Author Topic: Γιώργος Παράσχος  (Read 10549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Παράσχος
« Reply #240 on: August 14, 2007, 11:02:00 »
Για να μη παρεξηγηθώ από κάποιους που διαβάζουν με τα φρύδια!
Η ομάδα φαίνεται ότι δουλεύει πολύ σωστότερα, από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Επίσης φαίνεται κι από άσχετο ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλύτερα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, από όλα τα τελευταία χρόνια. Τέλος είναι επίσης πολύ θετικό, το ότι η ομάδα φέτος δείχνει να έχει σκοπό να κάνει παιχνίδι και να παίζει ως ΠΑΟΚ.
Όλα αυτά πιστώνονται στον Παράσχο.
Επίσης τα αποτελέσματα στα φιλικά είναι όντως της πλάκας και κανένας δεν πρέπει να τα παίρνει σοβαρά.

Η ένστασή μου έχει να κάνει με τις δηλώσεις και με τον φόβο μου ότι θα δούμε μία νέα περίπτωση Καραγεωργίου, λόγω ανασφάλειας. Αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του προπονητή μας. Συν το κόλλημα που έχει με τον Χαραλάμπους (θετικό αυτός) και το κόλλημα που έχω εγώ με τον Χαραλάμπους (αρνητικό). Τίποτε άλλο!

Είμαι 100% σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει πολύ καλά, αν είναι αποφασιστικοί και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους όλοι στο αγωνιστικό τμήμα.
Είμαι όμως πεπεισμένος ότι η ομάδα θέλει πίεση για να προχωρήσει. Το στυλάκι "τώρα στηρίζουμε την ομάδα και δεν την πιέζουμε" δοκιμάστηκε με οικτρά αποτελέσματα στην ξαδέρφη. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος. Στήριξη απόλυτη και εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της διοίκησης και πίεση στο αγωνιστικό τμήμα. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα. Οφείλουν να τα δώσουν όλα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #241 on: August 14, 2007, 11:07:31 »
Δεν το λέω για τα παιδιά που πόσταραν μετά από μένα (@makis & @jmjyiannis). Δεν είχα δει άλλωστε τι έγραψαν γιατί έγραφα την ώρα που πόσταραν.
Πάντως φίλε @makis εγώ το τελευταίο το είπα ειρωνικά για το καλό ποδόσφαιρο. Ναι, θέλω να δω καλή μπάλα, ναι πιστεύω πως ο Παράσχος είναι κατάλληλος ώστε να δούμε μπάλα από την ομάδα, αλλά εμένα αυτό που με καίει πάνω απ' όλα είναι να δω την ομάδα να νικάει. Ας νικάει συνεχεια και θα τη βλέπω σαν τη  Μπόκα... χωρίς να χρειάζομαι κόκα

thomas

• Guest
« Reply #242 on: August 14, 2007, 11:09:39 »
Η ομάδα φαίνεται ότι δουλεύει πολύ σωστότερα, από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Επίσης φαίνεται κι από άσχετο ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλύτερα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, από όλα τα τελευταία χρόνια. Τέλος είναι επίσης πολύ θετικό, το ότι η ομάδα φέτος δείχνει να έχει σκοπό να κάνει παιχνίδι και να παίζει ως ΠΑΟΚ.
Όλα αυτά πιστώνονται στον Παράσχο.
Επίσης τα αποτελέσματα στα φιλικά είναι όντως της πλάκας και κανένας δεν πρέπει να τα παίρνει σοβαρά.

Η ένστασή μου έχει να κάνει με τις δηλώσεις και με τον φόβο μου ότι θα δούμε μία νέα περίπτωση Καραγεωργίου, λόγω ανασφάλειας. Αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του προπονητή μας. Συν το κόλλημα που έχει με τον Χαραλάμπους (θετικό αυτός) και το κόλλημα που έχω εγώ με τον Χαραλάμπους (αρνητικό). Τίποτε άλλο!

