Author Topic: Τακτική Γενική Συνέλευση Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007 || Βελλίδειο)  (Read 4504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ela re xalaroste oti sas xalasan ta xthesina eutrapela fainomena pos ta lete. otan to 80 bazate fotia tin ellada kathe kiriaki kala itan k tora sobareutikate jh mipos anhketai sti nea genia pou einai orimi k problimatismeni k endiaferetai prragmatika gia ta dromena ston paok k emeis H MISI AITHOUSA POU EBRIZE TON ALEXOPOULO eimaste oloi malakes dld; k sto finale dikaiologies tou stil den asxoloume giati peftoun mpoukalia, giati o mpalafas k o lazaros px einai malakes, giati einai akribo to eisitirio me ioniko 15 euro kamia fora, giati fobamai ta epeisodia giati giati giati klp klp klp gia mena kai gia para pollous allous einai dikaiologies tou kolou. ante sas barethikame na blepoume nees fatses sto mats me to gauro k meta olo to xrono na krinete se radia efimerides foroum sites sto dromo stis kafeteries klp klp. i kritiki mou autoi exei fanerous paodektes olous esas kirioi pou tha psarosete k tha apantisete legontas EGO REKOLOPEDO PIGA GIPEDO TO 83 STO MATS PX AEK PAOK h katse kala malakismeno pou fitroses esi ston paok 26 xronon paidaki klp klp klp k olous esas pou exete na emfanisteite sta koina tou paok eite auto legetai mpala einai g.s. eite poreia eita katalipsi eite polo eite mpla mpla mpla.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
To problima tou PAOK einai h 8essalonikh kai tipota allo, se ka8e allo meros auths ths xwras den 8a yphrxan tetoia problimata.

Auths ths polhs auta ta eutrapela ths aksizoun

pavlosk

sostos
+1

Offline blue_eyes

• Βασικός
blue_eyes δεν ήσουν και δεν ξέρεις..Τους χαρακτηρισμούς ΥπερΠΑΟΚτσήδες να τον αφήσεις για τον εαυτό σου που τα ξέρει όλα,χωρίς να είναι παρόν..

petrovgr προσπαθώ να γράψω ένα κείμενο για να ενημερώσω όσο μπορώ..

Σε αυτό μπορείς να απαντήσεις:
Οποιος ηταν εκει να μας πει παρακαλω ποιοι ηταν αυτοι που δεν τον αφησαν να μιλησει και του ριξαν αντικειμενα. Και μην μου πειτε δεν ξερει κανενας, ολοι πανω κατω γνωστοι ηταν εκει. Να μαθουμε και εμεις ποιοι κανουνε κουμαντο στον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι πολλοι θα ηθελαν να μαθουν..

LoGotHeTiS

• Guest
Η μισή συνέλευση τον έκραξε..Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς..

Και θα μιλήσω για τον εαυτό μου,βαρεθήκα τα ίδια και τα ίδια λαμόγια..Βαρεθήκα,κουράστηκα να βλέπω τις λυσσασμένες για φαγοπότι γύρω από το γήπεδο φάτσες τους..

Δεν του ρίξανε αντικείμενα..Ένα μπουκάλι έπεσε από ένα άτομο με ιδιαιτερότητα..Αυτό και μόνο αυτό..

Τώρα για την μπούρδα,ποιοι κάνουν κουμάντο κτλ το ξεπερνάω σαν άσχετο σχόλιο..Δεν μπορεί να πούμε κάποιοι να ματώνουνε να δώσουνε μια γαμημένη συνδρομή μπας και δουν προκοπή στην ομάδα τους και να βγαίνει ο κάθε άσχετος και να του λέει ότι θέλει να φάει από τον ΠΑΟΚ ή να κάνει κουμάντο..Άμα γουστάρετε να χτίσει το γήπεδο ο "επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ" Αλεξόπουλος βγείτε και πείτε το..Να ήσασταν και χθες να τον στηρίζατε κιόλας..Αλλά βλακείες δεν θέλω να ακούω..

