτερο που λες σιγουρα δεν αφορα το σωμα αφορα τα <υποψηφια> μελη που το μονο που κανουν ειναι να αναλωνονται στα ραδια
Οι παρωπιδες δεν αφορουν οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα αλλα το συγκεκριμενο, που αφηνεις εξω απο τα προσωπικα παιχνιδια την τριτη πλευρα  και χρεωνεις συνεργασιες και σκοτεινα σεναρια σε ανθρωπους που μαλον ουτε καν γνωριζεις 
Δεν ειμαστε μονο εμεις ΠΑΟΚ και οι αλλοι ΠΑΟΚ ειναι

Επιχειρημα τα υποψηφια μελη ειναι αυτα που στελνουν SMS ειναι προφανως αναποδεικτο αιολο και συνεπως εν μερει και εκ του πονηρου.
Επιχειρημα να κρινεις οταν μαθεις ολων τον χαρακτηρα διαφορετικα φορας παρωπιδες ειναι το μονιμο αποτυχημενο επιχειρημα που χρησιμοποιει μια μεριδα του ΠΑΟΚ υποτιθεμενη καλα ενημερωμενη προς αυτην που χαρακτηριζει ως ανημερωτη ή φυτα. Ο καθενας μας κρινεται απο την σταση του στις κρισιμες στιγμες της ομαδας και μπροστα σε ολους υπο το φως μια μεγαλης μεριδας ΠΑΟΚτσηδων οπως αυτη της ΓΣ. Οταν φοβασαι αυτα τα φωτα τοτε προφανως τα θελεις να ειναι αδυναμα για να κρυψεις την γυμνια σου και τα σχεδια σου. Αυτο κατα την γνωμη μου επιθυμησε ο Ησαϊαδης και ο Κατσαρης στην συγκεκριμενη συνελευση. Ο χαρακτηρας και των δυο (αν αγαπανε την γυναικα τους, τα παιδια τους, το εξοχικο τους και τον σκυλο τους κτλ) μου ειναι παντελως αδιαφορος. Ολοι κρινομαστε απο τα εργα και τις πραξεις μας.

polaret

• Guest
Επιχειρημα τα υποψηφια μελη ειναι αυτα που στελνουν SMS ειναι προφανως αναποδεικτο αιολο και συνεπως εν μερει και εκ του πονηρου

Το επιχειρημα ειναι-απευθηνεσε σε κοσμο που υποτιθεται ασχολειτε  με τα αθλητικα και ειδηκα με τα του ΠΑΟΚ παρα πολλοι απο αυτους ακουνε αθλητικα ραδιοφωνα και επισης παρα πολλοι απο αυτους στελνουν χιλαδες μυνηματα καθημερινα αυτη ειναι η μεγαλη μαζα που προσδοκας να ενεργοποιησεις και οχι καποιος που ειτε ασχολειτε περιστασιακα η και καθολου αλλα δηλωνει ΠΑΟΚ
Αν αυτο το θεωρεις αναποδεικτο και αιολο τι να σου πω μπορει εσυ να απευθηνεσε σε υποψηφια μελη που δεν ασχολουντε και να τα πειθεις

Επιχειρημα να κρινεις οταν μαθεις ολων τον χαρακτηρα διαφορετικα φορας παρωπιδες ειναι το μονιμο αποτυχημενο επιχειρημα που χρησιμοποιει μια μεριδα του ΠΑΟΚ υποτιθεμενη καλα ενημερωμενη προς αυτην που χαρακτηριζει ως ανημερωτη ή φυτα

Επειδη η τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα η δεν θελεις  να τα καταλαβεις δεν σου ζητησε κανεις να μαθεις τον χαρακτηρα καποιου αλλα να μην χρεωνεις  καποιον επειδη  δεν συμφωνεις μαζι τους γιατι το ιδιο μπορω να πω και εγω για σενα που <στο ξαναλεω για τριτη φορα > σκοπιμα λες οτι οι δυο πλευρες παιζουν παιχνιδια εξουσιας και δεν κανει το ιδιο και η τριτη καθε φορα που της δινοταν η ευκαιρια αντιδρωντας σε ολα απλα και μονο για να αντιδρα   λες και βλεπουμε πασοκ και νδ

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
Επιχειρημα τα υποψηφια μελη ειναι αυτα που στελνουν SMS ειναι προφανως αναποδεικτο αιολο και συνεπως εν μερει και εκ του πονηρου

Το επιχειρημα ειναι-απευθηνεσε σε κοσμο που υποτιθεται ασχολειτε  με τα αθλητικα και ειδηκα με τα του ΠΑΟΚ παρα πολλοι απο αυτους ακουνε αθλητικα ραδιοφωνα και επισης παρα πολλοι απο αυτους στελνουν χιλαδες μυνηματα καθημερινα αυτη ειναι η μεγαλη μαζα που προσδοκας να ενεργοποιησεις και οχι καποιος που ειτε ασχολειτε περιστασιακα η και καθολου αλλα δηλωνει ΠΑΟΚ
Αν αυτο το θεωρεις αναποδεικτο και αιολο τι να σου πω μπορει εσυ να απευθηνεσε σε υποψηφια μελη που δεν ασχολουντε και να τα πειθεις