Είμαι 100% σίγουρος ότι η ομάδα φέτος θα πάει πολύ καλά, αν είναι αποφασιστικοί και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους όλοι στο αγωνιστικό τμήμα.
Είμαι όμως πεπεισμένος ότι η ομάδα θέλει πίεση για να προχωρήσει. Το στυλάκι "τώρα στηρίζουμε την ομάδα και δεν την πιέζουμε" δοκιμάστηκε με οικτρά αποτελέσματα στην ξαδέρφη. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος. Στήριξη απόλυτη και εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της διοίκησης και πίεση στο αγωνιστικό τμήμα. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα. Οφείλουν να τα δώσουν όλα.

Συμφωνώ όμως να προσέξουμε η πίεση να μην ασκείται την ώρα των παιχνιδιών γιατί αυτό αγχώνει και δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο και στους παίκτες και στον προπονητή με οδυνηρά αποτελέσματα για το αγωνιστικό τμήμα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #243 on: August 14, 2007, 11:27:45 »
Σιγά μη σκίσουν κανά καλσόν. Αν δεν θέλουν να αγχώνονται να πάνε στον ηρακλή και στην καλαμαριά να παίξουν.

thomas

• Guest
« Reply #244 on: August 14, 2007, 11:30:54 »
Δεν πάει έτσι είσαι λάθος.Η ομάδα θέλει στήριξη όχι κράξιμο την ώρα του αγώνα.Έχουμε κάψει έτσι παίκτες στο παρελθον μην το ξεχνάς.Κριτική μετά τον αγώνα καλοπροαίρετη, ή στηρίζεις ή όχι

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #245 on: August 14, 2007, 11:42:13 »
Η παίχτες κι ο προπονητής οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα και να κρατήσουν τον κόσμο κοντά τους κι όχι ο κόσμος να στηρίζει παιχτάκια και προπονητάκια.
Μάθετε να έχετε απαιτήσεις από την ομάδα.
Εγώ άλλο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-3 δεν πρόκειται να φάω. Εσύ μπορεί να αντέχεις. Εγώ όχι. Επειδή και έχω κάνει και μούγγα και έχω κράξει στο παρελθόν, για μένα η μούγγα τέλος. Χαΐρι δεν είδα ποτέ με τη στήριξη στις πίπες. Ένα πράγμα που μετανιώνω κάθε μέρα στη ζωή μου είναι το Ντούσαν Ντούσαν!
Ο χαζοχαρούμενος-χειροκροτητής ΠΑΟΚτσής, είναι ένας μεταλλαγμένος ΠΑΟΚτσής. Ο συμβιβασμένος με την ήττα και την ανικανότητα ΠΑΟΚτσής, έχει πάψει να είναι κατ' ουσίαν ΠΑΟΚτσής.

Diego-4

• Guest
« Reply #246 on: August 14, 2007, 11:45:21 »
Αγαπητέ κύριε Παράσχο,
Κάθησε να δουλέψεις με την ομάδα σε παρακαλώ και σταμάτα τις ηλίθιες δηλώσεις, για τα οικονομικά προβλήματα που δεν επιτρέπουν να γίνουν άλλες μεταγραφές.