Offline blue_eyes

• Βασικός
Η μιση συνελευση δηλαδη πανω απο 1000 ατομα τον εκραζε..και αυτο το ατομο που πεταξε το ενα μπουκαλι τι ιδιαιτεροτητα ειχε αν επιτρεπεται;

Εγω δεν αμφιβαλλω οτι εκει μεσα ηταν γεματο λαμογια που τρωνε χρονια απο τον ΠΑΟΚ..
ουτε υποστηριζω τον Αλεξοπουλο απλα ειχε δικαιωμα να μιλησει και εμεις που θελαμε να τον ακουσουμε και κανενας δεν εχει δικαιωμα να το εμποδισει αυτο. Οι εφημεριδες λενε οτι ειχε προταση με λεφτα. Δεν το πιστευω ουτε αυτο. Απλα ηθελα να ακουσω τι ειχε να προτεινει..

Δηλαδη πρεπει να συμφωνεις εσυ και οι αλλοι με καποιον για να ακουσουμε τι εχει να πει ή να τον χωνευεις σαν παραγοντα για να μιλησει;
Οσοι μας αρεσουν μιλανε και οι αλλοι οχι; Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

LoGotHeTiS

• Guest
Για πότε από το να εκφράσω άποψη θα πήγαινε στο "εγκρίθηκε" με τα χθεσινά δεδομένα χαμπάρι δεν θα το παίρναμε..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Den exo diavasei oyte ena post, 8a grapso th gnomh moy argotera.
Mono ena pros to paron: Ton Aleksopoylo ton ekrazan kammia deka-eikosi atoma. Sthn arxh. Prokalontas synexos katafere na ton krazei ena megalo meros ths ai8oysas. Emena moy edose thn entyposh oti phgaine gyreyontas, les kai psaxnotan gia aformh. Kakos pantos tsimphsame oloi oi ypoloipoi. Nomizo pos eprepe na ton afhsoyme na milhsei.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ακριβως το ιδιο μου μετεφερε και ατομο που ηταν μεσα..οτι πηγαινε γυρευοντας.
Αλλα οπως λεει ο Χομο..
Kakos pantos tsimphsame oloi oi ypoloipoi. Nomizo pos eprepe na ton afhsoyme na milhsei.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
kata tin gnomi mou eprepe na ton afisoume na milisi (asxeta an kai ego ton giouxara) kai ta ton katapsifisoume etsi oste na ton stiloume apo simera spiti tou gia ksaples kai oxi na diavazoume kathe mera tora stis filades kai sta mpourdeloradio oti o alexopoulos ekane ekei ekane auto tha edine 5 ek tha edine 2 ek tha stirize niko-laki tha tous edioxne tha evaze ton gio tou tha evaze tin proin gomena tou...E AI STO DIAOLO PIA!
P.A.O.K

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
εγώ λοιπόν αν και μέλος στη συνέλευση τελικά δεν παραβρέθηκα... συνεπώς ότι γνωρίζω είναι από αυτά που με είπανε... για το τί έγινε τί εγκρίθηκε και τί όχι για να είμαι ειλικρινής δεν πολυενδιαφέρομαι... είμαι σίγουρος ότι για ακόμα μια φορά ήταν μια από τα ίδια... και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να είναι μια από τα ίδια όσο ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνεχίζει να κοιμάται όρθιος και να πληρώνει ξενοδοχείο... για το σκηνικό που έγινε με τον αλεξόπουλο έχω να τονίσω 2 πραγματάκια... 1ον απαγορεύεται να διακόπτεται ο οποιοσδήποτε ομιλητής γιατί πολύ απλά έχει δικαίωμα να μιλήσει και γιατί όσο πιο πολύ μιλάει τόσο πιο πολύ εκτίθεται... 2ον ο αλεξόπουλος κανονικά δεν έπρεπε να έχει μπει στη γσ. έπρεπε να τρώει φάπες από έξω... όχι γιατί όπως πολύ σωστά είπαν κάποιοι πριν ξεπούλησε, ξεφτέλισε ή έκανε μαλακίες στις πλάτες του συλλόγου αλλά πολύ απλά επειδή είναι ένας στυγνός ρουφιάνος... επειδή είναι καταδότης και επειδή επί δικής του προεδρίας η ασφάλεια έκανε πάρτυ κάθε βδομάδα στο παλέ συλλαμβάνοντας όποιον ήθελε χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό... φυσικά η άδεια για να προχωρήσει σε αυτές τις κινήσεις είχε δωθεί από τον αλεξόπουλο τον ίδιο...
τώρα ποιος βγήκε ευνοημένος από τη χθεσινή βραδιά δεν ξέρω, το ποιός βγήκε για ακόμα μια φορά χαμένος ξέρω και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ... αλλά τί να περιμένεις όταν τελευταία αγωνιστική πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο με τον οφη και τη μια πανηγυρίζει την ισοφάριση της αεκ, την άλλη βρίζει την αεκ και τον πανιώνιο, μετά άλλοι βρίζουν τον όφη, κρεμούνται πανιά, καίγονται πανιά, βρίζουμε τη μάνα του άγγελου κι ο βεζυρτζής, ο λάκης, ο γούμενος, ο παγώνης, και οι λοιποί εμδιαφερόμενοι πίνουν ατάραχοι και χαμογελαστοί τα ποτάκια τους στην υγειά των κορόιδων...
άντε μάγκες και του χρόνου...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Kakos pou yparxei GS. Kakos pou yparxei syndromh. Kakos pou yparxei eleutheria sto na symetasxeis sta koina mias omadas.
Ayta xrisimopoiounta os "kalyma" apo thn mia pleura kai os "poliorkitikoi krioi" apo thn allh.
Eimaste grafikoi kai otan diavazo oti to kurio thema exelixtike na einai h meiosh ths syndromhs katalava oti to mono pou mas endiaferei einai h tseph mas (opos panta) kai to pos to "eisithrio" mas pros thn oxlagogia kai pseutomagia tou oxlou na einai fthnotero.
Opos eipe kai o pavlosk ayta aksizoun s'authn thn polh.
PS: SYMFONO ME CRUSADER...Ala mpalla koutrouvala

