Author Topic: ΠΑΟΚ-σκουλήκι 1 - 0 (17/2/07)  (Read 8106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: ΠΑΟΚ-σκουλήκι 1 - 0 (17/2/07)
« Reply #120 on: February 14, 2007, 15:50:48 »
Γαμήστε τον αρη τον ξεκωλιάρη!

Godfevour

• Guest
« Reply #121 on: February 14, 2007, 16:49:14 »
Πρώτον, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα οι παίχτες να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, αλλιώς θα τους το σταματήσουμε εμείς. Ελπίζω, για το καλό τους, αυτή τη φορά να μη δείξουν την κλασική πλέον αδιαφορία..

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Οι ποδοσφαιριστές φοράνε τον Δικέφαλο στο στήθος, μην το ξεχνάς αυτό. Πρέπει να τους στηρίζεις και όχι να τους κράζεις. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Εμένα μου αρέσει ο Αραπατζάκος, ο άλλος δεν τον γουστάρει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον κράξουμε και θα τον διώξουμε. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι την διοίκηση αλλά ταυτόχρονα να μην εμπιστεύεσαι τους παίχτες που έφερε και κράτησε, είναι αντιφατικό !.

Επιτέλους, λογικευτείτε. Δεν αδιαφορούν! Ούτε στην Καλαμαριά αδιαφόρησαν. Είναι μια ομάδα που δεν έκανε καν προετοιμασία. Μην μου πείτε ότι ήταν προετοιμασία αυτό το πράγμα στην Σουρωτή. Άλλαξε τρεις προπονητές. Έκανες προετοιμασία με Ρεμπόσιο, Σεγκάρα, Σαλπιγγιδη, τελικά ηρθε Τοργκελε, Τσίγκας και Χαραλαμπίδης και στο τέλος από αυτούς έμεινε μόνο ο Τοργκελε και με ήδη 2 προπονητές αλλαγμένους και τελείως διαφορετική διοίκηση. Οι πιτσιρικάδες μια βλέπουν να τους στηρίζουμε και μια να τους κράζουμε. ΠΧ, πολύ καλός ο Μαλεζάς με τον ΠΑΟ, μπετό και λιμό στην Καλαμαριά. Ε ΟΧΙ, αυτό είναι άδικο που κάνουμε.  Ε πως σκατά θέλετε να παίξει αυτή η ομάδα μπάλα ; πώς να μην είναι μια του ύψους και μια του βάθους ; πώς να προλάβει να μάθει ο Παράσχος αυτά που θέλει μέσα σε λίγες μέρες ;

Αφήστε τους για φέτος, πάει τελείωσε, αυτό θα είναι ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι. Πάρτε το χαμπάρι !. Πάμε να στηρίξουμε και τελειώνει εκεί το θέμα.

no offense.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #122 on: February 14, 2007, 17:00:48 »
fainetai pos ena neo melos pou einai mia foni logikis mpike se auto to forum na mas iremei opote emas tous neoterous ksespame k loidoroume. exeis dikio file se oti les. apla kapoies fores einai pragmatika na aporeis...
ego px sto 5x5 pou forao tin fanela tou paok (me to noumero 12 fisika) opote kourazomai, vlepo to dikefalo aeto k pairno dinami k eksakoloutho na trexo.
se ena mats palia pou oi omades itan tsonta, i diki mou exane me 8 goal diafora. ekana oti mporousa alla den itan arketo. evgala loipon tin fanela tou paok giati den dexomoun na einai "parousa" i fanela se mia tetoia kseftila...
k ola auta sto 5x5 re file, e den dexomai na tous vlepo tous PRAGMATIKOUS paiktes tous PAOK pou forane tin PRAGMATIKI fanela tou PAOK na xanoun etsi me katevasmena ta xeria...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Godfevour

• Guest
« Reply #123 on: February 14, 2007, 17:44:22 »
Σκεφτηκές πότε ότι τελικά έκαναν κι αυτοί οτί μπορούσαν ;. Δεν έχουν φυσική κατάσταση, πληρώνοντε μια στο τόσο, την μια Κυριακή είναι ήρωες, την άλλη είναι προδότες. Έκαναν προετοιμασία με αμυντικογενή προπονητή, τους ήρθε ένας που έκανε ότι του κατέβαινε και ξάφνικα έρχετα άλλος και σου λέει: "παίξτε 3-5-2". Ο Ηλιάδης και ο Μελλίσης μόνο επιθετικοί δεν έπαιξαν ακόμη. Μήπως τελικά, όντως δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν αυτή την στιγμή ;. Δεν θέλω να απαντήσεις ή να απαντήσετε αλλα αναρωτηθήκατε πότε ή απλά σκέφτεστε ότι είστε ΠΑΟΚ και πρέπει απλά να γαμάτε ;.