Αδερφε το θεμα ειναι οτι ποσοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με τα ραδια ,στελνουν σμς και περιμενουν στις γραμμες να πουνε μια μαλακια ??? να ναι 200,να ναι1000 να ειναι 2000  να ειναι 10 χιλιαδες να παρουμε τον μπουλο και εμεις??? Ξεκαθαριζω αλλο το να ακους και αλλο να τα σκας στα ραδια κτλ
  Με σοβαροτητα λοιπον δεν νομιζω οτι ολα αυτα τα καρναβαλια(στην πλειοψηφια τους) ξεπερνανε τα 1000 ατομα,ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα με τεραστιο ΛΑΟ και ποιοτικα και ποσοτικα,δεν ειναι λογικη για τους 1000 αυτους να κλεισεις την πορτα στους αλλους 20-30  χιλιαδες που ασχολουνται απο την βαση εκατομυριου και βαλε που εχεις ο ΠΑΟΚ σε Ελλαδα αλλα κυριως και εξωτερικο. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε μια ομαδα με το προφιλ και την ιστορια του ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι ανοιχτος για ολους.Πολλοι απο εμας μαλλον δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι για τον εμμισθο των 700 ευρω  δεν περισσευουν απλα τα 108 ευρω ,να μην μιλησω για τους οικογενιαρχες.Ποτε δεν κανει να βλεπεις μια κατασταση απο την δικη σου σκοπια η απο την ιδανικη-μεση κατασταση αλλα ξεκινας απο την δυσκολη.

υγ.  Η φωτογραφια του Αλεξοπουλο στο λινκ που δινει ο bozik ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ
« Last Edit: June 06, 2007, 19:27:59 by northeagle_4 »

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest

Διαβάζω πολύ καιρό τα άρθρα στο φόρουμ .
επέλεξα αυτό το nickname για να τονίσω την αξία του να είσαι μέλος του ΠΑΟΚ ,
και το όφελος που έχει ο Π.Α.Ο.Κ. απ τη μαζική συμμετοχή των ΠΑΟΚτσήδων στον ερασιτέχνη .

Προσωπικά , οι Μ-Ο-Ν-Ο-Ι στους οποίους έχω εμπιστοσύνη και ελπίδα είναι οι ενημερωμένοι και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, αυτοί που αξιοποιούν την ουσιαστικότερη δυνατότητα παρέμβασης
 στα δρώμενα του Π.Α.Ο.Κ. , την συμμετοχή τους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. .
Αυτοί δηλαδή που παίρνουν μέρος στις συνελεύσεις του Π.Α.Ο.Κ. και ψηφίζουν σύμφωνα με το συμφέρον ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ .

μέλη αυτού του φόρουμ αλλά και ορισμένοι εκτός φόρουμ συνολικά 30 άτομα που είμαστε και μέλη στον ερασιτέχνη, συνυπογράψαμε την ανακοίνωση με τίτλο "Πρωτοβουλία μελών του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ." και πήραμε θέση για 2 θέματα , 
- το θέμα του γηπέδου
- τη μείωση της συνδρομής

Η κίνηση αυτή ΠΕΤΥΧΕ , καθώς
-- τόσο απο το προεδρείο στην αρχή-αρχή της χθεσινής συνέλευσης έγινε αναφορά στην ανακοίνωση αυτή,

-- είχε συνημμένα μία άκρως χρήσιμη για όλους μας 4σέλιδη έρευνα για τα γήπεδα  οσφπ , παο , άεκ αλλά και τη κατασκευή/χρηματοδότηση γηπέδων στο εξωτερικό με το παράδειγμα της Ελβετίας μιας χώρας στα "πληθυσμιακά" και ποδοσφαιρικά μέτρα" της Ελλάδας
&
-- το δισέλιδο κείμενο της 23-10-2006 στο οποίο 82 μέλη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. με πολλά επιχειρήματα αιτούμαστε την δραστική μείωση της συνδρομής .

Επίσης κατά τη διάρκεια που συζητιόταν το θέμα του γηπέδου , ένας από τους 30 μας, πήρε το λόγο και έκανε μία σύντομη αναφορά στις κοινές μας θέσεις που καταγράψαμε στην ανακοίνωση .
Αυτή η συνολική ηπιότητα θεωρώ ότι χρειαζόταν , γιατί από κραυγές και ένταση (δικαιολογημένα τις περισσότερες φορές κατά την άποψή μου) προχθές είχαμε μπόλικη .
Η υψηλόφωνη κριτική χρειάζεται -με μέτρο βέβαια- , γιατί σε συνέλευση ΤΟΥ ΠΑΟΚ πήγαμε εχθές και όχι στην εκκλησία .