Αυτή τη στιγμή δουλεύεις με το καλύτερο υλικό που είχες ποτέ στην καριέρα σου και κανείς δεν σου ζήτησε θαύματα από την προετοιμασία.
Αν ήθελες μεταγραφές, τότε κύριε Παράσχο να μην έπαιρνες ή να μην είχες εισηγηθεί την απόκτηση των καμπαρντινών από τη Βραζιλία. Αφού σου άρεσαν οι δύο παίχτες να κάτσεις να στρωθείς και να πάρεις από αυτούς το 110%. Αν πάλι αυτό που βλέπουμε είναι το μέγιστο που μπορούν να φτάσουν, τότε να βγεις και να πεις "έκανα λάθος και έκαψα 2 μεταγραφές και μάλιστα ξένων".
Επίσης κε Παράσχο οι δοκιμές παιχτών γίνονται ως ενός σημείου. Φτάνουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και δεν έχουν παίξει κάποιοι παίχτες μαζί, κυρίως στην άμυνα. Πότε θα σταματήσουν οι δοκιμές; Πότε θα καταλήξεις στο σχήμα; Δεν ήρθες τώρα κε Παράσχο στην ΠΑΟΚ.
Με τον Χαραλάμπους παίζει κάποιος έρωτας που όλοι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν; Στο παιχνίδι με την Καστοριά μόνο τον Μπαλάφα είδες να κάνει λάθη εσύ; Ο Χαραλάμπους τι έκανε; Γιατί τον δίνεις στεγνά τον Μπαλάφα και όχι τον Χαραλάμπους στη συνέντευξη μετά; Βλέπουμε και κάτι ακόμα, εμείς οι προπονητές της κερκίδας, που τόσα χρόνια έχουμε δει 1000 μαλακίες από τους προπονητές στον ΠΑΟΚ και μας λέγανε μη μιλάς, ο προπονητής ξέρει. Και μετά τις 3 πίπες ο προπονητής έφευγε και ερχόταν κι ο άλλος που ξέρει.
Μετά την έμπνευση να πάει ο πιο μεγάλος γκαφατζής της ομάδας στο κέντρο της άμυνας, φαίνεται πλέον καθαρά από τα φιλικά τουλάχιστον (βάσει χρόνου συμμετοχής και θέσης) ότι ο Χαραλάμπους είναι δεύτερη προτεραιότητα στα ακραία μπακ και τρίτη (φοβάμαι να σκεφτώ δεύτερη) προτεραιότητα στο κέντρο της άμυνας; Είναι η σειρά δηλαδή: Σνάουτσερ, Χαραλάμπους, Αραμπατζής, Γκονζάλες. Ερωτήσεις;
Είναι τόσο καλός ο Χαραλάμπους που αλλάζει πλευρά ο καλύτερος μπακ μας;
Είναι ο Χαραμάμπους καλύτερος σε κάτι από τον Αραμπατζή;
Ο Γκονζάλες που είναι με διαφορά ο δεύτερος καλύτερος μπακ στα φιλικά μας, γιατί είναι τέταρτη επιλογή;
Από το κέντρο της άμυνας γιατί να πρέπει να φύγει ο καλύτερος και σταθερότερος πέρυσι αμυντικός μας; Να μη τρέμω εγώ να σκεφτώ ότι γίνεται για να παίζει σε κάθε περίπτωση ο Χαραλάμπους;

Αγαπητέ κύριε Παράσχο,
Είμαι από τους πρώτους που χάρηκαν με τη πρόσληψή σου και έχω μαλώσει και μέσα στο γήπεδο με κάποιους που σε βρίζανε πέρυσι και ζητούσανε να φύγεις. Είμαι ο πρώτος που θα πει ότι φέοτς πρέπει να έχεις ασυλία, για να σου δοθεί χρόνος να παρουσιάσεις το έργο σου.
Αλλά όταν βγαίνεις τη μία και λες ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μετράνε και μετά βγάζεις λόγο στους παίχτες να τα δίνουν όλα, ΄τότε μάλλον μας δουλεύεις.
Όταν φέρνεις θέμα αδυναμίας απόκτησης κι άλλων παιχτών λίγες ημέρες αφού έδωσες συνέντευξη όπου έλεγες ότι μαζί με τη διοίκηση έχετε καταλήξει στον αμυντικό, μάλλον μας δουλεύεις. Όταν τα λες μάλιστα μετά από νέα ήττα σε φιλικό, που φαίνεται ότι δεν έπεισες τους παίχτες σου να τα δώσουν όλα και προσπαθείς να μετατοπίσεις ευθύνες στη διοίκηση και στην ποιότητα των παιχτών, τότε μας δουλεύεις σίγουρα.

