Author Topic: Καλαμαριά-ΠΑΟΚ 3 - 1 (11/02/2007)  (Read 4089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ereinion

• Guest
Απ: Καλαμαριά-ΠΑΟΚ 3 - 1 (11/02/2007)
« Reply #180 on: February 11, 2007, 21:10:12 »
Μπαινω και εγω να δω κανενα σκορ καλο, κανα 1-3 που λες βρε αδερφε. Βλεπω 3-1. Σκεφτομαι, " στην τουμπα παιζαμε ";" Οχι " λεει μια φωνη μεσα μου. Και τοτε ηταν που με εζωσαν τα φιδια.

Ο ΠΑΟΚ οπως και να το κανουμε εχει καταντησει ακαδημια οπως ειπε καποιος παραπανω και ομαδουλα και <<ιεροδουλη>> της Αθηνας. Αν ειναι ποτε δυνατον. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ? Θα καταντησουμε να παιζουμε με Αιγαλεω και Ιωνικο και να χαιρονται που θα παρουν βαθμους. Εκει εφερε τον ΠΑΟΚ η προπαγανδα καποιων κυριων ( ονοματα δεν λεμε, το ονομα μου ειναι ΧΟΝΤΡΟΣ ) οι οποιοι εφεραν στην ομαδα καποιους παικτες οι οποιοι ητανε ΑΧΡΗΣΤΟΙ ( αυτους τους περουβιανους ρε ). Τωρα, η δοιηκηση των σκυλων ( βεζυρτζης ) μας εφεραν εναν δολοφονο και εναν Ζουλου. Ρε σεις, αυτοι ξερουν τι εστι ΠΑΟΚ; Ξερουν τι ιστορια υπαρχει πισω απο την λεξη αυτη; Οχι, σιγουρα οχι. ΑΜΠΑΛΙΑ σε ολο της το μεγαλειο, μεχρι εκει που φτυνει ο λαγος.

Ας ειναι καλα ομως, ο λαος, ο λαος του ΠΑΟΚ που ξερει οτι αν και τα μυαλα μας πονανε, εμεις θα ειμαστε εκει, καθε Κυριακη να τα κανουμε κιμα, και να τα σπαμε ( τα μυαλα μας εννοω ).

ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!
ΠΑΟΚ 4.

giorgos4

• Guest
« Reply #181 on: February 11, 2007, 21:33:16 »
Καλα θα τρελαθουμε τελειως  απο τοτες που ανεβηκε η καλαμαρια στην Α εθνικη εμεις δεν τους εχουμε κερδισει καμια φορα!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #182 on: February 11, 2007, 21:46:20 »
 τους κερδίσαμε 5-2 την 1η τους χρονιά στην Α' Εθνική. Μας είχε βάλει γκολ ο Ηλιάδης, αν θυμάστε
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #183 on: February 11, 2007, 21:46:56 »
Pantws shmera to paixnidi eixe kai mia prwtotupia.
mexri twra vlepame paixtes otan vazane goal sthn PRWHN omada
tous na mhn to panhgyrizoun. Shmera eidame ton Dhmhtrh (an den kanw
la8os..) orfano na mhn panhgurizei to goal pou evale sthn EPOMENH
OMADA TOU.

Mono ston PAOK auta...

O Orfanos epaize ston PAOK.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #184 on: February 11, 2007, 21:51:39 »
pote?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giorgos4

• Guest
« Reply #185 on: February 11, 2007, 21:54:15 »
Ναι σωστα φιλε το ξεχασα.

billaras

• Guest
« Reply #186 on: February 11, 2007, 21:56:36 »
ntropi re gamiolides.....pante pekste volley pou einai poio gynekio athlima.
karagiozides tou kerata!!!ti allo tha doume re gamoto!!!i kalamaria ekane tin megaliteri niki tis istorias tis me ton paok (apo oti ipe o spiker) kita pou mas katantisan!!!
niki kai mono niki me erpeto alios....den ksero kai ego ti tha ginei. :cwm23: oxi oti tha ine pali ola kala...alla toulaxiston ferte mas merikes xares re karagiozides.

oloi oi anpiroi ston paok mazeutikan.
exo tosa neura re gamoto.... :kapnos:

alania ti na po...mas exei parei olous poli apo kato
idika emena...na fantastite ta mathimata gia deutera ta kano kathe kiriaki vradi,alla epidi tora teleutea to xoume kanei epistimi na fernoume gia ton poutso apotelesmata ksenerono kai pao panta adiavastos...
tin deutera pou mas perase pao sxolio kai mou leei i kiria:
vasili giati den diavases???
giati exase o paok kiria.....

asta na pane imaste....

pali adiavastos tha pao.....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #187 on: February 11, 2007, 22:05:12 »
Δεν ήθελα να το πανηγυρίσω. Προσωπικοί είναι οι λόγοι", ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ορφανού στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού SUPERSPORT και συνέχισε:

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είχαμε την τύχη να βρούμε τον ΠΑΟΚ σε όχι καλή μέρα σε ένα παιχνίδι όπου για μας ήταν μονόδρομος η νίκη. Παρόλα αυτά το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς δεν σημαίνει κάτι αφού όλες οι ομάδες όπως βλέπουμε παίρνουν βαθμούς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες για να καταφέρουμε την παραμονή μας. Η ομάδα αν είναι καλά μπορεί να χτυπήσει όλες τις ομάδες".