Στις επόμενες συνελεύσεις -και θα γίνουν αρκετές- θα υπάρξει η ευχέρεια να αναπτύξουμε τη πρόταση για το γήπεδο κάτι που προσωπικά δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει με τις προχθεσινές συνθήκες , και δυστυχώς βγήκα αληθινός , γιατί μετά από2 χρόνια αναμονής οι περισσότεροι ήταν "φορτωμένοι" με την υπόθεση του γηπέδου και τα πνεύματα ήταν οξυμένα . 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ της πρότασης για το γήπεδο που συνυπογράψαμε είναι ότι (πέρα απ το ότι θέλουμε διαφανή επιτροπή μελέτης & διεθνή διαγωνισμό) οι εμπορικοί χώροι που θα πάρουμε ως Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. να δίνονται ως έμπρακτη υποστήριξη στην εκάστοτε διοίκηση της Π.Α.Ε. ,με εκχώρηση ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (π.χ. 3 χρόνια), , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ το έργο της Π.Α.Ε., και εάν κρίνεται θετικό, να ανανεώνεται η εκχώρηση των εμπορικών χώρων.

Αυτός ο τρόπος αξιοποίησης των εμπορικών χώρων ικανοποιεί και τη Π.Α.Ε. που έμπρακτα της δίνονται σημαντικά έσοδα, αλλά διασφαλίζεται σε σημαντικό βαθμό ο σύλλογος , καθώς ο μεγαλομέτοχος δεν παίρνει για πάντα τους εμπορικούς χώρους ώστε ακολούθως να μας γράψει στα παπάρια του, και πιθανόν παράλληλα άμα γουστάρει να οδηγήσει το ταμείο και την ομάδα εκεί που κάποιοι άλλοι την οδήγησαν σήμερα.

Η διεκδίκηση της μείωσης της συνδρομής ΜΕ ΤΙς 82 υπογραφές του Οκτώβρη έως τη προχθεσινή συνέλευση όπου η διεκδίκηση έγινε ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ και τέθηκε ως θέμα , κατέληξε κατά τις 22.30 περίπου σε ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ . Από αυτούς που συμμετείχαν στη ψηφοφορία ένα 80%-90% είπε ΝΑΙ στη μείωση και ένα 10 βαριά-βαριά 20% είπε ΟΧΙ . 
κατόπιν αυτού ο κατσαρής πατώντας στο άρθρο 12 είπε <<θα το συζητήσουμε το αίτημα σας για μείωση της συνδρομής, στο Δ.Σ.>> .

Επίσης η άποψη μας για τη συνδρομή και το γήπεδο ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, το συνολικό κείμενο παραδώθηκε στο προεδρείο του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., σε εξωδιοικητικούς παράγοντες, στις 2 παρατάξεις , σε "μεγαλοσυνδεσμίτες",   σε όλους τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους . . . 
και λέω ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ γιατί 30 μαζί ακουστήκαμε , 1 ή 2 ή 5 ΔΕΝ θα ακουγόμασταν .

Η εφημερίδα ΣΠΟΡ κάνει -ελλιπή είναι η αλήθεια- αναφορά στο ρεπορτάζ της στην ανακοίνωση των προτάσεών μας .
Η εφημερίδα Μέτροσπορ σε μισή σελίδα που αφιερώνει και με το τίτλο << 2 έγγραφες προτάσεις για το γήπεδο >> δημοσιεύει όλη την ανακοίνωσή μας καθώς και την πρόταση του χδ .
και αυτή είναι η πικρή αλήθεια . Μόνο τα 30 μέλη, και ο χδ δώσαμε έγγραφες προτάσεις . δυστυχώς .

Παραδώσαμε και μία έρευνα που κάναμε 3-4 μέλη του φόρουμ σχετικά με το πώς χτίζουν οσφπ παο & αεκ τα γήπεδα τους , στοιχεία που θα μας χρειαστούν όταν αύριο μεθαύριο θελήσουμε να διεκδικήσουμε όλα όσα δόθηκαν σε αυτούς απλόχερα απο τη πολιτεία .

υ.γ. 1
αυτή η ενός λεπτού σιγή ήταν για σεμινάριο -
σούζα όλοι στο Βελλίδιο & ΜΟΥΓΓΑ. Ανάσα δεν ακουγόταν . 
ελπίζω ο φωτογράφος να πέταξε τα στιγμιότυπα της νεκρώσιμης ακολουθίας (& όχι να τα μοσχοπουλήσει) .

Offline babis36

• Αλλαγή

Επιχειρημα να κρινεις οταν μαθεις ολων τον χαρακτηρα διαφορετικα φορας παρωπιδες ειναι το μονιμο αποτυχημενο επιχειρημα που χρησιμοποιει μια μεριδα του ΠΑΟΚ υποτιθεμενη καλα ενημερωμενη προς αυτην που χαρακτηριζει ως ανημερωτη ή φυτα

Επειδη η τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα η δεν θελεις  να τα καταλαβεις δεν σου ζητησε κανεις να μαθεις τον χαρακτηρα καποιου αλλα να μην χρεωνεις  καποιον επειδη  δεν συμφωνεις μαζι τους γιατι το ιδιο μπορω να πω και εγω για σενα που <στο ξαναλεω για τριτη φορα > σκοπιμα λες οτι οι δυο πλευρες παιζουν παιχνιδια εξουσιας και δεν κανει το ιδιο και η τριτη καθε φορα που της δινοταν η ευκαιρια αντιδρωντας σε ολα απλα και μονο για να αντιδρα   λες και βλεπουμε πασοκ και νδ