northeagle_4

• Guest
Θα αναφερθω μονο σε Αλεξοπουλο καταρχας αργοτερα και τα αλλα!!!
  Προσωπικα οταν ανεβηκε ο Αλεξοπουλος εκανα υπομονη για να ακουσω αλλα το τυπακι ηταν εντελως προκλητικο μεταξυ των αλλων απειλουσε οτι θα βγαλει απο τις διαδικασιες οσους τον αποδοκιμαζανε κτλ και αφου εθλογουσε τα γενια του 3-4 φορες ο πολυς ο κοσμος (οπως και εγω)δεν αντεξε και σε πλειοψηφια 3/4 τουλαιστον εφαγε κραξιμο και δικαιολογημενα.
 Ενα μπουκαλι επεσε ολο και ολο και αυτο εσκασε 2 μετρα μπροστα απο τα ποδια του,μετα εκανε την προσβεβλημενη γεροντοκορη και δεν ανεβαινε να ολοκληρωσει.
   Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ατομα σαν τον Αλεξοπουλο δεν πρεπει καν να υπαρχουν στον ΠΑΟΚ,κατεστρεψε τον μπασκετικο ΠΑΟΚ με την πρωτη ευκαιρια πουλησε την ομαδα στον μπατμαν και εστειλε πιτσιρικαδες στα κρατητηρια γιατι τον βριζανε.Η προταση διαρεει οτι ηταν κατι σε στιλ μαμιδακι-πανελουδη θα ΔΑΝΕΙΣΩ στην Παε ενα ποσο που καποια στιγμη με την ελευση επενδυτη θα το παρω πισω και για ανταλλαγμα ο αξιος γιος μου θα μπει στην Παε να υπαρχει και διαδοχη.....Τερμα οι ανακυκλωση στα ΛΑΜΟΓΙΑ
     Ορθως μερικοι λετε οτι επρεπε να μιλησει αλλα επειδη δεν εισασταν παρον μην κρινετε ετσι ευκολα,οι αποδοκιμασιες ηταν απο παντου.

υ.γ  +1 απο μενα για οσα λιγα ειπε ο Τασος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
stis genikes sinelefseis, opoiadipote parataxi exei tin pliopsifia KANEI OTI GOUSTAREI.
isologismoi, apofaseis, psifismata, ta panta einai stin efxereia tis pliopsifikis parataxis an tha ta psifisei,  kai o theos o idios na katevei, tpt den prokeitai na allaxei, an einai enantion ton simferonton tous. kai sinithos an miliseis, tros kai tis mapes sou apo tous traboukous tis pliosifias, toulaxiston xthes ipirxan kai kapoioi pou giouxaran tous giozides (alexopoulos kai sia), an kai ap oti fainetai, iparxoun polloi pou itheloun na akousoun ti papatzes tha elege o alexo. tespa.