Pantos (xoris na 3ero tous logous tou) me auta ta logia autos o pextis dixni oti sevete ton PAOK

northeagle_4

• Guest
« Reply #188 on: February 11, 2007, 22:19:15 »
Θελουμε και τα παθαινουμε ρεεεε !!!! τι εκπλαγηκατε απο το αποτελεσμα ??? οταν καποιοι απο εμασ μετα τα ματς με βαζελο λεγαμε να κρατησουμε μικρο καλαθι γιατι ο ΠΑΟΚ απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ειναι ικανος για το καλυτερο και για το χειροτερο δεν δινατε βαση......ε λοιπον αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ δεν κερδιζεις καμια καλαμαρια με 3-4 παικτες καλους,αλλους τοσους μετριους και τους υπολοιπους αμπαλους η' αδιαφορους (γιασουμη,σαντορ,ιντιο,βαγγελης).
   και τωρα ειναι κοπροσκυλα ολοι ε ??? οσο και να ποναει η αληθεια αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ κανει υπερβαση φετος αν μπει 4αδα,παμε τωρα να κερδισουμε τους σκοληκες και με αλλες 4 νικες ως το τελος να βγουμε ευρωπη.Για να γυρισουμε στις παλιες καλες εποχεσ πρεπει πανω απο ολα να ειμαστε σοβαροι και να γνωριζουμε τι μπορει να καταφερει αυτη η ομαδα με αυτους τουσ παικτες και αυτην την διοικηση.Το καλοκαιρι που ερχεται πιθανοτατα θα ειναι ακομα χειροτερο απο το προηγουμενο....τα ματια μας ανοιχτα

Στηριξτε Παρασχο να χτισει ομαδα,δεν γινετε να φταιει παντα ο προπονητης και μαλιστα μολις με 1 μηνα στην ομαδα.το καλοκαιρι μετα την προετοιμασια και ξεσκαρταρισμα θα αρχισει να κρινετε.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #189 on: February 11, 2007, 22:25:37 »
Epaize sta tsiko o orfanos

IronEagle

• Guest
« Reply #190 on: February 11, 2007, 22:33:35 »
Θελουμε και τα παθαινουμε ρεεεε !!!! τι εκπλαγηκατε απο το αποτελεσμα ??? οταν καποιοι απο εμασ μετα τα ματς με βαζελο λεγαμε να κρατησουμε μικρο καλαθι γιατι ο ΠΑΟΚ απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ειναι ικανος για το καλυτερο και για το χειροτερο δεν δινατε βαση......
(...)

Pes kai esy tora ftaime emeis (o kosmos) gia tin simerini mas emfanisi, gia na pa8o emfragma mia kai kali !!!!

Sinxaritiria ston kosmo pou perase kai to kainourio sin8ima simera stin tileorasi to.....:
"oeo oeo oeo PAOK gia sena mono zo kai anapneo ....!!!"

Krima pou DEN to ektimise kaneis ayto !!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #191 on: February 11, 2007, 22:38:43 »
re pedia exi kanena video me to neo to sin8ima??

northeagle_4

• Guest
« Reply #192 on: February 11, 2007, 22:39:00 »
   Αν εσυ καταλαβες αυτο ρε παλικαρι Ιρον,τι να πω ???

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #193 on: February 11, 2007, 22:45:36 »
tora eida xana ta goal sti net k ekei pou eixa psiloiremisei trelathika pali ti paidiki xara einai ayti re exo ta tagaria apo ton PAOK reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: February 11, 2007, 23:00:30 »

Στηριξτε Παρασχο να χτισει ομαδα,δεν γινετε να φταιει παντα ο προπονητης και μαλιστα μολις με 1 μηνα στην ομαδα.το καλοκαιρι μετα την προετοιμασια και ξεσκαρταρισμα θα αρχισει να κρινετε.