Η λογική από το συναίσθημα, δύσκολα καταφέρνεις να τα ξεχωρίσεις αλλα εύκολα μπορείς να τα μπερδέψεις.
« Last Edit: February 14, 2007, 17:48:12 by Godfevour »

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #124 on: February 14, 2007, 21:53:51 »
erpeta erpeta olo gkrinia grousouzia
ka8e dekapente xronia sto ouefa mia fwra

ainte PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #125 on: February 15, 2007, 09:28:24 »
Πρώτον, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα οι παίχτες να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, αλλιώς θα τους το σταματήσουμε εμείς. Ελπίζω, για το καλό τους, αυτή τη φορά να μη δείξουν την κλασική πλέον αδιαφορία..

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Οι ποδοσφαιριστές φοράνε τον Δικέφαλο στο στήθος, μην το ξεχνάς αυτό. Πρέπει να τους στηρίζεις και όχι να τους κράζεις. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Εμένα μου αρέσει ο Αραπατζάκος, ο άλλος δεν τον γουστάρει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον κράξουμε και θα τον διώξουμε. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι την διοίκηση αλλά ταυτόχρονα να μην εμπιστεύεσαι τους παίχτες που έφερε και κράτησε, είναι αντιφατικό !.

Επιτέλους, λογικευτείτε. Δεν αδιαφορούν! Ούτε στην Καλαμαριά αδιαφόρησαν. Είναι μια ομάδα που δεν έκανε καν προετοιμασία. Μην μου πείτε ότι ήταν προετοιμασία αυτό το πράγμα στην Σουρωτή. Άλλαξε τρεις προπονητές. Έκανες προετοιμασία με Ρεμπόσιο, Σεγκάρα, Σαλπιγγιδη, τελικά ηρθε Τοργκελε, Τσίγκας και Χαραλαμπίδης και στο τέλος από αυτούς έμεινε μόνο ο Τοργκελε και με ήδη 2 προπονητές αλλαγμένους και τελείως διαφορετική διοίκηση. Οι πιτσιρικάδες μια βλέπουν να τους στηρίζουμε και μια να τους κράζουμε. ΠΧ, πολύ καλός ο Μαλεζάς με τον ΠΑΟ, μπετό και λιμό στην Καλαμαριά. Ε ΟΧΙ, αυτό είναι άδικο που κάνουμε.  Ε πως σκατά θέλετε να παίξει αυτή η ομάδα μπάλα ; πώς να μην είναι μια του ύψους και μια του βάθους ; πώς να προλάβει να μάθει ο Παράσχος αυτά που θέλει μέσα σε λίγες μέρες ;

Αφήστε τους για φέτος, πάει τελείωσε, αυτό θα είναι ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι. Πάρτε το χαμπάρι !. Πάμε να στηρίξουμε και τελειώνει εκεί το θέμα.

no offense.

γενικά συμφωνώ σε ό,τι λες αδερφέ. Αλλά σκέψου το εξής. Πως σου φάνηκε η ομάδα στο ματς με το βάζελο στο πρωτάθλημα? Μασούσαν σίδερα. Πάθος, τρέξιμο, πρώτοι σε όλες τις φάσεις κλπ... Ε,  αυτό εννοώ. Στην καλαμαριά, όπως και σε πολλά άλλα ματς, αυτά τα στοιχεία έλειπαν. Ήταν σα να βλέπεις άλλη ομάδα. Δε με νοιάζει αν κερδίσουν ή όχι αρκεί να με πείσουν ότι έδωσαν το 100%. Καλά όλα αυτά που λες αλλά όταν φοράς τη φανέλα αυτή και έχεις αυτό τον κόσμο μαζί σου τουλάχιστον ματώνεις ρε γαμώτο.

έτσι θέλω να γίνει και με τον ρούλη. Και μόνο το απαραίτητο πάθος για νίκη να δείξεις τους έχεις φάει λάχανο. Δε μπορώ να ανεχτώ άλλη αδιαφορία όταν εγώ δίνω το 100% του εαυτού μου και της δύναμής μου στην κερκίδα.

ΝΙΚΗ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

dnik

• Guest
« Reply #126 on: February 15, 2007, 12:07:02 »
Γενικά συμφωνώ με τον Godfevour. Από πλευράς σχεδιασμού φέτος πήγαν όλα λάθος και αυτό βγαίνει σιγά-σιγά στο γήπεδο.

Όμως εμφανίσεις σαν αυτές της Καλαμαριάς δεν δικαιολογούνται με την ελλειπή προετοιμασία και τον κακό σχεδιασμό. Εκεί έλλειπαν άλλα στοιχεία: διάθεση, τσαμπουκάς, συνείδηση κλπ.

Παρόλαυτα είμαι και εγώ της άποψης ότι δεν πρέπει να πυροβολούμε τους παίκτες και τον Παράσχο. Ειδικά ο τελευταίος δεν μπορεί να φταίει για όλα. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει, να κάνει την προετοιμασία του καλοκαιριού και να τον κρίνουμε από την νέα σαιζόν.