EAN OI EKLOGES ALLAZAN KATI, THA ITAN PARANOMES.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Αντε να γράψω και εγω την γνώμη μου μια και παραβρέθηκα στην ΓΣ. Κατα αρχήν η γνώμη μου ειναι οτι η ΓΣ πήγε πολυ καλυτερα απο οτι την περιμενα. Εξηγούμαι. Με δεδομένο οτι τον ΑΣ τον ελεγχει μια καστα-σπειρα που αρνειται κατηγορηματικα να απαγκιστρωθεί απο τις εξελιξεις και τα χρηματα γυρω απο το γηπεδο η συμμετοχη του κοσμου απο τύπους ασχετους με μπλοκα και μετωπα σαν και του λογου μου εκανε τη ζωη τους πιο δυσκολη. Για την ακρίβεια  η μείωση της συνδρομής για μένα ηταν απο την αρχη το κομβικο σημειο στο παιχνιδι εξουσιας που παιζεται εκει μεσα μεταξυ φατριών πανω απο το ψητο του γηπεδου. Γιατι απλουστατα 500 ατομα τα ελεγχεις 1500 πιο δυσκολα και αυριο 3500 αδυνατο. Γιατι μην απαταστε δεν ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει τα 109 ευρω τον χρονο αλλα οτι δεν γουσταρει να τα δώσει σε μικροαπατεωνες που η δουλεια τους ειναι ο ΠΑΟΚ χωρις να ειναι και η ομαδα τους κατα αναγκη. Τα 50 ευρω σου λεει σιγα το ποσο ας το φαει και ο μικροαπατεώνας τουλαχιστον θα μπορω να μπαινω στην συνελευση και να τον κραξω οταν απλωνει το χερακι του με την καστα του στο γηπεδο προς εκμεταλευση ή το χρησιμοποιει ως διαπραγματευτικο χαρτι. Για μενα ο Χρυσος Δικέφαλος και ο Ησαϊαδης παιζει ενα καθαρο προσωπικο παιχνιδι εξουσιας σε συνεργασια με τον Κατσαρη και τιποτα αλλο. Η γελοια θεση του για τα 33 λεπτα την ημερα ειναι εφυολογημα του κολου γιατι απλουστατα ο ΠΑΟΚτσης καλειται να σκασει 100 μαζεμενα και ο ψυχισμος εκει λειτουργει διαφορετικα. Επισης δεν μπορει ο gay, το σκουληκι να εχουν μισες τιμες και παρακάτω και να μην κανει καμια αναφορα σε αυτο κανενας. Ο τροπος που χειριστηκαν το θεμα οι δυο τους (Κατσαρης-Ησαϊαδης) για να θαψουνε την πλειοψηφια του 80% των χεριων που ψηφισαν την μειωση της συνδρομης καταδεικνυει και την φασιστικη νοοτροπια τους. Γιατι οταν ψηφιζονταν το χοκευ επι χορτου, ρολλερ σκατινκ η οτι αλλο σκατο ανκαλυψαν η ψηφοφορια δια ανατασης των χεριων ηταν επαρκεστατη. Στο θεμα της μειωσης της συνδρομης οταν ψηφιστηκε το θεμα ο Κατσαρης ξεκινησε την συζητηση και ο Ησαϊαδης ανακαλυψε οτι τωρα χρειαζομαστε τα καρτελακια για να ψηφισουμε. Η αποφαση του Κατσαρη να παει το θεμα στο ΔΣ και να μην περασει η ψηφοφορια της ΓΣ ηταν με καθαρο στοχο το θαψιμο του θεματος. Παρόλα αυτα ηταν τοσο μεγαλη η πλειοψηφια που θα αναγκαστει να κανει έστω καποια περικοπη. Αυτο μας δινει καποια παραπανω δυναμη οσοι θελουμε να πλεισιασουμε ακομα περισσοτερους ΠΑΟΚτσηδες και να τους πεισουμε να μπουνε στον συλλογο εν'οψει ειδικα αποφασεων σημαντικοτατων για τον συλλογο για τα επομενα 30 χρονια ισως. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν οι ΠΑΟΚτσηδες που την Δευτερα το βραδυ αφησαν την δουλεια τους για λιγο πεταχτηκαν να ακουσουν και να ψηφισουν για το καλο της ομαδας τους και μετα την αλλη μερα ξαναπανε στις δουλειες τους. Αυτοι που ειναι ανεπαγγελτοι και δουλεια τους ειναι ο ΠΑΟΚ ειναι οι εχθροι μου και προσωπικα δεν αισθανομαι ουτε αδερφος μαζι τους ουτε συναγωνιστης σε οτιδηποτε. Αυτοι ειναι ο μονος και πρωτος εχθρος του συλλογου και η μεγαλη ΠΑΟΚτσηδικη συμμετοχη αυτους θα νικησει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

