Πρώτον, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα οι παίχτες να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, αλλιώς θα τους το σταματήσουμε εμείς. Ελπίζω, για το καλό τους, αυτή τη φορά να μη δείξουν την κλασική πλέον αδιαφορία..
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Οι ποδοσφαιριστές φοράνε τον Δικέφαλο στο στήθος, μην το ξεχνάς αυτό. Πρέπει να τους στηρίζεις και όχι να τους κράζεις. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Εμένα μου αρέσει ο Αραπατζάκος, ο άλλος δεν τον γουστάρει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον κράξουμε και θα τον διώξουμε. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι την διοίκηση αλλά ταυτόχρονα να μην εμπιστεύεσαι τους παίχτες που έφερε και κράτησε, είναι αντιφατικό !.
Επιτέλους, λογικευτείτε. Δεν αδιαφορούν! Ούτε στην Καλαμαριά αδιαφόρησαν. Είναι μια ομάδα που δεν έκανε καν προετοιμασία. Μην μου πείτε ότι ήταν προετοιμασία αυτό το πράγμα στην Σουρωτή. Άλλαξε τρεις προπονητές. Έκανες προετοιμασία με Ρεμπόσιο, Σεγκάρα, Σαλπιγγιδη, τελικά ηρθε Τοργκελε, Τσίγκας και Χαραλαμπίδης και στο τέλος από αυτούς έμεινε μόνο ο Τοργκελε και με ήδη 2 προπονητές αλλαγμένους και τελείως διαφορετική διοίκηση. Οι πιτσιρικάδες μια βλέπουν να τους στηρίζουμε και μια να τους κράζουμε. ΠΧ, πολύ καλός ο Μαλεζάς με τον ΠΑΟ, μπετό και λιμό στην Καλαμαριά. Ε ΟΧΙ, αυτό είναι άδικο που κάνουμε. Ε πως σκατά θέλετε να παίξει αυτή η ομάδα μπάλα ; πώς να μην είναι μια του ύψους και μια του βάθους ; πώς να προλάβει να μάθει ο Παράσχος αυτά που θέλει μέσα σε λίγες μέρες ;
Αφήστε τους για φέτος, πάει τελείωσε, αυτό θα είναι ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι. Πάρτε το χαμπάρι !. Πάμε να στηρίξουμε και τελειώνει εκεί το θέμα.
no offense.