Όλα αυτά πάντως δεν πρόκειται να αποτελέσουν άλλοθι για ενδεχόμενη κακή εμφάνιση το Σάββατο. Το ενδεχόμενο ήττας δεν το συζητάω καν. Αυτό που περιμένω εγώ είναι η ομάδα να μασήσει σίδερα, όπως είπε ο tsag. Κάτι που είδαμε στα εντός με βάζελο και με αεκ. Άρα η ομάδα μπορεί να παίξει και πρέπει να παίξει.

Σε ματς με τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απ' την ΝΙΚΗ.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #127 on: February 15, 2007, 14:10:28 »
 goudas4, den mas eipes ti pano akouses oti mporei na shkw8ei!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #128 on: February 15, 2007, 20:22:26 »
  Εχουμε αγωνα το Σαββατο και το topic για τον αγωνα ειναι στα αζητητα, για να ξυπναμε λιγο γιατι
  πανω απο 8.000 εισιτηρια δεν βλεπω και τα σκουληκια πουλανε προλογο, μαλιστα σημερα εχουν μια
  συναντηση ολοι οι συνδεσμοι τους ( εχουν και αγωνα τα ερπετα) και οργανωνουν καθοδο στην ΤΟΥΜΠΑ
  τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!! Για να μην παθουμε καμια πλακα αφηνουμε στην ακρη τη πικρα μας και ΟΛΟΙ ΣΤΟ
  ΓΗΠΕΔΟ.      ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΕΛΑΤΕ 23.500  ;D

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ     ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ        ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ   ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
« Last Edit: February 15, 2007, 20:24:15 by S.F.MALGARON »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #129 on: February 15, 2007, 20:26:33 »
   οργανωνουν καθοδο στην ΤΟΥΜΠΑ
  τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

τι εννοεις αδερφε??εχεις καμμια παραπανω πληροφορια????????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #130 on: February 15, 2007, 20:56:35 »

Ειναι σκουληκια και δεν μπορουν να κανουν κατι χωρις να βρωμησει, τωρα αν πουλανε προλογο δεν
  ξερω, αλλα θα βαλουνε μια κωλο-οθονη στο μπουρδελο τους το γηπεδο και οταν μαζευτουν θα
  επιχειρησουν να ερθουν ΤΟΥΜΠΑ!!! Αληθεια η' ψεματα ολοι στη ΤΟΥΜΠΑ για να το δουμε απο κοντα.......

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #131 on: February 15, 2007, 21:01:07 »
ωραια γουσταρω!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

billaras

• Guest
« Reply #132 on: February 15, 2007, 21:06:38 »
re paidia ama ginei kati tetoio....tha maste kseftiles.ama moresoun kai plisiasoun tin perioxi tis toumpas tote ti na po.an kai to vlepo oneiro therinis niktos na kanoun kati tetoio ta erpeta parola auta filage ta rouxa sou na xeis ta misa.
mia ora prin arxisei to mats oloi toumpa.
min ginei kati tetoio alla apo tin alli opsi :cwm23:
http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=267

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #133 on: February 15, 2007, 21:07:46 »
Ta gnwsta skoulikia...petane to pyrotexnima tous, na fanei k meta na svisei! Sta logia borei na kanoune k kerkida stin 4 meta apo ntou!Sta erga...tha katsoun ekei sto cine-xarilaou me pop-korn k gyalakia 3d. Edw metakinountai me lewforeia mes'tin idia ti thessaloniki re!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: February 15, 2007, 21:11:56 »
Ti lete re oi areianoi ntou kanoun mono se memonomena atoma einai dynaton na kanoyn se panw apo 1000 paoktsides?poso m allon se 20000

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #135 on: February 15, 2007, 21:14:36 »
Καλά θα είναι να μην το συζητάμε και πολύ μήπως και μας κάνουν την χαρά να έρθουν..

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #136 on: February 15, 2007, 21:17:02 »
Ti lete re oi areianoi ntou kanoun mono se memonomena atoma einai dynaton na kanoyn se panw apo 1000 paoktsides?poso m allon se 20000

Αν ειμαστε 20.000 εγω το κοβω απο τη ριζα :o

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #137 on: February 15, 2007, 21:24:36 »
steiltous thee mou steiltous na gelasei k to pardalo katsiki ntou k xilo sta aspondila :ambulance: :ambulance: :b348: :ambulance:

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
« Reply #138 on: February 15, 2007, 21:25:37 »
Pio pithano na "thn kanei" kamia thyra4 pros Xarilaou meria sto hmixrono,kai na xasei h mana to paidi kai to paidi th mana,para auto pou lete.....

GAMHSTE TOYS REEEEEEEE
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #139 on: February 15, 2007, 21:31:19 »
 :thumbok:  αυτο θελω και εγω να γινει γιατι μας πρηξανε τ' αρχιδια, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.