polaret

• Guest
Αντε να γράψω και εγω την γνώμη μου μια και παραβρέθηκα στην ΓΣ. Κατα αρχήν η γνώμη μου ειναι οτι η ΓΣ πήγε πολυ καλυτερα απο οτι την περιμενα. Εξηγούμαι. Με δεδομένο οτι τον ΑΣ τον ελεγχει μια καστα-σπειρα που αρνειται κατηγορηματικα να απαγκιστρωθεί απο τις εξελιξεις και τα χρηματα γυρω απο το γηπεδο η συμμετοχη του κοσμου απο τύπους ασχετους με μπλοκα και μετωπα σαν και του λογου μου εκανε τη ζωη τους πιο δυσκολη. Για την ακρίβεια  η μείωση της συνδρομής για μένα ηταν απο την αρχη το κομβικο σημειο στο παιχνιδι εξουσιας που παιζεται εκει μεσα μεταξυ φατριών πανω απο το ψητο του γηπεδου. Γιατι απλουστατα 500 ατομα τα ελεγχεις 1500 πιο δυσκολα και αυριο 3500 αδυνατο. Γιατι μην απαταστε δεν ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει τα 109 ευρω τον χρονο αλλα οτι δεν γουσταρει να τα δώσει σε μικροαπατεωνες που η δουλεια τους ειναι ο ΠΑΟΚ χωρις να ειναι και η ομαδα τους κατα αναγκη. Τα 50 ευρω σου λεει σιγα το ποσο ας το φαει και ο μικροαπατεώνας τουλαχιστον θα μπορω να μπαινω στην συνελευση και να τον κραξω οταν απλωνει το χερακι του με την καστα του στο γηπεδο προς εκμεταλευση ή το χρησιμοποιει ως διαπραγματευτικο χαρτι. Για μενα ο Χρυσος Δικέφαλος και ο Ησαϊαδης παιζει ενα καθαρο προσωπικο παιχνιδι εξουσιας σε συνεργασια με τον Κατσαρη και τιποτα αλλο. Η γελοια θεση του για τα 33 λεπτα την ημερα ειναι εφυολογημα του κολου γιατι απλουστατα ο ΠΑΟΚτσης καλειται να σκασει 100 μαζεμενα και ο ψυχισμος εκει λειτουργει διαφορετικα. Επισης δεν μπορει ο gay, το σκουληκι να εχουν μισες τιμες και παρακάτω και να μην κανει καμια αναφορα σε αυτο κανενας. Ο τροπος που χειριστηκαν το θεμα οι δυο τους (Κατσαρης-Ησαϊαδης) για να θαψουνε την πλειοψηφια του 80% των χεριων που ψηφισαν την μειωση της συνδρομης καταδεικνυει και την φασιστικη νοοτροπια τους. Γιατι οταν ψηφιζονταν το χοκευ επι χορτου, ρολλερ σκατινκ η οτι αλλο σκατο ανκαλυψαν η ψηφοφορια δια ανατασης των χεριων ηταν επαρκεστατη. Στο θεμα της μειωσης της συνδρομης οταν ψηφιστηκε το θεμα ο Κατσαρης ξεκινησε την συζητηση και ο Ησαϊαδης ανακαλυψε οτι τωρα χρειαζομαστε τα καρτελακια για να ψηφισουμε. Η αποφαση του Κατσαρη να παει το θεμα στο ΔΣ και να μην περασει η ψηφοφορια της ΓΣ ηταν με καθαρο στοχο το θαψιμο του θεματος. Παρόλα αυτα ηταν τοσο μεγαλη η πλειοψηφια που θα αναγκαστει να κανει έστω καποια περικοπη. Αυτο μας δινει καποια παραπανω δυναμη οσοι θελουμε να πλεισιασουμε ακομα περισσοτερους ΠΑΟΚτσηδες και να τους πεισουμε να μπουνε στον συλλογο εν'οψει ειδικα αποφασεων σημαντικοτατων για τον συλλογο για τα επομενα 30 χρονια ισως. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν οι ΠΑΟΚτσηδες που την Δευτερα το βραδυ αφησαν την δουλεια τους για λιγο πεταχτηκαν να ακουσουν και να ψηφισουν για το καλο της ομαδας τους και μετα την αλλη μερα ξαναπανε στις δουλειες τους. Αυτοι που ειναι ανεπαγγελτοι και δουλεια τους ειναι ο ΠΑΟΚ ειναι οι εχθροι μου και προσωπικα δεν αισθανομαι ουτε αδερφος μαζι τους ουτε συναγωνιστης σε οτιδηποτε. Αυτοι ειναι ο μονος και πρωτος εχθρος του συλλογου και η μεγαλη ΠΑΟΚτσηδικη συμμετοχη αυτους θα νικησει