Ειναι αδυνατο να συνεννοηθουμαι.Ποιες παραταξεις και ιστοριες μου λες ρε φιλε.Τι πασοκ νδ και αποφευγω να κατηγορησω και καλα το ΜΛΒ. Τοσες φορες επαναλαμβανω το αυτονοητο το οποιο δεν μπαινει στο κεφαλι καποιου αν δεν το γουσταρει. Ο πολυς κοσμος δεν ειναι χειραγωγησιμος.Αυτο το αυτονοητο δεν το λενε ολοι στον ΑΣ οπως ειδα στην συνελευση. Ε' εγω το λεω οτι ο κοσμος μας δεν γουσταρω να χειραγωγηται απο κανενα. Αυτο θα γινει οταν ολοι αυτοι ΜΛΒ,ΧΔ,Κατσαρης θα πρεπει να πεισουνε τους πολλους που δεν επαγγελονται ΠΑΟΚ αλλα εχουνε αλλες δουλειες και πεταχτηκανε στην ΓΣ να ακουσουνε τις προτασεις του καθενος.Εσυ απαντας βασει παραταξεων και δεν ξερω εγω τι αλλο. Οτι καταλαβαινει ο καθενας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Katarxhn na doso ta 8erma moy sygxarhthria sta 3 atoma, melh toy forum (oi 2 apo a8hna, o tritos apo Hpeiro) pu edosan to parwn sth syneleysh alla kyrios EDOSAN TO FWTEINO PARADEIGMA SE MAS TOYS 8EOSTRAVOYS SALONIKIOYS.
Kata ta alla symfono me thn analysh toy Northeagle sto parakato post poy ekane. Ki ego etsi eida ta pragmata.
  Σε γενικες γραμμες τα πραγματα ειναι οπως τα λενε τα παληκαρια,καποια πραγματα αν δεν τα δεις δεν τα πιστευεις.επειδη και το χρονικο αλλα και ο τροπος που εγιναν οι διαδικασιες πανω κατω εχουν αναφερθει θα πω οσ θετικα και αρνητικα κατα την γνωμη μου εγιναν χθες.
   παμε στα θετικα
    1)Μειωση συνδρομης
    2)Αλλαγη ψηφοφοριας-ισως δεν ειναι τελεια ακομα αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο πριν-αν ληφθει και         
        θποψη τελικα το αιτημα ο αντιπροεδρος να προερχεται απο την αντιπολιτευση ακομα πιο καλα.
    3)Οτι στην συσταση επιτροπης για το γηπεδο δεν θα συμμετασχουν ατομα που εχουν ασχοληθει διοικητικα με τον
        ΠΑΟΚ(ορφανος,αλεξοπουλος,κατσαρης,ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ) και οτι θα γινει κατα πασα πιθανοτητα διεθνεις και οχι     
        δημοσιος διαγωνισμος
    4)Η μεγαλυτερη προσελευση κοσμου στην ιστορια των ΓΣ και οι πολλες φωνες που πλεον ακουγονται,πιστευω       
        οτι ακομα δεν ειμαστε στο επιθυμητο σημειο και ελπιζω αυτο ως τη επομενη θα αλλαξει.
    5)Το κραξιμο σε Αλεξοπουλο(τεχνασμα -ξετεχνασμα )εγω ξερω οτι ειναι καλο οσοι δεν κανουν αποδεδειγμενα
       να απομακρυνονται αμεσα.Το ιδιο επρεπε και πρεπει να γινει με αλλους χωρις ριψεις εννοειτε.