:thumbok:  :handshake:

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: February 11, 2007, 23:01:19 »
Τι να πω....τα ειπατε ολα.....ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΕΣ φυγετε απο τον ΠΑΟΚ ρεεε >:( >:( >:(
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #196 on: February 11, 2007, 23:04:23 »
re paidia irema
o paok ton xilion provlimaton eimaste den giname ksafnika mpartselona
auti einai i omada kai prepei na tin stirizoume
kritikh kala einai na tin kanoume alla eleos
paok oso me poroneis toso me pligoneis

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #197 on: February 11, 2007, 23:14:46 »
                                                                                                          Βέροια, 11/02/2007   
  Αξιότιμε κύριε Βεζυρτζή,

ο λόγος που σας γράφω είναι η απερίγραπτη -ξεφεύγει από τα όρια των λέξεων και της λογικής- πίκρα που αισθάνομαι εγώ αλλά και ολόκληρο το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ έπειτα από αποκρουστικές εμφανίσεις όπως η σημερινή (11/02/07) στο γήπεδο της Καλαμαριάς απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Είμαι ένας ανώνυμος οπαδός του ΠΑΟΚ και παρότι σε λίγες μέρες 8α κλείσω τα 17 μου χρόνια, ήδη εδώ και χρόνια ακολουθώ την ομάδα της καρδιάς μου όπου μπορώ και μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Τολμώ να πω ότι έχω διαμορφώσει ορισμένες κατασταλαγμένες απόψεις που αφορούν το ποδόσφαιρο γενικότερα αλλά και ειδικότερα τον ΠΑΟΚ.
      Παρότι δεν έχω την απαραίτητη σοφία των χρόνων ώστε να μπορώ να κάνω σύγκριση με τις ένδοξες εποχές του '70 και του '80, εύλογα συνάγεται ότι ο σημερινός ΠΑΟΚ, αγωνιστικά, οικονομικά και διοικητικά, είναι δυσανάλογος του μεγαλείου των οπαδών του και της περίλαμπρης ιστορίας του συλλόγου. Έζησα όμως κι εγώ στιγμές όπως η κατάκτηση των Κυπέλλων το 2001 και το 2003 και έχω βιώσει το μεγαλείο του οπαδικού κινήματος μας σε αρκετές περιπτώσεις. Κυρίως όμως, τα τελευταία χρόνια ζούμε ανάξιες ανάμνησης στιγμές όπως  το φιάσκο Λιάσου Λουκά, αποκλεισμούς σε Κύπελλο Ελλάδος και ΟΥΕΦΑ από -ας μου επιτραπεί η έκφραση- πολύ μικρότερου βεληνεκούς και "ειδικού βάρους" αντιπάλους, τις αθηναϊκές ομάδες του τέως ΠΟΚ -και ειδικά τον Ολυμπιακό- να αποδρούν από τον ναό της Τούμπας αλώβητοι, πολλές φορές με επονείδιστη για εμάς ευκολία, αναίτιες και αδικαιολόγητες πωλήσεις παικτών (αλήθεια πόσο πλήγωσε το γόητρο της ομάδας η παραχώρηση Σαλπιγγίδη), καθώς και εμφανίσεις ,όπως η σημερινή, που σε καμμία περίπτωση δεν αρμόζουν στα 4 γράμματα Π, Α, Ο και Κ (όπως φυσικά γνωρίζετε έχουν υπάρξει τροφή για σύνθημα της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας) και ό,τι αυτά συνεπάγονται. Ανάξιες ανάμνησης; Ας μου επιτραπεί να διορθώσω τα προ ολίγου λεγόμενα μου διότι τέτοια πράγματα δεν πρέπει να τα λησμονούμε αλλά να τα αναλογιζόμαστε με σκοπό να τα έχουμε ως παραδείγματα τα οποία θα μας επιτρέπουν, σε συνδυασμό με τις ένδοξες καταστάσεις που έχουμε βιώσει σε παλιότερες εποχές, να γνωρίζουμε που βρισκόμασταν και σε τι σημείο έχουμε πλέον καταλήξει.
      Όπως πολύ σωστά δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Χουσεϊν Μουμίν, η μόνη θρησκεία στο ποδόσφαιρο είναι η ίδια η μπάλα. Εγώ θα συμπληρώσω ότι το ίδιο ισχύει και για την αφοσίωση και την πίστη. Ζούμε σε μια εποχή που το χρήμα κινεί κυριολεκτικά τα πάντα σε βαθμό που έννοιες όπως η τιμή, η φανέλα, η ομάδα έχουν πλέον οδηγηθεί σε αλλοτρίωση από τον άκρατο επαγγελματισμό που διέπει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με άλλα λόγια, έχει αποβληθεί το συναίσθημα εκτός από ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις (τα εύσημα μου στον αρχηγό μας, Θοδωρή Ζαγοράκη). Δεν μπορεί λοιπόν, έχοντας γνώση αυτών των καταστάσεων και γεγονότων, να ενεργούμε με τρόπο που αποβαίνει αρνητικός για την ομάδα στην περίοδο των μετεγγραφών. Μετά την απόκτηση  δύο αμφιβόλου αξίας και άγνωστων στο ευρύ κοινό Βραζιλιάνων -ο ένας εκ των οποίων(έλεος!) συνελλήφθη μεθυσμένος να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο πριν λυθεί το συμβόλαιό του- και την επιστροφή του  Γ.