Ρε παλικαρι  μου πιο ψητο του γηπεδου υπαρχει περιπτωση νομιζεις να δωθει η χρηση και εκμεταλευση σε καποιον χωρις το 80-90%να συμφωνει ?
Γιατι ρε φιλε και ποια απο τις τρεις πλευρες δεν κανει το ιδιο δηλ γιατι πρεπει καποιος να σου δωσει λογαριασμο για τις αποψεις του και αμεσως τον χρεωνεις, στο κατω κατω πολλα μελη του χρυσου δικεφαλου ψηφησαν τι μειωση αυτο ειναι υγεια σημαινει οτι ο καθενας σκεφτεται και μονος του και δεν ακολουθει σωνει και καλα μια γραμμη και αυτο που λες για τα 0.30 λεπτα το ειπανε σε συγκριση με το 1.2ε που πληρωνουν ολοι αυτοι στα ραδια για ενα sms
Αυτα για να συνενοουμαστε σωνει και καλα οποιος δεν εχει ιδια αποψη με μας ειναι κουφαλα και μονο εμεις ειμαστε οι σωστοι
Και για να μην βιαστεις να κρινεις και μενα και μπερδευτεις δεν εχω καμια σχεση με τον ΧΔ δες λιγο τα πραγματα χωρις παρωπιδες

IronEagle

• Guest
Malista......,
sinopseizo :

Basiko Aitima tis G.S. stin XEIROTERH AGONISTIKH XRONIA TOU PAOK :   Meiosi tis etisias sindromis !!!!

Adiafaneia, ntemek "dimokratikes diadikasies" : Arkousan kai MONO 4 psifoi, gia na perasei kati pou i8ele
                                                                           to D.S. !!! Se anti8eti katastasi, oi 80% ton psifon, 8a
                                                                            lif8oun "yp'opsin" !!!

Aitima b' : Isxyeis tis "aplis analogias", oste stis epomenes ekloges, na simperilif8oun OLOI stin MASA !!!
             (Eksigo: Se periptosi diadoxis katstaseis tou katasari, antipoliteusi einai o iasiadis kai o zouraris !!!
              "Ti eixa gianni m', ti eixa panta !!!", se anti8esi me tous A.S. olympiakou kai pana8ina'i'kou opou
              proedreyoun oi gianakopoulos kai kokkalis !!!"

Telikos : Opos kai na exei, me autin tin dinami pou dinei to elliniko kratos basi Nomou ston ka8e A.S. (plin ton dyo proanaferonton kratikon omadon), kapoia stigmi to gipedo 8a kanei ftera kai den 8a aksiopiei8ei gia to kalo tou PAOK, alla gia ot kalo ton PAOKarxon tou A.S. !!!

Simperasma, to exo rotisei epanelimena kai distixos xtes (ksana)dikaio8ika:

Se ti mas ofelei enas A.S. me fiteuto proedro ? ? ?   

H moni lisi einai "riksi" tou iparxon 8esmou, apokopi OLON ton a8limaton apo tin yparxon "ORGANOSH", kai perasma tis periousias tou A.S. PAOK se ka8e a8lima tou PAOK ksexorista (gipeda, ai8ouses proponiseon, kolimbitiria klp.)!!!

Y.G.: Den einai dinaton tin xeiroteri agonistika xronia (olon ton omadikon a8limaton), na sinedriazoume gia tin sindromi (tin opoia aitisi tou metopou, sinypegrapsa ki'ego, .....tromara mou), kai to poios 8a dioikisei tin epomeni eklogiki periodo kai an isxisei i apli analogiki, oste na mpoume oloi sto party !!!