Ψυχραιμία κόουτς! Μαζί σου είμαστε, αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν λες τέτοιες μαλακίες σε ήττες στα φιλικά, τότε αν χάσουμε στη Ξάνθη τι θα πεις; Συνέχισε να δουλεύεις όπως ξέρεις χωρίς πανικό. Μόνο καλό θα κάνει αυτό και στην ομάδα και σε σένα.
Και γιατί να πανικοβάλεσαι άραγε; Άλλωστε ο λαός του ΠΑΟΚ δεν περιμένει να κάνεις μία ομάδα που θα ξέρει να νικάει! Καλό ποδόσφαιρο μας υποσχέθηκες, καλό ποδόσφαιρο περιμένει ο λαός του ΠΑΟΚ! Έτσι καρντάσια;

Πέρσι πριν απο κανα 3 μήνες μύραζες φει-βολλάν έξω απο την Θ4 για να διώξουμε τον Γούμενο , τώρα σχολιάζεις  τις αλλαγές του Παράσχου και γιατί όταν κλάνει ο Χαραλάμπους βρωμάει......
Βρέ πως αλλάξανε οι εποχές.......
Το βλέπω μπροστά μου , σε κάνα 3μηνο το  "Κωπρόσκυλα , κωπρόσκυλα....." θα είναι το νέο σύνθημα που θα δωνεί την Τούμπα...
Βρέ Γούμενο που θέλουν ορισμένοι..

Υ.Γ.

Αν λες τέτοιες μαλακίες σε ήττες στα φιλικά, τότε αν χάσουμε στη Ξάνθη τι θα πεις;

Καλύτερα κάνε την παραπάνω ερώτηση στον εαυτό σου..
« Last Edit: August 14, 2007, 11:51:16 by Diego-4 »

thomas

• Guest
« Reply #247 on: August 14, 2007, 11:48:00 »
Από τη μία λέμε θα στηρίζουμε μέχρι θανάτου την ομάδα μας και από την άλλη όταν παίζει η ομάδα μας με ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας θα ξεσκίζουμε τους παίκτες και τον προπονητή.Άν αυτό σημαίνει οπαδό που αγαπάει την ομάδα τι να πω.Αναλογίσου ότι διώχνεις φιλάθλους από το γήπεδο έτσι.Αν είμαστε ευχαριστημένοι να διώχνουμε τον κόσμο από το γήπεδο μόνοι μας και να μένουμε μεταξύ μας για να λέμε ότι είμαστε σούπερ τότε τι να πω.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #248 on: August 14, 2007, 11:57:13 »
Γιώργο Παράσχο βάλε τους πιτσιρικάδες να παίζουν μπάλλα και να τρέχουν ασταμάτητα! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ ........ήταν άκεφοι, ..........ήταν κουρασμένοι..... Νέα παιδιά είναι....!

Και επίσης κάτι πολύ σημαντικό που δεν βλέπουμε στον ΠΑΟΚ....

1) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΤ....ΣΟΥΤ....ΣΟΥΤ....ΣΟΥΤ.....ΣΟΥΤ....ΣΟΥΤ.... ΣΟΥΤ....ΣΟΥΤ.....!
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ......! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ......!
Και όταν λέμε ΣΟΥΤ εννοούμε ΣΟΥΤ on goal....και ΟΧΙ στο γάμο του καραγκιόζη!
Βάλτους να ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ συνεχώς!
Να ξεμαρκάρονται και να βλέπουμε ΣΟΥΤ!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ......ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΥΤ!....ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΥΤ!.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΥΤ!

2) Στημένες φάσεις: ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ....σε φάουλ και κόρνερ! Δουλέψτε πάνω σε αυτό συνεχώς!! Έχουμε δυνατά πόδια....η τεχνική μας λείπει...!

