Δεν έχω αντίρρηση στην αλλαγή προπονητή. Στο κάτω κάτω οι Ελληνες προπονητές (που δεν έχουν βγεί ποτέ τους, κανείς στο εξωτερικό) είναι πολύ χειρότεροι των ξένων συναδέλφων τους, ωστόσο το γεγονός ότι αυτή την αλλαγή την ήξεραν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες αρκετά πριν πραγματοποιηθεί, η ευκολία της αποπομπής του Παράσχου με την πρώτη στραβή, η ταχύτητα που μεταδόθηκε η είδηση από τα ΜΜΕ καθώς και η ταχύτητα πρόσληψης καινούργιου προπονητή με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλα ήταν μεθοδευμένα. Η διοίκηση μεθόδευσε κάποιες καταστάσεις για να πετύχει κάποια πράγματα. Εγώ απλά ερωτώ, γιατί όχι πέρσυ με το τέλος της σεζόν δεν λύθηκε η συνεργασία με τον "αποτυχημένο" Παράσχο; Γιατί τον άφησαν να κάνει την προετοιμασία και μετά τον πέταξαν; Επαναλαμβάνω ότι ο Παράσχος ήταν τελειωμένος από τον ΠΑΟΚ πολύ καιρό πριν. Δεν θεωρώ τίμια τη συμπεριφορά προς τον Παράσχο, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω και όλα τα δεδομένα. Πάντως εύχομαι καλή τύχη στον Παράσχο όπου κι αν πάει, και φυσικά πραγματική στήριξη στον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, που ελπίζω να καταφέρει με δουλειά και υπομονή αυτά που τόσοι άλλοι πριν από αυτόν απέτυχαν.