Αρνητικα
        1)Ηδιαδικασια,κατσαρης και σια εχουν μια περιεργη αντιμετωπιση για το πως εφαρμοζεται η δημοκρατια και οι 
           δημοκρατικες διαδικασιες.Απο ψηφοφοριες μεχρι αναλυσεις λειτουργιας τμηματων και ισολογισμους.Ορεξη   
           να υπαρχει να ασχολεισε.
        2)Η αιθουσα πολλες φορες θυμιζε βουλη οπου καθε παραταξη και ομιλητης της ειχε και τους αναλογους 
           χειροκροτητες.Οπως ειπε και ο Τασος πολυ απλα δεν ειναι δυνατον στον ΠΑΟΚ να υπαρχουν παραταξεις
        3)ΧΔ,ΜΛΒ,Κατσαρης.Ο κατσαρης ηταν γνωστος,τωρα σιγα σιγα βγαινουν και οι ρολοι των αλλων.Και
           εννοειτε οχι ολων των στελεχων τους αλλα οσων ηγουνται.Ελιτιστικες αποψεις που θελουν να κανουν     
           τον ΠΑΟΚ κλειστο κλαμπ πιστευω οτι δεν πρεπει να στηριζονται απο κανεναν.Για τον κατσαρη τα
           ειπαμε(ειναι γελιος ,επικινδυνοςκαι αυτοεκτιθεται) ,Ο ΧΔ εκανε αβαντα σε κατσαρη εκει που επρεπε 
          Ισολογισμο,μειωση συνδρομης και αντιπολιτευση σε αλλα θεματα για τα ματια του κοσμου Παε -Καε
          ΜΛΒ εχουν εναν απολυτο τροπο και θεωρουν αλαθητους τους εαυτους τους.Σε γενικες γραμμες ΝΤΡΟΠΗ
        4) Πολλες φορες και ο κοσμος ξεφυγε αλλα οχι ιδιαιτερα και οπως θελουν να τα παρουσιασουν
        5)Τα ατομα που ηρθαν ψηφισαν ισολοισμο και εφυγαν
        6)Ο Αλεξοπουλος
        7)ΔΕν συζητηθηκαν τα της ΠΑΕ-ΚΑΕ.Ολοι θελαμε να ακουσουμε τον Βεζυρτζη ανεξαρτητα οτι σιγουρα θα
          υπηρχαν αποδοκιμασιες.Δεν μιλησε κανεις απο καε -παε για την κατασταση και το τι μελλι γεννεσθε
        8 )Η ανακοινωση για τον θανατο της κορης του Καλαφατη που τελικα δεν ισχυει.Παντως η κατασταση της 
           ειναι δυσκολη ακουγεται

Na po pos moy ekane poly asxhmh entyposh H HGESIA toy XD, eno anti8eta perysi moy eixe prokalesei mia poly 8etikh entyposh. Perysi pyrovoloyse kai ksetinaze ton Katsarh, kathgeile mageiremata ston Isologismo (energhtiko pa8htiko entelos isoskelismena)fetos eipe pos o siologismso einai asteios ALLA parola ayta 8a ton yperpshfisei alla den mas eipe to giati.
Sto 8ema ths syndromhs:
  Mporo na katanohso kapoion poy to 8eorei zhthma xamhnlhs shmasias. (Ela re seis edo o PAOK kaigetai, h syndromh sas apasxolei?")
  Mporo na katanohso kapoion poy den symfonei me th meiwsh ths syndromhs.
DEN MPORO NA KATANOHSO OMOS ME TIPOTA, ME KAMMIA PANAGIA, ME KAMMIA KYVERNHSH GIATI NA P-O-L-E-M-A-S ENA TETOIO AITHMA.
To epeixeirhma me ta 30 lepta ana mhna poy protos xrhsimopoihse o Dhmokraths Papadopoylos eida na anaparagetai apo ton gnwsto Shfh, ton opoio apo ta radia kai tis dhmosies topo8ethseis toy ton eixa se ektimhsh. Pragmatika moy fanhke akatanohth h 8esh toy opos kai genikotera h stash toy XD.. Apo Katsarh na katalavo polemikh alla apo XD? Den mporo na to xonepso, an kai moy htan gnostes oi elitistikes apopseis toy Hsaiadh. Toylaxiston aythn th fora,o XD ka8ara topo8eth8hke sto zhthma ths syndromhs giati oso tora thn ekane gargara, oyte symfonoyse, oyte diafonoyse.
Kai vevaia ennoeitai oti to aithma goa meiosh ths syndromhs den 8a lysei to zhthma ths platias symmetoxhs, sigoyra omos 8a voh8hsei pros thn katey8ynsh ayth.

Apo thn allh meria 8eoro poly xrhsimh thn kai epikodomhtikh thn omilia toy Stefoy apo ton Xryso Dikefalo sxetika me to ghpedo. Kai einai kalo poy ayta ta tosa texnika stoixeia vriskontai pleonkai sthn Istoselida toy XD.
Fysika opos kai se olon ton kosmo ayth h Syneleysh afhse ton Katsarh sxetika sto apyrovlhto, kammia nyksh gia to podosfairo kai to basket. Otan phgan na anafer8oyn diaforoi omilhtes kata ton dioikhtiko apologismo se ayta ta 2 o Katsarhs toys ekopse legontas "Podosfairo kai basket sto telos" Alla meta thn volikh tropoh kai anampompoyla me ton Aleksopoylo h syneleysh teliose aron-aron.

Gia mena (kai) ayth h syneleysh moy didakse ta ekshs
Ston AS PAOK yparxei h symmoria-xoynta Katsarh. To paixnidi einai me shmademenh trapoyla.Mporeis na kaneis ena apo ta parakato:
a)Apodexesai thn katastash ayth, apaksioneis ta panta kai apexeis.Oysiastika dexesai thn htta soy kai ta afhneis ola sto eleos toy Katsarh.
b)den to vazeis kato, paleyeis me nyxia kai dontia na allakseis aythn thn katastash.
Ego dialego to deytero, den antexo ayto to xali. eprpe na yphrxan kameres na vlepete tis pshfofories....Oyte ntroph oyte tsipa.

