@Diego-4
Αυτό που μου έγραψες ισχύει μόνο στην περίπτωση που θα θεωρούσα ότι χωρίς λεφτά, αυτούς τους γκασμάδες έχουμε και με αυτούς θα πορευθούμε και δεν πρέπει να πιέζω για να κερδίζουν, γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα. Έτσι θα είχες δίκιο να με κράξεις. Αλλά έτσι το βλέπεις εσύ. Από τη δική σου τη σκοπιά μπορείς να λες άσε να περάσει η χρονιά να ξεχρεώσουμε τίποτα κτλ κι ας καταπιούμε και καμιά πίκρα ακόμη
Εγώ όμως πιστεύω πάρα πολύ στο υλικό μας και γι΄αυτό έχω απαιτήσεις και ζητάω να πιεστούν. Για να μην επαναπαυθούν ότι παίζουν σε μία ομάδα χωρίς στόχους. Άλλωστε και πέρυσι τις ίδιες απαιτήσεις είχα και πάντα θα τις έχω.
Η διοίκηση δεν εμπλέκεται πουθενά στα όσα λέω. Δεν θέλω από τον Ζαγοράκη τίποτε παραπάνω από αυτά που κάνει. Αυτά είναι όσα ήθελα. Αυτό που κάνει διοικητικά το ακολουθώ τυφλά. Γιατί όμως να μην έχω απαιτήσεις από αυτή την ομάδα αγωνιστικά, δεν το καταλαβαίνω.
Για τον Παράσχο εξήγησα πως όσα είπα, τα είπα για τις δηλώσεις του. Τον κατακρίνω για τις μαλακίες που είπε και επειδή δεν ταιριάζουν οι πράξεις με τα λόγια του. ΟΚ, εκτός του Χαραλάμπους με τον οποίο έχω κόλλημα.
Στην ερώτηση που μου κάνω, τι θα πω αν κάνουμε κανένα κλαρίνο στην Ξάνθη, μου απαντώ πως θα κάνω αυτό που κάνω πάντα. Θα κράξω και παίχτες και προπονητή και την 2η αγωνιστική θα πάω να τους αποθεώσω και να τους βοηθήσω όσο μπορώ. Ό,τι κάνω σε όλη μου τη ζωή.