Offline savage republic

• Βασικός
To problima tou PAOK einai h 8essalonikh kai tipota allo, se ka8e allo meros auths ths xwras den 8a yphrxan tetoia problimata.

Auths ths polhs auta ta eutrapela ths aksizoun

pavlosk

sostos
+1
+2

Offline diegito4

• Αλλαγή
oi protaseis gia to thema gipedou itan 2:

1) tou Xrisou Dikefalou

2)tis PROTOBOULIAS MELON TOU AS.

prosopika thelo na doso sinxaritiria se ola ta paidia tou forum pou doulepsan pano se ayto to thema dioti i PROTOBOULIA MELON TOU AS eimaste EMEIS.
einai i PROTOBOULIA ton paidion tou PAOKWORLD kai kapoion anthropon-filon ektos forum pou an kai "asimantoi",xoris tampeles,xoris idiotites doulepsan kai proteinan kati.
SINXARITIRIA kai pali.

den mporo na katalavo pos oloi vrizoume ton katsari kai o isologismos tou as YPERPSIFISTIKE me tromeri diafora.
den mporo na katalavo pos ginetai to simantikotero thema (GIPEDO) na ksekinaei gia sizitisi stis 12:00,dld meta apo 4 ores apo tin enarksi tis sineleysis.
den mporo na katalavo pos o proedros tou as den exei protasi gia to gipedo kai gia ta atoma tis neas dioikisis protodikeiou kai kalei ta apla meli na proteinoun.kai esu ti rolo paizeis kur-thanasi?
den mporo na katalavo giati sikothike na milisei o aleksopoulos kai na pei oti exei reysto ameso 5 ek.euro eno an paei stin trapeza na to katathesei,ginetai aytomata MEGALOMETOXOS tis PAE.ara ti na mas pei?re oust 

se osous den aresei i thessaloniki as zisoun stis "dimokratikes",sovarofaneis poleis tous.

ZOURARI stin D' ETHNIKI na pesei to spiti sou..

@logotheti eisai palikaros re..

Offline agraf

• Αλλαγή
Χωρίς να είμαι παρών αν και το ήθελα πάρα πολύ, νομίζω ότι το γεγονός ότι δεν είχαμε ιδαίτερες εξελίξεις είναι θετικό. Ας συνεχίσουμε ποδοσφαιρικά όπως είμαστε, να βγει η χρονία αξιοπρεπώς και από του χρόνου βλέπουμε. Φυσικά πρέπει οπωσδήποτε να περάσει η διαγραφή των τόκων και η ρύθμιση του χρέους.
Θετικό είναι επίσης ότι το γήπεδο μένει ανέγγιχτο, ότι οι υποτιθέμενες προτάσεις Ορφανού, Κατσαρή, Αλεξόπουλου κλπ μένουν σε θεωρητικό επίπεδο. Λαμόγια είναι και δεν πρέπει να πάρουν τίποτα. Για τα επόμενα χρόνια στόχος μας πρέπει να είναι να μείνει το γήπεδο όρθιο (και μαζί με αυτό και ο ΠΑΟΚ). Όταν πατήσουμε στα πόδια μας θα συζητήσουμε ψύχραιμα.
Θετικό είναι ότι θα μειωθεί η συνδρομή. Πιστεύω ότι η μείωση θα είναι σημαντική και όχι μόνο 10-20 ευρώ, αλλιώς θα εκτεθεί ο κατσαρής. Προβλέπω κανένα 60αρι.
Επίσης θετικό είναι ότι έπεσε κραξιμο στον αλήτη τον Αλεξόπουλο όπως και το μπουκάλι. Και λίγο είναι. Θετικό είναι επίσης τα 700 άτομα, στο μέλλον μακάρι πιο πολλοί.
Χτες στο ραδιόφωνο σε κρατικο σταθμό ήταν η ΓΣ πρώτο θέμα στα αθλητικά. Μεγάλη υπόθεση.

Όποιος δε θέλει να γραφτεί ας μη γραφτεί, δημοκρατία έχουμε. Εμείς όμως δείνουμε μάχη για να διεκολυνθούν όλοι, φτωχοί και πλούσιοι να γίνουν μέλη και να αποκτήσουν δύναμη.