O STOXOS POY MOY ERXETAI STO MYALO GIA THN EPOMENH SYNELEYSH, OPOTE KI AN GINEI AYTH: PROTASH MOMFHS KATA KATSARH.

ps: O Ziggeridhs na xame na legame, diakosmhtikos moy fanhke, syn8hmata kai foymara.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest
Η τεκμηριωμένη άποψη ήταν θεωρούσαν ότι με την συνδρομή είχες έναν αυτόνομο οικονομικά ερασιτέχνη που δεν θα χρειάζονται το 10% που παίρνει τώρα από τον ζαγοράκη,ούτε θα ζητούσε τα 4500 χιλιάρικα για την μπουτικ..Ειδικά τώρα που γίνεται αυτή η προσπάθεια..Και ο κόσμος θα τα έπαιρνε πίσω,αφού η παέ θα συνεργάζονταν με επιχειρήσεις που θα πρόσφεραν έκπτωση στα μέλη του ερασιτέχνη,θα είχες έκπτωση στην μπουτίκ -ας έπαιρνε ο ερασιτέχνης λιγότερο ποσοστό από το σήμα- και γενικότερα τα οφέλη θα ήταν για το μέλος μεγαλύτερα από το ποσό..Το λογοπαίγνιο το 0,30 ήταν ένα ατυχές λογοπαίγνιο..Αλλά σε όλη την αναμπουμπούλα μόνο έμεινε..
Το σκεπτικό της μή μείωσης της συνδρομής επικαλούνταν το καταστατικό και το γεγονός ότι για το ποσό της συνδρομής υπεύθυνο είναι το Δ.Σ. και όχι η Γ.Σ. και ότι αυτό ήταν παράτυπο.

Αυτή η θέση ήταν λίγο παραπλανητική. Το καταστατικό καθορίζει ποιά θέματα απασχολούν τη γενική συνέλευση, οπότε όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν αρμοδιότητες του Δ.Σ. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα τόσο απο το καταστατικό όσο και απο τον νόμο, οποιοδήποτε θέμα να απασχολήσει την Γενική Συνέλευση.

Στη Γενική Συνέλευση κατέβηκαν 2 πλατφόρμες για τη μείωση της συνδρομής. Μία του ΜΕ.Λ.ΒΑ, η οποία δεν ξέρω ποιός έβαλε υπογραφές και ποιός όχι, και μιά ήταν η δική μας, μέσα απο εδώ με 38 υπογραφές. Η πλατφόρμα του ΜΕ.Λ.ΒΑ είχε τις απαραίτητες υπογραφές αλλά είχε πολύ γενική διατύπωση. Η πλατφόρμα η δικιά μας ΔΕΝ είχε τις απαραίτητες υπογραφές αλλά είχε συγκεκριμμένη διατύπωση πρόταση. Έτσι, νομότυπα το θέμα μπήκε και η δική μας εισήγηση, εφ'όσον η Γενική Συνέλευση αποφάσισε, νομότυπα αποτέλεσε μέρος της όλης διαδικασίας.

Όταν συζητήθηκε το θέμα, αν θυμάσαι καλά, ο Κατσαρής θέλησε να το περάσει στο ντούκου, ότι δήθεν η πρόταση του ΜΕ.Λ.ΒΑ δεν ήταν συγκεκριμμένη, αλλά εκεί κάναμε εμείς παρέμβαση και ο Μόκας και επικαλέστηκε τη δικιά μας πρόταση.

Η πρόταση μας βέβαια ήταν ολοκληρωμένη και αφορούσε καί την τροποποίηση του καταστατικού για το συγκεκριμμένο θέμα, γεγονός που έμεινε μέχρι σήμερα ασχολίαστο. Φαντάζομαι ότι είναι μία ακόμα μεθόδευση στον τόσο διάφανο τρόπο λειτουργίας του Α.Σ.

Ας επανέλθουμε όμως. Αυτό που λές, ότι με την αυξημένη συνδρομή δεν έχεις ανάγκη να παίρνεις ως Α.Σ. τα έσοδα απο την ΠΑΕ δεν ισχύει. Υπάρχουν συγκεκριμμένοι νόμοι. Δεν έχει δικαίωμα ο Α.Σ. να εκχωρήσει τα ενοίκια ή τα διαφημιστικά έσοδα στην ΠΑΕ. Είναι υποχρεωτικά έσοδα του Σωματείου. Για να γίνει αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να υπάρξει απόλυτη ομοφωνία των μελών του Α.Σ. σε ποσοστό 100%. Ό νόμος καθορίζει ποιά είναι τα έσοδα του Α.Σ. μόνο και μόνο για να προστατεύει τα αθλητικά σωματεία και να τα κάνει βιώσιμα. Δεν είναι δυνατόν να αβαντάρεται μιά εμπορική εταιρεία, εις βάρος ενός αθλητικού σωματείου, αυτό είναι παράνομο. Δεν φαντάζομαι στον Χ.Δ. να εισηγήθηκαν τέτοια παράνομη χοντράδα.