Χ. Γεωργιάδη, ο οποίος προς τιμή του διαψεύδει τις λοιδορίες που εκτοξεύθηκαν αρχικά εναντίον του, η ομάδα δεν έκανε κάποια άλλη κίνηση από το να περιμένει εάν και κατά πόσο ο κύριος Καφές 8α αποφάσιζε ή όχι να έρθει στην ομάδα μας. Η προσωρινή διοίκηση δηλαδή , η οποία έχει επωμιστεί το βαρύ φορτίο της ανάστασης σε όλες τις εκφάνσεις της ομάδας, αγνόησε την ύπαρξη της Β' ομάδας του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτριας χειμώνα. Χωρίς να θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα βγάλουν την ομάδα πρωταθλήτρια ή θα της χαρίσουν την έξοδο στο Champions League, πιστεύω ότι επειδή βρίσκονται στη συγκεκριμένη ηλικία και επειδή προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, θα προσέφεραν το "είναι" τους για την ομάδα, θα στράγγιζαν κάθε ικμάδα και θα εξαντλούσαν κάθε δυνατότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα και μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Το ίδιο θα κάναμε ακόμη κι εμείς που είμαστε μια παρέα και μαζευόμαστε δυο φορές την εβδομάδα για να παίξουμε ποδόσφαιρο... Για εμένα και για τόσους άλλους θα ήταν αυτονόητο το να ματώνεις τη φανέλα και να χύνεις πολλά κιλά ιδρώτα για την ομάδα σου. Δεν συμμερίζονται την άποψη αυτή, όπως φαίνεται, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να κατονομάσω κανέναν παίκτη μας, αναφερόμενος σε αυτόν με αρνητικό τόνο, αν και ενδεχομένως θα έπρεπε, διότι δεν είναι σωστό και πρέπον στην παρούσα φάση.
       Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ριζικές αλλαγές, η ανάγκη των οποίων είναι ευδιάκριτη δια γυμνού οφθαλμού. Το ζήτημα είναι πότε κάποιος θα βρει το κουράγιο να τις υλοποιήσει ανεξάρτητα από το ενδεχόμενο κόστος που θα μπορούσαν να έχουν αυτές. Πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα η συνεχής σπίλωση και υποτίμηση του ονόματος και του γοήτρου του ΠΑΟΚ. Οφείλει κάποιος να αναλάβει δραστικές πρωτοβουλίες προς αυτές τις κατευθύνσεις. Ο κόσμος έχει εδώ και πολύ καιρό προσφέρει την εν λευκώ στήριξη του παρά το γεγονός ότι-όπως εύστοχα παρατηρεί το πανό του Σ.Φ. Συκεών- "Τα μυαλά μας πονάνε" με αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο. Όμως η υπομονή έχει και τα όρια της, ακόμα και για τον ηρωικό κόσμο του ΠΑΟΚ.  Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για ώρες αλλά πιστεύω πως αυτά αρκούν. Κάντε μου μια χάρη και κάντε τον ΠΑΟΚ μεγάλο όπως του αξίζει. Για την ώρα όμως, καληνύχτα...

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια και άπειρα ευχαριστώ στον κύριο Marcin Mieciel που διαρκώς μας τιμά με την παρουσία του.
Υ.Γ.2 Ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα οποιονδήποτε.
Υ.Γ.3. Επίσης ζητώ συγγνώμη από όποιον οπαδό του ΠΑΟΚ δεν συμμερίζεται τις απόψεις μου αν θεωρεί ότι μιλώ εκ μέρους όλων.
Υ.Γ.4. Και πάλι καληνύχτα.

Βασίλης, ένας 17χρονος απελπισμένος ΠΑΟΚτσής
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #198 on: February 11, 2007, 23:17:34 »
ekatsa kai egrapsa auto pou molis postara prin apo ligo. 8a h8ela kapoios moderator na epikoinwnhsei mazi mou an einai eukolo gia na mporesoume na prow8hsoume to keimeno(efoson 8elete) sth selida tou PAOKWORLD alla kai sthn proswrinh dioikhsh tou PAOK h opoudhpote allou 8elete. euxaristw

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #199 on: February 11, 2007, 23:18:35 »
re pedia exi kanena video me to neo to sin8ima??