Xwris kakoproaireti kritiki diathesi, to mono match pou eida mexri twra itran me ti livorno k itan sxetika nwris alla o aderfos exei dikio. Exw apo tin perioxi de eida enan na soutarei!Enan!Ti kovane plagia synexeia les k fovontousan.K episis xreiazomaste enan killer sta faoul.Lismonisa to Fratzesko re gmt.Mas efyge i sigouria ekeini, twra eimaste sigouroi gia ta peristeria...

Diego-4

• Guest
« Reply #249 on: August 14, 2007, 12:02:29 »
Το "πρόβλημα" με τα σουτ εκτός περιοχής , είναι γνωστό bug του παιχνιδιού και διορθώνεται κάνοντας εγκατάσταση το patch 7.0.2...

www.sigames.com

... έχοντας καλοπροαίρετη διάθεση...

Diego-4

• Guest
« Reply #250 on: August 14, 2007, 12:09:10 »
Επίσης παραθέτω links για την ενημέρωση των φίλων "ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ" πάνω σε θέματα προπονητικής και διατριβής σε συστήματα και τακτικές ποδοσφαίρου , έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους στο μέλλον , ώς κρητική επιτροπή προπονητών...

http://www.brucebrownlee.com/coaching/tactical/playing442part1.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Formation_(football)
www.footy4kids.co.uk/soccer_formations_4_4_2.htm - 29k -

Προσφέρονται και διδακτορικές διατριβές.......

Επιπροσθέτος το νέο reality-show , "So You Think You can Coaching" περιμένει τις συμμετοχές σας....

« Last Edit: August 14, 2007, 12:15:32 by Diego-4 »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #251 on: August 14, 2007, 12:18:49 »
Γκαρντάσι, την άποψή μας λέμε, γι' αυτό είμαστε σε φόρουμ. Τον μπάτσο κάντον αλλού.-

Diego-4

• Guest
« Reply #252 on: August 14, 2007, 12:20:27 »
μάλιστα κύριε ΣΥΝΗΓΟΡΕ..
« Last Edit: August 14, 2007, 12:28:50 by Diego-4 »

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #253 on: August 14, 2007, 12:21:00 »
as krinoume tin omada apo tin prwti agwnistiki kai meta .....  dld ama riksoume mia 4ara tin kaliari tin kyriaki tha ginoume amesws omadara kai tha sopasoume???? ta sxolia tha einai idia oti kai na ginei :)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #254 on: August 14, 2007, 12:26:16 »
Stirizoume tin dioikisi i dioikisi stirizei parasxo ara kai emeis stirizoume parasxo!!!!!makari na min mas prodosei kaneis...

o paok exei proponiti den exoume anagoi apo allous...afhste ton anthropo na kanei to sxediasmo kai AN apotixei tote to sizitame...OLOI DIARKIAS
P.A.O.K

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #255 on: August 14, 2007, 14:25:04 »
@Diego-4
Αυτό που μου έγραψες ισχύει μόνο στην περίπτωση που θα θεωρούσα ότι χωρίς λεφτά, αυτούς τους γκασμάδες έχουμε και με αυτούς θα πορευθούμε και δεν πρέπει να πιέζω για να κερδίζουν, γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα. Έτσι θα είχες δίκιο να με κράξεις. Αλλά έτσι το βλέπεις εσύ. Από τη δική σου τη σκοπιά μπορείς να λες άσε να περάσει η χρονιά να ξεχρεώσουμε τίποτα κτλ κι ας καταπιούμε και καμιά πίκρα ακόμη

Εγώ όμως πιστεύω πάρα πολύ στο υλικό μας και γι΄αυτό έχω απαιτήσεις και ζητάω να πιεστούν. Για να μην επαναπαυθούν ότι παίζουν σε μία ομάδα χωρίς στόχους. Άλλωστε και πέρυσι τις ίδιες απαιτήσεις είχα και πάντα θα τις έχω.
Η διοίκηση δεν εμπλέκεται πουθενά στα όσα λέω. Δεν θέλω από τον Ζαγοράκη τίποτε παραπάνω από αυτά που κάνει. Αυτά είναι όσα ήθελα. Αυτό που κάνει διοικητικά το ακολουθώ τυφλά. Γιατί όμως να μην έχω απαιτήσεις από αυτή την ομάδα αγωνιστικά, δεν το καταλαβαίνω.