Σε καμία περίπτωση δεν γουστάρω να γίνω δικηγόρος του χρυσού δικέφαλου,οι ίδιοι θα μπορούσαν να τα πουν καλύτερα..Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται παντού να βλέπουμε φαντάσματα..
Όταν υπάρχει κάτι καλό απο οπουδήποτε και αν προέρχεται αυτό, το παραδεχόμαστε.

LoGotHeTiS

• Guest
Αυτός που δεν έχει δικαίωμα φίλε μου είναι ο κατσαρής που ζητάει 4500 τον μήνα για την μπουτίκ και το ποσοστό από το σήμα και το 10% των εισιτηρίων ξεκινώντας από τον αγώνα με την λιβόρνο..Και να έχει 1.500.000 έσοδα από την παε την στιγμή που γίνεται μια προσπάθεια για να μαζευτούν τα χρέη που έγιναν με τις πλάτες του ιδίου..

Απόλυτη συμφωνία των μελών για να μην δοθούν αυτά τα χρήματα στην παε?Αλήθεια τόσο καιρό υπάρχει απόλυτη συμφωνία για τον δρόμο που ακολουθούν αυτά τα χρήματα?Ξέρει κανείς αν μένουν στον ερασιτέχνη?Και αν ναι σε ποια τμήματα πάνε?Αυτά σε συνδυασμό με τα χρήματα από επιχορηγήσεις,τα χρήματα από τα νοίκια στα γήπεδα,από τις κεραίες της κινητής κτλ..

Αν δηλαδή για έναν χρόνο δεν ζητούσε ο κατσαρής χρήματα από την παε,όπως έκανε τότε στους δικούς του,θα είχε βρεθεί έστω και ένας να τον κατηγορήσει?Ή πόσο μάλλον θα μπορούσε κάποιος να τον πει κάτι νομικά?Εδώ δεν τους λένε για τόσα,χρόνια τώρα..

Και όταν με το καλό υπάρξει νέα τούμπα..Και όλα τα έσοδα -του εμπορικού κέντρου κτλ- θα πηγαίνουν στον ερασιτέχνη..Δεν θα πρέπει η τότε διοίκηση του ερασιτέχνη να δίνει με το 10% μια μεγάλη μεταγραφή τον χρόνο δώρο στην παε?Ή να αναλάβει το κόστος του βοηθητικού..Ή δεν ξέρω εγώ τι..Εγώ έτσι το βλέπω..
« Last Edit: January 13, 2008, 10:17:36 by logothetis »

Poet

• Guest
Αυτός που δεν έχει δικαίωμα φίλε μου είναι ο κατσαρής που ζητάει 4500 τον μήνα για την μπουτίκ και το ποσοστό από το σήμα και το 10% των εισιτηρίων ξεκινώντας από τον αγώνα με την λιβόρνο..Και να έχει 1.500.000 έσοδα από την παε την στιγμή που γίνεται μια προσπάθεια για να μαζευτούν τα χρέη που έγιναν με τις πλάτες του ιδίου..
Εννοείς 4.500 Ευρώ τον μήνα ενοίκιο; Νομίζω ότι ακόμα το ενοίκιο το έπαιρνε ο Μπακατσέλος, τόσο απο την Μπουτίκ, όσο και απο τον Αρβανιτίδη. Δεν ξέρω τώρα με την "ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕ" τί μπορεί να έγινε.

Τα έσοδα που ορίζει ο νόμος ότι πρέπει να εισπράτει ο Α.Σ. απο ΠΑΕ και ΚΑΕ ομολογώ ότι είναι τρελλά νούμερα. Συγκεκριμμένα
1. Το 15% των εισιτηρίων, ως ενοίκιο για το γήπεδο.
2. Το 10% των διαφημιστικών εσόδων, ως δικαιώματα απο τη χρήση του σήματος
3. Το 25% των εσόδων της μπουτίκ για τον ίδιο λόγο.
4. Όποια τυχόν ενοίκια απο εμπορικούς χώρους.

Όλα αυτά θεωρητικά ο Α.Σ. τα παίρνει ή τέλος πάντων καταλογίζονται.
Δεν παίρνει το 15% απο τα εισιτήρια διαρκείας που θα έπρεπε να παίρνει, και εδώ αυτό γίνεται με την ανοχή του Α.Σ. μόνο και μόνο για να ενισχυθεί η ΠΑΕ.
Βέβαια απο τα εισιτήρια διαρκείας δεν παίρνει ούτε το δημόσιο ΦΠΑ, μιάς και είναι εντελώς αδήλωτα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία  ;D ;D ;D

Απο όλα τα υπόλοιπα ποσά που παίρνει ο Α.Σ. έχει κάνει μιά καρτέλλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι χρεωστική, δηλαδή η ΠΑΕ χρωστάει στον Α.Σ. νομίζω πέρυσι το καλοκαίρι ήταν περίπου 800 - 900 χιλ Ευρώ.
Δεν παίρνει ο Α.Σ. κάθε φορά, ο Α.Σ. παίρνει μόνο όταν υπάρχει ταμειακή ευχέρεια.

Δεν μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι ο Α.Σ. δεν βοηθάει την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, να βρίζουμε τον Κατσαρή για τη στάση του ή τις επιλογές του, αλλά ψέματα και παραπλανητικά λόγια, δεν λέμε.

Απόλυτη συμφωνία των μελών για να μην δοθούν αυτά τα χρήματα στην παε?

Αυτό απαιτεί ο νόμος. Ο νόμος όμως στην Ελλάδα, είναι για να παραβιάζεται!!!  ;D ;D ;D

Αλήθεια τόσο καιρό υπάρχει απόλυτη συμφωνία για τον δρόμο που ακολουθούν αυτά τα χρήματα?Ξέρει κανείς αν μένουν στον ερασιτέχνη?Και αν ναι σε ποια τμήματα πάνε?Αυτά σε συνδυασμό με τα χρήματα από επιχορηγήσεις,τα χρήματα από τα νοίκια στα γήπεδα,από τις κεραίες της κινητής κτλ..

Αν δηλαδή για έναν χρόνο δεν ζητούσε ο κατσαρής χρήματα από την παε,όπως έκανε τότε στους δικούς του,θα είχε βρεθεί έστω και ένας να τον κατηγορήσει?Ή πόσο μάλλον θα μπορούσε κάποιος να τον πει κάτι νομικά?Εδώ δεν τους λένε για τόσα,χρόνια τώρα..
Απάντησα παραπάνω, και για έναν και για δύο χρόνια ο Κατσαρής δεν ζήτησε χρήματα. Και σήμερα δεν ζητάει ... ότι του δώσουν απ'την ΠΑΕ.

Όσον αφορά για το πού πάνε τα χρήματα, αυτό το γνωρίζουν αυτοί που τα διαχειρίζονται στον Α.Σ. Πάντως εγώ δεν θυμάμαι ποτέ οικονομικό έλεγχο στον Α.Σ. Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτόμαστε!!!

Και όταν με το καλό υπάρξει νέα τούμπα..Και όλα τα έσοδα -του εμπορικού κέντρου κτλ- θα πηγαίνουν στον ερασιτέχνη..Δεν θα πρέπει η τότε διοίκηση του ερασιτέχνη να δίνει με το 10% μια μεγάλη μεταγραφή τον χρόνο δώρο στην παε?Ή να αναλάβει το κόστος του βοηθητικού..Ή δεν ξέρω εγώ τι..Εγώ έτσι το βλέπω..
Τότε θα εκχωρήσει τη χρήση των χώρων προς την ΠΑΕ και στην ουσία τα ενοίκια θα τα εισπράττει η ΠΑΕ. Δεν θα είναι μία μεταγραφή, υπολόγισα ότι πρέπει να είναι περίπου 4 εκ. το χρόνο καθαρά. Το νούμερο είναι ενδεικτικό, εξαρτάται απο πολλούς παραμέτρους. Το 4 που είπα είναι το πλέον αισιόδοξο νούμερο για την Τούμπα. Αν πάμε σε άλλο γήπεδο, μπορεί να είναι και πολλαπλάσιο.
« Last Edit: January 13, 2008, 12:11:15 by arwstos »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
×ñÞóôï, ôá 4.000.000€ ðïõ åßðåò äåí íïìßæù üôé åßíáé ôï ðëÝïí áéóéüäïîï íïýìåñï ãéá Ýóïäá áðü ôçí íÝá Ôïýìðá, áëëÜ ôï ðëÝïí áðáéóéüäïîï. ÈõìÜìáé üôé åêåßíïò ï êïììÞôçò ðïõ ëåãüôáí ÉâÜí Óáââßäçò, ðñüôåéíå óôïí ÁÓ ôï ðïóü ôïõ 1.000.000€ ôïí ÷ñüíï áíôß ôïõ 10% ðïõ èá Ýðáéñíå ï åñáóéôÝ÷íçò óýìöùíá ìå ôïí íüìï. ¢ñá êáèáñÜ áíáëïãéêÜ, áöïý ôï 1.000.000€ åßíáé ìéêñüôåñï Þ åöÜìéëëï ôïõ 10%, èåùñþ üôé ôï 100% ôùí åóüäùí áðü ôçí íÝá ôïýìðá, èá åßíáé 10.000.000€ Þ êÜðïõ åêåß êïíôÜ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

LoGotHeTiS

• Guest
Λέει για τα έσοδα της παε από τους χώρους που θα παραχωρήσει ο ερασιτέχνης στην παε..Και όχι για τα συνολικά έσοδα -που θα είναι έσοδα ερασιτέχνη και όχι παε-..Και εγώ το θεωρώ πλέον αισιόδοξο..

Διαφωνώ στο ότι ο κατσαρής δεν ζήτησε χρήματα και παίρνει ότι του δίνει η παε..Ζήτησε και από την πρώτη μέρα..

Και ναι εννοώ τον μήνα ενοίκιο..Που δόθηκαν..Και αν ο ερασιτέχνης δεν δίνει χώρο για την μπουτικ δωρεάν στην παε που να προχωρήσουμε και για χώρους προς εκμετάλλευση..