Για τον Παράσχο εξήγησα πως όσα είπα, τα είπα για τις δηλώσεις του. Τον κατακρίνω για τις μαλακίες που είπε και επειδή δεν ταιριάζουν οι πράξεις με τα λόγια του. ΟΚ, εκτός του Χαραλάμπους με τον οποίο έχω κόλλημα.

Στην ερώτηση που μου κάνω, τι θα πω αν κάνουμε κανένα κλαρίνο στην Ξάνθη, μου απαντώ πως θα κάνω αυτό που κάνω πάντα. Θα κράξω και παίχτες και προπονητή και την 2η αγωνιστική θα πάω να τους αποθεώσω και να τους βοηθήσω όσο μπορώ. Ό,τι κάνω σε όλη μου τη ζωή.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #256 on: August 14, 2007, 16:12:17 »
Egw pistevw oti ehoume ton deftero kalitero proponiti stin ellada, meta ton Linen tou Paniwniou. Episis einai o kaliteros ellinas proponitis. Eimai aisiodoksos shetika me afton ton tomea.

SKAILS

• Guest
« Reply #257 on: August 14, 2007, 18:03:12 »
sumfwnw apoluta gia ton linen tou panioniou oti einai o kaluteros sthn ellada,omws gia ton parasxo h gnwmh mou einai oti einai kalo proponhths gia omades opws atromhtos ksanthi,beroia k oxi gia PAOK,pisteuw omws oti exei kalous sunergates k oti apo pleuras fusikhs katastashs oles oi omades pou eixe htan polu kala.

thomasx24

• Guest
« Reply #258 on: August 14, 2007, 18:14:02 »
sumfwnw apoluta gia ton linen tou panioniou oti einai o kaluteros sthn ellada,omws gia ton parasxo h gnwmh mou einai oti einai kalo proponhths gia omades opws atromhtos ksanthi,beroia k oxi gia PAOK,pisteuw omws oti exei kalous sunergates k oti apo pleuras fusikhs katastashs oles oi omades pou eixe htan polu kala.

Το αν είναι καλός ή όχι για μεγάλες ομάδες θα το δείξει ο χρόνος.Άλλωστε ήρθε στη μεγαλύτερη  ;) και θα κριθεί....

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #259 on: August 14, 2007, 18:34:59 »
O Γιώργος Παράσχος είναι καλύτερος του λίνεν του ΝΕΟΥ πανιωνίου!
Ο λινάκος θα κριθεί τώρα στο UEFA όπου ο ΝΕΟΣ πανιώνιος θα κληθεί να παίξει με αξιοπρέπεια τουλάχιστον! Εξάλλου αν ήταν καλός προπονητής δεν θα έμενε Έλλάδα!

Γιώργο Παράσχο θέλουμε να βλέπουμε ΣΟΥΤ...πολλά ΣΟΥΤ! Τα Γκολ έξω από την περιοχή..εκτός από του ότι ανεβάζουν ψυχολογία, γίνονται highlights.....και φέρνουν κόσμο στο γήπεδο!

Ό ΠΑΟΚ είναι κατεξοχήν δημοκρατική ομάδα....και κάθε καλόπιστη κριτική έχει την δική της θέση!
Επειδή πιστεύουμε στα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ και κουραστήκαμε με την νινο-λογία και την μητρογλου-λογία και σιχαθήκαμε όλη την λοιπή ποκ-λογία, θέλουμε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ μας, να βάλουν τα γυαλιά σε όλους!

Παράσχο σκίστους: ΝΙΚΗ με πιερικό, ΝΙΚΗ με καλιαρι, ΝΙΚΗ με ξάνθη! Έτσι για αρχή!